Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...ΕΠΡΕΤΟΕΙΔΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΟΞΑΠΟΔΩ

Ο ερευνητής ”Μπράντον ” αναφέρει σε ένα από τα αρχεία του την εξής ιστορία:



Πριν από μερικά χρόνια ο Τζόν Τόντ, μέλος μιας οικογένειας ανώτερων μυημένων στη Δρυιδική ή φυσική μαγεία Βίκα υποστήριξε ότι εκλέχθηκε να μυηθεί σε μια μυστική στοά των Ιλλουμινατών.
Όπως δήλωσε για να το κάνει αυτό έπρεπε να ξεμάθει πολλές από τις φιλοσοφίες της Βίκα που είχε διδαχθεί σε νεαρή ηλικία.

Όπως σύντομα ανακάλυψε αυτές οι αποκρυφιστικές διδασκαλίες ήταν ένα μέσο αυτού του εσωτερικού πυρήνα των μυημένων για να ελέγχουν τους κατώτερους βαθμούς της στοάς!!
Τα 13 άτομα που αποτελούσαν τον εσωτερικό αυτό πυρήνα ήταν οι αρχηγοί όλων των μεγάλων οργανώσεων της φυσικής μαγείας καθώς επίσης οι αρχηγοί του παγκόσμιου Τεκτονισμού.



Αυτοί έλεγχαν και τα δύο αυτά κινήματα από τις υψηλές θέσεις τους μαζί με ένα μεγάλο μέρος από το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών και είχαν ισχυρή επίδραση στα οικονομικά και πολιτικά κινήματα του κόσμου ( ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ).



Ο Τόντ σύντομα έμαθε ότι αυτός ο εσωτερικός, άγνωστος, πυρήνας, φοβόταν συνεχώς μήπως τα μέλη των κατώτερων βαθμών των αποκρυφιστικών εταιριών στρεφόντουσαν εναντίον τους, αν ανακάλυπταν ότι αυτός ο εσωτερικός πυρήνας τα χρησιμοποιούσε απλώς σαν << στρατιωτάκια >> για να αυξήσει τον πλούτο, τη δύναμη και την εξουσία του πάνω στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Έμαθε επίσης ότι οι Ρότσιλδ του Λονδίνου ήσαν στη ίδια τη καρδιά αυτής της συνωμοσίας, μαζί με τους Ιησουίτες της Ρώμης.



Οι Ρότσιλδ εθεωρούντο σαν << ανθρώπινοι θεοί – Άυπνοι >> από πολλούς αποκρυφιστές και σύμφωνα με τον Τόντ ήταν σε συνεχή επαφή με τον << Λούσιφερ >>, τον οποίον θεωρούσαν σα θεό.
Εδώ είμαστε!!!! Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι αυτοί ήταν σε επαφή με την ερπετική φυλή, πράγμα που θα τους έκανε ένα ακέραιο μέρος της << λατρείας του ερπετού >> .



Ο Τζον Τόντ έκανε την δική του μικρή επανάσταση αργότερα από αυτή τη μυστική στοά μετά την << υπόδειξή >> του στα άλλα μέλη ότι θα έπρεπε με βάση τα πρόσφατα γεγονότα να μελετηθούν οι προφητείες της Βίβλου.
Όπως υποστήριξε η απάντηση σε αυτό ήταν ένα δολοφονικό κοίταγμα από τα περισσότερα, αν όχι απ’ όλα τα άλλα μέλη αυτού του συμβουλίου. Πιστεύει ότι ήταν πολύ τυχερός που βγήκε από εκεί ζωντανός το θέμα είναι για πόσο ακόμα εκτός και έχει δημιουργήσει κάποιο παρακλάδι της στοάς ή την δημιουργεί. Αργότερα έγινε Χριστιανός και μίλησε σε πολλά ακροατήρια μέχρι, όπως αναφέρουν μερικές πηγές, και ότι είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να τον δολοφονήσουν.
Υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ότι η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου και η Μεγάλη Ιησουιτική Στοά της Ρώμης έχουν συνωμοτήσει πολλές φορές στη διάρκεια των αιώνων μέσω των << Ιλλουμινάτοι >> για να καταλάβουν τα έθνη της γης και να καθιερώσουν μια << Νέα Τάξη Πραγμάτων >>. Σήμερα ένα μεγάλο μέρος του ελευθεροτεκτονισμού ελέγχεται σχεδόν πλήρως από την στοά του Σκωτικού δόγματος και τους Βαυαρούς Ιλλουμινάτους. Ακόμα διάφορες πηγές αναφέρουν ότι οι βαθμοί του Τεκτονισμού στη πραγματικότητα δε σταματούν στον 33 βαθμό, αλλά προχωρούν πέρα από αυτόν.


Ο ίδιος ο 33ος βαθμός αποτελείται από δύο πυρήνες, έναν εσωτερικό και ένα εξωτερικό, ο 33ος βαθμός και ο 33+ βαθμός. Στο παρελθόν όταν ο υποψήφιος έφθανε στη μύηση του 33ου βαθμού του δινόταν μια Βίβλος ή ένας Σταυρός και του λεγόταν να φτύσει επάνω τους ή με κάποιο τρόπο να τα βεβηλώσει ακόμα και να λερώσει με ακαθαρσίες. Αν αυτός αρνιόταν, του λέγανε ότι σωστά αποφάσισε και παρέμενε στον εξωτερικό πυρήνα του 33ου βαθμού, νομίζοντας ότι είχε φθάσει στο << τέλος >> των βαθμίδων και ότι είχε γίνει δήθεν ένας τέλειος μύστης.



Εάν αντίθετα βεβήλωνε αυτά τα σύμβολα, τότε πάλι του έλεγαν ότι αποφάσισε σωστά, αλλά τον οδηγούσαν τώρα στον εσωτερικό πυρήνα του 33+ βαθμού, που είναι το εφαλτήριο προς τα ανώτερα επίπεδα, τα οποία αλληλεπιδρούν με τις κοινές ανθρωποειδείς – ερπετοειδείς στοές. Λέγεται ότι ο πρώην πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, ο οποίος ήταν κάποτε η κεφαλή των Μάτζεστυ 12, είχε επιτύχει τον 42ο βαθμό και ότι υπήρχαν αρκετοί ακόμα βαθμοί μετά από αυτόν. Υποτίθεται ότι τον υψηλότερο βαθμό έχει σε αυτή τη περίπτωση ο αρχηγός των Δρακονιανών.


Στο Βιβλίο << Τεχνολογίες Υποταγής Συνείδησης >> υπάρχει η εξής ερώτηση:

Τι νομίζετε ότι έκαναν οι μεγάλες παλιές αριστοκρατικές ολιγαρχικές οικογένειες της Ευρώπης όταν ξέσπασαν οι τελικά όχι και τόσες πολλές αστικές επαναστάσεις και οδηγηθήκαμε από τη φεουδαρχία στα σύγχρονα αστικά κράτη; Μήπως νομίζετε ότι έχασαν όλη τη δύναμη και τα πλούτη τους, ότι νικήθηκαν τελικά από τη δημοκρατία και από το τρίπτυχο της << Ελευθερίας, Ισότητας και Αδελφότητας >>; Όχι βέβαια!!!!
Απλά ανασυντάχθηκαν και συνέχισαν να αποτελούν την ελίτ του πλούτου και της πραγματικής εξουσίας των λαών. Πού πήγε ο τεράστιος πλούτος και χρυσός που για χρόνια είχαν συσσωρεύσει



εκμεταλλευόμενες τις λαϊκές μάζες; Στα χέρια του λαού, ή έστω των αρχηγών των επαναστατών; Ποιοι νομίζετε ότι ήταν οι πρώτοι τραπεζίτες και μεγαλέμποροι της αστικής δημοκρατίας, ποιοι συνέχισαν και συνεχίζουν να αυξάνουν τα αμύθητα πλούτη τους; Θυμηθείτε παρακαλώ με ευλάβεια τους ήρωες του 1821!!!! Θυμηθείτε τι έπαθαν όταν τελείωσε η επανάσταση και με τι αγάπη δεχτήκαμε τα τσιράκια των Ιλλουμινάτοι τότε τα οποία και είναι μέχρι σήμερα επάνω οι οποίοι είναι οι ίδιοι που αφάνισαν όλους τους ήρωες τότε!!!!
Η απάντηση είναι μία και απλή:



Η παλιά αριστοκρατική, ολιγαρχική ελίτ των Δρακονιανών ποτέ στη πραγματικότητα δεν έχασε το πλούτο και τη δύναμή της. Κυβερνούσε και συνεχίζει να κυβερνάει, αν και αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας άλλες πιο υπόγειες και συνωμοτικές μεθόδους. Είναι οι απόγονοι των παλιών αριστοκρατικών οικογενειών της Ιταλίας (Βενετίας, Γένοβας), της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας και οι σύγχρονοι κεφαλαιοκράτες της Αμερικής απόγονοι της τέταρτης γενιάς Δρακονιανών με τους οποίους αναγκαστικά συνασπίσθηκαν οι πρώτοι για να μπορέσουν να διαφεντέψουν μαζί τον κόσμο σαν ένα είδος μυστικής Υπερκυβέρνησης.


Αυτό για μας αποτελεί ένα γεγονός και μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα. Αυτή η πονηρή << υποχθόνια υπόγεια >> ολιγαρχία και << μαύρη αριστοκρατία >> με τα διεθνή κέντρα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας της Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Λέσχη της Ρώμης, Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, Τριμερής Επιτροπή, Επιτροπή των Τριακοσίων, Μεγάλη Μασονική Στοά του Λονδίνου, Μεγάλη Ιησουιτική Στοά της Ρώμης, Βαυαροί Ιλλουμινάτοι, διεθνής Τράπεζα, διεθνές Νομισματοκοπικό Ταμείο, τους Ρότσιλδ και τους Ροκφέλερ της, αποτελεί πραγματικά τη μυστική << αόρατη >> κυβέρνηση πίσω από τις κυβερνήσεις όλου σχεδόν του κόσμου και όμως δεν τον ελέγχει πλήρως.

Οι μεγαλύτεροι εχθροί της είναι ο εθνικισμός, ο θρησκευτικός φανατισμός, η τρομοκρατία και η αναρχία, η οικογενειακή θαλπωρή, ότι γενικά δεν μπορεί εύκολα να ελεγχθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που προπαγανδίζει και προωθεί χρόνια τώρα την ιδέα της παγκοσμιοποίησης που θα οδηγήσει αμετάκλητα στη μια και μοναδική Παγκόσμια Κυβέρνηση με << σοσιαλιστική >> φρασεολογία και φασιστική πρακτική συνοδευόμενη από ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και επιτήρησης των πολιτών Μεγάλο-Δρακονιανής-αδελφικής σύλληψης και εφαρμογής.



Η γενική άποψη είναι ότι η μυστική κυβέρνηση εργάζεται πολύ στενά με τους << Γκρίζους >> σε ένα πρόγραμμα προχωρημένης γενετικής και νοητικού ελέγχου με άμεσο σκοπό τη πλήρη χειραγώγηση της ανθρωπότητας!!!!
Είναι δύσκολο κάποιος να πιστέψει ότι συμβαίνει αυτό, ο κόσμος τα ρίχνει στον εαυτό του που λέει ότι τους ψήφησα!!!! Τους ψηφήσουμε δεν τους ψηφήσουμε πάντα η κάστα τους θα βγαίνει καινούριο ή παλαιό κώμα αυτοί θα το ελέγχουν είτε το θέλουμε είτε όχι!!!! Μα θα μου πείτε ότι υπάρχει δηλαδή κάτι το οποίο και διευθύνει της ζωές μας όπως θέλουν αυτοί!;!



Πιστεύω ότι αυτό ήδη το έχετε καταλάβει και αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα θα το καταλάβετε στην πορεία!!!!


Εγώ δεν θα σας πω να κοιτάξετε τα πολιτικά γεγονότα παγκοσμίως, ψάξτε και δείτε ότι από το 1821 μέχρι και σήμερα οι πολιτικοί που πέρασαν αυτοί που ήταν Έλληνες καθαροί ήταν ελάχιστοι!!!!



Ύστερα κοιτάξτε τα έργα που έκαναν για τον λαό αλλά και την πολιτική τους, μετά κοιτάξτε τους νόμους που έβγαλαν για το γενικό σύνολο!!!! Με την συνέπεια όπου και ήταν προγραμματισμένη να φτάσουμε μέχρι εδώ!!!! Και άλλες φορές ήρθε η χώρα μας σε πτώχευση μα ξανά σηκώσαμε κεφάλι μα αυτήν την φορά επειδή έτσι έχει κανονίσει η << Παγκόσμια Δρακονιανή Μαύρη Κυβέρνηση >> δεν θα σηκώσουμε κεφάλι εύκολα γιατί έτσι το θέλουν αυτοί!!!!



Παπαρολογίες και καταστροφολογίες τύπου ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, όπως η 21/12/2012 με αποκαλυπτικές καταστροφές με πάσης φύσης αερολογία!!!! Αυτό που έρχεται είναι σίγουρα μια αλλαγή στο ανθρώπινο είδος το οποίο γίνεται επίτηδες ώστε να είμαστε επί την κατοχή των << Δρακονιανών-Ιλλουμινάτοι-Μαύρη Παγκόσμια Κυβέρνηση- Νέα Τάξη Πραγμάτων >> δείτε το τι έγινε και στα άλλα κράτη όπου πήγε το ΔΝΤ!!!! Π.Χ. Αργεντινή έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν έχουν καταφέρει τίποτα και συνεχώς όλο και ποιο πολύ βουλιάζουν….
Σίγουρα οι Μασόνο-τσουφλεκόμαγκες θα πουν ότι λαϊκίζω και ότι είμαι βαλτός και τα λέω αυτά!!!


Λοιπόν, αυτήν την στιγμή η Κίνα έχει τέτοια ανάπτυξη η οποία είτε το θέλουμε είτε όχι θα καταβροχθίσει την Αμερική και την Ευρώπη για πλάκα!!!! Στα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι όχι μόνο υπέρ δύναμης όχι μόνο πλανητάρχης μα και γενικός δερβέναγας όλων των κρατών με όλη την κυριολεξία της λέξεως!!!! Ότι ήταν τόσα χρόνια στην δύση και όλα πήγαιναν ρολόι τώρα γίνεται το αντίστροφο, εκεί που οι ασιατικές χώρες ήταν πάμφτωχες ξαφνικά ανεβαίνουν οικονομικά με ξέφρενους ρυθμούς, ενώ εμείς εδώ στην Ευρώπη αλλά και Αμερική πάμε πάτο!!!!
Αυτό βέβαια οι Αμερικανοί δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι εύκολα και να χάσουν την δύναμη, για αυτό και εργάζονται πυρετωδώς πάνω στα κλιματολογικά όπλα ώστε να μπορούν να εκβιάζουν την Κίνα. Όχι ότι η Κίνα δεν έχει κλιματολογικά όπλα!!!!

Αλλά εδώ αρχίζουν και μπερδεύονται τα πράγματα τα οποία και θα φέρουν από φέτος μέχρι και τα επόμενα δέκα χρόνια πολλούς και ανεξέλεγκτους πολέμους!!!! Πολέμους που δεν θα είναι με πυρηνικά όπλα όπως πολλοί πιστεύουν αλλά με επιδημίες θανατηφόρες, κλιματολογικούς πολέμους όπως βαριές ξηρασίες αλλά και απίστευτα καιρικά φαινόμενα σε χώρες που δεν έχουν ξαναδεί ανεμοστρόβιλους και χιονοθύελλες αλλά και με όπλα!!!!



Το πότε θα γίνει αυτό!;! Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα πιστεύω ότι στην επόμενη δεκαετία θα έχουν συμβεί όλα αυτά!!!! Μακάρι να βγω ένας τρισάθλιος ψεύτης και να με αποκαλείτε φαντασμένο της δεκάρας μα όλα τα γεγονότα αυτήν την στιγμή εκεί βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια γιατί έτσι θέλει η << Μαύρη Παγκόσμια Κυβέρνηση >>.
Δείτε όμως το πόσο ταιριάζουν οι προφητείες του Νοστράδαμου για την χώρα μας……!!!!:


Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς.

Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.
Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ= θεϊκό η φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = η θεϊκή Χώρα του Φωτός η Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη << ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει >>. Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους.



Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης



Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.
Ερμηνεία: Η αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. Οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης του προβλήματος της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα και η δεύτερη με την παγκόσμια κρίση. Μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι.


Οι G20 για την Ελλάδα

Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.



Ερμηνεία: Οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα και το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά στο ΔΝΤ. Αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη Μεγάλη Πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη! Η << σκιά της γης >> ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με τον πόλεμο και θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.



Η πείνα στην Ελλάδα



Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.
Ερμηνεία: Η Ελλάδα θα πεινάσει και η πείνα θα διαρκέσει από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο. Ο Νοστράδαμος μας λέει ότι θα διαρκέσει εννιά μήνες. Η πείνα όμως θα είναι << φτιαχτή >>, ψεύτικη, αλλά θα είναι τόσο έντονη που θα εξαπλωθεί σαν μάστιγα. << Δίνοντας μορφή σε όλα >> εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι έτσι πιο ανθρώπινοι. Δηλαδή η κρίση θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους ενώσει.


Το μέλλον των καταπιεσμένων

Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.



Ερμηνεία: Η προφητεία αυτή δεν έχει σχέση μόνο με την Ελλάδα, αλλά με όλους όσοι ήταν καταπιεσμένοι και θα γίνουν στο τέλος αφέντες. << Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή >> Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει, << όλοι οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. >> Και όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι ορθόδοξοι λαοί Σέρβοι, Ρουμάνοι κτλ. επειδή η προφητεία φέρεται γενικά σε όλους όσους ήταν καταπιεσμένοι…..



Τα συμπεράσματα από την προφητεία δικά σας…!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΠΗΓΗ: INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

1greek.wordpress.com


thesecretrealtruth


ειδαμε στο>>>
http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/nwo.html#ixzz2Em81OgC1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές