Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ

Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ

Τα απίστευτα ευρήματα του Grand Canyon στις ΗΠΑ! Μια υπόθεση που έχει προβληματίσει πολύ τους αρχαιολόγους όπου πιστεύουν ότι πρόκειται για Αιγυπτιακό πολιτισμό όπου άνθησε στην περιοχή!!!!
Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με τον Αιγυπτιακό πολιτισμό αλλά δεν είναι, αλλά λόγου ότι δεν έχουν απάντηση για τα εν λόγο ευρήματα δίνουν μια λύση στον αέρα!!!! Το άλλο αινιγματικό θέμα στην όλη υπόθεση είναι ότι παρότι έχει ανακαλυφθεί από 1909 δεν το έχουν εκμεταλλευτεί τουριστικά όπου και θα έσπαγε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στον κόσμο για κάτι τόσο αρχαίο. Αντί αυτού ο στρατός φυλά καλά το μέρος σαν να πρόκειται για κάτι το πολύ σημαντικό…. ας ξεκινήσω το άρθρο




123[1]
211[1]
313[1]
45[1]
51[1]
Στο Phoenix Gazette στις 5 Απριλίου 1909 βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα που δείχνουν ότι ίσως κάποιοι αρχαίοι άνθρωποι μετανάστευσαν από την Ανατολή, Ιστορικό από μια από την εφημερίδα εκείνης της εποχής:
"Οι τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την πρόοδο των εξερευνήσεων, τι θεωρείται σήμερα από τους επιστήμονες; ως όχι μόνο την παλαιότερη αρχαιολογική ανακάλυψη στις Ηνωμένες Πολιτείες , αλλά ένα από τα πιο πολύτιμα αρχαία μνημεία στον κόσμο, το οποίο αναφέρθηκε πριν από λίγο καιρό στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των ΗΠΑ, ο GE Kinkaid, ο εξερευνητής που βρήκε την μεγάλη υπόγεια ακρόπολη κατά τη διάρκεια του ταξιδίου που έκανε στο Grand Canyon όπου ήταν ένα ταξίδι από το Green River, στο Ουαϊόμινγκ, στο Κολοράντο, μέσα σε μια ξύλινη βάρκα, πριν από αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με την ιστορία που σχετίζονται με την εφημερίδα ο κ. Kinkaid, οι αρχαιολόγοι του Ινστιτούτου Smithsonian, ο οποίος χρηματοδοτεί τις αποστολές, έχουν γίνει ανακαλύψεις που σχεδόν με βεβαιότητα θέλει να αποδείξει ότι η φυλή που κατοίκησαν αυτό το μυστηριώδες σπήλαιο, λαξευμένη στο βράχο έγινε από τα ανθρώπινα χέρια, και ήταν ανατολικής προέλευσης, πιθανώς από την Αίγυπτο, από την εποχή του Ραμσή".
65[1]
75[1]
85[1]
93[1]
Στο βουνό φαίνεται να έχει γίνει ανθρώπινη επέμβαση σε όλο του το μεγαλείο!!!!
103[1]
1112[1]
Από εδώ κανείς λένε ότι μπορεί να κατέβει ή να ανέβει για να μπει σε αυτό το αινιγματικό σπήλαιο!!!!
124[1]
132[8]
Σπήλαιο των Χόπι που δείχνουν οι οδηγοί για το απίστευτο αινιγματικό σπήλαιο!!!!

Εάν οι θεωρίες τους επιβεβαιώνεται από την μετάφραση των δισκίων που βρέθηκαν χαραγμένα με ιερογλυφικά, πιστεύουν ότι θα λυθεί το μυστήριο των προϊστορικών λαών της Βόρειας Αμερικής και την αρχαία τέχνη τους, όποιοι και να ήταν και το από πού ήρθαν θα πρέπει να επιλυθεί. Ο Νείλος και η Αίγυπτος, η Αριζόνα και το Κολοράντο δείχνει να συνδέεται με μια ιστορική αλυσίδα που τρέχει πίσω στις αρχαίες ηλικίες, που κλιμακώνει την πιο άγρια φαντασία του κάθε συγγραφέα. Υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Α.Ε. της Ιορδανίας , το Ινστιτούτο Smithsonian είναι τώρα τα πιο ενδελεχή οι εξερευνήσεις, η οποίες θα συνεχιστούν μέχρι να εξερευνηθεί και ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδα. Σχεδόν ένα μίλι υπόγειο, περίπου 1480 πόδια κάτω από την επιφάνεια, το κεντρικό μεγάλο πέρασμα έχει βυθιστεί, αλλά υπάρχει ένας άλλος θάλαμος μαμούθ από την οποία εκπέμπει χιλιόμετρα διαδρόμων, όπως οι ακτίνες του τροχού. Εκατοντάδες δωμάτια έχουν ανακαλυφθεί, που επιτεύχθηκε από περάσματα όπου ξεκινάνε από την κύρια δίοδο, ένα από αυτά έχει διερευνηθεί είναι 854 πόδια και κάποια άλλα 634 πόδια. Τα πρόσφατα ευρήματα περιλαμβάνουν , τα γραπτά σε παπύρους και δισκία τα ποία δεν έχουν γίνει ποτέ γνωστά ως μητρική γλώσσα σε αυτή τη χώρα και αναμφίβολα είχαν την προέλευσή τους από την Ανατολή. Βρέθηκαν όπλα πολέμου, όργανα χαλκού, απότομες – γωνίες και σκληρές όπως ο χάλυβας, να έχουν επεξεργαστή με άγνωστη τεχνολογία όπου δείχνουν την υψηλή κατάσταση του πολιτισμού που επιτεύχθηκε από αυτούς τους παράξενους ανθρώπους όπου και το έφτιαξαν.
Έτσι οι επιστήμονες, οι προετοιμασίες που προετοιμάζουν και που γίνονται είναι για να εξοπλίσουν το πεδίο για εκτεταμένες μελέτες, και η δύναμη να αυξηθούν σε τριάντα ή σαράντα άτομα.

“Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω στο σπήλαιο, πρέπει να γίνουν καλύτερες εγκαταστάσεις για φωτισμό, γιατί το σκοτάδι είναι πυκνό και αδιαπέραστο αρκετά για τον μέσο φακό. Προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια, τα καλώδια γίνονται αρμαθιές από την είσοδο σε όλους τους διαδρόμους που οδηγούν απευθείας στους μεγάλους θαλάμους. Πόσο μακριά εκτείνεται αυτή η σπήλαιο κανείς δεν μπορεί να μαντέψει, αλλά τώρα είναι η πεποίθηση πολλών ότι αυτό που έχει ήδη διερευνηθεί είναι απλώς οι "στρατώνες". Ο αερισμός του σπηλαίου, δείχνει ότι δεν έχει άλλη διέξοδο προς την επιφάνεια.“

Ο κ. Kinkaid ήταν το πρώτο λευκό παιδί που γεννήθηκε στο Αϊντάχο και υπήρξε ένας εξερευνητής και κυνηγός όλη του τη ζωή, τριάντα χρόνια που ήταν στην υπηρεσία του Ινστιτούτου Smithsonian. Ακόμα αν και εν συντομία αφηγήθηκε την ιστορία του, ακούγεται υπέροχη, σχεδόν τραγελαφική:
"Κατ ‘αρχάς, θα ήθελα χωρίς να σας εντυπωσιάσω ότι το σπήλαιο είναι σχεδόν απρόσιτο, Η είσοδος είναι 1.486 πόδια κάτω από το καθαρό τείχος του φαραγγιού. Βρίσκεται σε εδάφη της κυβέρνησης και κανένας επισκέπτης δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να πηγαίνει εκεί κάτω.. αλλά να υπάρχει και μεγάλη προσοχή αν τυχόν κάποιος πάει εκεί (πράγμα και το οποίο και έχει γίνει από τότε).”
Η επιθυμία του επιστήμονα να εργαστεί ανενόχλητος, χωρίς το φόβο των αρχαιολογικών ευρημάτων να ενοχλούνται από λαθροκυνηγούς και τουρίστες. Η ιστορία για το πώς βρήκα το σπήλαιο έχει σχέση, αλλά σε μια παράγραφο:
"Ταξίδευα κάτω από το ποταμό Κολοράντο με μια βάρκα, μόνος, ψάχνοντας για ορυκτά. Σαράντα δύο μίλια μέχρι τον ποταμό El Tovar στο φαράγγι Κρίσταλ, είδα τον ανατολικό τοίχο, λεκέδες μεγάλους στον ιζηματογενή σχηματισμό περίπου 2.000 μέτρα πάνω από την κοίτη του ποταμού. Δεν υπήρχε μονοπάτι σε αυτό το σημείο, αλλά έφτασα τελικά με μεγάλη δυσκολία. Πάνω από ένα πλάτωμα, το οποίο ήταν αθέατο από τον ποταμό, ήταν το στόμιο της σπηλιάς. Υπάρχουν σκαλοπάτια που οδηγούν από αυτή την είσοδο περίπου τριάντα μέτρα σε αυτό ό,τι ήταν, την εποχή που το σπήλαιο κατοικήθηκε, δείχνει ότι το επίπεδο του ποταμού ήταν εκεί. Όταν είδα τα σημάδια σμίλης στον τοίχο μέσα από την είσοδο, άρχισα να ενδιαφέρομαι, εξασφαλίζοντας το όπλο μου πήγα μέσα.
Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, πήγα πίσω αρκετές εκατοντάδες μέτρα κατά μήκος του κεντρικού περάσματος μέχρι που έφτασα στην κρύπτη και ανακάλυψα τις μούμιες. Μία από αυτές την σήκωσα και φωτογραφήθηκε από τον φακό μου ( Δυστυχώς η φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει αλλά ούτε και δημοσιεύτηκε από τότε!!!! ). Μάζεψα μια σειρά από κειμήλια, όπου θα τα αποστείλω στην Ουάσιγκτον με τις λεπτομέρειες της ανακάλυψης. Μετά από αυτό, η εξερευνήσεις έγιναν ποιο πολλές".
142[1]
152[1]
162[1]
Σχέδια για το πώς είναι μέσα στο σπήλαιο αλλά και ένας χάρτης της εποχής του 1903 της περιοχής!!!!

”Η κύρια δίοδος είναι περίπου 12 μέτρα πλάτος, μειώνετε σε εννέα πόδια προς το τέλος ποιο μακρύτερη περίπου 57 πόδια. Από την είσοδο, η πρώτη πλευρά-πέρασμα προς τα δεξιά και αριστερά, κατά μήκος του οποίου, και στις δύο πλευρές , είναι μια σειρά από δωμάτια για το μέγεθος των απλών σαλονιών του σήμερα, αν και μερικά είναι 30 με 40 τετραγωνικά πόδια. Αυτά είναι φτιαγμένα από οβάλ πόρτες και αερίζονται από αέρα γύρω από τους χώρους μέσα από τους τοίχους. Οι τοίχοι είναι περίπου τρία πόδια έξι ίντσες σε πάχος. Οι δίοδοι είναι λαξευμένοι όσο πιο ευθεία γίνεται το οποίο και δείχνει ότι γινόταν επίβλεψη από πολιτικό μηχανικό. Τα ανώτατα όρια του σπηλαίου όπου πολλά από τα δωμάτια δείχνουν να συγκλίνουν σε ένα κέντρο. ”
“Τα πλευρικά περάσματα κοντά στην είσοδο λειτουργούν σε μια απότομη γωνία από την κύρια αίθουσα, αλλά προς τα πίσω, και φτάνουν σταδιακά σε ορθή γωνία προς την κατεύθυνση για το ιερό. ” Το ιερό “.
Πάνω από εκατό μέτρα από την είσοδο είναι η σταυροειδής αίθουσα, αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά στην οποία βρίσκεται το είδωλο, εικόνα ή , του θεού των ανθρώπων που ζούσαν τότε εκεί μέσα, κάθεται σταυροπόδι, με άνθος λωτού ή κρίνο σε κάθε χέρι. Το καστ του προσώπου είναι ανατολίτικο, το σκάλισμα δείχνει ένα επιδέξιο χέρι, και ολόκληρο το αντικείμενο είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένο, όπως είναι τα πάντα σε αυτό το σπήλαιο “.
“Το είδωλο μοιάζει σχεδόν με τον Βούδας, αν και οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για το τι η θρησκευτική λατρεία του αντιπροσωπεύει. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι έχει βρεθεί μέχρι στιγμής, είναι πιθανό ότι αυτή η λατρεία να μοιάζει περισσότερο με τους ανθρώπους του Θιβέτ ( προσέξτε τι παρατήρησε και το πόσο διαφορά έχει το Θιβέτ με την Αίγυπτο πράγμα που σημαίνει ότι δεν πλησίαζε σε κάτι το Αιγυπτιακό ).”
172[1]
Οι Μούμιες!!!
182[1]
Οι πολλαπλές μούμιες μέσα στο μεγάλο θάλαμο!!!

191[1]
Η γαλαρία προς το είδωλο του θεού!!!

201[1]
Ένα από τα είδωλα των θεών!!!! Σας θυμίζει κάτι το Αιγυπτιακό!;!


212[1]
Πολεμιστής που βρέθηκε στο σύμπλεγμα με τα όπλα του…… θυμίζει πολύ έντονα πολεμιστή της Μεσοποταμίας …..Ανουννάκι…. Σουμέριοι!!!!


”Γύρω από αυτό το είδωλο είναι τοποθετημένες μικρότερες εικόνες από αγάλματα, μερικά πολύ όμορφα σε μορφή!. Αλλά έχουν στραβό λαιμό και παραμορφωμένα σχήματα, συμβολικά ίσως, του καλού και του κακού Υπάρχουν δύο μεγάλοι κάκτοι με προεξέχοντα τα όπλα, μία σε κάθε πλευρά των εξέδρων στις οποίες είναι τοποθετημένες οι καταλήψεις των θεοτήτων. Είναι φτιαγμένα από ένα πέτρωμα που μοιάζει με Ελληνικό μάρμαρο. Στην απέναντι γωνία της σταυροειδής-αίθουσας βρέθηκαν εργαλεία, κατασκευασμένα από χαλκό. “
“Αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν αναμφίβολα την χαμένη τέχνη της σκλήρυνσης του μέταλλου, το οποίο έχει ψαχτεί από χημικούς για αιώνες χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει ακόμα κάρβουνο που δείχνει ότι εκεί φτιάχνανε κάποια από τα όπλα τους τα οποία ήταν από χαλκό, σίδερο, χρυσό ασήμι και ατσάλι. Υπάρχει επίσης σκωρίας και παρόμοια πράγματα με ματ, δείχνοντας ότι οι αρχαίοι τα έλιωναν τα μεταλλεύματα αυτά , αλλά μέχρι στιγμής, κανένα ίχνος από το πού και πώς αυτό γινόταν δεν έχει ανακαλυφθεί, ούτε η φόρμουλα του μεταλλεύματος. ”
221[1]
231[1]
”Μεταξύ των άλλων ευρημάτων, είναι δοχεία ή βάζα και φλιτζάνια χαλκού και χρυσού, με πολύ καλλιτεχνικό σχεδιασμό. Το έργο περιλαμβάνει κεραμικά σκεύη εμαγιέ και εφυαλωμένα αγγεία. Ένας άλλος διάδρομος οδηγεί για τις σιταποθήκες, όπου βρίσκονται στην ανατολική πλευρά από τον ναό. Περιέχουν τους σπόρους διαφόρων ειδών. Μία πολύ μεγάλη αποθήκη δεν έχει ακόμη καταχωρηθεί, όμως είναι δώδεκα μέτρα ύψος και μπορεί να επιτευχθεί μόνο από το παραπάνω σημείο. Δύο άγκιστρα χαλκού εκτείνονται στην άκρη, γεγονός που δείχνει ότι κάποιο είδος σκάλας υπήρχε εκεί. Ένα Γκρι μεταλλικό ραβδί βρέθηκε επίσης σε αυτό το σπήλαιο, το οποίο οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τίποτα για το μετάλλευμα αυτό. Μοιάζει με πλατίνα. “
“Ετερόκλητα σκορπισμένα στο πάτωμα παντού είναι αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν << μάτια γάτας >>, μια κίτρινη πέτρα που δεν έχει μεγάλη αξία. Κάθε ένα από αυτά είναι χαραγμένο με ιερογλυφικά σχεδόν όπως τα Αιγυπτιακά”.
Σε όλα τα δοχεία, ή τοίχους πάνω από τις πόρτες, αλλά και πέτρινες πλάκες που βρέθηκαν υπάρχουν τα μυστηριώδης ιερογλυφικά, όπου και είναι ( το κλειδί για την οποία το Ινστιτούτο Smithsonian το οποίο και υπάρχει μέχρι τις μέρες μας ελπίζει ακόμα να ανακαλύψει ). Η χάραξη των δισκίων έχει μάλλον να κάνει με τη θρησκεία των ανθρώπων. Παρόμοια ιερογλυφικά έχουν βρεθεί στη νότια Αριζόνα. Μεταξύ των εικονογραφικών γραπτών, βρίσκονται μόνο δύο ζώα. Μία είναι προϊστορικού τύπου. ”
“Ο τάφος ή κρύπτη στην οποία η μούμιες βρέθηκαν είναι μία από τις μεγαλύτερες, οι θάλαμοι, τα τοιχώματα είναι λοξά προς τα πίσω σε μία γωνία περίπου 35 μοιρών. Στις βαθμίδες αυτές είναι τοποθετημένες μούμιες, η κάθε μια καταλαμβάνει ένα ξεχωριστό λαξευμένο ράφι. Κάθε ένα είναι ένας μικρός πάγκος, επί των οποίων βρίσκονται κύπελλα χαλκού και κομμάτια από σπασμένα σπαθιά. Μερικές από τις μούμιες είναι καλυμμένες με πηλό, και όλες είναι τυλιγμένες σε ύφασμα από φλοιό. Οι λάρνακες ή φλιτζάνια στις χαμηλότερες βαθμίδες είναι χοντρά, ενώ μόλις στα υψηλότερα ράφια, τα δοχεία είναι λεπτότερα στο σχεδιασμό, δείχνει ένα μεταγενέστερο στάδιο του πολιτισμού. ”
“Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι μούμιες που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι είναι άνδρες, χωρίς παιδιά ή γυναίκες να είναι θαμμένοι εδώ. Αυτό οδηγεί στην πεποίθηση ότι αυτή η ενότητα ήταν οι στρατώνες των πολεμιστών >>. Μεταξύ των ευρημάτων, δεν υπάρχουν οστά ζώων. Πολλά από τα δωμάτια είναι γυμνά ένα δωμάτιο, περίπου 40 με 700 πόδια, ήταν ίσως η κύρια τραπεζαρία, γιατί μαγειρικά σκεύη βρίσκονται εδώ “.
“500.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν ζήσει στο σπήλαιο αυτό άνετα. Μία θεωρία είναι ότι οι σημερινές φυλές Ινδιάνων που βρέθηκαν στην Αριζόνα είναι απόγονοι των δουλοπάροικων ή σκλάβοι των ανθρώπων, που κατοικούσαν σε αυτήν τη σπηλιά. Αναμφίβολα πριν χιλιάδες χρόνια πριν από τη χριστιανική εποχή ένας λαός που ζούσε εδώ είχε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο πολιτισμού. Η χρονολογία της ανθρώπινης ιστορίας είναι γεμάτη από κενά. ”
Ο Καθηγητής της Ιορδανίας έχει πολύ ενθουσιασμό από τις ανακαλύψεις και πιστεύει ότι το εύρημα θα αποδειχθεί ανυπολόγιστης αξίας στον αρχαιολογικό κόσμο.
“Για ένα πράγμα δεν έχω μιλήσει, μπορεί να είναι ενδιαφέρον. Υπάρχει ένας θάλαμος, πέρασμα το οποίο δεν αερίζεται, και όταν πλησίασα ένα θανάσιμο αέριο, φιδίσια μυρωδιά κόντευε να μας σκοτώσει. Το φως μας δεν μπορούσε να διαπεράσει το σκοτάδι, και μέχρι να έχουμε ισχυρότερο φως, δεν θα ξέρουμε τι περιέχει ο θάλαμος. Μερικοί λένε ότι τα φίδια γεννάνε εκεί, αυτή την ιδέα δεν τι πιστεύω, πιστεύω ότι μπορεί να περιέχει ένα θανατηφόρο αέριο ή χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται από τους αρχαίους. Δεν ακούγονται ήχοι, αλλά μυρίζει όπως το φιδίσιο δηλητήριο ακριβώς το ίδιο. ”
“Όλη η υπόγεια εγκατάσταση δίνει ένα τόνο περίεργο. Η κατήφεια είναι σαν ένα βάρος στους ώμους μας, και οι φακοί και τα κεριά μας κάνει μόνο το σκοτάδι πιο μαύρο. Η Φαντασία μπορεί να απολαμβάνει, σε εικασίες και ασεβείς ονειροπολήσεις στα βάθη των αιώνων που πέρασαν μέχρι τώρα στο χώρο αυτό. ”
Υπάρχει ένας ινδιάνικος μύθος σε σχέση με την αυτή η ιστορία, είναι αξιοσημείωτο ότι μεταξύ των Ινδιάνων Χόπι η παράδοση λέγεται ότι οι πρόγονοί τους ζούσαν κάποτε σε ένα υπόκοσμο στο Γκραντ Κάνυον μέχρι που προέκυψε διαφωνία μεταξύ του καλού και του κακού, οι άνθρωποι που είχαν μία καρδιά και τους ανθρώπους με τις δύο καρδιές. Ο Machetto, ο οποίος ήταν αρχηγός τους, τους συμβούλευσε να αφήσει το κάτω κόσμο, αλλά δεν υπήρχε διέξοδος. Ο επικεφαλής έκανε αυθυποβολή σε ένα υπόγειο δέντρο για να μεγαλώσει και να τρυπήσει την οροφή του υποκόσμου, και τότε οι άνθρωποι με την μια καρδιά αναρριχήθηκαν έξω…. Έστειλαν ένα μήνυμα στο ναό του Ήλιου με έναν αγγελιοφόρο, ζητώντας την ευλογία της ειρήνης, της καλής θέλησης και τη βροχή για τους ανθρώπους με την μια καρδιά.
Αυτό αγγελιοφόρος δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά σήμερα στα χωριά των Χόπι τη δύση του ηλίου μπορεί να δει τους γέροντες της φυλής από τις σκηνές τους ατενίζοντας προς τον ήλιο, ψάχνουν για τον αγγελιοφόρο. Όταν επιστρέψει, τα εδάφη τους και ο αρχαίος τόπος κατοικίας θα επανέλθει σε αυτούς. Αυτή είναι η παράδοση. Ανάμεσα στα χαρακτικά των ζώων στο σπήλαιο υπάρχει η εικόνα μιας καρδιάς πάνω από το σημείο όπου βρίσκεται…..
Υπάρχουν δύο θεωρίες για την προέλευση των Αιγυπτίων. Το ένα είναι ότι ήρθαν από την Ασία!!!! Ένα άλλο ότι η φυλετική βάση ήταν στην άνω περιοχή του Νείλου. Ο Heeren, αιγυπτιολόγος, πίστευε στην ινδιάνικη καταγωγή των Αιγυπτίων. Οι ανακαλύψεις του Grand Canyon μπορεί να ρίξει περισσότερο φως στην ανθρώπινη εξέλιξη και την προϊστορική εποχή.
Αν και τα χρόνια έχουν περάσει, ποτέ δεν έγινε γνωστό το τι έχει ανακαλυφθεί εκεί μέσα, είναι σχεδόν άγνωστο το τι υπάρχει εκεί μέσα. Είναι το πιο απόρθητο αρχαιολογικό εύρημα στον κόσμο που ακόμα και οι αρχαιολόγοι δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί. Αρχαιολόγοι υπάρχουν μα είναι ειδικευμένοι από το κράτος και ασχολούντο μόνο με αυτό και τίποτα άλλο. Πολλοί κάνουν λόγο για εξωγήινο πολιτισμό ή ακόμα και για εσωγήινο. Αυτό γιατί το 1933 από τον αρχαιολόγο Τομ Άντριου όπου και εξερεύνησε για λίγο το σπήλαιο είχε πει:
<< Μακάρι να μπορούσα να τραβήξω φωτογραφίες για να σας δείξω το τι υπάρχει εκεί μέσα, φαίνεται να είναι μια υπόγεια πόλη όπου φιλοξενούσε σχεδόν 1.000.000 κόσμο! Υπάρχουν πολλοί διάδρομοι οι οποίοι και προχωρούν προς το εσωτερικό για εκατοντάδες μίλια και συνέχεια βρίσκουμε ευρήματα! Δεν θα συμφωνήσω με την Αιγυπτιακή εξήγηση τα ιερογλυφικά μοιάζουν μα δεν είναι Αιγυπτιακά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό, το να λένε ότι είναι Αιγύπτιοι αυτοί που ήταν εδώ μέσα! Τα αγάλματα τα οποία απεικονίζουν τους θεούς δεν έχουν να κάνουν με τίποτα με τους Αιγυπτιακούς θεούς…. είναι κάτι άλλο, θυμίζει κάτι μεταξύ Ανατολής ( βουδισμού ) και Αιγυπτίων σαν να έχουν γίνει ένα! Το ποιο αξιοπερίεργο από όλα είναι ότι το όλο υπόγειο σύμπλεγμα που κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλο είναι έχει φτιαχτεί από μέσα προς τα έξω! Υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα τα οποία οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα το τι μέταλλο είναι, αλλά υπάρχουν και κάποια αγάλματα που δείχνουν από την δομή τους να μπορούσαν να περπατούν! Ένα από τα ποιο αινιγματικά ερωτήματα είναι πως φωταγωγούσαν όλο αυτό το υπόγειο σύμπλεγμα το οποίο και δεν δείχνει να σταματά πουθενά. Επίσης κάποιοι από τους αρχαιολόγους αλλά και βοηθούς έχουν νιώσει κάτι να τους παρακολουθεί στενά χωρίς ποτέ να το δουν. Έχουν ακούσει επίσης από τα βάθη του υπόγειου συμπλέγματος διάφορες ομιλίες ή έτσι τους φάνηκε. Βλέπετε άμα κάτσεις καιρό εκεί μέσα το μυαλό φτιάχνει την δικιά του φαντασία! Τα λέω αυτά διότι το FBI μου απαγόρεψε να τα αναγγείλω λόγο κρατικού μυστικού. Για μένα στην αρχαιολογία δεν υπάρχει κρατικό μυστικό πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει για κάθε αρχαίο πολιτισμό ακόμη και για αυτούς που είναι άγνωστοι όπως αυτός εδώ. Εγώ σαν αρχαιολόγος δεν θα σταματήσω να δίνω πληροφορίες…. >>
241[1]
251[1]
Λένε ότι αυτά είναι σκίτσα που έκανε ο εξαφανισμένος πλέον αρχαιολόγος και δείχνει την μια πόλη που βρήκαν μέσα κάπου βαθιά αλλά και άλλοι θάλαμοι με μούμιες!!!!
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κανείς, μετά από αυτό χάθηκε και δεν ξανά βρέθηκε ποτέ. Αυτήν την μικρή και σύντομη συνέντευξη την έδωσε σε μια τότε τοπική εφημερίδα ……. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κανείς τότε αλλά και μέχρι σήμερα δεν ξέρει το όνομα του αλλά και σαν αρχαιολόγο….. ή εξαφάνισαν καλά τα στοιχεία του ή δεν ήταν αρχαιολόγος. Μα αν δεν ήταν τότε τι ήταν!;!
Από τότε κανείς δεν έχει δώσει παρά πάνω στοιχεία για αυτό το μέρος εκτός από κάποιες φωτογραφίες από μέσα από το υπόγειο αυτό βασίλειο. Εγώ παρότι βρέθηκα στην περιοχή και προσπάθησα να προσεγγίσω το σημείο, όχι για να μπω μέσα πράγμα που θα λάτρευα να κάνω μα για να δω το μέρος με σταμάτησαν δυο Δασονόμοι και μου είπαν ότι είναι απαγορευμένη περιοχή για να πλησιάσω. Όταν τους ρώτησα γιατί. Μου απάντησαν ευγενικά ότι έτσι έχει αποφασιστεί από την Αμερικανική κυβέρνηση εδώ και 70 χρόνια!!!! Μου πρότειναν να πάω να δω άλλα μέρη από το Γκραντ Κάνυον όπου και είναι ποιο τουριστικά από εκεί που ήμουν.
261[1]
Αν και προσπάθησα από ντόπιους να μάθω κάτι παρά πάνω ο καθένας μου έλεγε ότι το μόνο που ήξεραν είναι ότι ήταν ένας υπόγειος θάλαμος Αιγυπτίων που τους παρέσυρε η θάλασσα από την Μεσόγειο και τους έφτασε εκεί!!!! Έτσι τους λένε εδώ και καιρό και αυτό πιστεύουν. Όχι!!!! Δεν τα βάζω με τον απλό τον κόσμο αλλά ότι τους σερβίρουν το πιστεύουν ίσως γιατί δεν το ψάχνουν παρά πάνω.
Ωραία λοιπόν!!!! Ας υποθέσουμε ότι έχουν δίκιο και οι Αιγύπτιοι κατάφεραν και φτάσανε στην Αμερική που δεν αμφιβάλω ότι μπορεί και να έχει γίνει, γιατί δεν φτιάξανε πυραμίδες όπως στην Αίγυπτο και να ανθήσει ένας Αιγυπτιακός πολιτισμός εκεί στα παράλια!;! Μα προτίμησαν να φτάσουν στην ενδοχώρα και σε αυτά τα άγρια μέρη να φτιάξουν κάτι το οποίο απαιτούσε εκατοντάδες χιλιάδες χέρια για να γίνει…… δηλαδή μιλάμε για χιλιάδες πλοία από την Αίγυπτο να φύγουν και να πάνε στην Αμερική!!!! Κάποιοι λένε ότι οι ινδιάνοι φύγανε και φτιάξανε το Αιγυπτιακό έθνος και για αυτό είναι και τόσο ερυθρόμαυροι ( !!!! ). Δεν ξέρω πότε να γελάσω με αυτές τις θεωρίες που πολύς κόσμος πραγματικά πιστεύει, πιστεύει με ότι << χαρούπι >> τους σερβίρει το κάθε αρχαιολογικό ινστιτούτο όπως το Smithsonian!!!!
Η πλάκα είναι ότι έχει γίνει δεκτή αυτή η γνώμη από πολλούς αρχαιολόγους χωρίς να δουν το πότε άνθισε το πιο αινιγματικό αρχαιολογικό υπόγεια-πολιτεία-σύμπλεγμα στον κόσμο!!!! Αλλά άμα το λέει ο τάδε γνωστός και βραβευμένος αρχαιολόγος έτσι θα είναι και δεν σηκώνουν συζήτηση….. άρε ζώα!!!!
Το ξέρω ότι γίνομαι κυνικός, αλλά δεν μπορώ γιατί όσοι έχουν εναντιωθεί σε τέτοια ινστιτούτα έχουν χάσει τις δουλείες τους αμέσως και γίνονται οι περίγελοι του κόσμου. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία να σας δώσω, ότι και να σας πω ή να σας πουν παρά πάνω θα είναι ψέμα. Όμως Η Αμερική όπως θα είδατε και στους χάρτες έχουν ονομάσει τις περιοχές με Αιγυπτιακά ονόματα θεών αλλά έχουν φτιάξει και χάρτες πάνω σε αυτό!!!! Τραγελαφικό μια και δεν μπορεί κανείς να πάει στο σημείο αυτό. Υπάρχουν όμως οδηγοί που για 220 δολάρια θα σας πάνε μέσω ποταμού και θα σας δείξουν τα ερείπια των Χόπι αλλά και τις σπηλιές τους για αυτά τα οποία νομίζατε ότι θα δείτε…… χε χε χεχε Αμερικάνοι….. μια χαρά!!!!

Υπάρχουν και κάποια βίντεο στο διαδίκτυο για την περιοχή αυτή την οποία και λένε ότι είναι Αιγυπτιακή……..
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!


Πηγή

Πηγή: http://www.to-parakseno.gr/
http://anoixti-matia.blogspot.gr/2012/11/grand-canyon.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/dIgCz+(%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE+%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές