Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μαίνονται οι μάχες στην Συρία: Έτοιμοι για επέμβαση οι Αμερικανοί


Γράφαμε μόλις προ ολίγων ημερών για την προβοκάτσια που είχε στηθεί προκειμένου να καταφέρει το Ισραήλ να υποβοηθήσει τις τουρκικές προσπάθειες για κατάληψη της Συρίας. Η Συρία αποτελεί το μεγάλο «στοίχημα» της περιοχής πριν την επικείμενη «επέμβαση» στο Ιράν. Ήταν βέβαιο ότι άμα το Ισραήλ τα έβρισκε «σκούρα» κατά την διάρκεια της επέμβασης του θα ενεργοποιούταν ο απαραίτητος «συμμαχικός» μηχανισμός.
Η επέμβαση του Ισραήλ στην Συρία βρήκε ισχυρή αντίσταση και από πλευράς Συρίας, αλλά και από πλευράς του υπόλοιπου αραβικού κόσμου. Προσπάθησαν δε να εισβάλλουν και στην Λωρίδα της Γάζας πυρπολώντας έτσι τις εξελίξεις σε όλη την γύρω περιοχή, με την επικείμενη εισβολή στην Λωρίδα της Γάζας να συναντά αντίστοιχα πυρά από τους Παλαιστινίους.
Έτσι με φόντο αυτές τις εξελίξεις όλοι περιμέναν ότι η αμερικανική επέμβαση ήταν θέμα ωρών, ακόμα και με την όλη περιοχή να φλέγεται. Έτσι σήμερα διαβάζουμε ότι το Πεντάγωνο εισηγήθηκε την επέμβαση με 75.000 πεζοναύτες και αντίστοιχες δυνάμεις των άλλων σωμάτων προκειμένου να καταληφθεί η Συρία και να παραδοθεί στους φανατικούς ισλαμιστές, όπως έγινε και στις υπόλοιπες χώρες της «αραβικής άνοιξης».
Το πρόσχημα για την αμερικανή παρέμβαση δείχνει την έλλειψη φαντασίας από την μεριά των δυναστών του πλανήτη. Επικαλέστηκαν, λοιπόν, χημικό οπλοστάσιο από την μεριά του καθεστώτος Άσαντ, το οποίο πρέπει άμεσα να εξουδετερωθεί για να μην πέσει στα χέρια τρομοκρατικών οργανώσεων. Σενάριο που φυσικά θυμίζει πολύ τα «όπλα μαζικής καταστροφής» του Σαντάμ Χουσεΐν, τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ. Σενάριο που δεν επιβεβαιώνεται με την δράση των προηγούμενων μηνών στην περιοχή, αφού το καθεστώς αντιμετώπισε πολλαπλές απειλές και ουδέποτε αναφέρθηκε η χρήση τέτοιων όπλων.


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mainontai-oi-maches-sthn-suria-etoimoi-gia-epembash-oi-amerikanoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές