Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
 


Πως θα σας φαινόταν να βλέπαμε σε… ζωντανή σύνδεση επικλήσεις πνευμάτων που θα απαντούν στους τηλεθεατές;
Δυστυχώς δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για ζοφερή πραγματικότητα, την οποία καλούμαστε όλοι να ζήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μάλιστα μέσα από το ΑΡΤ, την συχνότητα του προέδρου του Λαϊκού ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργου Καρατζαφέρη.
Πρόκειται για μια καινούργια «εναλλακτική μυστικιστική εκπομπή», η οποία θα τιτλοφορείται «ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ», με παρουσιάστρια την πρώην «Μάγισσα της Σμύρνης» και γνωστή σε όλους συγγραφέα και σεναριογράφο,Μάρα Μεϊμαρίδη
.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ», η εκπομπή θα στηρίζεται στην ψυχή και στα θέματα που την βασανίζουν, προσεγγίζοντας την, όπως υποστηρίζεται, ψυχαναλυτικά και μεταφυσικά. Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο τύπου, θα υπάρχουν τηλέφωνα τηλεθεατών, οι οποίοι θα ζητούν την γνώμη -προσωπική και επιστημονική- της ψυχαναλύτριας πάνω σε θέματα που τους απασχολούν, όπως ερωτικά προβλήματα, προβλήματα γάμου, προβλήματα δουλειάς, προβλήματα στο σεξ κτλ, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα να έρθει και στο στούντιο οποιοσδήποτε επιθυμεί να εκθέσει ζωντανά ένα θέμα που τον απασχολεί και να «αναλύεται ποικιλοτρόπως»…
Αυτή τη φορά, όμως, η συγγραφέας που δεν έχει κρύψει τις... μεταφυσικές τις ανησυχίες, προχωράει ένα βήμα παραπέρα και δηλώνει πως θα καλεί και πνεύματα στο στούντιο live! Τώρα πως θα «απαντάνε» τα πνεύματα στην συγγραφέα; Αυτό φαίνεται πως το ξέρει μόνο η κα. Μεϊμαρίδη και οι συνεργάτες της.
Την σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η παραγωγός Γιαννοπούλου Μπέσσυ, επιστήθια φίλη της Μάρας Μειμαρίδη.
Εδώ αξίζει να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει η κα. Μάρα Μειμαρίδη σε συνέντευξη της σχετικά με τα ξόρκια και αν τα εφαρμόζει στη ζωή της...
«Φυσικά και τα πιστεύω. Δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς αυτά. Η πρώτη μου επαφή με τα ξόρκια ήταν στην ηλικία περίπου των δεκαέξι, που σφάδαζα τότε για έναν έρωτα εφηβικό και ήμουν στα πατώματα. Πολύ κλάμα και πάτωμα τότε. Έρχεται λοιπόν μια θεία μου και μου λέει, πάρε αυτές τις δυο κορδέλες και αυτό το κεράκι και πες αυτά τα λόγια. Άσε μας έλεγα εγώ που θα κάνω αυτά τώρα! Το ξανά σκέφτηκα όμως και είπα, στον εαυτό μου, τι έχω να χάσω; Αφού το έκανα, δεν πέρασαν δέκα λεπτά και ο καλός μου τότε γύρισε από μόνος του πίσω και μου χτύπησε την πόρτα. Τρελάθηκα από την χαρά μου, πέταγα και όπως καταλαβαίνεις έκανα το ένα ξόρκι πίσω από το άλλο. Είχαν μαζευτεί και φίλες μου γύρω τριγύρω και κάναμε όλες ξόρκια!»
Με απλά, λοιπόν, λόγια, πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μας νεκρομαντεία, δηλαδή την επίκληση των ψυχών των νεκρών για επικοινωνία με τους ζωντανούς, ώστε εξ αυτής της επικοινωνίας να μάθουν οι ζωντανοί το μέλλον ή άλλα άγνωστα μηνύματα και πράγματα.
Μάλιστα, λέγεται ότι είναι φοβερές οι καταγραφές των φαινομένων τα οποία λαμβάνουν χώρα κατά τις επικλήσεις των «πνευμάτων» από τα μέντιουμ, φαινόμενα τα οποία η Εκκλησία γνωρίζει πάρα πολύ καλά, από τους αρχαίους ακόμη Βίους και τα συγγράμματα των Αγίων Πατέρων, ως δαιμονικά, μαγικά και άκρως επικίνδυνα (μετακινήσεις αντικειμένων, μεταβολή βάρους και θερμοκρασίας των αντικειμένων και ανύψωσή τους, μουσική και κρότοι από το πουθενά, στοιχειωμένοι τόποι, τυπτολογία, πνευματογραφία, πνευματοφωνία, ψυχογραφία, ψυχομετρία, υλοποιήσεις, τηλεπάθεια, πυροβασία κ.ά.).
Σύμφωνα δε με την Ορθόδοξη Εκκλησία, τα εμφανιζόμενα σε τέτοιες επικλήσεις πνεύματα δεν είναι των νεκρών, αλλά μετασχηματισμοί δαιμονίων.
Ο Αρχιμανδρίτης στην Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας, κ. Τιμόθεος Ηλιάκης, δήλωσε σχετικά στο «agioritikovima.gr»
«Δεν έχω παρακολουθήσει, ούτε θα το κάνω την εκπομπή. Η μαγεία γενικά είναι σπονδή στο δαίμονα. Υπάρχει μαγεία, υπάρχουν μάγια, υπάρχουν μάγοι, όλα αυτά όμως είναι ξένα με τη χριστιανική διδασκαλία. Δεν μπορεί ένας χριστιανός που ζει στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας να παρακολουθεί ή να μετέχει σε τελετές που υμνούν το Διάβολο, γιατί αυτό ακριβώς κάνει η μαγεία. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ένας χριστιανός δεν φοβάται τη μαγεία, γιατί πάνω από οποιονδήποτε δαίμονα είναι ο Χριστός».

Αλλά και ο Αρχιμανδρίτης - πρώην Δντης Θρησκευτικού στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, με τον βαθμό του Συνταγματάρχου, κ. Νικόλαος Λαγουμτζής, δήλωσε σχετικά στο «agioritikovima.gr»
«Όσο ο άνθρωπος απομακρύνεται από την πηγή της ζωής, τον Θεό, κάθε παράλογο και ψεύτικο επιτρέπεται. Όσο για το κανάλι που φαίνεται ότι θα φιλοξενήσει μια ανάλογη εκπομπή, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο καθένας μας, από το περίσσευμα του κήπου του, δίνει και προσφέρει ό,τι αγαπά!»
Αναρωτιόμαστε, με την κατρακύλα που έχει πάρει η ελληνική τηλεόραση, τι άλλο θα δούμε; Μήπως να διαβάζουν στις ειδήσεις τη «Σολωμωνική»;
http://www.agioritikovima.gr
ειδαμε στο>http://tritosaggelos.blogspot.gr/2012/11/live.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές