Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συμβούλιο Επικρατείας: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σε ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Συμβούλιο Επικρατείας: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σε ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ λόγω ΓΕΝΝΗΣΗΣ ή ΦΟΙΤΗΣΗΣ. (νόμος Ραγκούση). ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010. Α Κ Υ Ρ Ε Σ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ. Διαβάστε την απόφαση στο ιστολόγιο του ηρωϊκού δικηγόρου Ιωάννη Ανδριόπουλου, Ελληνικό Σύνταγμα, καθώς και τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ αυτής.

14/11/2012
Από το Ιστολόγιο του Δικηγόρου Ιωάννη Ανδριόπουλου: Αποτέλεσμα Διάσκεψης Ολομέλειας ΣτΕ: Αντισυνταγματική η αυτόματη ιθαγένεια σε αλλοδαπό λόγω γέννησης στην Ελλάδα και φοίτησης σε Ελληνικό σχολείο και η συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
  • Ασθμαίνων ο Σαμαράς, συρόμενος από τον φόβο της Χρυσής Αυγής, και προκειμένου να καταστείλει τις αντιδράσεις των τελευταίων εναπομεινάντων δεξιών της ΝΔ, οι οποίοι αποσβολωμένοι τον παρακολουθούν να ψηφίζει το ένα Μνημόνιο της Υποταγής μετά το άλλο, έσπευσε να ανακοινώσει ότι και καλά… “έδωσε …εντολή να …παγώσει” ο νόμος.
    Στην κυβερνητική ανακοίνωση, η οποία εξεδόθη εσπευσμένα, προκειμένου να προκαταλάβουν τις εντυπώσεις, διαβάζουμε: “με …απόφαση του Πρωθυπουργού «παγώνει» ο νόμος Ραγκούση για τη χορήγηση ιθαγένειας”.
    Τι ακριβώς σημαίνει να “παγώσει”;Ως γνωστόν, ότι “παγώνει” ξεπαγώνει...
    Οι εκάστοτε καραγκιόζηδες της επικοινωνίας γνωρίζουν καλά αυτές τις στρεψοδικίες και τα δικολαβικά τερτίπια!

    “Να παγώσει” σημαίνει απλά ότι ο Σαμαράς κωλυσιεργεί, ότι αποκρύπτει για πολλοστή φορά τις πραγματικές του προθέσεις και ότι ρίχνει στάχτη στα μάτια των αντιμνημονιακών χαζοδεξιών, ώστε να γλυκάνουν προσωρινά την πίκρα τους από τα Μνημόνια και τους Escrow Accounts που ψήφισε, και να αποφύγει -έτσι πιστεύει τουλάχιστον- εκδηλώσεις ΑνταρΣίας από την αριστερή συγκυβερνώσα συνιστώσα, η οποία ήδη άρχισε να αναδεύεται ανήσυχα …
  • Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΚΡΙΘΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΓΩΣΕ ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΟΥΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
  • Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΡΙΘΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ.
  • Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ .
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
  • ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ όπως αναλύει ο Δικηγόρος Ι. Ανδριόπουλος στην ενότητα “ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ”



http://allenaki.wordpress.com/2012/11/14/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές