Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ...(65)...ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΚΤΗΝΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: Σοκ προκαλεί η απολογία των 2 ανήλικων Αλβανών..''Προσπαθήσαμε να τον κακοποιήσουμε τον 8χρόνο με κλαδί ελιάς για πλάκα''!Αρρώστια..Δείτε τι ανατροφή δίνουν οι Αλβανοί στα παιδιά τους.Ήθελαν να βιάσουν 8χρόνο αγοράκι για να σπάσουν πλάκα...
Το θύμα τους ένα 8χρονο αγοράκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν οι 2 ανήλικοι δράστες προσπάθησαν να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω του με κλαδί ελιάς.

- Ο ανήλικος θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου.

Σε βάρος των δύο ανήλικων αγοριών από την Αλβανία ,που καταγγέλθηκαν για απόπειρα ασέλγειας με ξύλο, σε βάρος του 8χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, η οποία θα σταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 12χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. της περιοχής και φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του. Υποστήριξε μάλιστα ότι το έκανε για πλάκα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά επιχείρησαν να ασελγήσουν στον 8χρονο "υπό τύπου παιχνιδιού", με κλαδί ελιάς. Οι ανήλικοι φέρονται να παρέσυραν τον 8χρονο σε ερημική τοποθεσία, ωστόσο αυτός αντιστάθηκε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι ανήλικοι το έβαλαν στα πόδια.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για να διασαφηνιστεί εάν ο ανήλικος τραυματίστηκε και σε τι βαθμό.

ΠΗΓΗ
ειδαμε στο>http://ieroslochos.blogspot.gr/2012/12/2-8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές