Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

NWO:Μήπως έχει ήδη ύπουλα ξεκινήσει η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων με τα Γ.Τ.Ο. - DNA εμβόλια;



ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ...
Ο Δρ. Andrew Wakefield και οι Γ.Τ.Ο. (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί) του Richard Brown
«Γιατί είναι σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί από τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του υπουργικού συμβουλίου του Μπους είναι πρώην στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, όπως....
ήταν και ο πατέρας του, ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους; Αυτές οι εταιρείες αχόρταγα πατεντάρουν τις μορφές ζωής της γης: τα φυτά, τα βακτήρια, τους ιούς, τα ζώα και ακόμη και τις ανθρώπινες γενετικές καταγωγές. Η αναπαραγωγή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων μπορεί τελικά να είναι απόλυτα ελεγχόμενη από αυτές τις εταιρείες, γενετικά τροποποιημένη, επανασυνδυασμένη σε χιμαιρικές μορφές ζωής και εκμεταλλευόμενη με σκοπό το κέρδος.» Robert Lederman
Ο ΓΤΟ-σολομός έχει προκαλέσει σάλο, αλλά τα ΓΤΟ-ψάρια, τροποποιημένα από τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται, στην αγορά ως "κατοικίδια ζώα."Υπάρχει σάλος για τους ΓΤΟ στην προσφορά τροφίμων, αλλά για τα ΓΤΟ εμβόλια, που παράγονται από την βιομηχανία βιοτεχνολογίας / φαρμάκων και χορηγούνται σε εκατομμύρια παιδιά (23 από αυτά ονομάζονται εμβόλια DNA), και τα οποία εισάγονται στην αγορά για «την πρόληψη των ασθενειών,» υπάρχει σχεδόν πλήρης σιωπή.

Ή μήπως δεν υπάρχει;

Η μεγαλύτερη διεθνής ιστορία γύρω από τα εμβόλια σήμερα είναι η απομάκρυνση ενός άρθρου του Dr Andrew Wakefield και άλλων από το Lancet (το μεγαλύτερο ιατρικό περιοδικό), πολλά χρόνια μετά την αποδοχή του, το οποίο διερευνούσε την δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων και τα πεπτικά προβλήματα στα αυτιστικά παιδιά.

Οι κατηγορίες εναντίον του Wakefield έχουν ήδη αποδειχθεί αναληθείς και τα ερωτήματα σχετικά με τις συνδέσεις μεταξύ του δημοσιογράφου που έκανε τις καταγγελίες, ο ιδιοκτήτης των Times του Λονδίνου, και της φαρμακευτικής βιομηχανίας έρχονται στο φως. Ο Wakefield απαιτεί μια διάψευση εκ μέρους του BMJ (περιοδικό του Βρετανικού Ιατρικού Συλλóγου) αφου τα έγγραφα απέδειξαν την αθωότητά του.

Το ερώτημα είναι ποιο σημαντικό πράγμα άγγιξε ο Wakefield το οποίο οδήγησε στο σχεδόν ανήκουστο - την αφαίρεση πολλά χρόνια μετά από την δημοσίευσή του ενός αποδεκτού και κριτικά αναθεωρημένου από συναδέλφους άρθρου - και τον εξοβελισμό δια τυμπανοκρουσίας του Wakefield από την ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Το θέμα το οποίο στροβιλίζεται γύρω από τον Wakefield, ήταν ότι φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο MMR (εμβόλιο για ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά) προκαλεί αυτισμό. Δεν είπε αυτό. Αυτός και οι συνεργάτες του ζήτησαν περαιτέρω έρευνα σχετικά με την κατάσταση των παιδιών και την πιθανή σχέση της με το εμβόλιο MMR. Ο Wakefield δεν συνέστησε στους γονείς να σταματήσουν να κάνουν στα παιδιά τους τα εμβόλια της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς, μόνο να μην τα κάνουν σε συνδυασμό. (Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αφαίρεσε αμέσως το μονό εμβόλιο της ιλαράς από την αγορά, ακυρώνοντας μια λιγότερο ανησυχητική επιλογή.)

Αλλά το εμβόλιο MMR ξεχωρίζει από τα απλά εμβόλια μόνο επειδή είναι ένα συνδυασμένο εμβόλιο, ή και για κάτι άλλο; Στην πραγματικότητα, είναι ένα εμβόλιο DNA; Αυτά τα εμβόλια έχουν συγγένεια με το DNA του ατόμου που λαμβάνει το εμβόλιο, και μπορεί δυνητικά να επηρεάσουν το DNA τους.

Αντιπροσωπεύει μία νέα ολόκληρη κατηγορία εμβολίων.

Μήπως τα προβλήματα για τα οποία έγραψε ο Wakefield δεν είναι σχετιζόμενα μόνο με το εμβόλιο MMR ή ακόμα και το εμβόλιο MMR DNA, αλλά ενδημικά σε όλα τα εμβόλια DNA - την τρίτη γενιά των εμβολίων; Παρακάτω θα βρείτε το ιστορικό σε αυτά τα εμβόλια DNA.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το άρθρο από την Wikipedia από το οποίο προέρχεται αυτό το απόσπασμα μπορεί να προέρχεται από τη βιομηχανία εμβολίων, κάτι που κάνει τις παραδοχές των αγνώστων πιο σημαντικές. Το άρθρο ξεκινά με:

"Τα εμβόλια είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής ..." ενώ λανθασμένα ισχυρίζεται ότι "στα βιομηχανικά έθνη, έχουν εξαλείψει τις φυσικά απαντώμενες περιπτώσεις της ευλογιάς, και σχεδόν εξαλείψει την πολιομυελίτιδα ..." όταν οι στατιστικές δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Η έμφαση έχει προστεθεί.

"Τα εμβόλια πρώτης γενεάς είναι εμβόλια ολόκληρων οργανισμών - είτε ζωντανών και αποδυναμωμένων, ή θανατωμένες μορφές. [2] Τα ζωντανά, εξασθενημένα εμβόλια, όπως τα εμβόλια της ευλογιάς και της πολιομυελίτιδας, είναι σε θέση να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των φονικών Τ-κυττάρων (TC ή CTL), τις αντιδράσεις των βοηθών Τ -κυττάρων (TH) και την ανοσία των αντισωμάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος, οι εξασθενημένες μορφές ενός παθογόνου μπορεί να επανέλθουν σε μια επικίνδυνη μορφή, και μπορεί ακόμα να είναι ικανές να προκαλέσουν νόσο σε ανθρώπους με εξασθενημένο ανοσοποιητικό (όπως τα άτομα με AIDS). Ενώ τα εμβόλια με τις θανατωμένες μορφές δεν έχουν αυτόν τον κίνδυνο, δεν μπορούν να παράγουν τις συγκεκριμένες αντιδράσεις των Τ κυττάρων δολοφόνων, και ενδέχεται να μην λειτουργούν καθόλου για κάποιες νόσους.

"Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι αυτοί, αναπτύχθηκαν τα λεγόμενα εμβόλια δεύτερης γενεάς. Αυτά είναι τα εμβόλια υπομονάδων, που αποτελούνται από καθορισμένα αντιγόνα πρωτεϊνών (όπως τα τοξοειδή του τετάνου ή της διφθερίτιδας) ή ανασυνδυασμένα [γενετικά τροποποιημένα] συστατικά των πρωτεϊνών (όπως το αντιγόνο επιφάνειας της ηπατίτιδας Β). Αυτά, επίσης, είναι ικανά να παράγουν τις αντιδράσεις των TH και των αντισωμάτων, αλλά όχι τις αντιδράσεις των δολοφόνων Τ κυττάρων.

«Τα εμβόλια DNA είναι εμβόλια τρίτης γενεάς, και αποτελούνται από ένα μικρό, κυκλικό κομμάτι βακτηριακού DNA (που ονομάζεται πλασμίδιο) το οποίο έχει τροποποιηθεί γενετικά ώστε να παράγει ένα ή δύο συγκεκριμένες πρωτεΐνες (αντιγόνα) από ένα παθογόνο. Το εμβόλιο DNA χορηγείται με ένεση στα κύτταρα του σώματος, όπου η «εσωτερική μηχανή» των κυττάρων του ξενιστή "διαβάζει" το DNA και το μετατρέπει σε πρωτεΐνες παθογόνα. Επειδή αυτές οι πρωτεΐνες αναγνωρίζονται ως ξένες, όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία από τα κύτταρα του ξενιστή και εμφανίζονται στην επιφάνεια τους, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε εγρήγορση, κάτι που προκαλεί στη συνέχεια μια σειρά από αντιδράσεις του ανοσοποιητικού. [1] [2] Αυτά τα εμβόλια DNA αναπτύχθηκαν από τα "αποτυχημένα" πειράματα γονιδιακής θεραπείας. ...

«Δεν είναι κατανοητό πώς αυτές οι διαφορετικές μέθοδοι ανοσοποίησης του DNA, ή οι μορφές των αντιγόνων του εκδηλώνονται, δημιουργούν διαφορετικά προφίλ βοήθειας των Τ-κυττάρων.

"Όταν η πρόσληψη του DNA και η επακόλουθη έκφραση για πρώτη φορά αποδείχθηκε εντός ζωντανού οργανισμού (in vivo) σε μυϊκά κύτταρα, [37] θεωρήθηκε ότι αυτά τα κύτταρα ήταν μοναδικά σε αυτήν την ικανότητα [πρόσληψη του DNA] ... Ωστόσο, η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι άλλα κύτταρα (όπως τα κερατινοκύτταρα, οι ινοβλάστες και τα επιθηλιακά κύτταρα Langerhans) θα μπορούσαν επίσης να εσωτερικεύσουν (απορροφήσουν) DNA. [30] [39] Το φαινόμενο αυτό δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών, έτσι ο πραγματικός μηχανισμός της πρόσληψης του DNA δεν είναι γνωστός.

Τι σημαίνει να λέμε ότι τα κύτταρα «εσωτερικεύουν DNA»; Μήπως αυτό σημαίνει ότι το γενετικά τροποποιημένο υλικό που εγχέεται στα παιδιά γίνεται μέρος του δικού τους DNA; Το DNA είναι αυτός ακριβώς ο κώδικας της ζωής και της ύπαρξης του καθενός. Μήπως τα γενετικά εμβόλια DNA αλλοιώνουν το DNA των παιδιών;

Είναι πιθανόν το κινητήριο ζήτημα πίσω από τις κακοπροαίρετες επιθέσεις στον Wakefield οι οποίες έχουν τόσο προβληματίσει τους ανθρώπους, να είναι μεγαλύτερο από "τον αυτισμό και το εμβόλιο MMR";

Ο Wakefield διεύρυνε της εικόνα του «αυτισμού» με το να διερευνήσει την μιτοχονδριακή δυσλειτουργία στα αυτιστικά παιδιά. Μήπως κατόπιν αυτός και οι συνερευνητές του θα είχαν ερωτήσεις σχετικά με το DNA των παιδιών; Μήπως αυτό θα τους έφερνε πιο κοντά στα θέματα της γενετικής μηχανικής. Θα μπορούσε ίσως να προκύψει το ερώτημα ως προς το εάν αυτά τα παιδιά είναι τόσο άρρωστα, επειδή έχουν μολυνθεί στο επίπεδο του DNA τους με ΓΤΟ; Και όχι απλά με οιουσδήποτε ΓΤΟ, αλλά αυτούς οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί από τα τμήματα των παθογόνων ιών και από τις σύφιλες των ζώων.





Ο Wakefield και άλλοι έβλεπαν την μιτοχονδριακή δυσλειτουργία. Μόλις κάποιος αρχίζει να σκέφτεται με όρους γενετικής μηχανικής, μπορεί να είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει ότι η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων είναι ένα κεντρικό πρόβλημα στα κλωνοποιημένα ζώα και σε γενετικά τροποποιημένα ζώα. Για όσους προωθούν τα κλωνοποιημένα και τα ΓΤΟ-ζώα η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, το μέρος του κυττάρου που παρέχει την ενέργεια για τη ζωή, δεν είναι ένα μικρό πρόβλημα. Η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων αποκαλύπτει ότι η μεταβολή του DNA δεν λειτουργεί. "Την επέμβαση σε προηγουμένως τέλειο DNA" θα ήταν πιο ακριβές να την περιγράψουμε "αλλοίωση του DNA" και έχει μέχρι στιγμής οδηγήσει σε πολύ ελαττωματικά όντα.

Αυτό δεν είναι αυτό που λένε οι γονείς των αυτιστικών παιδιών – ότι κάτι ξαφνικά πήγε τρομερά στραβά με το προηγουμένως απόλυτα φυσιολογικό το παιδί τους;

Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω ότι μόνο τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά σε ένα παιδί. Ο Μικροβιολόγος Shiv Chopra, λεει ότι τα εμβόλια είναι "βόμβες διασποράς" που επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος και παραβιάζουν τις βασικές αρχές της βιολογίας. Ο μικροχημικός κυττάρων Garth Nicolson λεει ότι όλα τα εμβόλια έχουν μολυνθεί από μυκόπλασμα (γένος βακτηρίων που τους λείπει η κυτταρική μεμβράνη και έτσι είναι ανεπηρέαστα από τα αντιβιοτικά, και γι αυτό γίνονται παθογόνα για τον άνθρωπο) που καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες.

Και τα εμβόλια περιέχουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία είναι γνωστό ότι βλάπτουν:

pestivirus

μυκόπλασμα

ιογενή θραύσματα

θραύσματα DNA

βακτηριακά συστατικά

Βοηθητικές ουσίες, όπως

σκουαλένη MF59 και ASO3,

thimerosal

αλουμίνιο

β-προπιολακτόνη

καρκινικά κύτταρα ζώων

θραύσματα νουκλεϊκών οξέων

ζωντανούς οργανισμούς

παθογόνους ιούς

κυτταρομεγαλοϊό από πίθηκους

αιθυλενογλυκόλη (αντιψυκτικό)

Φορμαλδεΰδη

ταριχευτικά υγρά

φαινόλη (καρβολικό οξύ)

αντιβιοτικά όπως νεομυκίνη και στρεπτομυκίνη

Πύον από πληγές ασθενών ζώων

Ορό αλόγου

Ορό μόσχου

Περιττωματική ύλη

καρκινικά κύτταρα σε αποσύνθεση

Σαρώματα από άρρωστα παιδιά

Υδρόλυμα Γαλακτοαλβουμίνης

φωσφορικό άλας αλουμινίου

Retro-ιός (SV-40) – μολυσματικός ιός ορισμένων εμβολίων πολιομυελίτιδας

Έμβρυο όρνιθας

Φωσφορικό νάτριο

Ξένοι ζωικοί ιστοί που περιέχουν γενετικό υλικό (DNA / RNA) - από μέσο ανάπτυξης


Αλλά τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια μπορεί να προχωρούν πέρα ​​από τέτοια βλάβη, μπορεί να κάνουν κάτι νέο στην ιστορία της ανθρωπότητας, κάτι πιο στοιχειώδες – να ανακατεύουν τον ίδιο τον κώδικα του DNA των ανθρώπων, και μάλιστα με παθογόνο DNA.

Μήπως εκεί είναι όπου η εργασία του Wakefield μπορεί να είχε λάβει απειλητική σημασία σε εκείνους που έχουν επενδύσει στους ΓΤΟ, ιδίως σε ΓΤΟ-DNA εμβόλια; Γιατί τα εμβόλια DNA ούτε καν αναφέρονται στη διαμάχη για τα εμβόλια αν και είναι τρέχοντα εμβόλια τώρα. Στη διερεύνηση της μιτοχονδριακής αποτυχίας στα παιδιά που έκαναν το εμβόλιο MMR, μήπως ο Wakefield ήρθε πάρα πολύ επικίνδυνα κοντά στο να εξετάσει κατά πόσον το DNA αυτών των παιδιών ήταν φυσιολογικό; Και από εκεί, μήπως θα ήταν μόνο ένα μικρό βήμα προς την αναγνώριση ότι το DNA τους είχε μεταβληθεί από τα εμβόλια "DNA";

Σε εκείνο το σημείο, ο συσχετισμός των ΓΤΟ εμβολίων με τις μιτοχονδριακές αποτυχίες μπορούσε να εγείρει το θέμα με την δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων των κλωνοποιημένων και των ΓΤΟ-ζώων.

Τα πράγματα ήδη αθροίζονταν.

1. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία τώρα ότι τα αυτιστικά παιδιά έχουν δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων, ένα πρόβλημα στο πιο θεμελιώδες επίπεδο των φυσιολογικών λειτουργιών - παραγωγή ενέργειας.

2. Ο Robin MacNeil το επίσης περιέγραψε αυτό στην σειρά του για τον αυτισμό στο PBS, η οποία επίσης εμπλέκει το εμβόλιο MMR (καθώς και τα εμβόλια DTaP και Hib).

3. Ένας επιστήμονας της φαρμακευτικής βιομηχανίας που έχει αποσυρθεί έχει κάνει μια μελέτη τώρα που συνδέει τον αυτισμό με τα νέα εμβόλια DNA.

4. Το έργο του Wakefield μελέτησε τον αυτισμό σε σχέση με το εμβόλιο MMR, ένα νέο εμβόλιο, κατά πάσα πιθανότητα ένα εμβόλιο DNA.

Είχαν ο Wakefield και οι άλλοι ερευνητές ξεκινήσει την εξέταση του DNA των άρρωστων παιδιών; Είναι αλλοιωμένο; Μήπως το MMR - υποθέτοντας ότι είναι ένα εμβόλιο DNA – εισήγαγε ένα ξένο DNA στο παιδί που άλλαζε το δικό του κώδικα του DNA για το υπόλοιπο της ύπαρξής του; Μήπως το παιδί, το οποίο δέχονταν την ένεση MMR, μολυνόταν από ΓΤΟ, και μάλιστα στο επίπεδο του DNA του/της;Μήπως τα άρρωστα παιδιά έχουν πλέον παθογόνο υλικό ενσωματωμένο στο DNA τους;

Αν ναι, θα μπορούσε κανείς να πει με ακρίβεια ότι το παιδί έχει γίνει ένας γενετικά τροποποιημένος οργανισμός;

Ο Wakefield θέλησε απλώς περαιτέρω έρευνα σχετικά με τα εμβόλια MMR (ποτέ δεν μίλησε για ΓΤΟ-DNA εμβόλιο) και τον αυτισμό. Η αμφισβήτηση από μέρους του της ασφάλειά του MMR οδήγησε σε ανεξήγητα λυσσαλέες επιθέσεις των μέσων ενημέρωσης εναντίον του διεθνώς, στο τέλος της αστρικής ιατρικής του καριέρας, και στην φυγή από την πατρίδα του. Αυτό το οποίο έγινε σ 'αυτόν θα μπορούσε σίγουρα να είναι αποτελεσματική ως προειδοποίηση σε οποιοδήποτε γιατρό ή ερευνητή ώστε να αποστασιοποιηθεί από την έρευνα για τα εμβόλια και τα θέματα ασφαλείας. Από πού προήλθε; Ο δημοσιογράφος που έθεσε τις κατηγορίες το έκανε υπό την αιγίδα των Times του Λονδίνου, που ανήκουν στον Τζέιμς Μέρντοκ, γιο του Ρούπερτ Μέρντοκ, που ελέγχει μία τεράστια διεθνή αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης. Ο James Murdock εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Glaxo Smith Kline η οποία κατασκευάζει το εμβόλιο MMR.

Στην Ινδία, ένα νομοσχέδιο που προτείνεται από την βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, η BRAI (Ρυθμιστική Αρχή βιοτεχνολογίας της Ινδίας), θα μεταχειρίζεται εκείνους που την αμφισβητούν τόσο σκληρά όπως τον Wakefield, αν όχι περισσότερο, αλλά είναι σαφής ως προς το τι θα πρέπει να περιφρουρηθεί από την δημόσια αμφισβήτηση - οι ΓΤΟ. Η BRAI επιδιώκει φυλακή για όσους αμφισβητούν την ασφάλεια των ΓΤΟ, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων.

Μήπως ο Wakefield και διαπομπεύτηκε εκτός της ιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και μήπως τώρα ο ίδιος βιώνει αδιάκοπες επιθέσεις των μέσων ενώ ταυτόχρονα δεν έχει καν συνειδητοποιήσει ότι η έρευνά του για την μιτοχονδριακή αποτυχία στα αυτιστικά παιδιά μπορεί να είχε γίνει η αρχή των ερωτημάτων σχετικά με την ασφάλεια των ΓΤΟ-DNA εμβολίων MMR; Γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν ατέλειωτα σύνθετα προβλήματα όταν κάποιος αρχίζει να παίζει με τα γονίδια.

Μήπως ο Wakefield, εν αγνοία του, ήρθε πολύ κοντά στην αποκάλυψη της βιολογικής αποτυχίας των πρώτων προσπαθειών για την γενετική τροποποίηση των ανθρώπων; Είναι τα δυσλειτουργικά παιδιά - πνευματικά και βιολογικά - τα παιδιά αφίσα της μόλυνσης των ανθρώπινων όντων με ΓΤΟ μέσω των εμβολίων; Μήπως ο κόσμος δεν κοιτά μόνο τον αυτισμό αλλά τον πειραματισμό με ΓΤΟ-DNA σε εκατομμύρια ... και χωρίς συνειδητή συναίνεση;

Αυτό σίγουρα θα ήταν καταστροφή για όλα τα υποχρεωτικά εμβόλια, ιδίως καθώς τα περισσότερα από τα νέα είναι ΓΤΟ-DNA εμβόλια. Η σωρεία των νομικών «αλλαγών» που συμβαίνουν γύρω από τα εμβόλια αυξάνει τις ανησυχίες για την ασφάλεια: Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει γράψει ένα νέο κανόνα που επιτρέπει στους κατασκευαστές να εισάγουν ή να αλλάξουν κάποιο από τα συστατικά με την έγκριση μόνο ενός άτομου από τον FDA. Κάθε ευθύνη για τους κατασκευαστές έχει αφαιρεθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο. Και ο FDA επιχειρηματολογεί στο δικαστήριο ότι το κοινό δεν έχει το θεμελιώδες δικαίωμα στην υγεία. Ο Μπους, δημιουργώντας ψευδείς φόβους γύρω από πανδημίες γρίπης, εισήγαγε πολιτειακούς νόμους πανδημίας οι οποίοι υποχρεώνουν τα εμβόλια βασιζόμενοι μόνο σε μια αναγγελθείσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το ύποπτο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC). Λογικά, επιβάλλοντας τα εμβόλια στο σύνολο του πληθυσμού θα σήμαινε μόλυνση του DNA εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο κόσμος ήδη προσπαθεί να σταματήσει την πίεση της βιοτεχνολογίας για ΓΤΟ στους σπόρους, τα ψάρια, τα δέντρα, σε όλα τα είδη των φυτών τροφής, κλπ, καθώς οι πληροφορίες έρχονται ως χείμαρρος σχετικά με τους κινδύνους και τις αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της Monsanto και των ρυθμιστικών αρχών που έχουν κρύψει τα δεδομένα από το 1980 για την γενετικές ανωμαλίες. Αλλά ο κόσμος, παρακολουθώντας την πίεση προώθησης των ΓΤΟ, δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ότι η πίεση του Gates (ιδρυτής τηςMicrosoft) για τα εμβόλια είναι επίσης μια πίεση για τους ΓΤΟ.

Η ανησυχία γύρω από το πρώτο είναι για την συνολικής κλίμακας μόλυνση της φύσης. Αλλά τώρα, με την αναγνώριση ότι τα νέα εμβόλια είναι ΓΤΟ-DNA εμβόλια, η ανησυχία για την συνολικής κλίμακας μόλυνση των ανθρώπων θα μπορούσε να ακολουθήσει. Ο όρος συνολική κλίμακα δεν θα ήταν υπερβολή καθώς ο Bill Gates, με μεγάλες επενδύσεις σε ΓΤΟ της Monsanto, έχει επίσης επενδύσει σε ΓΤΟ-DNA εμβόλια, και θέλει κάθε νεογέννητο στη γη να εγγραφεί για εμβολιασμό.

Γιατί υπήρξαν επιθέσεις σε γιατρούς που διερευνούν την αιτία της σοβαρής νόσου σε παιδιά και ο διασυρμός των γονέων που ρωτούν τι συνέβη στα πριν φυσιολογικά παιδιά τους μετά από τα εμβόλια; Εάν η δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων συνδέεται με τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια και την παρέμβαση στο ανθρώπινο DNA, τι έχει απομείνει από τον ισχυρισμό της βιομηχανίας παρασκευής εμβολίων για τον εαυτό τους ως «ανθρωπιστές» οι οποίοι εργάζονται για την ανθρώπινη υγεία και για τα εμβόλια ως θαύματα της ιατρικής;

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβαίνει με τα εμβόλια ώστε να αναγκάσει τον Bill Gates να βγει στην τηλεόραση και να προσπαθεί να φιμώσει τους γονείς, κατηγορώντας τους για τον θάνατο των παιδιών απλά και μόνο επειδή αυτοί αμφισβητούν τα εμβόλια. Τι ήταν αυτό το τόσο σημαντικό ώστε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να δυσφημίσουν δόλια τον Wakefield και το έργο του;

Είναι ο σάλος γύρω από τον Wakefield, στην πραγματικότητα μια φασαρία γύρω από τους ΓΤΟ;

Ο κόσμος έχει υποστεί την διεφθαρμένη εισαγωγή των ΓΤΟ στην διατροφική αλυσίδα και στην φύση. Κρατώντας τους χωρίς ετικέτα έχει παγιδεύσει τους ανθρώπους σε ένα πείραμα ΓΤΟ, το οποίο οι άνθρωποι έχουν μικρή πιθανότητα να αποφύγουν.

Μήπως η φασαρία γύρω από τον Wakefield έχει ως στόχο να επικεντρώσει μακριά από μια απέραντη πραγματικότητα - ότι τα εμβόλια που ωθούνται στο κόσμο είναι επίσης ΓΤΟ, επίσης "χωρίς ετικέτα" - ένας παραλληλισμός στην ιατρική πλευρά αυτού που συμβαίνει στα τρόφιμα, αλλά κυριολεκτικά υποχρεωτικός και πιο επικίνδυνος;

Μήπως ο σάλος για τον Wakefield στοχεύει στο να αποπροσανατολίσει από τα νέα εμβόλια που μεταβάλλουν το DNA με τους ΓΤΟ;

Μήπως αυτά τα ΓΤΟ-DNA εμβόλια είναι μέρος των μεγαλύτερων, πιο σφοδρών, συνεχιζόμενων και καταναγκαστικών πειραμάτων που έχουν ποτέ διεξαχθεί στα ανθρώπινα όντα;


live-sustainably
πηγη


ειδαμε στο

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΕΑΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ

25-02-2012:Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 25 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα.
1) Συνελήφθη χθες (24.02.2012) το απόγευμα, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 33 ετών, διότι κατείχε (1) πιστόλι κρότου και (50) αβολίδωτα φυσίγγια 9 mm , τα οποία σύμφωνα με δήλωσή του προμηθεύτηκε στη Βουλγαρία και εισήγαγε στη χώρα. Ανωτέρω όπλο και φυσίγγια κατασχέθηκαν.
2) Συνελήφθη σήμερα (25.02.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 54 ετών, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ (ουζερί) Καφετέρια ιδιοκτησίας εταιρείας, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (1) ηλεκτρονικό παιγνιομηχάνημα στην οθόνη του οποίου απεικονιζόταν το παράνομο παίγνιο, «Φρουτάκια». Επιπλέον ο συλληφθείς είχε εγκαταστήσει στο κατάστημα ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους παρέχονταν υπηρεσίες διαδικτύου χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.
Το παραπάνω παιγνιομηχάνημα καθώς και το χρηματικό ποσό των (25) Ευρώ κατασχέθηκαν ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο νόμιμος εκπρόσωπός της εταιρίας, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμοδίους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

''ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ''

Πως σε κατάντησαν καημένη  μου Ελλάδα θα έλεγε αν ζούσε σήμερα ο αείμνηστος Γ. Σουρρής.

Ο ''αξιότιμος'' αντιπρόεδρος της βουλής των Ελλήνων κ. Πάγκαλος παραδέχτηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει η εθνική κυριαρχία γιατί είναι παιδί της Ευρώπης. Άραγε πόσο  περήφανος θα ήταν ο παππούς του, με τις  ανεπίτρεπτες δηλώσεις του εγγονού του αν ζούσε σήμερα;

Μετά από αυτή την προκλητική και χυδαία δήλωση αναρωτιόμαστε ποιοι τελικά μας κυβερνούν; 

Πώς  μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας; 

Ποιός μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξυπνήσουμε κάποιο πρωί και δούμε την ημισέληνο να κυματίζει στα ιστορικά μας μνημεία; 

Ή μήπως η μητέρα Ευρώπη προστατέψει το αδύναμο παιδί της;

Πώς έχουν το θράσος και παρευρίσκονται στις παρελάσεις,  βγάζοντας μάλιστα και βαρύγδουπους λόγους υμνώντας τα κατορθώματα και την ανδρεία των Ελλήνων απέναντι στους εκάστοτε κατακτητές  και δηλώνοντας με την παρουσία τους ότι τιμούν τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ αφού προηγουμένως τους έχουν προδώσει;

Στην αρχαιότητα όταν κάποιος διέπραττε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας τον δίκαζαν και τον καταδίκαζαν στην εσχάτη των ποινών π.χ Παυσανίας, Εφιάλτης. Στα νεότερα χρόνια οι προδότες καταδικάζονταν από τα έκτατα στρατοδικεία σε θάνατο, ή τους εκτελούσαν οι ίδιοι οι Έλληνες ή ακόμη και οι εκάστοτε κατακτητές.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ;;;

Φαίνεται πως ''καημένη μου Ελλάδα'' έχεις γίνει βορά των εκάστοτε πολιτικών σου θηρίων που ανελέητα χωρίς οίκτο ξεσκίζουν τις σάρκες σου  χωρίς να φοβούνται. 

ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;; πριν βέβαια επέλθει ο θάνατος και τότε βέβαια θα είναι αργά...



zorita

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΟΡΟΪΑ ΣΕΡΡΩΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!

24-02-2012: Συνελήφθησαν δύο άτομα στις Σέρρες, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΕΙΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 24 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν δύο άτομα στις Σέρρες, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο
Το συνολικό χρέος ξεπερνάει συνολικά τις 92.000 ευρώ.
Συνελήφθησαν χθες (23.02.2012) το πρωί, στα Πορόϊα Σερρών, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροϊων, δύο ημεδαποί 72 και 47 ετών, ιδιοκτήτες μονάδας επεξεργασίας ξύλου και παραγωγής προϊόντων ξυλείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 92.145,74 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το Τεστ για το Πόσο Αντι-Μνημονιακός Είσαι!


Απάντησε και μάθε πόσο υπερήφανος πρέπει να αισθάνεσαι που στηρίζεις μια Ελλάδα με μοναδικά χαρακτηριστικά!
1.  Είσαι 25 ετών με μεταπτυχιακό στα οικονομικά. Κέρδισες στο λαχείο 25.000 ευρώ. Τι τα κάνεις;
      α.  Ανοίγεις δικό σου λογιστικό γραφείο. Ώπα! Ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα, μετά βλέπουμε!
         β.  Ψάχνεις σε ποια χώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούρια δουλειά. Η Ελλάδα θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στον πάτο. Τι να κάνω εδώ;
          γ.  Λαδώνεις το βύσμα σου για να σε διορίσει στο ΥΠΟΙΚ. Το Δημόσιο είναι σταθερή αξία και σου εξασφαλίζει μια σταθερή ζωή και δουλειά. Ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα;
           δ.  Ενισχύεις το "Εθνικό Πατριωτικό Αντι-Μνημονιακό Κίνημα". Δε θα περάσει ο Φασισμός!
2.   Είσαι δημόσιος υπάλληλος. Σου μειώνουν το μισθό 25%. Πως αντιδράς;
          α.   Με τα προσόντα που έχω - δυο μεταπτυχιακά και τέσσερις ξένες γλώσσες - γιατί να πληρώνομαι με μισθούς πείνας; Ας μείνουν οι άχρηστοι. Παραιτούμαι και ανοίγω δική μου δουλειά.
          β.      Άντε γεια! Ήδη έχω στείλει βιογραφικό στην Αυστραλία και με έκαναν δεκτό. 
          γ.      Τι με νοιάζει εμένα; Ο μπατζανάκης μου είναι συχωριανός του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας μας. Θα με βάλει να γράψω υπερωρίες μούφα και θα αναπληρώσω τα κομμένα αμέσως!
         δ.      Απεργία μέχρι τελικής πτώσης! Δεν ξανάρχομαι στη δουλειά μέχρι να μου διπλασιάσουν το μισθό. Εξάλλου έχω 17 μέρες ασθένεια, 8 μέρες άδεια λόγω δυσανεξίας στη λακτόζη, 57 μέρες λόγω συνδικαλιστικής δράσης, ούτε σεντς δε θα χάσω!

3.   Μόλις αποφοίτησες από το Πανεπιστήμιο. Πως σκέφτεσαι να εργασθείς;
              α.    Αφού ξεκινάω τώρα, κάθε δουλειά καλοδεχούμενη! Μου πρότειναν να κουβαλάω καφάσια  στη λαχαναγορά. Σούπερ!
              β.     Στην Ελλάδα; Σιγά μην σπούδαζα τόσα χρόνια για μισθούς πείνας. Έφυγα για Αγγλία. Μεταπτυχιακό και δουλίτσα και κάθε Κυριακή Μάντσεστερ για την ομαδάρα!
              γ.      Είμαι ήδη γραμμένος σε ΟΛΕΣ τις κομματικές νεολαίες. Όλη μέρα τρέχω από Συγγρού σε Ιπποκράτους και τούμπαλιν. Αμ τι νόμισες έτσι θα μείνω; 
              δ.       Να δουλέψω; Τι μας λες ρε φίλε; Δεν είναι Βουλγαρία εδώ ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου να παίρνει 400 ψωρο-ευρώ το μήνα  για 12ωρο. Αράζω στο Σύνταγμα και δε την κουνάω μέχρι να πάει ο βασικός τουλάχιστον 1700. Για τον πρώτο μήνα έτσι;

4.   Είσαι ιδιωτικός υπάλληλος. Χτυπάς 12ωρα για πλάκα και αμείβεσαι με το βασικό, μαύρα και ανασφάλιστος. Τι γίνεται;
  α.   Ψάχνομαι για κάτι άλλο. Αλλά δεν αφήνω κι αυτή τη δουλειά. Παράλληλα κάνω και ντελίβερι, δεν το ήξερες;
β.     Δεν έχει μέλλον η υπόθεση εδώ. Φροντιστήριο Γερμανικά και σερβιτόρος στην ταβέρνα "Η Ωραία Ακρόπολη" του Γιόχαν Φρούστερμπαχ στο Αννόβερο. 
γ.      Α! Ψηφίζω Σαμαρά/Βενιζέλο/Γιώργο/Αλέκα/Αλέξη/Γιώργο/Φώτη/? και δεν ανησυχώ. Μια Νέα Ελλάδα ξημερώνει! 
δ.      Καταγγελία στην Εφορία, στο ΙΚΑ, στο Μάκη, στα κανάλια, στα κόμματα, φωνάζω το ΠΑΜΕ, το ΦΥΓΑΜΕ, το ΛΑΟΣ, το...(να μη συνεχίσω, κατάλαβες!)

5.   Είσαι ταρίφας. Με άδεια αγορασμένη από δάνειο. Φοβάσαι μη σου ανοίξει το επάγγελμα;
      α. Όχι. Κι αν τ' ανοίξει ποιος θα προλάβει να επιβιώσει; Δουλειές μηδέν, πολλά έξοδα. Αδιάφορο.
      β. Αν τ' ανοίξει χωρίς όρους θα πουλήσω αυτό το αμάξι και θα αγοράσω άλλα δύο μεταχειρισμένα από Γερμανία. Ένα θα ρίξω στην Κόρινθο κι ένα στην Λάρισα. Μπορεί και να βγει σε καλό!
     γ.  Σιγά μην τ' ανοίξει! Είμαστε χιλιάδες ψήφοι. Όποιος τολμήσει να πειράξει τα ταξί θα ξαναδεί τη Βουλή μόνο ως καλεσμένος στα θεωρία! 
     δ. Αν τολμήσει κανείς να σκεφτεί άνοιγμα του ταξί θα κλείσουν οι δρόμοι από Έβρο μέχρι Κρήτη. Δεν ξέρουν με ποιους τα βάζουν. Το επάγγελμα είναι δικό μας και δεν θα αφήσουμε να το πειράξει κανείς!

6.   Είσαι Υπουργός. Η Τρόικα σου έχει στείλει μήνυμα να απολύσεις 10.000 υπαλλήλους από το Υπουργείο σου. Ή να βρεις ισοδύναμα μέτρα. Τι κάνεις;
      α.   Δε βρήκα ισοδύναμο. Έχω εξοντώσει τον κόσμο σε φόρους. Απολύω 10.000 και παραιτούμαι.
      β.   Και βέβαια βρήκα ισοδύναμο μέτρο! Φορολογώ τα πληκτρολόγια. Αυτό το κλικ-κλικ αυξάνει τα επίπεδα θορύβου και πρέπει να φορολογηθεί. Οι υπάλληλοι σώθηκαν.
      γ.    Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Συγκροτώ μια επιτροπή με μέλη από το συνδικαλιστικό, τον επιστημονικό και τον κοινωνικό χώρο. Φυσικά υπάρχουν και εκπρόσωποι των κομμάτων. Ας βγάλουν πρώτα συμπέρασμα αυτοί και βλέπουμε. Εξάλλου η τετραετία τελειώνει. ας κάνει κάτι κι ο επόμενος!
    δ.   Ποια Τρόικα; Με κοροϊδεύεις; Εγώ είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαού! Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

7.  Είσαι κληρικός. Φημολογείται ότι η Τρόικα ζητά να αναλάβει η Εκκλησία τη μισθοδοσία σου. Τι σκέφτεσαι;
     α.     Κακώς κάνεις τέκνον και ρωτάς τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος του Θεού. Δε με ενδιαφέρουν αυτά, ότι βρέξει ας κατεβάσει. Τώρα έφυγα για να δώσω συσσίτια σε αστέγους.
        β.      Καλό ακούγεται. Αλλά το καλύτερο θα ήταν η Εκκλησία να έδινε και ένα μικρό ποσό στους ανέργους από τις περικοπές τις δικές μας. 
       γ.     Αδύνατον! Ο Ελληνικός Λαός είναι ορθόδοξος λαός και δεν θα το επιτρέψει ποτέ αυτό. Ο Βενιζέλος εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη και δε νομίζω ότι θα ήθελε να μάθει το εκκλησίασμα ότι ετοιμάζονται να τα βάλουν και με την Εκκλησία!
        δ.     Είναι προφανές ότι - όπως έχουν προφητεύσει και οι γεροντάδες - έχουν βάλει στόχο την Εκκλησία οι Μασόνοι, οι Εβραίοι και οι Νεο-Ταξίτες. Δεν θα τους αφήσουμε να κυριαρχήσουν. Διπλασιασμός τώρα του μισθού των κληρικών γιατί τώρα μας χρειάζεται το έθνος!

8.   Είσαι φοιτητής. Ποιον θέλεις να σου βρει δουλειά όταν αποφοιτήσεις;
        α.     Τον εαυτό σου. Ποιον άλλον; Χαζή ερώτηση.
        β.     Τους γονείς σου. Αυτονόητο. Τι ξέρεις εσύ  από την αγορά εργασίας;
        γ.      Το κόμμα βέβαια! Στην Ελλάδα είμαστε!
        δ.      Το Κράτος φυσικά! Μα για όλα αυτό δεν είναι υπεύθυνο; 

9.  Είσαι οικονομολόγος καθηγητής σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Πολύ γνωστός, τηλεπερσόνα σχεδόν! Σε έχουν καλέσει σε εκπομπή το βράδυ για να πεις δυο λόγια για την κρίση. Πως θα τοποθετηθείς;
        α.    Με απλότητα και συντομία. Τα πολλά λόγια είναι περιττά: Αν δεν γίνουμε ανταγωνιστικοί, δυστυχώς θα οδηγηθούμε σε χρεοκοπία. Μεταρρυθμίσεις, περικοπή δαπανών και απελευθέρωση της οικονομίας. 
         β.    Όπως τα λέω πάντα:"Το διεθνές περιβάλλον σε συνδυασμό με τις ανορθολογικές κατανομές των παραγωγικών πόρων που καταμερίζονται σε οριζόντιες δομές των επιτοκιακών μερισμάτων δεν επιτρέπουν πλέον την αναδόμηση της πλατφόρμας...". Πως; Δεν έχω άλλο χρόνο;
         γ.   Οι Γερμανοί φταίνε για όλα. Με τις μίζες τους, με το ναζιστικό απωθημένο τους δεν μας αφήνουν να ανασάνουμε. Πρέπει να πληρώσουν όχι μόνο τις αποζημιώσεις από τον πόλεμο αλλά και την ψυχική οδύνη που μας έχουν προκαλέσει. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε πολιτικές ηγεσίες. 
       δ.  Όλα είναι ένα λάθος. Το ευρώ, η ευρωζώνη, οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, οι Ελβετοί όλοι είναι λάθος. Τη συνταγή την έχω μόνον εγώ: έξοδος από το ευρώ τώρα επιστροφή στη δραχμή και μετά θα σας πω τι κάνετε. Μόνο εμένα θα ρωτάτε όμως. Που ξέρω! Οι άλλοι είναι λάθος! Λάθος! ΛΑΘΟΣ!

10.  Είσαι διεθνής επενδυτής. Ένας από τους λογαριασμούς σου έχει ξεμείνει με καμιά δεκαριά δις ευρώ. Βαριέσαι απεριόριστα. Τα ίδια και τα ίδια, χρηματιστήρια, πετρέλαια, χρυσό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο βρε παιδί μου;
         α.  Ναι. Αγοράζεις μερικά CDS Ελληνικού χρέους που είναι και της μόδας. Όλοι γι΄αυτό μιλάνε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά όλη μέρα ασχολούνται μαζί σου τα ελληνικά κανάλια! Ζητάς ποσοστά από τη διαφήμιση που βάζουν ενδιάμεσα. Πάλι οι δικηγόροι θα πάρουν τα λεφτά.
             β.   Τα είδαμε τα καλά με τα εξωτικά προϊόντα. Σου είχε έρθει η φαεινή ιδέα να επενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα και τώρα τρέχεις και δε φτάνεις με το "κούρεμα". Μπα. Σκέψη ήταν και πέρασε.
            γ.    Είδες το Βενιζέλο στην τηλεόραση. Για να λέει ότι πλέον το τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλές πλέον τον πιστεύεις. Εξάλλου υπάρχει και η συμφωνία του Eurogroup. Όπως είναι τα 10 δις ευρώ τα μεταφέρεις σε ελληνική τράπεζα. Ένα αίσθημα ικανοποίησης και ανακούφισης σε πλημμυρίζει.
              δ.   Χα! Ανακαλύπτεις ότι σε έχουν κάνει μέλος στην Τριμερή, στους Μπίλντεμπεργκ και στους Ιλλουμινάτι. Αρχίζεις τα τηλέφωνα. Θα αποφασίσεις στην επόμενη συνεδρία. Δεν μπορείς να πεις άλλα τώρα. Όρκοι σιωπής σε δεσμεύουν.

11.   Ο Παπαδήμος ολοκλήρωσε το έργο του και παραιτείται. Ο Σαμαράς με το Γιώργο ψάχνουν για νέο Πρωθυπουργό. Το τηλέφωνό σου χτυπάει και από την άλλη άκρη της γραμμής τους ακούς να σου προτείνουν τη θέση. Πως απαντάς;
               α. Ανέλπιστο κύριε Πρόεδρε, ανέλπιστο!
             β. Δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Αρνείσαι ευγενικά. Σου φορτώνουν το πολιτικό κόστος ότι οδηγείς τη χώρα σε εκλογές. Αρχίζουν τα τηλέφωνα οι Σόιμπλε, Ρεν, Μέρκελ, Σαρκοζύ. Αλλάζεις γειτονιά, τηλέφωνο και σκέφτεσαι να φύγεις από τη χώρα.
             γ.  Δέχεσαι. Αναλαμβάνεις την πρωθυπουργία και απλώς ό,τι σου δίνει η Τρόικα το κάνεις νομοσχέδιο και το στέλνεις για ψήφιση στη Βουλή (ώπα! αυτό ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος!) ενώ διαρκώς αρνείσαι να κάνεις αποδεκτές παραιτήσεις Υπουργών. Εύκολο! Σιγά μην ξαναγυρίσεις στο γραφείο για τρεις κι εξήντα!
           δ.    Το παίρνεις στην πλάκα. Δέχεσαι και αρχίζεις να κυκλοφορείς με φουστανέλα και γκλίτσα. Κάνεις τη μέρα των γενεθλίων σου επίσημη αργία. Η Τρόικα αρχίζει να σκέφτεται μήπως η χώρα χρειάζεται εκτός από οικονομική και ψυχιατρική υποστήριξη. Κυνηγάς τον Τόμσεν στο Σύνταγμα ντυμένος τσολιάς φωνάζοντας "στάσου μύγδαλα!"


Για τα αποτελέσματα, απλώς μέτρα τα (δ) που επέλεξες. Αν είναι τα περισσότερα, τότε Συγχαρητήρια! Κέρδισες τον τίτλο του απόλυτου Αντι-Μνημονιακού Πατριώτη! Συνοδεύεται από την κάρτα προνομίων που έχει εκδώσει η Σοσιαλιστική Διεθνής και ο Αφρικανικός Σύνδεσμος. Μη φοβάσαι τίποτα! Εξάλλου σύντομα οι ΕΛ θα προσγειωθούν στον Όλυμπο και θα μοιράζουν χρυσό μόνο σε όσους έχουν ελληνικό DNA!



 


πηγη

SOK O BOB MARLEY HTAN ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!!!

Ο Bob Marley είχε ασπασθεί την Ορθοδοξία και είχε βαπτιστεί έναν χρόνο πριν πεθάνει! (Βίντεο)

Ο Bob Marley λοιπόν είχε βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος. Παρά το ότι είχε ασπασθεί την Ορθοδοξία όπως η γυναίκα του και τα παιδιά του αρκετά χρόνια πριν, η επίσημη βάπτιση του έγινε στις 4 Νοεμβρίου 1980, έναν χρόνο σχεδόν πριν δολοφονηθεί από το πολιτικό κατεστημένο της Τζαμάικα.
Δείτε το ντοκουμέντο της Ορθόδοξης Κηδείας του και περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 δειτε κι αυτο το βιντεακι
 
 

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ...

Global Governance (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) και στο ... Internet !!!


Καθημερινή: Διαμορφώνοντας το Internet από την αρχή. 

Την προηγούμενη χρονιά, το επίπεδο και η ένταση των κυβερνοεπιθέσεων στο Ιντερνετ άγγιξε ένα φοβερό επίπεδο, σε σημείο που αρκετοί κάνουν αδιανόητες σκέψεις: να αφεθεί το διαδίκτυο σε μαρασμό ή να ξεκινήσει μια νέα, πιο ισχυρή εποχή;

Στο ερώτημα αυτό αρκετοί επιχειρηματολογούν ότι το Διαδίκτυο είναι ένα ενσωματωμένο κομμάτι της κοινωνικής και οικονομικής ζωής που ακόμη και η σκέψη για μια αλλαγή στα θεμέλια του συστήματος, είναι αδιανόητη ή μάλλον επιπόλαια.

Παρόλα αυτά, οι πρόσφατες ενδείξεις δείχνουν ότι οι όποιες προσπάθειες για διασφάλιση του Ιντερνετ γίνονται ολοένα και πιο πολύ αναποτελεσματικές, οπότε η ιδέα για μια ριζοσπαστική εναλλακτική φαίνεται μάλλον αστεία.

Ένα σχετικό παράδειγμα έρχεται από την Neira Jones, επικεφαλής πληρωμών στην Barclaycard η οποία λέει ότι μόνο στη Βρετανία, οι ηλεκτρονικές απάτες ανέρχονται στα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως την ίδια στιγμή που επηρεάζουν 1,8 εκατομύρρια άνθρωποι.


Παράλληλα, έχουμε αυξητικά και άλλες μορφές κυβερνοεπιθέσεων από πολιτικούς ακτιβιστές (γνωστούς και ως χακτιβιστές), μέχρι κατασκοπεία και πόλεμο.

Στην πραγματικότητα, το Ιντερνετ δεν ξεκίνησε ποτέ ως ένα ασφαλές δίκτυο. Αυτοί που σχεδίασαν το Internet Protocol δεν περίμεναν ότι κάποιος θα προσπαθούσε να υποκλέψει πληροφορίες ή να παραβιάσει δικαιώματα.

Και καθώς η διαδικτυακή χρήση επεκτεινόταν από μεγάλους, συγκεντρωμένους υπολογιστές στα P.C και τις κινητές συσκευές, η υποδομή της παρέμεινε η ίδια. Το Ιντερνετ δεν είναι πια μια ενιαία ενότητα αλλά μια συλλογή από «πράγματα» που ενώνονται από ένα και μόνο σημείο -την IP- η οποία είναι τόσο διάχυτη που χρησιμοποιείται για ενώνει συσκευές όπως αυτοκίνητα ακόμη και ιατρικά εργαλεία.

Όπως και να ‘χει, υπάρχει και μία, όχι τόσο δημοφιλής άποψη, η οποία λέει ότι το τωρινό Ιντερνετ μπορεί να επιβιώσει αν μια επαρκής παγκόσμια διακυβέρνηση εφαρμοστεί σ’ έναν συγκεκριμένο χώρο, με συγκεκριμένες τεχνολογίες. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με όσους επιχειρηματολογούν για ελευθερία του λόγου κ.τ.λ. Παράλληλα, υπάρχει ο ηρακλίδειος άθλος της επιδίωξης μιας διεθνούς συμφωνίας με έναν αναγνωρισμένο και με κύρος οργανισμό. Χωρίς να λησμονείται ότι ένα τέτοιο σχέδιο ήδη εφαρμόζεται στην τηλεφωνία και στις αερομεταφορές.

Οι χρήστες ενδεχομένως θα μπορούν να επιλέγουν πότε θα βγαίνουν από την ζώνη ασφαλείας και θα μπαίνουν σ’ αυτό που αποκαλείται ως ο πιο «ελεεινός χώρος στη γη».

 http://id-ont.blogspot.com/2012/02/global-governance-internet.html

ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: Global Governance (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) και στο ... Internet !!! http://afipnisoy.blogspot.com/2012/02/global-governance-internet.html#ixzz1n9SU8K95

Προληπτική ανάκληση ανθρακούχων αναψυκτικών της Coca – Cola Τρία Έψιλον

Αθήνα 21 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προληπτική ανάκληση ανθρακούχων αναψυκτικών της Coca – Cola Τρία Έψιλον

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, από την ελληνική εταιρεία «Coca – Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε. / Coca – Cola Τρία Έψιλον» σχετικά με τη διακίνηση ανθρακούχων αναψυκτικών, με την εμπορική επωνυμία «Coca – Cola» και «Sprite», τα οποία, από αναφορές παραπόνων καταναλωτών, παρουσίασαν απόκλιση από τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα εμφάνισαν δυσάρεστη οσμή και γεύση. Η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης αποδόθηκε από την εταιρεία, σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών, στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.

Σύμφωνα με την επιχείρηση, τα προϊόντα «Coca – Cola» και «Sprite», τα οποία εμφάνισαν τα ανωτέρω ευρήματα, παράγονται στο εργοστάσιο της επιχείρησης «Coca – Cola Τρία Έψιλον» στο Ηράκλειο Κρήτης και έχουν διακινηθεί στην ελληνική αγορά.

 Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των συγκεκριμένων παραγομένων προϊόντων, οι παρτίδες των οποίων δίνονται κάτωθι, ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί σχετικοί έλεγχοι σε όλες τις παραγωγικές μονάδες της εταιρείας «Coca – Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε. / Coca – Cola Τρία Έψιλον».

Συγκεκριμένα, η ανάκληση / απόσυρση αφορά στα κάτωθι προϊόντα :
α) Ανθρακούχο αναψυκτικό «Coca – Cola», σε πλαστική συσκευασία των 1,5 L με τις εξής ημερομηνίες λήξης και παραγωγής :
i) Ημερομηνία Λήξης : 14 08 12, Κωδικός Παραγωγής 13Β …* VU
ii) Ημερομηνία Λήξης : 15 08 12, Κωδικός Παραγωγής 14Β …* VU
iii) Ημερομηνία Λήξης : 16 08 12, Κωδικός Παραγωγής 15Β …* VU
* Σημείωση: Ο αστερίσκος που εμφανίζεται στον Κωδικό Παραγωγής δηλώνει την ώρα παραγωγής

β) Ανθρακούχο αναψυκτικό «Sprite», σε πλαστική συσκευασία των 1,5 L με ημερομηνία Λήξης : 15 08 12, Κωδικός Παραγωγής 14Β …* VU
* Σημείωση: Ο αστερίσκος που εμφανίζεται στον Κωδικό Παραγωγής δηλώνει την ώρα παραγωγής

και
γ) Ανθρακούχο αναψυκτικό «Coca – Cola» σε γυάλινη φιάλη των 250 ml με
i) Hμερομηνία Λήξης : 14 08 13, Κωδικός Παραγωγής 13Β …* VT και
ii) Hμερομηνία Λήξης : 15 08 13, Κωδικός Παραγωγής 14Β …* VT
* Σημείωση: Ο αστερίσκος που εμφανίζεται στον Κωδικό Παραγωγής δηλώνει την ώρα παραγωγής

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν. Ο πρόεδρος του Ε.Φ.Ε.Τ., Γιάννης Μίχας, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι : «Οι προσπάθειες για την προστασία του καταναλωτή είναι συνεχείς. Η νομοθεσία εφαρμόζεται προς κάθε κατεύθυνση χωρίς καμία εξαίρεση, με μοναδικό στόχο ο πολίτης να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής σε ότι αφορά την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνει». «Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και το εξειδικευμένο προσωπικό του, δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες για την προστασία του καταναλωτή απέναντι σε οποιονδήποτε δημιουργεί διατροφικούς κινδύνους» κατέληξε ο κ. Μίχας.
Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2, 115 26 Αθήνα, Τηλ.: 210-6971500, Fax: 210-6971501
E-mail: info@efet.gr, Internet Site: www.efet.gr

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ CARREFOUR

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο
υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης μίας καταγγελίας, η οποία αφορούσε
Παξιμάδια Ολικής Αλέσεως, με την εμπορική ονομασία
ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΔΟΠΑΞΙΜΑΔΑ  ΚΥΘΗΡΩΝ, με ημερομηνία ανάλωσης 25/04/12, σε σακούλα των 380-400 γραμμαρίων
έκαστη, που παράγεται στους Καρβουνάδες Κυθήρων από την Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ – Μ.
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ Ο.Ε. και διανέμεται από την Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ (Αγ. Δημητρίου
63, Άλιμος), στα οποία διαπιστώθηκε έντονη οσμή τάγγισης.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την Αλυσίδα Carrefour Μαρινόπουλος AE την άμεση ανάκληση /
απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί
έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα
καταναλώσουν.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας επεσήμανε ότι «Οι υπηρεσίες
μας συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια να διασφαλίσουν τη
δημόσια υγεία και να προστατεύσουν τους καταναλωτές από ενδεχόμενους
διατροφικούς κινδύνους. Στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών αξιοποιούν και
διερευνούν άμεσα και εξονυχιστικά κάθε καταγγελία ή πληροφορία που αφορά στη
διακίνηση ακατάλληλου προς κατανάλωση προϊόντος».




Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2, 115 26 Αθήνα, Τηλ.: 210-6971500, Fax: 210-6971501
E-mail: info@efet.gr, Internet Site: www.efet.gr

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύλληψη ενός αλλοδαπού στις Σέρρες, για μεταφορά μεταχειρισμένων συσσωρευτών, χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για το περιβάλλον.

22-02-2012: Σύλληψη ενός αλλοδαπού στις Σέρρες, για μεταφορά μεταχειρισμένων συσσωρευτών, χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για το περιβάλλον
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 22 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ενός αλλοδαπού στις Σέρρες, για μεταφορά μεταχειρισμένων συσσωρευτών, χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για το περιβάλλον.
Συνελήφθη χθες (21.02.2012) το βράδυ, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών, ένας υπήκοος Βουλγαρίας 28 ετών, διότι κατείχε και μετέφερε μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο του Τελωνείου Προμαχώνα Σερρών τον 28χρονο να οδηγεί Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και να έχει φορτωμένους συνολικά (150) μεταχειρισμένους συσσωρευτές οχημάτων διαφόρων τύπων, στερούμενος παραστατικών εγγράφων, χωρίς να έχει λάβει την απαιτούμενη άδεια αρμοδίας αρχής και χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.
Το προαναφερόμενο όχημα και οι συσσωρευτές κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για διακίνηση λαθρομεταναστών στον Προμαχώνα.

22-02-2012: Σύλληψη δύο (2) διακινητών που διευκόλυναν την έξοδο σε τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες στον Προμαχώνα Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΕΦΕΡΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 22 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη δύο (2) διακινητών που διευκόλυναν την έξοδο σε τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Συνελήφθησαν χθες (21.02.2012) το μεσημέρι, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 32χρονος υπήκοος Ένωσης Κομόρων , μία 43χρονη υπήκοος Γαλλίας και τρεις υπήκοοι Ένωσης Κομόρων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και κατοχής πλαστού εγγράφου.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τον διαβατηριακό έλεγχο εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε γαλλικές πινακίδες, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων με έδρα την Γαλλία , στο οποίο οι διακινητές είχαν επιβιβάσει τρεις μη νόμιμους μετανάστες (υπήκοοι Ένωσης Κομόρων), με σκοπό αυτοί να εξέλθουν από τη χώρα. Οι τρεις μη νόμιμοι μετανάστες είχαν στην κατοχή τους και υπέδειξαν γνήσια γαλλικά δελτία ταυτότητας τα οποία ανήκαν σε άλλα πρόσωπα.
Κατασχέθηκαν:
  • το προαναφερόμενο όχημα
  • τα τρία γαλλικά δελτία ταυτότητας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Σύλληψη βούλγαρου για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα.

22-02-2012: Σύλληψη ενός αλλοδαπού για λαθρεμπόριο ποτών στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 22 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ενός αλλοδαπού για λαθρεμπόριο ποτών.
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας συνελήφθη σήμερα (22.02.2012) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών, ένας 57χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στο Τελωνείο του Προμαχώνα Σερρών, σε έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 57χρονος, βρέθηκαν στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος και κατασχέθηκαν ( 852) φιάλες ουίσκι των 700 ml , διαφόρων εταιρειών , για τις οποίες δεν υπήρχαν παραστατικά έγγραφα και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.
Όπως προέκυψε από την έρευνα ο συλληφθείς μετέφερε το ανωτέρω φορτίο με προορισμό την Αθήνα.
Το προαναφερόμενο όχημα και οι φιάλες ουίσκι κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.

Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων


22-02-2012: Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Θεσσαλονίκη, 22 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων .
Κατά το τελευταίο 48ωρο , έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 17 άτομα, στην Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς και Χαλκιδική, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος πρόδωσε την Greek Hacking Scene;


Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:





Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.


Βλέποντας όμως τη σαπίλα που μας κυβερνάει και που ξεπουλάει καθημερινά την πατρίδα μας, εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν επιθέσεις και σε Ελληνικές Κυβερνητικές Ιστοσελίδες.
Δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να προβάλουν ότι λέει καθημερινά κάθε Έλληνας: Ότι έχει τελεστεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Ως μία 2η υπόθεση Οτσαλάν, η ΕΛ.ΑΣ., που προκλητικά ανέχεται εδώ και χρόνια το παρακρατικό Indymedia, αντί να αξιοποιήσει την παρουσία της GHS για το καλό της Ελλάδας, έκανε το παν για να εντοπίσει τους Έλληνες hackers.

Αντί να επιβραβευτούν για το εθνικό τους έργο που κάνουν τα 2-3 τελευταία χρόνια, οι ανήλικοι μαθητές hackers της Greek Hacking Scene βρίσκονται τώρα υπόλογοι απέναντι στο ίδιο το "Ελληνικό" (κατ' όνομα) κράτος.

  • Που είναι η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους ανήλικους μαθητές τους;
  • Που είναι οι προασπιστές της ελευθερίας του λόγου;

Οι τρεις ανήλικοι μαθητές ΔΕΝ πέταξαν πέτρες, ούτε έσπασαν μαγαζιά, ούτε πέταξαν μολότοφ ούτε στοχοποίησαν "μπάτσους" στο Indymedia.Αγωνίστηκαν για να προασπίσουν την πατρίδα τους από ντόπιους και ξένους επιβουλείς.




Ποιος όμως τους πρόδωσε;;;
Επιτρέψτε μας μερικούς συνειρμούς:
Απέκτησαν άραγε ξαφνικά τόσο αξιόλογα στελέχη στην ΕΛ.ΑΣ.;
-Μάλλον ΟΧΙ.

Οι Έλληνες hackers έκαναν ένα και μοναδικό λάθος.
Πίστεψαν στο παγκοσμιοποιημένο κίνημα των anonymous (στους οποίους απεύθηναν κάλεσμα για συστράτευση: http://antiparakmi.blogspot.com/2012/01/ghs.html ):


Κάποιος ρουφιάνος των anonymous έκανε τη δουλειά του...
Οι anonymous -πιθανόν σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ.-  προέτρεψαν την GHS να κάνει το χτύπημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και μάλιστα το χτύπημα να γίνει ως anonymous.

Στα 3 χρόνια παρουσίας της GHS με δεκάδες χτυπήματα παντού, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε γίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αναφορά από Ελληνικά ΜΜΕ στην Greek Hacking Scene.
Το χτύπημα όμως στο Υπ.Δικαιοσύνης ως anonymous, ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ παντού και ήταν η 1η φορά που ΟΛΑ τα κανάλια έπαιζαν το χτύπημα τους ΔΙΑΡΚΩΣ. Σύμπτωση;;;


Και στη συνέχεια υπήρξε η δημόσια "αποκήρυξη" των anonymous εναντίον της παρουσίας Ελληνικής σημαίας!!

Πόσο ύπουλα τελικά χτυπάνε πάντα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και πόσο επικίνδυνα είναι τα παγκοσμιοποιημένα κινήματα.


Δείτε τώρα και την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που αντί για hackers, αποκαλεί τους ανήλικους πατριώτες μαθητές διαρκώς crackers.

Πείτε μας κύριε Σφακιανάκη:
  • Πότε έκανε οικονομικές απάτες η GHS;
  • Πότε εισέβαλε σε τραπεζικούς λογαριασμούς η GHS, πότε μετέφερε χρήματα, πότε εκβίασε για να πετύχει οικονομικά ανταλλάγματα;
  • Πως είναι δυνατόν την αγάπη για την πατρίδα να την αποκαλείτε "cracking";;;

Οι δεκάδες επιθέσεις σε Σκοπιανά και Τουρκικά κυρίως site -που γινόταν συνήθως ως αντίποινα για αντίστοιχες επιθέσεις Τούρκων και Σκοπιανών hacker σε Ελληνικές Ιστοσελίδες, επιβεβαιώνουν το απόλυτα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ υπόβαθρο των πράξεών τους.
Είναι λοιπόν HACKERS και όχι CRACKERS όπως υποτιμητικά επιμένετε να τους αποκαλείτε.

Τους στήσατε πιθανώς ΟΙ ΙΔΙΟΙ την παγίδα -μέσω των anonymous- και έκαναν αυτό που τους υποδείξατε.
Όλα ήταν πιθανόν σχεδιασμένα από ΕΣΑΣ τους ίδιους.
Και τώρα περηφανεύεστε για το "κατόρθωμά" σας.
Ότι ακριβώς έκανε προχθές και το FBI που εφοδίασε Μαροκινό με εκρηκτικά για να τον συλλάβει στη συνέχεια ως τρομοκράτη.

Για μία ακόμη φορά η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνει Έλληνες πατριώτες.
Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ μαθητές.
Συγχαρητήρια κ.Σφακιανάκη ...
μπορείτε να είστε περήφανος για το "κατόρθωμά" σας.

(σχετική αναφορά στην επιλεκτική συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει ήδη και από το Ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ)
Παρουσιάσεις μερικών από τα "χτυπήματα" της GHS μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη ετικέτα του Ιστολογίου μας ή κάνοντας κλικ εδώ



Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ


http://www.1millionsignatures.eu/?a=gr (σελίδα στα ελληνικά)
ή
http://www.1millionsignatures.eu/ (κεντρική σελίδα)

ειδαμε στο

Τυφώνας-γίγας χτυπά τον Ήλιο (VIDEO)

Το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (SDO), ένας δορυφόρος της NASA που κρατά τα μάτια του μονίμως στραμμένα στον Ήλιο, βιντεοσκόπησε για πρώτη φορά μια γιγάντια «δίνη», αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει να καταπιεί τη Γη. Το βίντεο δείχνει μια «ηλιακή προεξοχή», όπως ονομάζεται επιστημονικά το φαινόμενο, και καλύπτει διάστημα 30 ωρών από τις 7 έως τις 8 Φεβρουαρίου.
Σκοτεινά σύννεφα πλάσματος (υπέρθερμου, ιονισμένου αερίου), με πλάτος εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων, διακρίνονται να κινούνται μπρος και πίσω και να περιδινούνται γύρω από ένα κεντρικό σημείο, με ριπές που φτάνουν τα 480.000 χιλιόμετρα την ώρα.Ο «τυφώνας» είναι σκοτεινός επειδή έχει θερμοκρασία μόλις 8.300 βαθμών Κελσίου, πολύ χαμηλότερη από ό,τι η υπόλοιπη ατμόσφαιρα του Ήλιου, η οποία φτάνει τους δύο εκατομμύρια βαθμούς.




ειδαμε στο

Δείτε που πάνε τα λεφτά του κράτους!

Τουρλή Μαρία

Δείτε που πάνε τα λεφτά του κράτους!

 

Στη δημιουργία μιας πρωτότυπης εφαρμογής προχώρησε το ελληνικό κράτος με τη βοήθεια του προγράμματος «Διαύγεια».
Πλέον, το ελληνικό κράτος παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να παρακαλοθούν ζωντανά τα ποσά που χαλούν ανά στιγμή οι δημόσιοι φορείς και οργανισμοί.
Η εφαρμογή οπτικοποιεί ποσοτικά δεδομένα που αφορούν δαπάνες του ΙΚΑ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημίων, δήμων, υπουργείων, νοσοκομείων, έργα υποδομών και άλλα.
Την εφαρμογή μπορείτε να τη βρείτε στο www.greekspending.com και οπτικοποιεί τις 400 μεγαλύτερες σε κόστος αποφάσεις του ελληνικού κράτους, για το χρονικό διάστημα των τελευταίων είκοσι ημερών, ενώ ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορους πειραματισμούς, ανάλογα με τον αριθμό των αποφάσεων και τον τρόπο προβολής των γραφημάτων.
Κάθε χρώμα, απευθύνεται σε διαφορετικό τομέα δαπανών, ενώ σταθερά πρώτος φορέας σε δαπάνες είναι το ΙΚΑ.
Τοπιο αξιοσημείωτο είναι ότι η εφαρμογή «γεννήθηκε» και «στήθηκε» μόλις σε ένα Σαββατοκύριακο από τον κ. Χρήστο Τσίγκανο και βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία περαιτέρω επεξεργασίας και ανάπτυξης, γι' αυτό προς το παρόν κάποια νούμερα ίσως δεν απευθύνονται στην πραγματικότητα. 

http://greekspending.com/#

ειδαμε στο

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Την αλήθεια ρε, την αλήθεια!!


PSI AUDIO Stereo Systems (left to right) PSI A...Image via Wikipedia

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων".
Η αλήθεια: Η Ελλάδα μένει με λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους από τον μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που έχει ως συνέπεια σε μια περίοδο μεγάλων εθνικών κινδύνων να κινδυνεύουμε να μείνουμε με κακοπληρωμένες ένοπλες δυνάμεις, με απλήρωτους διπλωμάτες και με αφύλακτα σύνορα, μουσεία και δάση.  Ήδη είχαμε αποτέλεσμα ληστείες σε μουσεία που έχουν κόστος ένα PSI. Και αυτά είναι μόνο η αρχή, σε λίγο μπορεί να χάνουμε F-16 ή και εδάφη.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Αν βγούμε από το ευρώ η Ελλάδα δεν θα έχει επάρκεια ενέργειας και καυσίμων". 
Η αλήθεια:  Η Ελλάδα πριν λίγες μέρες έμεινε για ολόκληρα 8ωρα και 10ωρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, το ΙΡΑΝ είναι η τελευταία χώρα που μας δίνει πίστωση χωρίς να πληρώνουμε και απειλεί να μας κλείσει και αυτή τις στρόφιγγες. Παράλληλα διαβάστε τι δήλωσε χτες ο Τούρκος υπουργός ενέργειας (Γιλτίζ):
«Προχθές με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Έλληνας ομόλογος μου και μου ανέφερε πως βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Με αυτά που μου ανέφερε συγκινήθηκα και δεν άντεξα, γι’ αυτό και την παράκληση του Έλληνα ομολόγου μου την έλαβα υπ’όψη μου και από το βράδυ ξεκινήσαμε και πάλι τη ροή του αερίου»
Και αυτά ΕΝΤΟΣ ευρώ.
Παράλληλα, πάλι εντός ευρώ, πολλές κατηγορίες πολιτών φτώχυναν τόσο πολύ που δεν έχουν όχι βενζίνη να βάλουν αλλά ούτε και να φάνε.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι :" Αν βγούμε από το ευρώ δεν θα έχουμε κρέας, τρόφιμα και κωλόχαρτο".
Η αλήθεια: Η Ελλάδα έχει ήδη ΕΝΤΟΣ ευρώ 98% επάρκεια εγχώριων τροφίμων. Αν βγούμε από το ευρώ, τα ξένα προϊόντα θα αποκτήσουν σε ένα βράδυ υπερτριπλασιες τιμές,  θα συμφέρει λοιπόν η επανέναρξη πολλών εργοστασίων που έκλεισαν επειδή δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τα εισαγόμενα. Έτσι η χώρα σε 6 μήνες θα έχει μεγάλο πλεόνασμα και οι άνθρωποι θα μπορούν να γυρίσουν πιο εύκολα στην επαρχία να παράγουν αγροτικά προϊόντα και να βρουν δουλειές στις μικρές βιοτεχνίες.Ακόμη όμως και να μειωνόταν τους πρώτους μήνες οι διατροφικές μας επιλογές (μέχρι να επανασυνταχθεί η εγχώρια παραγωγή) δεν θα παθαίναμε τίποτα. Αν τρώγαμε λιγότερο κρέας για 3 μήνες καλό θα μας έκανε! Για το κωλόχαρτο δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είναι το ταμπού της μεταπολίτευσης.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Η υποτίμηση του νομίσματος θα έκανε μικρό καλό γιατί δεν έχουμε μεγάλο εξαγωγικό παραγωγικό ιστό....η καμπύλη J.....οι ελαστικότητες....τα δίδυμα ελλείμματα... κτλ".
Η αλήθεια: "Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ημιμάθεια επί της πραγματικής οικονομίας, όπως αυτή διαμορφώνεται στο πλαίσιο των αγορών, των ακαδημαϊκών οικονομολόγων, αυτοί μας έφεραν έως εδώ επειδή έχουν πολλές γνώσεις στην θεωρία αλλά καμία γνώση στην πράξη. Και σε αυτό φταίει το αντικείμενο των σπουδών τους και η οικονομική που αποτυγχάνει να προβλέπει και να περιγράφει την πραγματικότητα όταν γίνονται ρεαλιστικές υποθέσεις. Η Ελλάδα διαθέτει  μια τεράστια εξαγωγική "βιομηχανία" που λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (γαμώ τα υπουργεία μου!!), ο οποίος λόγω της κατάντιας που έχει περιέλθει η χώρα και της πτώσης των άλλων δραστηριοτήτων σε λίγο θα αποτελεί άμεσα και έμμεσα άνω του 50% του ελληνικού ΑΕΠ!! Ιδίως σε μια περίοδο που οι μισές σχεδόν παραγωγικές τουριστικές μονάδες είναι κλειστές ακριβώς λόγω του ευρώ και οι οποίες θα άνοιγαν εκτός ευρώ. Παράλληλα όπως είπαμε θα αρχίσει να ανασυντάσσεται ο παραγωγικός ιστός της χώρας σε άλλους κλάδους που τα τελευταία 40 χρόνια έκλεισαν λόγω αποβιομηχάνισης (ΕΟΚ, Μάαστριχ, ΟΝΕ). 

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Εκτός ευρώ οι βιομηχανίες μας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρώτες ύλες λόγω δραχμής και η ελάχιστη βιομηχανική μας παραγωγή θα καταρρεύσει". 
Η αλήθεια:  Ο γνωστός επιχειρηματίας Μυτιληναίος λέει ότι: "Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο, γιατί θα λειτουργούσαμε με κόστη σε δραχμές και θα είχαμε έσοδα από εξαγωγές σε ευρώ ή δολάρια». Άμα λέει αυτά ο Μυτιληναίος φανταστείτε για πόσο ηλίθιο έχουν τον ελληνικό πληθυσμό για να τον παραμυθιάζουν έτσι.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Μετά το μνημόνιο1 γλιτώνουμε την χρεοκοπία".
Η αλήθεια: Ο πληθωρισμός αυξάνεται, η ανεργία κάνει νέα ρεκόρ, η ανάπτυξη κάνει βουτιές, το δημόσιο χρέος απογειώνεται.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Τώρα όμως στα σίγουρα, μετά το μνημόνιο2, γλιτώσαμε  την χρεοκοπία".
Η αλήθεια: Οι περισσότεροι επενδυτικοί οίκοι και οι περισσότεροι αναλυτές λένε ότι μέσα στο ευρώ το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Και πράγματι: το δημόσιο χρέος φτάνει το 150% του ΑΕΠ, η επίσημη ανεργία φτάνει το +20% και ο κοινωνικός ιστός διαλύεται.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Μετά το μνημόνιο3 γλιτώνουμε την χρεοκοπία, άλλος δρόμος δεν υπάρχει".
Η αλήθεια: Τα κονδύλια που εγκρίνουν οι Ευρωπαίοι αφορούν πλέον αποκλειστικά και μόνο το δημόσιο χρέος μας το οποίο de facto δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ήδη από τον Μάρτιο του 2010. Ταυτόχρονα μεγάλες κοινωνικές ομάδες χρεοκοπούν χωρίς ελπίδα σωτηρίας μέσα στο ευρώ και η οικονομία πνέει τα λοίσθια.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Αν η χώρα βγει από το ευρώ θα έρθουν όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω και θα αγοράσουν κοψοχρονιά τα πάντα."
Η αλήθεια: Η Ελλάδα ΜΕΣΑ στο ευρώ πουλάει κοψοχρονιά τη δημόσια περιουσία της (ΕΝΤΟΣ ευρώ) στις χαμηλότερες τιμές του χρηματιστηρίου των τελευταίων 20 ετών, ενώ όσο μειώνεται το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων τόσο αυτοί μετατρέπονται σε δούλους των 370 ευρώ βασικού μισθού για τις μεγάλες εταιρείες, ενώ τα ενοίκια και οι τιμές των ανώτερων στρωμάτων μένουν σε σταθερές σχετικά τιμές σε σχέση με την πτώση των μισθών. Ταυτόχρονα μέσω μνημονίων υποθηκεύουμε ακόμη και ιδιωτικές περιουσίες υπέρ των δανειστών μας που σε μια έκτακτη ανάγκη θα μπορούν να απαλλοτριώσουν μεγάλες εκτάσεις και να κατάσχουν ακόμη και σπίτια ιδιωτών. Μην μιλήσουμε για τον ορυκτό πλούτο και τα πετρέλαια-φυσικό αέριο. Κατά τα άλλα το ευρώ μας προστατεύει από την πώληση "κοψοχρονιά".

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Αυτά τα λένε όσοι έχουν ποντάρει στα CDS και στην χρεοκοπία της χώρας και άλλοι προδότες". 
Η αλήθεια:  Χωρίς λόγια το μέγεθος της ασχετοσύνης τους σε σχέση με την λειτουργία των αγορών....Κατά τα άλλα αναθεματισμοί χωρίς επιχειρήματα.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Κόβουμε λίγο τις συντάξεις και τους μισθούς για να αποφύγουμε την χρεοκοπία".
Η αλήθεια: Η χρεοκοπία έχει ΗΔΗ συμβεί, απλά την ανακοινώνουν σε δόσεις επειδή φοβούνται μεγαλύτερες κοινωνικές αντιδράσεις. Έτσι π.χ., αντί να πούνε ότι λόγω χρεοκοπίας οι μισθοί μειώνονται κάτω από το μισό, μειώνουν σήμερα ένα 12%, σε 8 μήνες άλλο ένα 10%, σε άλλους 6 μήνες άλλο ένα 15% κτλ

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Ο λαός πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να γίνουμε δυτικοευρωπαικό κράτος".
Η αλήθεια: Φοβούνται να ανοίξουν τις αγορές και τα επαγγέλματα για να μην θίξουν τις συντεχνίες που στηρίζουν τα μεγάλα κόμματα και αντίθετα επιλέγουν να πηδάνε τους πιο χαμηλόμισθους. 

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Παίρνουμε μέτρα με κοινωνική ευαισθησία για τους αδύναμους και κυρίως κατά των υψηλόμισθων". 
Η αλήθεια: Γαμήσανε τους τέρμα κάτω, όσο πιο χαμηλόμισθος ήταν κάποιος τόσο μεγαλύτερο το πήδημα, όσο πιο υψηλόμισθος τόσο πιο απαλό το πήδημα. Εδώ φτάσαμε να λέμε μακάρι να είχαμε όχι έναν ιδανικό και δίκαιο σοσιαλισμό αλλά έναν νέο σκληρότερο Στάλιν για να πάρει εκδίκηση στο όνομα των νεόπτωχων και άνεργων.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Μα εντέλει με το PSI γλιτώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους μας".
Η αλήθεια: Το δημόσιο χρέος δεν μπορούμε να το πληρώσουμε ήδη από το 2010. Ούτε πρόκειται να πληρώσουμε όσο θα μείνει. Και αυτό γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα. Δεν γλιτώνουμε λοιπόν τίποτα. Το αντίθετο συμβαίνει, μας βάζουν να πληρώσουμε σε είδος τα σπασμένα που ούτως ή άλλως πληρώνουν οι άλλοι ενώ ταυτόχρονα δεσμευόμαστε ότι κάθε μελλοντικό πλεόνασμα θα το δίνουμε στους σημερινούς δανειστές μας. Με άλλα λόγια δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε ούτε μια τίμια και απλή χρεοκοπία που θα μας ήταν βάλσαμο στις πληγές μας.

Λαμόγια και ηλίθιοι νεοφιλελεύθεροι : "Τουλάχιστον γίνονται μεγάλες αλλαγές στο σάπιο κράτος και στην κακή δημόσια διοίκηση".
Η αλήθεια:Τα ίδια πουτανόπαιδα που μπήκαν με βίσμα επί ΠΑΣΟΚ και γαμούσαν και έδερναν επί 30 χρόνια αριστερούς και δεξιούς υπαλλήλους και πολίτες, τα ίδια πουτανόπαιδα που ήταν η πρώτη γραμμή της κατάντιας του κράτους μέσω του βύσματος του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι ηγούνται τώρα της δήθεν κάθαρσης. Αυτοί που είναι η προσωποποίηση της σαπίλας του κράτους είναι εκείνοι που και πάλι πηδάνε όσους δεν έχουν φωνή και δικαιώματα προσποιούμενοι τους φορείς αλλαγής. Τίποτα λοιπόν δεν θα αλλάξει όσο το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ (και της ΝΔ αργότερα) δεν βρεθεί τρόπος να εξαφανιστεί.
 
πηγή: greekrider
 

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές