Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Μας λένε ότι η χειραγώγηση του καιρού δεν είναι δυνατή σωστά;...Λάθος!!! Τεχνητή χιονοθύελλα φέρνει το χάος στο Πεκίνο



pekinoΚινέζοι επιστήμονες προκάλεσαν τεχνητά την δεύτερη μεγαλύτερη χιονοθύελλα σπέρνοντας τον όλεθρο στο Πεκίνο, και προκαλώντας συζητήσεις στα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την πρακτική της επιδιόρθωσης με τη μητέρα φύση.
Αφότου έπεσε την 1η Νοεμβρίου το πιό πρόωρο χιόνι, που έχει χτυπήσει ποτέ την πρωτεύουσα στα 22 χρόνια, η πρωτεύουσα θα τυλιχτεί και πάλι στα λευκά, με περισσότερο χιόνι που αναμένεται τις επόμενες τρεις ημέρες, δήλωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο.
Απο την εφημερίδα China Daily, αναφέρει ένας ανώνυμος υπάλληλος σε δήλωση του, ότι το γραφείο καιρικής τροποποίησης του Πεκίνου είχε προκαλέσει τεχνητά και τις δύο θύελλες με τη σπορά νεφών με χημικές ουσίες, μια πρακτική που μπορεί να αυξήσει την πτώση έως και 20 τοις εκατό.
Το γραφείο αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την έκθεση, και την Τρίτη, ένας ανώτερος υπάλληλος είπε ότι η θύελλα ήταν «φυσική». Οι αρμόδιοι υπάλληλοι για τις καιρικές συνθήκες της πόλης, προηγουμένως είχαν πει ότι τέτοιες μέθοδοι στοχεύουν στην ανακούφιση μιας ξηρασίας κατά το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του Πεκίνου, που είχε πρόβλημα για περισσότερο από μια δεκαετία.
Ωστόσο, οι κάτοικοι παραπονιούνται για τις καθυστερήσεις πτήσεων, που ακυρώνονται, και τα όποια άλλα προβλήματα μιας χιονοθύελλας "έκπληξη", λέγοντας ότι θα μπορούσαν να μας είχαν προειδοποιήσει, αν είχαν σκοπό να "παίξουν" με τα σύννεφα. Πέρα από τις καθημερινές παρενοχλήσεις, οι εμπειρογνώμονες αναφέρθηκαν ότι η χειραγώγηση του καιρού θα έχει μακροπρόθεσμα κι άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσο η χειραγώγηση του καιρού θα αλλάξει τον ουρανό, δήλωσε ο Xiao Gang, καθηγητής στο ίδρυμα ατμοσφαιρικής φυσικής στην κινεζική ακαδημία επιστημών.
Εμείς δεν θα πρέπει να εξαρτηθούμε πάρα πολύ από τα τεχνητά μέσα για να έχουμε βροχή ή χιόνι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αβεβαιότητες στον ουρανό.
Το 2005, το λιώσιμο του χιονιού, φέρεται να ήταν υπεύθυνο για τη δολοφονία 10.000 δέντρων στο Πεκίνο και για την καταστροφή 200.000 τετραγωνικών μέτρων πράσινης έκτασης.
ΠΗΓΗ

http://greek-observatory.blogspot.com/2012/11/blog-post_5708.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές