Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (!!!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ"!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
Συγκέντρωση Κυριακή 4/11 10:00π.μ. Στην Πλ. Καραισκάκη. Σταματάμε ΤΩΡΑ την πρόκληση των ανιστόρητων και συνεργατών των κατοχικών Ναζί, Αλβανοτσάμηδων!
Στην Αθήνα θα βρεθούν πολύ σύντομα μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" και μάλιστα για να ισχυριστούν επί Ελληνικού εδάφους ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει!! Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον άκουσον, ότι Αλβανία είναι η όλη η Ήπειρος μαζί και οι νομοί Φλώρινας – Καστοριάς και όλη η βορειοδυτική Ελλάδα μέχρι και την Αιτωλοακαρνανία!!!!

Όπως ανακοίνωσε το Αλβανικό εθνικιστικό κόμμα στην επίσημη σελίδα του στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση για τους ακραίους Αλβανούς εθνικιστές στην Αθήνα.

Είναι το κόμμα των Τσάμιδων που πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να αμαυρώσει την εορταστική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα, στο νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων του ’40, πετώντας πέτρες και αυγά στον έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα τον Έλληνα Πρόξενο Αργυροκάστρου αλλά και σε όσους παρευρέθησαν να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων.


Τα μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας», επιδίδονται σε ένα σκληρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό πόλεμο, αποκαλούν αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν τάχα εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων και τονίζουν για Ήπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: “Πρόκειται για αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών".

Οι Αλβανοτσάμηδες ήταν αυτοί οι γνωστοί δοσίλογοι κουκουλοφόροι και συνεργάτες των ναζί στην κατοχή που πρόδιδαν τους Έλληνες αντιστασιακούς και πατριώτες....

Η Ε.Κ. ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ θα βρίσκεται την ίδια ώρα έξω από το ξενοδοχείο Stanley στην Πλ. Καραϊσκάκη για να σταματήσει τους Αλβανούς αλυτρωτιστές από την πρόκληση που ετοιμάζουν μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Καλούμε κάθε Πατριωτικό Φορέα, Β/Ηπειρωτικές Οργανώσεις και κάθε Έλληνα Πατριώτη να βρεθεί είτε μαζί μας σε κοινή πλατφόρμα δράσης, είτε σε δικές τους κινητοποιήσεις, την Κυριακή στις 10.00π.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη για να σταματήσουμε τώρα τους συνεργάτες των κατακτητών Τσάμηδες και να θάψουμε εν τη γενέσει τους τα ανθελληνικά σχέδια των Αλβανών σοβινιστών.


Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να ξυπνήσει ΤΩΡΑ απο τον μακάριο ύπνο της και να απαγορεύσει την πρόκληση των Αλβανών σοβινιστών μέσα στην Αθήνα. Ειδάλλως θα φέρει και την ευθύνη για ό,τι συμβεί την Κυριακή...

ΠΗΓΗ http://www.osoizontanoi.org/

ειδαμε στο>http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές