Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΑΠΟ ΟΣΕ ΚΑΙ ΔΕΗ

21-11-2012: Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής υλικού της Δ.Ε.Η. και του Ο.Σ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Πέλλας και των ΣερρώνΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 21 Νοεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής υλικού της Δ.Ε.Η. και του Ο.Σ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Πέλλας και των Σερρών
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 48 και 20 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών κατά το τελευταίο εξάμηνο του τρέχοντος έτους
Σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος τριών ιδιοκτητών επιχειρήσεων αγοράς – ανακύκλωσης μετάλλων, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου οι συλληφθέντες πουλούσαν τα κλεμμένα υλικά
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου Κιλκίς, εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής υλικού της Δ.Ε.Η. και του Ο.Σ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Πέλλας και των Σερρών, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.
Αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 19.11.2012, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί 48 και 20 ετών και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν τρία χάλκινα πηνία μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η., συνολικού βάρους 150 κιλών περίπου, καθώς και μεταλλικά ελάσματα αυτών βάρους περίπου 150 κιλών, τα οποία όπως προέκυψε τα είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από κολώνα αντλιοστασίου της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή της Ροδόπολης Σερρών.
Τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία κατασχέθηκαν.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι:
  • τον Οκτώβριο αφαίρεσαν μετασχηματιστή από κολώνα της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης.
  • αρχές του καλοκαιριού αφαίρεσαν μετασχηματιστή από κολώνα της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή των Κουφαλίων Θεσσαλονίκης.
  • μέσα του καλοκαιριού αφαίρεσαν καλώδια από σιδηροδρομικές γραμμές του Ο.Σ.Ε. κοντά στο Καμπάνη Κιλκίς.
  • αρχές της άνοιξης αφαίρεσαν δύο μετασχηματιστές από κολώνες της Δ.Ε.Η. στην περιοχή του Βαλτοχωρίου Θεσσαλονίκης.
  • τον Μάιο αφαίρεσαν μετασχηματιστή από κολώνα της Δ.Ε.Η. και καλωδία χαλκού από παρακείμενες πομόνες σε αγροτική περιοχή της Παραλίμνης Γιαννιτσών Πέλλας.
Ακολούθως, από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι πουλούσαν τα κλεμμένα μέταλλα από τις παραπάνω κλοπές σε τρεις επιχειρήσεις αγοράς - ανακύκλωσης μετάλλων (μάντρες υλικών), σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ σε βάρος των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων αγοράς – ανακύκλωσης μετάλλων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δροσάτου Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές