Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ –

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

(ΦΩΤΟ)

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις .
FOTO1
Ένας άνθρωπος με «ειδικές ανάγκες» και δυο παιδιά εκ των οποίων τον ένα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έδωσε ένα μάθημα ανθρωπιάς σε όλη την Ελλάδα.
Ο Κ. Ευθύμης από την Πάτρα άτομο με ειδικές ανάγκες που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την Ελλάδα του μνημονίου, άνεργος και με δυο παιδιά εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναγκάζεται να επισκέπτεται το νοσοκομείο κάθε δυο μέρες, συντηρείτε με βοήθεια που του προσφέρει το Χαμόγελο του παιδιού.
F0TO2
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του achaia channel όταν ο Ευθύμης έμαθε πως ο κ. Γιάννης δεν είχε φαγητό να ταΐσει την οικογένεια του, αλλά και προβλήματα κινητικότητας καθώς του έλειπε ένα αναπηρικό καροτσάκι, πήρε όλα τα τρόφιμα που του είχε δώσει το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς και τα χρήματα από την αναπηρική του σύνταξη και πήγε στο σπίτι του κ. Γιάννη. Του έδωσε τα τρόφιμα, ενώ με τα χρήματα του αγόρασε το πολυπόθητο αναπηρικό καρότσι για να μπορεί να μετακινείτε.
FOTO3
Οι δυο άντρες δεν γνωριζόντουσαν πριν από αυτήν την συνάντηση... Στις φωτογραφίες τους βλέπετε να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Αυτό θα πει μαθήματα ανθρωπιάς. Να τα βλέπουν οι πολιτικοί μπας και ... γίνουν άνθρωποι!!!


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8843:2012-12-21-13-13-18&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές