Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (24)...ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ

Σοκ: Σκύλος σε φούρνο με πατάτες!

26/04/2011
 
Μετανάστες πήγαν για ψήσιμο σε φούρνο ένα ταψί με κρέας, που όπως αποδείχθηκε ήταν σκύλος
Κάποιοι μετανάστες πήγαν ένα παλιό ταψί, στο οποίο είχαν βάλει κομμάτια κρέας και πατάτες και παρακάλεσαν το φούρναρη να το ψήσει λέγοντας πως θα επέστρεφαν να το παραλάβουν το μεσημέρι.

Όταν έφθασαν στο φούρνο, ο αρτοποιός τους εξήγησε πως το αρνί δεν ψηνόταν με τίποτα. "Δεν κοκκινίζει, από πού το πήρατε;", τους ρώτησε, προσπαθώντας να τους εξηγήσει το πρόβλημα.

Όμως εκείνοι έδειξαν να απορούν και άρχισαν να γαβγίζουν εξηγώντας στο φούρναρη πως δεν ήταν αρνί αλλά σκύλος!

Ο φούρναρης έξαλλος έβγαλε το ταψί από το φούρνο και το πέταξε, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να βρίζει τους μετανάστες. Οι Αφγανοί άρχισαν να μαζεύουν ό,τι είχε πεταχτεί στο δρόμο, έβαλαν και πάλι τα κομμάτια του σκύλου στο ταψί και έφυγαν γρήγορα για να αποφύγουν τα χειρότερα!


πηγη

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%

«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300.000.000 ανθρώπων και η κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικά».
Ted Turner (Ιδρυτής του CNN )
 
«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια φύση,  πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
Dave Foreman, συνιδρυτής του Earth First.
«Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικά εμφανής».
David Rockefeller.
Σε ανάλογο πνεύμα είναι και ο Bill Gates

H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά… εφιαλτικές (για να μην πω οργουελικές) προτάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα: παγκόσμια οικονομική δικτατορία, κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών. Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη στο 80-90%.
Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι  η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21  και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).
Ωστόσο, σχετικοί επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων  διατείνονται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κάποιας κλιματικής αποσταθεροποίησης, επίσης ότι –κι αν ακόμα συμβαίνει– δεν μπορεί να είναι ανθρωπογενή.
Τι προτείνει η Agenda 21:
  • Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν: κάθε κράτος ξεχωριστά θα πρέπει να κάνει νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι πολίτες τους δεν θα ενεργούν σαν πολίτες αυτών των κρατών αλλά σαν παγκόσμιοι πολίτες,  οι οποίοι παγκόσμιοι πολίτες θα υπακούν στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτή η δήλωση (12/9/2003) υπονοεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση αλλά και την Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση.
  • Σύμφωνα με τις αποφάσεις (31/5/1976): προοδευτική εκμηδένιση των τοπικών εκκλησιών και θρησκειών, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία πιθανότατα θα έχει ως αντικείμενο λατρείας την «Μητέρα Γη», όπως ακριβώς γινόταν και παλιά στα παραδοσιακά-παγανιστικά συστήματα απόδοσης τιμών (xgrt.gr comment: Εωσφορισμός) . Η εδραίωση μίας και μοναδικής θεότητας προωθείται πίσω από την συνάντηση του Πάπα και του Αρχιεπισκόπου (Απρίλιος 2001) αλλά και κατά την συμπροσευχή που πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες εκτός χριστιανισμού, μπροστά στο είδωλο της Γαίας.
  • Κάθε είδους ιδιοκτησία (κρατική, εθνική, ιδιωτική, κτιρίων, κατοικιών, γης, πάσης φύσεως ζώων, αγρών) θα περιέλθει στην διαχείριση του ΟΗΕ ο οποίος, σύμφωνα με την UNCCD (United Nation Convention to Combat Desertification), θα έχει «πλήρη και απόλυτο» έλεγχο του 70%,, τουλάχιστον, της γης, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν θα συμβαίνουν ανθρώπινες δραστηριότητες, προκειμένου η Φύση να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως της αρμοζει. Οι άνθρωποι θα μεταφερθούν (εξοριστούν) σε ειδικές πόλεις ή/και νησιά όπου θα ζουν υπό πλήρη έλεγχο, όπως ακριβώς έχει ήδη αρχίσει και εφαρμόζεται στο New Jersey. Κάποια στιγμή κάθε είδους ιδιοκτησία θα είναι παράνομη.
  • Θα επιτρέπεται η τριμελής οικογένεια (πολιτική του ενός παιδιού), ενώ για κάθε παραπανίσιο παιδί, από τα επιτρεπόμενα, θα πληρώνεται φόρος.
Η εφαρμογή όλων αυτών που αναφέραμε συγκεντρωτικά και σε περίληψη, οδηγούν στον περιορισμό της βιομηχανίας, στον περιορισμό της κτηνοτροφίας, στον περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου, στον περιορισμό του βιωτικού επιπέδου, στον περιορισμό της οικογένειας, στον περιορισμό της ανθρωπότητας όπως πολύ σωστά διατύπωσε και ο φίλτατος Ted Turner (αρχή της παρούσας ανάρτησης) βάζοντας αριθμούς (δηλαδή μείωση στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού) στα εξής:
«Ένα ακόμα θετικό σημείο είναι πως οι ρυθμοί αύξησης του πληθυσμού έχουν μειωθεί παγκοσμίως[…]» ΙΙ, 8« Η σημερινή πτώση των ρυθμών αύξησης του πληθυσμού θα πρέπει να προωθείται περαιτέρω με εθνικές και διεθνείς πολιτικές […]» ΙΙΙ, 30. (Agenda 21, κείμενο Ηνωμένων Εθνών S/19-2 στις 19/9/1997).
Ένας από τους πολλούς τρόπους εφαρμογής μη αύξησης πληθυσμού, είναι τα γνωστά μας chemtrails,
κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο πρώην διευθυντής του FBI, Ted Gunderson. Όλα τα παραπάνω έχουν αποφασιστεί και υπογραφεί στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, από 178 κυβερνητικές αντιπροσωπείες κρατών μελών του ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας), μέλη ΜΚΟ, τοπικών αρχών, αντιπρόσωπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών οργανώσεων 120 χωρών και βασίζονται στο «Report  From The Iron Mountain».
ΠΗΓΗ : Περίεργα – PERIERGAA – Strange news: Video: ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΦΑΝΙΣΤΕ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στο 90%

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
Elli Pasok
Την κυρία Έλλη Στάη, δεν την γνωρίζουμε προσωπικά. Μία, δυο φορές έτυχε να μιλήσουμε στο παρελθόν μαζί της για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Νομίζουμε μάλιστα ότι και για τις ανάγκες του ρεπορταζ, δεν έχει πια να προσφέρει τίποτα στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ζωή. Απολίθωμα. Πια.
Έστησε προχθές έναν καφενέ στην ΝΕΤ και με καλεσμένους κάποιους τύπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και σε μια αποστροφή της συζήτησης προσπάθησε να "θάψει" την εφημερίδα "Δημοκρατία" για την αποκάλυψη με τον Λαλιώτη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σιγόντο στην απόπειρα υποτίμησης της αντιμνημονιακής εφημερίδας που έβαλε τα γυαλιά στο εκδοτικό κατεστημένο της χώρας(σε μια εποχή που οι εφημερίδες γνωρίζουν πρωτοφανή κρίση)και ανεξαρτήτως της γραμμής που έχει η εφημερίδα(συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς λίγη σημασία έχει), έκανε ο ανεκδιήγητος διαστροφέας της ιστορικής αλήθειας για το 1821, κάποιος Τατσόπουλος. Αυτός που είπε το γνωστό "άντε γ..." σε μέλος του κόμματος του Τζήμερου, πάλι στην ΝΕΤ. Φαίνεται ότι μέσα σε αυτό το δημόσιο κωλοχανείο(όπως το κατάντησαν)έχουν κουρνιάξει πολλοί μαλάκες τελευταία.
Κάποια "φυλλάδα" πετάχτηκε από την θλιβερή ομήγυρη μια άλλη λουσμένη με μακιγιάζ μέχρι το κόκκαλο. Στην ΝΕΤ, που έχουμε πληρώσει με το αίμα της ψυχής μας. Να κάνει πνεύμα η Στάη και ο Τατσόπουλος.
Η "Δημοκρατία" έδωσε χθες την απάντηση της στην κυρία με τις τόπλες του "Βαθύ ΠΑΣΟΚ", τότε που ο Παπούλιας δάνειζε για το κωλόσπιτο και η Ελλάδα πνιγόταν στα χρέη από τα θαλασσοδάνεια του Ανδρέα μετά του ξάδερφου Λιάνη και της αεροσυνοδού Δήμητρας.
(Το επίμαχο απόσπασμα μετά το 1.10 εδώ
http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/4726-Politikh-syzhthsh-29-05-2012.html)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
"Ευτυχώς δεν έχουμε (κανείς εδώ στη συντροφιά της «δημοκρατίας» μας) τίποτα κοινό με την Ελλη Στάη (που έφθασε στο έσχατο σημείο προχθές να συγκρίνει απαξιωτικά αυτήν την ελεύθερη έπαλξη με τη... «Le Monde»!). Ούτε κατά... σύμπτωση! Αλλες ζωές, άλλες απόψεις, άλλα ενδιαφέροντα, άλλες παραστάσεις, εντελώς διαφορετικές -δόξα τω Θεώ- προτεραιότητες!
Ευτυχώς δεν πήγαμε ποτέ διακοπές μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα στο πολυτελές «Elounda Beach», δεν αναγκασθήκαμε να γίνουμε γελωτοποιοί των ισχυρών αυτής της χώρας, δεν πιεστήκαμε να χαϊδέψουμε αυτιά για ένα πολύ καλό μεροκάματο στη δημόσια τηλεόραση και αλλού. Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Ελλη Στάη! Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ (πώς θα... γινόταν άλλωστε;) σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ' ανοιχτά της Υδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού (που ανασυγκροτεί με το νυστέρι του γκρεμισμένες προσωπικότητες), σε κάποιο ξενοδοχείο του Μιλάνου, της Κυανής Ακτής και του Μανχάταν, σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτό.
Εμείς είμαστε το αύριο της πατρίδας, η κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια εκπροσωπεί το θλιβερό χθες και όλα όσα θέλει να λησμονήσει ο κόσμος, ο οποίος τσαλαπατήθηκε από ένα καθεστώς που πιστεύει λανθασμένα ότι όλοι γεννήθηκαν για να το υπηρετούν· όπως η... παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ!
«δ»

πηγη

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΕΣ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ...ΑΕΚ...


Αυτή η εικόνα τα λέει όλα....


Αντίο σου Α.Ε.Κ ...

Ντροπή σε αυτούς που την κατάντησαν έτσι!



ΒΥ


πηγη

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ

31-05-2012: Συλλήψεις δύο ατόμων για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 31 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις δύο ατόμων για λαθρεμπόριο ποτών στον Προμαχώνα Σερρών
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας οινοπνευματωδών ποτών συνελήφθησαν για ξεχωριστές περιπτώσεις χθες (30.05.2012), από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ένας ημεδαπός 41 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί λαθρεμπορίας».

Ειδικότερα, στον Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικούς ελέγχους των Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων που οδηγούσαν οι ανωτέρω, εντοπίστηκαν να μεταφέρουν και να έχουν εισάγει από τη Βουλγαρία φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (118) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Τα προαναφερόμενα οχήματα κατασχέθηκαν.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι απαγορευόταν η έξοδος του 41χρονου ημεδαπού από την ελληνική επικράτεια λόγω δικαστικής απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών και το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΧΟΡΤΕΡΟ ΣΕΡΡΩΝ


31-05-2012: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Χορτερό Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 31 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Χορτερό Σερρών

Χθες (30.05.2012) το μεσημέρι, σε αγροτική οδό στο Χορτερό Σερρών, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ...(ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!)

Ντοκιμαντέρ φοιτητών Παντείου για τη Χρυσή Αυγή. Παρά την προπαγάνδα, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. “Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ τους γηγενείς και έχουν κάνει την Αθήνα Τεχεράνη”. Δείτε το!

 

31/05/2012 Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πάντειο, κα Λαμπροπούλου είναι αμείλικτη: “Οι λαθρομετανάστες εκβιάζουν τους Έλληνες και έχουν κάνει την Αθήνα Τεχεράνη” Εγκληματικότητα



ειδαμε στο

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 30 ΜΑΪΟΥ 2012 ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΤ

Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΤ - 30 5 2012 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.






CYBERPOLICE BIG BROTHER

BIG BROTHER NOW: The Emerging Global Police State - The New Cyber Weapon, "Flame," Can Turn on Your Computer's Microphone, Take Screenshots, Copy Data and Record Communications!


Evidence suggest that the virus, dubbed Flame, may have been built on behalf of the same nation or nations that commissioned the Stuxnet worm that attacked Iran’s nuclear program in 2010, according to Kaspersky Lab, the Russian cyber security software maker that took credit for discovering the infections. Kaspersky researchers said they have yet to determine whether Flame had a specific mission like Stuxnet, and declined to say who they think built it. 
Cyber security experts said the discovery publicly demonstrates what experts privy to classified information have long known: that nations have been using pieces of malicious computer code as weapons to promote their security interests for several years... Symantec Security Response manager Vikram Thakur said that his company’s experts believed there was a “high” probability that Flame was among the most complex pieces of malicious software ever discovered... Kaspersky’s research shows the largest number of infected machines are in Iran, followed by Israel and the Palestinian territories, then Sudan and Syria.

The virus contains about 20 times as much code as Stuxnet, which caused centrifuges to fail at the Iranian enrichment facility it attacked. It has about 100 times as much code as a typical virus designed to steal financial information, said Kaspersky Lab senior researcher Roel Schouwenberg. Flame can gather data files, remotely change settings on computers, turn on PC microphones to record conversations, take screen shots and log instant messaging chats. Kaspersky Lab said Flame and Stuxnet appear to infect machines by exploiting the same flaw in the Windows operating system and that both viruses employ a similar way of spreading... “The scary thing for me is: if this is what they were capable of five years ago, I can only think what they are developing now,” Mohan Koo, managing director of British-based Dtex Systems cyber security company. - Reuters.

 http://hellasxg.blogspot.com/2012/05/big-brother-now-emerging-global-police.html

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (23) ...Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ''ΒΑΓΔΑΤΗΣ''

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!

Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
- Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;







Read more: http://ofis66.blogspot.com/2012/05/blog-post_1228.html#ixzz1wQIIDmZu

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 72 ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΤΕΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

30-05-2012:Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 72χρονης στην Ηράκλεια Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 30 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 72χρονης στην Ηράκλεια Σερρών
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 37χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί το απόγευμα της 03.05.2012 εντός καταστήματος πώλησης εργαλείων ιδιοκτησίας μίας 72χρονης στο Βαλτερό Σερρών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 37 ετών για ληστεία.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το απόγευμα της 03.05.2012, ο 37χρονος αφαίρεσε από την 72χρονη συνολικά το χρηματικό ποσό των (305) ευρώ και όταν έγινε αντιληπτός από αυτήν προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία στην κατοχή του, με την απειλή χρήσης βίας, την εξανάγκασε να εισέλθει στην τουαλέτα του καταστήματος (σχετικό το από 04.05.2012 Δελτίο Τύπου).

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών.



ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ 90 (ΕΝΕΝΗΝΤΑ) ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ (ΣΚΑΡΕΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ) ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ


30-05-2012:Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών φρεατίων όμβριων υδάτων στην Ηράκλεια Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 30 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών φρεατίων όμβριων υδάτων στην Ηράκλεια Σερρών
Είχαν αφαιρεθεί ενενήντα (90) φρεάτια όμβριων υδάτων
Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών φρεατίων όμβριων υδάτων που έλαβαν χώρα την 10.05.2012 και 18.05.2012 αντίστοιχα από την ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών 16 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών, ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση ιχνών, πειστηρίων και πληροφοριών.

Ένας από τους δράστες (γυναίκα) είχε συλληφθεί απογευματινές ώρες της 22.05.2012 για κλοπή και αντίσταση, διότι με το συνεργό της εντοπίστηκαν να μεταφέρουν σε όχημα, κλεμμένα φρεάτια όμβριων υδάτων, πλην όμως ο τελευταίος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 16χρονος:
  • βραδινές ώρες της 10.05.2012 αφαίρεσε από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μίας 38χρονης με το οποίο ήρθε στην Ηράκλεια και αφαίρεσε (40) σχάρες φρεατίων όμβριων υδάτων από την ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας Σερρών. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την 11.05.2012 σε αγροτική περιοχή του Ποντισμένου Σερρών.
  • βραδινές ώρες της 18.05.2012 αφαίρεσε από την Ηράκλεια ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενός 17χρονου και με το όχημα αυτό αφαίρεσε (50) σχάρες φρεατίων όμβριων υδάτων από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή του Νεροφράχτη Δράμας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες συνεχίζονται.

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ



Ντροπή να είναι στη Βουλή η Μαρία Ρεπούση» λέει, μεταξύ άλλων, ο Χάρρυ Κλυνν με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, το οποίο συνοδεύει με βίντεο, όπου η κ. Ρεπούση αναφέρεται στα γεγονότα της Μικράς Ασίας.

«Έλληνες του Πειραιά, Πόντιοι του Πειραιά ο φαρμακογλυκομίλητος Φώτης Κουβέλης έχει υπεύθυνη παιδείας στο κόμμα του και υποψήφια βουλευτή Πειραιά και νήσων την υμνήτρια του σφαγέα Κεμάλ, Μαρία Ρεπούση, που δε δέχεται ότι υπήρξαν Έλληνες θύματα στη Μικρά Ασία και στον Πόντο... (Ακούστε την με πόση περιφρόνηση και μίσος το διακηρύσσει στο βίντεο !!)

Οι 353.000 αδελφοί μας, κυρίως γυναικόπαιδα και γέροντες (οι νέοι ήταν αντάρτες στα βουνά του Πόντου)  που βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν με τρόπο ανατριχιαστικό, υπάρχουν μόνο στα αρρωστημένα μυαλά ημών των Ποντίων... Και όλα αυτά τα τραγικά, τα απάνθρωπα, για ομαδικές εκτελέσεις, βιασμούς, κρεμάλες, αποκεφαλισμούς, θανάτους στη φωτιά, παλουκώματα, που άκουσα από το στόμα της μητέρας και του πατέρα μου, όλα τα ανήκουστα και φοβερά  που μου διηγήθηκαν με δάκρυα στα μάτια ο παππούς μου και η γιαγιά μου, ήταν ψέματα!!! Γιατί το λέει το υποκείμενο που λέγεται Μαρία Ρεπούση...


Ούτε μία ψήφος στους αρνητές της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας... Μολύνει με την παρουσία τη Βουλή η ανεκδιήγητη Μαρία Ρεπούση. Αδέρφια του Πειραιά, θα είναι ντροπή να σας εκπροσωπεί στη Βουλή μια Μαρία Ρεπούση».





Πηγή: harryklynn.blogspot.com
ειδαμε στο: http://ieroslochos.blogspot.com/2012/05/blog-post_9444.html

Οι οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, μπροστά στον πυρηνικό όλεθρο που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία, ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Λονδίνο και Νέα Υόρκη - 30 Μαΐου 2012.
Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του Club Bilderberg στη Βιρτζίνια, οι δύο οικογένειες οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ-που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κυβερνούν τον πλανήτη-ενώνουν τις δυνάμεις τους! Έχοντας διαβλέψει τον οικονομικό πυρηνικό όλεθρο που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία αποφάσισαν να ενωθούν και επίσημα. Την αποκάλυψη παίζουν ψηλά οι "F.T" αλλά το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" δημοσιεύει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την ανακοίνωση του επενδυτικού κεφαλαίου των Rothschild καθώς και λεπτομέρειες της συμφωνίας!






H RIT Capital Partners plc ("RIT"), υπό την προεδρία του Jacob Rothschild και η Rockefeller Financial Services, Inc, μητρική εταιρεία της Rockefeller & Co, Inc, ανακοίνωσαν σήμερα τη δημιουργία μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης που φέρνει κοντά δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και σεβαστά ονόματα του επενδυτικού κόσμου!

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Επίτιμος Διευθυντής και Πρόεδρος του Rockefeller & Co, δήλωσε: «Κύριε Rothschild Γνωρίζει ο ένας τον άλλον για πέντε δεκαετίες, η σύνδεση μεταξύ των δύο οικογενειών μας παραμένει πολύ ισχυρή. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jacob και την RIT ως μετόχους και εταίρους στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της διαχείρισης των επενδύσεων μας και τον πλούτο των συμβουλευτικών μας επιχειρήσεων. "

Ο Reuben Jeffery ΙΙΙ, Διευθύνων Σύμβουλος της Rockefeller & Co, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία βασίζεται στις μοναδικές ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων επιχειρήσεών μας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους πελάτες, τους επενδυτές μας και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με RIT...»

Ο Rothschild, πρόεδρος της RIT, σχολίασε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική που φέρνει κοντά αυτές τις δύο οντότητες σε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση. Όπως τόσοι σε όλο τον κόσμο, έχω παρακολουθήσει την ανάπτυξη της Rockefeller & Co με μεγάλο θαυμασμό... Η δημιουργία αυτής της εταιρικής σχέσης με την οικογένεια Rockefeller είναι πραγματικά ιστορική. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη κοινών επενδυτικών δραστηριοτήτων μας σε όλες τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου. "
Με την απόκτηση του 37% του μετοχικού κεφαλαίου που κατείχε προηγουμένως η Societe Generale Private Banking, η RIT, θα γίνει μια σημαντική μειοψηφών επενδυτής στην Rockefeller Financial Services, Inc. Οι εταιρείες σκοπεύουν να συνεργαστούν σε επενδυτικές λύσεις και σε άλλους τομείς κοινής εμπειρίας για να εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο τις ανάγκες των πελατών και των επενδυτών τους.

Η RIT

Η RIT είναι εισηγμένη στο Λονδίνο με καθαρά περιουσιακά στοιχεία περίπου £ 1,9 δις. Τον Μάρτιο του 2012, ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Edmond de Rothschild Group ("EDR").Η Βαρόνη de Rothschild Ariane έγινε Επίτιμος Αντιπρόεδρος του RIT, με τον λόρδο Ρότσιλντ Επίτιμος Αντιπρόεδρο της Edmond de Rothschild SA- γαλλική εταιρεία χαρτοφυλακίου της Edmond de Rothschild Group.
Η Rockefeller & Co
Rockefeller & Co χρονολογείται από το 1882, όταν ο John D. Rockefeller ίδρυσε ένα από τα πρώτα γραφεία της οικογένειας για να διαχειριστεί τα οικονομικά του κληρονομιά. Σήμερα η Rockefeller & Co προσφέρει διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια ποικιλόμορφη πελατειακή βάση τραστ οικογενειών, ιδρυμάτων και κληροδοτήματων, που αντιπροσωπεύουν 34 δισεκατομμύρια δολλάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Η συναλλαγή υπόκειται στην έγκριση ρυθμιστικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν.


Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ>





RIT CAPITAL PARTNERS, CHAIRED BY LORD ROTHSCHILD, AND ROCKEFELLER


& CO. ANNOUNCE STRATEGIC PARTNERSHIP


LONDON and NEW YORK - 30 May 2012 - RIT Capital Partners plc ("RIT"), chaired by Lord (Jacob) Rothschild, and Rockefeller Financial Services, Inc., the parent company of Rockefeller & Co., Inc., today announced the creation of a strategic partnership that brings together two of the most recognised and respected names in the investing world.


David Rockefeller, Honorary Director and retired Chairman of Rockefeller & Co., stated: "Lord Rothschild and I have known each other for five decades. The connection between our two families remains very strong. I am delighted to welcome Jacob and RIT as shareholders and partners in the ongoing development of our investment management and wealth advisory businesses."


In acquiring the 37% equity interest previously held by Société Générale Private Banking, RIT will become a significant minority investor in Rockefeller Financial Services, Inc. alongside the Rockefeller family, related entities and the management team. The firms intend to collaborate on investment solutions and other areas of shared expertise to further serve the needs of their clients and investors.


RIT is a London listed investment trust with net assets of some £1.9 billion. In March 2012, RIT announced a partnership with Edmond de Rothschild Group ("EdR") through which EdR become shareholders in RIT alongside Lord Rothschild's family interests. Baroness Ariane de Rothschild became Honorary Vice Chairman of RIT, with Lord Rothschild becoming Honorary Vice Chairman of Edmond de Rothschild SA, the French holding company of Edmond de Rothschild Group.


Rockefeller & Co. dates back to 1882, when John D. Rockefeller established one of the world's first family offices to manage his financial legacy. Today Rockefeller & Co. provides asset management and comprehensive wealth advisory services to a diversified client base of families, trusts, foundations and endowments and other institutions, representing $34 billion in assets under administration.


Reuben Jeffery III, Chief Executive of Rockefeller & Co., said: "This partnership is based on the unique strengths and attributes of our respective businesses, creating new opportunities for our clients, investors and other stakeholders. We look forward to working closely with RIT and Lord Rothschild as we continue to provide value added financial products and services to our diversified client base."


Lord Rothschild, Chairman of RIT, remarked: "We are delighted at the prospect of bringing together these two entities in a long-term partnership. Like so many across the world, I have watched the development of Rockefeller & Co. with great admiration. The creation of this partnership with the Rockefeller family is truly historic. We look forward to the development of our joint investment activities across the global capital markets."


The transaction is subject to regulatory approval and expected to close by the end of September. Financial terms were not disclosed.


About Rockefeller & Co., Inc.


Headquartered in New York and with offices in Boston, Washington D.C., Stamford, Connecticut, and Wilmington, Delaware, Rockefeller & Co. provides comprehensive investment and wealth management services to a diversified global client base of families, trusts, foundations and endowments and other institutions. As of March 31, 2012, the firm and its subsidiaries had approximately $34 billion in client assets under administration. For additional information, please visit www.rockefellerfinancial.com.


About RIT Capital Partners plc


RIT Capital Partners plc is an investment trust listed on the London Stock Exchange with net assets of some £1.9 billion. It is chaired by Lord Rothschild, whose family interests retain a significant holding. For 2011 it won the Best Large Trust award from the Investment Trust Journal, for its outstanding performance. For more information, please visit www.ritcap.co.uk.


Κουρδιστο πορτοκάλι
 http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_776.html

ειδαμε στο: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/05/blog-post_8053.html#ixzz1wNSCATv6

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ?

προς φιλανθρωπους, φιλοζωους το αναγνωσμα

παρακολουθω συχνα αντιπαραθεσεις μεταξυ φιλανθρωπων και φιλοζωων για το ποιος προηγειται της συμπονιας μας, τα ζωα ή οι ανθρωποι.
παρακολουθω και αντιπαραθεσεις χορτοφαγων ή μη, φιλοζωων.
βλεπω ανακοινωσεις απο πολλες φιλανθρωπικες και ζωοφιλικες δρασεις και χαιρομαι.
βλεπω καθημερινα ανακοινωσεις (και φωτογραφιες και βιντεο) για την κακοποιηση ανθρωπων και ζωων και παρολο που μου χαλανε το κεφι, τις παρακολουθω.

δεν βλεπω ομως ΤΙΠΟΤΑ για την μαστιγα του "πολιτισμενου κοσμου", τις εκτρωσεις.

το οτι η Ελλαδα ειναι πρωτη στην Ευρωπη και τριτη στον κοσμο στις αμβλωσεις και δεν αναφερεται απο ΚΑΝΕΝΑΝ φιλανθρωπο ή φιλοζωο, με κανει να ανησυχω.
δεν απασχολει κανεναν η ελλειψη παιδειας στο θεμα εγκυμοσυνη/προφυλαξεις?
δεν απασχολει κανεναν η κοινωνικη κατακραυγη των ανυπαντρων μητερων?
δεν απασχολει κανεναν η υπογεννητικοτητα?

ειμαστε ολοι ηθικοι αυτουργοι ενος τεραστιου εγκληματος που διαπραττεται καθημερινα γυρω μας, ειτε ως γονεις, ειτε ως εραστες, ειτε ως πολιτες.
δεν με ενδιαφερει η αποψη των παπαδων, δεν με ενδιαφερει η ανυπαρξια του κρατους.
μιλαω ως ανθρωπος που γλυτωσε την εκτρωση επειδη ειχε η μανα του περιοδο μεχρι τον 4ο μηνα και απευθυνομαι σε ανθρωπους.
αν δεν ειχε περιοδο, οι μαλακες οι γονεις μου θα με ειχαν κανει κρεμα προσωπου, επειδη "δεν ηταν ετοιμοι να κανουν παιδι" και δεν θα ημουν εδω τωρα να σας τα σπαω.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ?

μηπως γιατι ολοι νιωθουν εμμεσα ή αμεσα ενοχες?
μηπως γιατι βολευει να ξεμπερδευεις με ΧΡΗΜΑ τις παρενεργειες ενος γαμησιου, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΜΕΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΆ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ?

ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΩ!


ξερω οτι γινομαι για ακομη μια φορα αντιπαθητικος, αλλά μην ξανακουσω ξανα τις ιδιες μαλακιες περι "δικαιωματος" των γυναικων στην κυοφορια.
δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις υγειας, ή βιασμου.
περαν ομως των ηλιθιων που γκαστρωνονται σε καθε πηδημα επειδη δεν φυλαγονται, ή των βλαμενων που θελουν να κανουν καριερα, στις υπολοιπες δεν δινεται καν το δικαιωμα της επιλογης, ειτε απο τον συντροφο, ειτε απο την οικογενεια, ειτε απο την κοινωνια.
αν δεν κατορθωσει να το ριξει με εκτρωση, θα το ριξει στα σκουπιδια και θα νιωθετε ολοι υποκριτικο αποτροπιασμο οταν θα το βλεπετε στις ειδησεις.

ποσοι ομως γνωριζετε οτι το νεογεννητο που πεταχτηκε στον καδο των σκουπιδιων, διαφερει ελαχιστα στην αντιληψη, απο τα εμβρυα των εκτρωσεων?
οτι τα εμβρυα προσπαθουν να αποφυγουν την βελονα που θα τα σκοτωσει, ή το ψαλιδι που θα τα τεμαχισει ζωντανα?

ισως οι εικονες σας κανουν να καταλαβετε καλυτερα, τι μαλακιες λεω:










αν δεν σας επεισα, εχω κι αλλες.
αν σας φρικαρα, χεστηκα.
την αληθεια πρεπει να την κοιτας καταματα. 


πηγη

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (22)...ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ

Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τρώνε ΑΔΕΣΠΟΤΑ


Εγώ, ως πολιτισμένος Έλλην και γνήσιο τέκνο των αρχαίων Ελλήνων, ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. 
Διότι, ως πολιτισμένος Έλλην και εκλεκτός του Σύμπαντος, έχω απευθείας ανάθεση από τον Θεό να τρώω πρόβατα, κατσίκες, γίδες, τράγους, κριάρια, αγελάδες, βόδια, γουρούνια, αγριογούρουνα, κότες, κόκορες, πάπιες, χήνες, κουνέλια, αγριοκούνελα, λαγούς, μπεκάτσες, πέρδικες και φασιανούς, αλλά ΣΚΥΛΟ...ΠΟΤΕ! 

Και ΑΥΤΗ είναι η βασική πολιτισμική διαφορά μεταξύ της ένδοξης πολιτισμένης μου φυλής και των αθλίων που μπήκαν με το 'έτσι θέλω' στα άγια χώματα της πατρίδας μου. 


Το σαθρό άλλοθι της πείνας καταρρίπτεται εύκολα, καθώς οι περισσότεροι "κακόμοιροι μετανάστες" είναι μεγιστάνες του πλούτου, όπως πολύ σωστά γράφει ο ναός της μαχόμενης και ελεύθερης δημοσιογραφίας, 'Tromaktiko'



Κάποιοι γραικύλοι βέβαια θα τολμήσουν να με κατηγορήσουν για τα ζώα που καταλήγουν αδέσποτα επειδή δεν με εξυπηρετούν πλέον, αλλά ποιος, πείτε μου, ΠΟΙΟΣ δεν έχει ηθικό χρέος να απαλλάσσεται από τα περιττά βάρη στη ζωή του; Ως εκ τούτου λοιπόν, προτείνω δυο απλές λύσεις για το άμεσο και αποτελεσματικό ξεκαθάρισμα της χώρας:

Φόλες σε ΟΛΑ τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ! Φόλες σε ΟΛΟΥΣ τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ,


Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ της διπλανής πόρτας


http://lobotomy-press.blogspot.com/2011/02/blog-post.html 

ΧΟΥΝΤΑ vs ΠΑΣΟΚ

ΧΟΥΝΤΑ vs ΠΑΣΟΚ

τι μουρθε τωρα του ανθρωπα, ε?
να τολμησω να συγκρινω την στρατιωτικη χουντα του Παππαδοπουλου με την σοσιαληστρικη χουντα του Τζεφρυ...
δεν εχω το θεο μου, το ξερω, οπως ξερω οτι θα δυσαρεστησω πολλους κατ επιφασην δημοκρατες, αλλά επειδη ακριβως δεν εχω τον θεο μου, θα το φχαριστηθω!

ξερουμε πολυ καλα τι εκανε και κανει σε μας, την πατριδα μας, τα παιδια μας, η χουντα του ΠΑΣΟΚ του Τζεφρυ.
παμε λοιπον να θυμηθουμε τι εκανε ο Παππαδοπουλος, που εγω τα εζησα απο πρωτο χερι.
ο τοτε δικτατορας ηταν σιγουρα βαρεμενος με τον κομμουνισμο και την αριστερα γενικως.
φοβος, τρομος, φυλακες, εξοριες, βασανιστηρια.
απο την αλλη τον διακατειχε ενα αισθημα δικαιου που δεν συνανταμε στους πολιτικους.

"Η πρώτη δίκη του Μπελογιάννη ξεκίνησε στην Αθήνα στις 19 Οκτωβρίου 1951 με 94 κατηγορούμενους συνολικά, από το Έκτακτο Στρατοδικείο Αθηνών στο Αρσάκειο Δικαστικό Μέγαρο. Ένας από τα μέλη του δικαστηρίου ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο μετέπειτα δικτάτορας την 21η Απριλίου 1967, ως έκτακτος στρατοδίκης. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός από τους στρατοδίκες που ψήφισε ενάντια στην θανατική καταδίκη του Μπελογιάννη. Μετά την διεθνή κατακραυγή που ακολούθησε, ο Νικόλαος Πλαστήρας δηλώνει ότι η απόφαση δε θα εκτελεστεί."

μεσα στον φοβο και τον τρομο λοιπον, ο Παππαδοπουλος εβαλε τον στρατο να ανοιξει δρομους στην επαρχια.
δρομους χωρις διοδια που ακομη χρησιμοποιουνται!
πηγε το ηλεκτρικο ρευμα και το τηλεφωνο σε ολα τα χωρια (το κοινοτικο τηλεφωνο μαλιστα, δωρεαν).
η εκπαιδευση, απο την πρωτοβαθμια εως την τριτοβαθμια, ειχε επιπεδο που δεν ξανασυναντησαμε μετα την μεταπολιτευση.
αυτα που διδαχτηκα στο δημοτικο τα διδαχτηκαν τα παιδια μου στο λυκειο.

και πρωτοφανες για τα Ελληνικα δεδομενα, η αρνηση του να βγει απο την φυλακη λογω ανηκεστου βλαβης, επειδη οπως δηλωσε "ο Ελληνικος λαος τον εκρινε ενοχο και επρεπε να εκτισει την ποινη των ισοβιων που του επεβαλλε".

καλο, ε?
στην χωρα που ποτε δεν μπηκε φυλακη κανενας κλεφτης πολιτικος, αρνηθηκε να βγει ο δικτατορας!

συγκρινοντας λοιπον τις δυο χουντες, αναποφευκτα καταληγω στο συμπερασμα οτι αν ο Παππαδοπουλος ηταν δικτατορας με αρχιδια, ο Τζεφρυ ειναι αρχιδια δικτατορας...
να τον χαιρεστε οσοι τον ψηφισατε τον μαλακα! 


πηγη

PSI...

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ PSI; ΠΩΣ ΤΟ ''ΜΑΥΡΟ'' ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΑΣΠΡΟ''!

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΕΥΤΕΛΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!
Σπάνια η προπαγάνδα έλαβε τέτοιες διαστάσεις πλύσης εγκεφάλου όπως η προπαγάνδα που εξελίσσεται από την Παρασκευή (09/03) το πρωί και η οποία επιχειρεί να μας πείσει για τη μεγάλη επιτυχία του PSI .
Δεν υπάρχει πιο χονδροειδές και ασύστολο ψεύδος από αυτή την προπαγάνδα.
Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, εκ των οποίων υπογραμμίζουμε τους εξής:
ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;
ΠΡΩΤΟΝ: η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι με το PSI το κρατικό χρέος θα μειωθεί κατά 105 δις. Ο ισχυρισμός δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πράγματι, η μείωση του χρέους με  μόνο το κούρεμα των ομολόγων που κατέχουν οι ιδιώτες θα φτάσει τα 105 δις!
Αυτό, όμως, είναι η μισή αλήθεια!
Διότι την ίδια ώρα, εξαιτίας του PSI, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες για να αναπληρώσει τις απώλειες που θα υποστούν εξαιτίας του «κουρέματος».
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα δανεισθεί πάνω από 50 δις. από τον EFSF (υπάρχει σχετική συμφωνία) προκειμένου να επανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες.
Επομένως, το κρατικό χρέος θα μειωθεί μόνο κατά 50 δις.
Αν δε συνυπολογίσουμε και τη ζημιά πολλών δις. (10-18 δις) που θα υποστούν (χωρίς καμία επανακεφαλαιοποίηση) και τα Ασφαλιστικά Ταμεία από το κούρεμα των ομολόγων τους, τότε στην πραγματικότητα η μείωση του χρέους θα κυμανθεί γύρω στα 30 δις ευρώ!
30 δις, όμως, σε ένα κρατικό χρέος ύψους 360 δις δεν συνιστά παρά μια «ασπιρίνη σε καρκίνο»!
ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: όπως αναφερθήκαμε, οι απώλειες των Ασφαλιστικών Ταμείων από το «κούρεμα» του PSI αφορούν πολλά δις, που θα φτάσουν, ίσως, και τα 18 δις!!!
Κι αυτό το «κούρεμα», επειδή κατέστη υποχρεωτικό, θα το υποστούν όλα τα Ταμεία και αυτά που αποφάσισαν την «εθελοντική» συμμετοχή τους και αυτά που, προς τιμήν τους, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.
Έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, εξαιτίας του PSI, με μια νέα μεγάλη ληστεία των Ασφαλιστικών Ταμείων, που θα τους δώσει τη χαριστική βολή, αποτελειώνοντας, επί της ουσίας, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων παραμέτρων (ανεργία, μείωση μισθών κλπ) τις συντάξεις και το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης.
ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!
ΤΡΙΤΟΝ: Εξαιτίας του PSI θα χάσουν τα χρήματά τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που έχουν τοποθετήσει τις οικονομίες τους σε ομόλογα του δημοσίου αλλά και απολυμένοι εργαζόμενοι, όπως της πρώην Ολυμπιακής, που έλαβαν υποχρεωτικά τις αποζημιώσεις τους σε ειδικά ομόλογα.
Οι αόριστες υποσχέσεις του Υπ. Οικονομικών για μερική αναπλήρωση των απωλειών τους έχουν ελάχιστη αξία!
PSI = ΠΤΩΧΕΥΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: με την εξέλιξη που είχε το PSI, η χώρα οδηγήθηκε σε πτώχευση.
Η (δήθεν) «εθελοντική» συμμετοχή ιδιωτών κατόχων ομολόγων που υπάγονται στο ελληνικό δίκαιο έφθασε, περίπου, σε κάτι παραπάνω από 80%.
Για να φτάσει, τελικά, η συμμετοχή του PSI στο 95%+, ενεργοποιήθηκαν οι λεγόμενες ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs), που κατέστησαν υποχρεωτικό το ''κούρεμα'' σε όλους τους ιδιώτες ομολογιούχους, ανεξάρτητα από τη βούλησή τους.
Το γεγονός αυτό χαρακτηρίστηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Swaps και παραγώγων (ISDA) ως «πιστωτικό γεγονός» (πτώχευση), πράγμα που θα ενεργοποιήσει την πληρωμή των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου). (βλ. ρεπορτάζ εδώ)
Αυτό το «πιστωτικό γεγονός» (credit event) μπορεί να θεωρείται «ελεγχόμενη» πτώχευση, με τη «βούλα» της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, αλλά οι συνέπειές του δεν θα είναι καθόλου αμελητέες, αφού θα βαρύνει τη χώρα για δεκαετίες και θα παραπέμψει στο αόριστο μέλλον τη χρηματοδότησή της.
Πέραν αυτού, η «ελεγχόμενη» πτώχευση της Παρασκευής (09/03) είναι το προμήνυμα μιας άτακτης πτώχευσης που μπορεί να επακολουθήσει εξαιτίας της κατεδάφισης του 2ου μνημονίου και των βαθύτατων υφεσιακών συνεπειών του.
PSI: ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΟΝ: Το τίμημα του τερατουργήματος που είναι αυτό καθεαυτό το PSI, θα είναι η εφαρμογή του 2ου μνημονίου, δηλαδή του δεύτερου κύματος μνημονιακής λεηλασίας.
Το PSI θα είναι το άλλοθι και το επικοινωνιακό τρυκ για να υποκύψουν οι πολίτες στη δεύτερη μνημονιακή λαιμητόμο.
ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΕΚΤΟΝ: Είναι μύθος και ψεύδος ότι από το PSI ζημιώνονται οι τράπεζες και ωφελούνται οι πολίτες. Το αντίστροφο ακριβώς συμβαίνει!
Οι τράπεζες δεν χάνουν αλλά στην ουσία κερδίζουν από το PSI. Κι αυτό διότι τα ομόλογα του δημοσίου που κατείχαν ήταν στην κυριολεξία ''σκουπίδια'' και άνευ αξίας.
Και τα ομόλογα αυτά θα έπρεπε να τα αποτυπώσουν στην αγοραία ανύπαρκτη αξία τους στους ισολογισμούς τους, εγγράφοντας μεγάλες ζημιές.
Αντ' αυτών, οι Τράπεζες θα ''κουρέψουν'' μόνο το 50% του κεφαλαίου των ομολόγων, λαμβανοντας για το υπόλοιπο 50%, το 30% σε μετρητά, αυξάνοντας έτσι άμεσα τη ρευστότητά τους και τα υπόλοιπα σε νέα εγγυημένα μακροχρόνα ομόλογα  με πολύ ικανοποιητικά επιτόκια. 
Ταυτόχρονα, όπως έχουμε αναφέρει, με πρόσχημα το PSI, οι τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν από το δημόσιο με πάνω από 50δις και με τους ιδιώτες τραπεζίτες να διατηρούν, παρά ταύτα, τον έλεγχο των τραπεζών.
Την ίδια ώρα οι τράπεζες, ακόμα και οι ελληνικές(!), θα έχουν μετατρέψει με το PSI το δίκαιο των νέων ομολόγων, που θα προκύψουν από την ανταλλαγή, από το Ελληνικό στο Αγγλικό.
Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες θα διαθέτουν πολύ πιο ισχυρή προστασία των νέων ομολόγων από ενδεχόμενη πτώχευση ή αλλαγή εθνικού νομίσματος.
Αυτοί άλλωστε, μεταξύ άλλων, είναι οι προφανείς λόγοι για τους οποίους οι τράπεζες συμμετείχαν ολόθερμα στο PSI και πανηγυρίζουν για την αίσια έκβασή του.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Δυστυχώς η επιχείρηση PSI δείχνει το πόσο πειστικά μπορούν οι κυρίαρχοι σε Ε.Ε., ΔΝΤ και στη χώρα μας να κάνουν το ''μαύρο-άσπρο'' αλλά και τις αδυναμίες της Αριστεράς να αντικρούσει τη φαιά προπαγάνδα και τον επικοινωνιακό οδοστρωτήρα. 
Η iskra είναι εδώ! 

ειδαμε στο

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ


Nagasaki 1945,
μετά την έκρηξη της ατομικής βόμβας


Nagasaki  2011, 
μετά από τον σεισμό και το τσουνάμι

Η Πύλη από τι είναι φτιαγμένη και δεν πέφτει σε καμία περίπτωση ;
http://human-philosophie.blogspot.com/2011/09/blog-post_554.html

Το μυστήριο με τον εξωγήινο του Περού



Ο ανθρωπολόγος Renato Davila Riquelme απο το Περού βρήκε αυτό το μουμιοποιημένο μικρό σώμα που στην αρχή νομιζαν οτι πρόκειται για κάποιο μικρό παιδί.

Ισπανοί και Ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν οτι πρόκειται για κάτι διαφορετικό αφού ισχυρίζονται πως δεν ειναι γήινης προέλευσης.



Δείτε τις φώτο...






http://magiki-avli.blogspot.com/2011/11/blog-post_7620.html

ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ...

Μεξικό: Βρέθηκε νέα αναφορά σε «συντέλεια» στο τέλος του 2012

Εντοπίστηκε νέα αναφορά σε «τέλος του κόσμου» το 2012, σε αρχαιολογικά ευρήματα στο νότιο Μεξικό.

Γενικότερα η αρχαιολογική υπηρεσία του Μεξικού τηρεί αρνητική στάση απέναντι στις θεωρίες περί «προφητείας» των Μάγια για κάποιου είδους «Αποκάλυψη»/ «Συντέλεια» του κόσμου στα τέλη του 2012, ωστόσο την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι εντοπίστηκε νέα σχετική αναφορά σε χαράγματα σε ευρήματα από αρχαιολογικό χώρο στα νότια της χώρας.

Κατά το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού, οι φήμες περί ενός γεγονότος που θα φέρει το τέλος ή την δραματική αλλαγή του κόσμου στα τέλη του Δεκέμβρη του 2012 αποτελούν μία δυτική παρερμηνεία του ημερολογίου των Μάγια: στη σχετική ανακοίνωση επαναλαμβάνεται η άποψη πως «η δυτική μεσσιανική σκέψη έχει διαστρεβλώσει την κοσμοθεωρία των Μάγια».
Οι περισσότεροι αναλυτές των θεωριών περί 2012 επικαλούνται την αναφορά που υπάρχει σε μία πέτρινη πλάκα από τον αρχαιολογικό χώρο του Τορτουγκέρο. Σύμφωνα με το ινστιτούτο, υπάρχει και δεύτερη, από τον αρχαιολογικό χώρο του Κομαλκάνο.
Το ημερολόγιο των Μάγια

Πρόκειται για ένα ημερολογιακό σύστημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον πολιτισμό των Μάγια στην προκολομβιανή κεντρική Αμερική και συνεχίζει να χρησιμοποιείται από σύγχρονες κοινότητες που προέρχονται από τους Μάγια στη Γουατεμάλα και στην Τσιάπας. Βασίζεται σε ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή από τον 5ο αιώνα προ Χριστού τουλάχιστον.

Έχει πολλά κοινά στοιχεία με άλλα ημερολόγια πολιτισμών της περιοχής, όπως των Ζαποτέκων, των Ολμέκων, και των Αζτέκων. Θεωρείται πως πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβή ημερολόγια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, και σύμφωνα με το θρύλο τη γνώση του έφερε ο θεός Ιτζάμνα.

Η αντίληψη του χρόνου την οποία είχαν οι Μάγια διαφέρει από τη σημερινή: ουσιαστικά υπάρχει μία «κυκλική» αντίληψη, εν αντιθέσει με τη σημερινή «γραμμική». 

Δεν υπάρχει «τερματισμός», αλλά «επανεκκίνηση». Πολλά τελετουργικά τους είχαν σχέση με την «ολοκλήρωση» κύκλων και το «ξεκίνημα» άλλων, με το μοτίβο του θανάτου και της αναγέννησης να κατέχει περίοπτη θέση. Ο τερματισμός σημαντικών «κύκλων» πολύ συχνά σημαδευόταν από την ανέγερση μνημείων. 

Στην κοσμοθεωρία των Μάγια, του κόσμου μας και των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτόν έχουν προηγηθεί μέχρι και άλλοι (από 4 μέχρι 5), οι οποίοι είχαν διαφορές μεταξύ τους, αλλά στο τέλος καταστράφηκαν χάριν «νέας δοκιμής». Για τη συνέχιση της ύπαρξης του παρόντος κόσμου απαιτούνται τακτικές προσφορές στους θεούς και θυσίες, για να διατηρηθεί η ισορροπία.

Το «κυκλικό μοτίβο» βασίζεται σε κύκλους: μεταξύ αυτών βρίσκονται ένας κεντρικός, 365 ημερών, ένας «ιερός», 260 ημερών, και ένας «Μεγάλος Κύκλος», ο οποίος διαρκεί 5.125 έτη. Το τέλος του 2012 (συγκεκριμένα, στις 21 Δεκεμβρίου) λαμβάνει τέλος ένας «Μεγάλος Κύκλος».

Τόσο οι Μάγια όσο και οι Ολμέκοι χρησιμοποιούσαν ένα εικοσαδικό αριθμητικό σύστημα και ο χρόνος τους είχε 18 μήνες. Σε επιγραφές που έχουν βρεθεί σε αρχαιολογικούς τους χώρους υπάρχουν αναφορές σε περιόδους εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές