Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΜΕ ΤΑ "ΛΟΜΠΙ" ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

            
draxmi
ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ

Πολλοί μας κατηγορούν για εμπαθείς. Είναι όμως εντελώς ηλίθιοι εαν νομίζουν ότι θα καθίσουμε να αναλωθούμε σε μικροπρέπειες,σκύβοντας μπροστά στην διαπλοκή. Άλλοι θεωρούν ότι έχουμε αναλάβει εργολαβία την δυσφήμιση των Κυκλάδων, νησιά που τόσο τα αγαπάμε.
Απλώς δεν μπορούμε να μην ξεμπροστιάζουμε μερικούς που το παίζουν "πατριάρχες" και επαγγελματίες "ιδεολόγοι". Το "κύκλωμα" της Πάρου δεν είναι μια ιστορία άγνωστη και αποκομμένη από το status που επικρατεί εκεί. Δεν ισχυριζόμαστε ότι τα γεγονότα που έγιναν το τελευταίο δεκαήμερο εμπλέκουν πρόσωπα από το ρεπορταζ που κάναμε στις 7 Μαίου του 2011. Όμως στην Πάρο των παγκόσμιων φυγόποινων και φυγόδικων της Siemens που την κοπανάνε νύχτα κάτω από το μύτη της ΕΛΑΣ, των "ψυχαγωγών" που πηδάνε από κότερα στα ντου της μιλημένης αστυνομίας και των τουριστικών επιχειρηματιών που επεκτείνουν τις "δουλειές" τους στο σύγχρονο δουλεμπόριο, εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι.
Πάρος: Η γη της επαγγελίας για πολιτικούς της διαπλοκής, ψυχαγωγούς της κονόμας σε μια κοινωνία που πεθαίνει κάθε ξημέρωμα έξω από το γκισέ των τραπεζών αφήνοντας το αίμα της ψυχής της για να σώσει τον διπλανό συνάνθρωπο.
Καλό ταξίδι Δημήτρη Μίχα. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τοκαθήκον μας. Να τους ξεμπροστιάζουμε. Όσο αντέχουμε. Γιατί όπως κι εσύ έτσι κι εμείς, τους έχουμε γραμμένους.


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3798:-----qq----------------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές