Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!
Δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές με πορνεία, αλκοόλ, ναρκωτικά και σατανισμό οι διεστραμμένοι Σιωνιστές!!!
Από μικρές στα...βάσανα: Ούτε ίχνος παιδικής εμφάνισης ή χαρακτηριστικών, αλλά σφιχτό κλείσιμο σε γυναικείες τουαλέτες, προκλητικές πόζες και πονηρά χαμόγελα. Φεμινίστριες και "προοδευτικοί", καμαρώστε τα "παιδιά" σας! Κι εσύ χαζομπαμπά ή χαζομαμά που τα βλέπεις αυτά κι έχεις μια κόρη σ' αυτή την ηλικία, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ;;;
Ότι το κλάμπινγκ στο εξωτερικό έχει ξεφύγει, λίγο πολύ το ξέραμε ήδη. Ωστόσο, παρόλο που η είσοδος σε κλαμπ απαγορεύεται αυστηρά για ηλικίες μικρότερες των 18 ετών, στις ΗΠΑ λειτουργούν κανονικότατα τα πρώτα νυχτερινά κλαμπ για παιδιά και οι φωτογραφίες από τα event είναι τουλάχιστον σοκαριστικές.
Η αλυσίδα νυχτερινών μαγαζιών «All ages» έχει μαγαζιά στο Τορόντο, το Λος Άντζελες την Καλιφόρνια και άλλες περιοχές των ΗΠΑ και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει η ονομασία τους: ανοιχτά για παιδιά κάτω των 18 ετών.
Οι συνήθεις ηλικίες των θαμώνων αυτών των μαγαζιών κυμαίνονται από 11 έως 14 ετών, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν είναι σε θέση ούτε να διαχειριστούν την ξαφνική αυτή ελευθερία, ούτε να φερθούν υπεύθυνα και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μόλις μία μικρή γεύση του τι επικρατεί εκεί μέσα. Ας ελπίσουμε μόνο να τις έχουν δει και οι κηδεμόνες τους, μήπως κάνουν κάτι γι' αυτό.
Πηγή.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Κανονικά, κάποιες από αυτές δεν θα έπρεπε καν να τις δημοσιεύσουμε, γιατί έχουν στοιχεία πορνογραφίας (όχι, δεν υπερβάλουμε καθόλου!), ενώ γίνεται μέχρι και σατανιστική προπαγάνδα!!!

Ο μόνος λόγος που τις προβάλουμε, είναι μήπως ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, που και στην Ελλάδα τα παρατάνε ασύδοτα και αλητεύουν μέρα - νύχτα.
Προσκύνημα - κυριολεκτικά - στον Σατανά!!! Με τα χέρια τους σχηματίζουν τον μασωνικό - σατανιστικό - νεοταξικό "παντεπόπτη οφθαλμό", θυμίζοντας πρόβατα επί σφαγή! Τα τσιπάκια και το σφράγισμα όχι απλά θα τα δεχτούν, αλλά θα πανηγυρίζουν κιόλας...επιτέλους, Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΙΩΝΩΝ ΑΠΕΔΩΣΕ...!
Δεν είναι σκηνή από πορνοταινία, αλλά "διασκέδαση" δωδεκάχρονων (;)!!! Η - επίσης - προπαγάνδα δεκαετιών και η "σεξουαλική απελευθέρωση" από την κούνια, έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν εκτρώσεις από τα 10...
Σε σχέση με την παραπάνω φωτογραφία, αυτή είναι και...σεμνή. Αλήθεια, οι πατεράδες και οι μανάδες δεν βλέπουν τα βλαστάρια τους πώς κυκλοφορούν έξω; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και δίνουν το...καλό παράδειγμα;
Άφθονο αλκοόλ, "πολυπολιτισμός" και οι γνωστές "αθώες" χειρονομίες.
Αναπαράσταση βίας "για πλάκα". Κατά τ' άλλα η οπλοκατοχή τους φταίει, όχι ότι η ανθρώπινη ζωή αντιμετωπίζεται ως αναλώσιμη και η βία ως "μαγκιά".
Ξανά, η γνωστή "αθώα" χειρονομία: Αν δεν κάνεις το σήμα του Σατανά, δεν είσαι ευπρόσδεκτος στην παρέα...
Νομίζετε πως τέτοια γίνονται μόνο στις ΗΠΑ; Θεωρείτε πως αυτά τα "πρότυπα διασκέδασης" δεν έχουν έρθει στη χώρα μας;
Κάνετε λάθος! Εδώ, στην...κοιτίδα της "προόδου" θα έλειπαν τέτοιες "διασκεδαστικές" εικόνες σαν αυτές που είδαμε;
Ξαναλέμε: ΓΟΝΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να εκπορνευτούν, να πέσουν θύματα επιτηδείων προπαγανδιστών, ακόμα και να σκοτωθούν!
Αυτός είναι ο υλιστικός "τρόπος ζωής" των εβραιοσιωνιστών: ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ, ΕΝΑΣ ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ!
«Χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται», είχε πει ο μεγάλος Ντοστογέφσκι. Ξαναδείτε αυτές τις εικόνες και ψελλίστε, ω "μη σκοταδιστές και μη θρησκόληπτοι", ότι έκανε λάθος...
ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Κι επειδή θα βρεθούν οι διάφοροι "ευαίσθητοι" να μας...ρωτήσουν "γιατί κατηγορούμε τους Σιωνιστές", απαντούμε με το ακόλουθο απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, η γνησιότητα ή μη των οποίων αποδεικνύεται ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:

«...Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας
Υ.Γ. Μην τολμήσουν κάποιοι να πουν ότι "τα παιδιά είναι μεγάλα"! Στις φωτογραφίες είναι ζήτημα αν ο/η μεγαλύτερος/η φτάνει τα 13 - 14, ενώ η πλειοψηφία είναι 11 - 12!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/12/blog-post_256.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/hellas-orthodoxy+(Hellas-Orthodoxy)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές