Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τί εστί να είσαι Μουσουλμάνος.... Τα σχόλια περισσεύουν!

 


Θα χρειαστείτε ένα ποτό μετά την ανάγνωση του παρακάτω άρθρου… Μου άρεσε αυτό, γιατί είναι μια πραγματικά αληθινή ιστορία που πολύ σωστά αναλύει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη που ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ έχει αποτύχει στην κατανόηση της. Αποφασίστε ότι νομίζετε, αφήνοντας τον παράγοντα «φόβο» στην άκρη. Διότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε σ’ αυτόν τον Πλανήτη. Με την ίδρυση Μουσουλμανικών σχολείων αναρωτιέται κανείς πώς τα παιδιά των μουσουλμάνων θα αποκτήσουν τις αξίες μας και θα είναι σε θέση να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία μας. Το περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο. Ο Άβολος Ορισμός για έναν “Άπιστο”… ΓΕΓΟΝΟΣ: Το Ισλάμ είναι η ταχύτερη αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Βρετανία

.

Τον περασμένο μήνα παρακολούθησα την ετήσια συνέλευση για την διατήρηση/ανανέωση της αδείας μου στην ασφάλεια υπηρεσίας των φυλακών.

 Έγιναν παρουσιάσεις από τρεις ομιλητές, για τις τρεις θρησκείες, την Ρωμαιοκαθολική, την Προτεσταντική και την Μουσουλμανική, οι οποίοι εξήγησαν τις πεποιθήσεις τους.

 Ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα σε ότι ο Ισλαμιστής Ιμάμης είχε να πει σχετικά με τις βάσεις του Ισλάμ, μαζί με την παρουσίαση βίντεο.

 Μετά τις παρουσιάσεις, ήλθε η ώρα των ερωτήσεων. Απευθύνθηκα προς τον Ιμάμη και τον ρώτησα: «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ιμάμηδες και κληρικοί του Ισλάμ έχουν δηλώσει έναν ιερό πόλεμο εναντίων των άπιστων του κόσμου και ότι με τη δολοφονία ενός άπιστου, (η οποία είναι μια εντολή προς όλους τους Μουσουλμάνους) έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον Παράδεισο. Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορείτε να μου δώσετε τον ορισμό του άπιστου;

 Δεν υπήρξε διαφωνία με τη δήλωσή μου και, χωρίς δισταγμό μου απάντησε, «αυτοί που δεν πιστεύουν!»

 Του ανταπάντησα, «Επιτρέψτε μου λοιπόν για να σιγουρευτώ, ότι σωστά αντιλήφθηκα την απάντηση σας: Όλοι οι οπαδοί του Αλλάχ έχουν εντολή να σκοτώσουν όλους όσοι δεν είναι οπαδοί του Αλλάχ, ώστε να μπορέσουν να έχουν μια θέση στον Παράδεισο. Είναι σωστό αυτό;»

 Η έκφραση στο πρόσωπό του Ιμάμη άλλαξε από αυτήν της εξουσίας με εκείνη ενός μικρού αγοριού που μόλις πιάστηκε με το χέρι του στο κουτί με τα μπισκότα.

 Εκείνος ντροπαλά απάντησε, «Ναι».

 Στη συνέχεια δήλωσα: «Λοιπόν, έχω ένα πραγματικό πρόβλημα προσπαθώντας να φανταστώ τον Πάπα Βενέδικτο να διατάζει όλους τους Καθολικούς ν’ αρχίσουν να σκοτώνουν Μουσουλμάνους, ή τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να παροτρύνει όλους τους Προτεστάντες να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μια θέση στον Παράδεισο!»



Ο Ιμάμης ήταν άφωνος!

 Και συνέχισα: «Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το να είμαι « φίλος» σας όταν εσείς και οι κληρικοί αδελφοί σας λέτε στους οπαδούς σας να με σκοτώσουν! Επιτρέψτε μου να σας θέσω ένα ερώτημα. Θα διαλέγατε τον Αλλάχ σας, που σας λέει να με σκοτώσετε για να μπορέσετε να πάτε στον Παράδεισο, ή τον Ιησού μου που μου λέει να σας αγαπώ γιατί θα με πάρει στον Παράδεισο και θέλει να είστε και εσείς μαζί μου;»

 Θα μπορούσατε να είχατε ακούσει μια καρφίτσα που πέφτει καθώς ο ιμάμης έμεινε άφωνος.

 Περιττό να πούμε ότι, οι διοργανωτές του σεμιναρίου της «Διαφοροποιήσεως» δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο που αποκαλύφθηκε η αλήθεια και το πιστεύω των μουσουλμάνων.

 Μέσα σε είκοσι χρόνια, θα υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι ψηφοφόροι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκλέξουν μια κυβέρνηση της αρεσκείας τους, που θα είναι συμβατή με τον νόμο της Σαρίας.

 Ο καθένας στον ΚΟΣΜΟ πρέπει και απαιτείται να το διαβάσει, αλλά με την τρέχουσα πολιτική παράλυση, το ανεκτικό σύστημα της δικαιοσύνης, τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης και με την επικρατούσα ‘τρελή πολιτική ορθότητα’, δεν υπάρχει περίπτωσης αυτό το κείμενο να γίνει ευρέως γνωστό.

 Σας παρακαλώ, διαδώστε το διάμεσου των επαφών σας στα eMail.

 John Harrison MBE. MIDSc
πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_5736.html#ixzz2AbasX8Yq


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.com/2012/10/blog-post_2526.html#ixzz2AlAWtMtz

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

NTOKOYMENTO ...ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Έτσι πήρε τη λίστα ο Βαξεβάνης (αστείο)
 


 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΚΑΣΕ ΑΧΝO ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙ ΜΙΑΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΗΝΗ (1:35 και μετα)ΜΕ ΤΟ κο ΛΙΝΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ>>>http://www.youtube.com/watch?v=USr5jrACJZU


πηγη

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

29-10-2012:Σύλληψη 58χρονου ημεδαπού για καταβολή χρεών προς το Δημόσιο στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 201 2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο στις Σέρρες
Συνελήφθη σήμερα (29.10.2012) το πρωί, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 58 ετών διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.838.389,67 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ. και 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ

27-10-2012: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Επαρχιακή Οδό Δράμας-Αμφίπολης Σερρών



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 27 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Επαρχιακή Οδό Δράμας – Αμφίπολης Σερρών
Σήμερα (27.10.2012) το απόγευμα, στο 29ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Αμφίπολης Σερρών, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός εξετράπη δεξιά της πορείας της, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα και ακολούθως σε ένα δένδρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πρώτης Σερρών.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΙ ...ΠΟΤΕ?

ΤΣΙΠΟΥΡΟΟΟ ΕΧΩ ΦΡΕΣΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟΟΟ...ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ...ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛΕ...
 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΚΑΖΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΙΠΟΥΡΑ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΠΡΩΪ-ΠΡΩΪ ΧΑΡΑΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ? ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ?
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
 
ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ?
ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ?
ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΥΡΙΖΑΤΕ ??(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ)
 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΡΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΜΠΟΣΩΝ ΓΡΆΔΩΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ...
 
ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ>>>
 
 
 

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

(VIDEO). ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

(VIDEO). ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ"!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
papan-video
Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ είπε σοκαριστικές αλήθειες (χωρίς να ξέρει ότι η ομιλία του καταγράφεται από κρυφή κάμερα)!
Σε ερώτηση της Ελληνίδας καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, Παναγιώτας Γούναρη, λοιπόν, για το ελληνικό ζήτημα (στην οποία αναφέρει τις θέσεις Ρουμελιώτη ότι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου έσυραν την Ελλάδα στο ΔΝΤ ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι το πρόγραμμα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ), ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι: "τα όσα αναφέρει ο κ. Ρουμελιώτης δεν είναι μακριά από την αλήθεια αλλά ο ίδιος δεν ξέρει όλη την αλήθεια. Είδε μόνο τη μία πλευρά του θέματος. Ναι, ο κ. Ρουμελιώτης ήξερε ότι κάποιες χώρες ήταν εναντίον στο Πρόγραμμα και κάποιοι στο ΔΝΤ ήταν εναντίον αλλά δεν ήξερε την άλλη όψη της ιστορίας. Δεν έκανε αυτός τις διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ, δεν διαπραγματεύτηκε με τους άλλους».
Εσείς, λοιπόν, κύριε Παπανδρέου που κάνατε τις διαπραγματεύσεις, ενημερώσατε τον ελληνικό λαό ότι αποφασίσατε να βάλετε τη χώρα σε ένα πρόγραμμα καταδικασμένο εξ αρχής να αποτύχει (αφού "κάποιες" χώρες και "κάποιοι" στο ΔΝΤ ήταν ενάντιοι;). Ενημερώσατε τον ελληνικό λαό για τα μαγειρέματα που έγιναν ώστε να φουσκώσει το έλλειμα με προφανή στόχο να παραδωθούμε στα διεθνή αρπακτικά;
«Το δίλλημμα μου ήταν ότι αν δεν μπαίναμε στον μηχανισμό θα χρεοκοπούσαμε» είπε για την προσφυγή στο ΔΝΤ στην ίδια ομιλία ο Παπανδρέου που προσέθεσε: «εγώ ζήτησα και συζήτησα την αναδιάρθρωση, αλλά ξέρετε ποιος ήταν εναντίον της; Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δεν θα έδιναν ποτέ την συγκατάθεσή τους και οι περισσότερες χώρες, σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν εναντίον. Ο λόγος ήταν ότι για προφανείς λόγους η ΕΚΤ δεν ήθελε την αναδιάρθρωση, και ήταν εναντίον για πολύ καιρό». Να που μαθαίνουμε καινούργια πράγματα από το στόμα σας, κύριε Παπανδρέου. Διότι ΤΟΤΕ μας λέγατε ότι μας σώζετε. Εσείς, το ΔΝΤ και η Ευρώπη.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο βρίσκεται στο τέλος της απάντησης: ο κύριος Παπανδρέου επανέλαβε ότι ο τροπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η οικονομική κρίση από την κυβέρνηση του ήταν ο μόνος για να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία και υποστήριξε πως αυτό που έπρεπε πρωτίστως να καταφέρει ήταν να ανακτήσει την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό και τους δανειστές της.
Με λίγα λόγια, όσα λέει ΤΩΡΑ ο κύριος Σαμαράς. Δύο χρόνια μετά τη βίαιη εξαθλίωση του ελληνικού λαού, οι δύο "ηγέτες" χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία. Και βέβαια ασκούν την ίδια αδιέξοδη πολιτική.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Δείτε το βίντεο.


 http://www.youtube.com/watch?v=XEjdFEgh5w4


toxwni.gr

ειδαμε στο>http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6450:video-u-q&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ


Το να ψηφίζει κανείς μέτρα λιτότητας 11,5 δις €, αναλαμβάνοντας παράλληλα χρέη τραπεζών, ύψους 49 δις €, είναι μάλλον ανόητο - αν και η σιωπή των αμνών που βασιλεύει, αιτιολογεί απόλυτα τη συλλογική συνθηκολόγηση ενός κάποτε υπερήφανου έθνους

"Έκρηξη δημοσίου χρέους το 2012 στα 340,6 δις €, από τα 316 δις € που είχε εκτιμηθεί αρχικά - αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έστειλε η Ελληνική Στατιστική Αρχή και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στη Eurostat, στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος.
Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι, το έλλειμμα του 2012, με βάση το νέο προγραμματισμό, αναμένεται να συγκρατηθεί στα 13,4 δις € - ενώ θα επιτευχθεί με μεγάλη περικοπή δαπανών, στο στενό δημόσιο τομέα. Συγκεκριμένα, σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης, ο στόχος για έλλειμμα διαμορφώνεται πλέον στα 11,4 δις €.
Χαμηλότερες είναι και οι προβλέψεις για το ΑΕΠ - το οποίο υπολογίζεται ότι θα φθάσει στα 194,7 δις € - από τα περίπου 232 δις €, πριν την εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Περαιτέρω, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το έλλειμμα έφθασε τελικά, το 2011, στο 9,4% του ΑΕΠ (19,7 δις €) - με το έλλειμμα του 2010 στο 10,7% του ΑΕΠ(περί τα 24 δις €), ενώ του 2009 στα 15,4% (περί τα 36 δις €).
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΣΤΑΤ παραδέχεται ότι, το έλλειμμα και το χρέος....

ξεπέρασαν τις προβλέψεις, αφενός μεν επειδή βρέθηκαν και άλλες κρατικές δαπάνες, αφετέρου λόγω του ότι η ίδια αναθεώρησε προς τα κάτω το ΑΕΠ -επειδή δε το ΑΕΠ είναι η βάση μέτρησης του χρέους, το χρέος αυξάνεται!"

Άρθρο

Ανεξάρτητα από το παραπάνω ελαφρά διαμορφωμένο κείμενο (δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ), σε γενικές γραμμές, η αύξηση του δημοσίου χρέους μίας χώρας στο τέλος του έτους ευρίσκεται, εάν προσθέσουμε στο χρέος του προηγούμενου έτους, τα ελλείμματα (ζημίες) του παρόντος. Στα πλαίσια αυτά, με πηγή το δελτίο δημοσίου χρέους του υπουργείου οικονομικών στα τέλη του εκάστοτε έτους, έχουμε τα εξής:

ΠΙΝΑΚΑΣ Ι: Εξέλιξη του χρέους της κεντρικής διοίκησης, κατά προσέγγιση ελλείμματα του προϋπολογισμού, διαφορά δημοσίου χρέους με το προηγούμενο έτος(σε εκ. €)

Έτος
Χρέος Κεντρικής Διοίκησης
Έλλειμμα
Αύξηση χρέους




31.12.2008
262.070,75


31.12.2009
298.524,20
36.000,00
36.453,45
31.12.2010
340.286,00
24.000,00
41.761,80
31.12.2011
367.978,00
19.700,00
27.692,00
31,12.2012
*343.230,00
11.400,00
69.825,00

* PSI: 105.973 εκ. €
Πηγή: Δελτίο δημοσίου χρέους, Προσχέδιο προϋπολογισμού 2013

Όπως φαίνεται από τον Πίνακα Ι, το έτος 2009, πριν εισβάλλει δηλαδή το ΔΝΤ στην Ελλάδα, το χρέος μας αυξήθηκε κατά 36.453,45- όσο λοιπόν το διογκωμένο έλλειμμα,το οποίο προσδιορίσθηκε από τη νέα τότε κυβέρνηση (με όχι και τόσο ορθολογικές διαδικασίες).

Το επόμενο όμως έτος, παρά το ότι το έλλειμμα ήταν της τάξης των 24 δις €(έχει αναθεωρηθεί τόσες φορές που δεν είναι εύκολο να βρει κανείς το ακριβές νούμερο - αν και είναι φυσικά εφικτό), το χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 41,7 δις €. Περαιτέρω, το 2011, αν και το έλλειμμα ήταν 19,7 δις €, το χρέος αυξήθηκε κατά 27,7 δις €.

Συνεχίζοντας, το 2012 έγινε η εγκληματική διαγραφή χρέους(PSI), ύψους περί τα 106 δις € - όπως τουλάχιστον ανακοινώθηκε δημόσια.Επομένως, το χρέος του 2012 θα έπρεπε να μειωθεί κατά 106 δις € σε σχέση με το2011, καθώς επίσης να αυξηθεί κατά το έλλειμμα του 2012 - ήτοι κατά 11,4 δις €.

Κατ' επακόλουθο, όφειλε να διαμορφωθεί στα 273.405 (367.978 - 105.973 + 11.400) και όχι στα 340,6 δις€ που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ ή 343,2 δις € κατά τον προϋπολογισμό - μία τεράστια διαφορά, ύψους 69,8 δις €!

Με βάση δε το μειωμένο ΑΕΠ που ανακοινώθηκε (194,7 δις €), το χρέος (ύψους343,2 δις € κατά τον προϋπολογισμό), θα εκτοξευθεί σχεδόν στο 176% του ΑΕΠ - όταν ήταν, πριν από το ΔΝΤ (2009) και πριν από τη διαγραφή των 106 δις €, στο 129,4% του ΑΕΠ (113,0% το 2008, έναντι ΑΕΠ 232,9 δις €).

Ίσως οφείλουμε να σημειώσουμε εδώ ότι, με κριτήριο τα έσοδα της Γενικής Κυβέρνησης ως προς το ΑΕΠ το 2011 (έσοδα 52,85 δις €, έναντι 215,09 δις € ΑΕΠ),τα οποία διαμορφώνονται στο 25% περίπου, μόνο από την πτώση του ΑΕΠ κατά 38,1 δις € σε σχέση με το 2008, χάνονται ετήσια έσοδα περίπου 9,52 δις €.

Εάν σε αυτά δε προσθέσουμε τις δαπάνες λόγω ύφεσης (ανεργία κλπ.), θα καταλήξουμε σε ετήσιες απώλειες που ξεπερνούν τα 15 δις € - οφειλόμενες αποκλειστικά και μόνο στην εγκληματική πολιτική λιτότητας που μας επιβλήθηκε (αν και πρόκειται για μία ολοκάθαρη οικονομική γενοκτονία).

Συνεχίζοντας στο θέμα του δημοσίου χρέους, είναι προφανές ότι η δυσανάλογη, συγκριτικά με το έλλειμμα, αύξηση του, οφείλεται σε κάποιες συγκεκριμένες αιτίες - οι οποίες θα έπρεπε να ανακοινωθούν, έτσι ώστε να τις γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, όπως συνήθως συμβαίνει στην πατρίδα μας.

Εάν προσέξει κανείς όμως το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2013, θα διαπιστώσει ότι, το δημόσιο χρέος του 2012 επιβαρύνθηκε (επί πλέον του ελλείμματος των 13,3 δις €) με 11 δις € από τις απώλειες των ΟΤΑ και ΟΚΑ, με 49 δις € από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με 3,5 δις € από την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, καθώς επίσης με διάφορα άλλα ποσά, για την κάλυψη των αναγκών του πρώτου τριμήνου.

Οι Έλληνες πολίτες λοιπόν πλήρωσαν 49 δις € για τις τράπεζες το 2012 (έχουν εγκριθεί συνολικά 109,1δις € για τις τράπεζες, μέσω του ΤΧΣ) και 11 δις € για τα ταμεία, καθώς επίσης διάφορα άλλα ποσά, εντελώς εν αγνοία τους - γεγονός που τεκμηριώνει όσο καλύτερα γίνεται το ότι, με το PSI πυροβολήσαμε μόνοι μας τα πόδια μας.

Ολοκληρώνοντας, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012, τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ μας έχουν δώσει συνολικά 73,2δις € (20,3 δις € το ΔΝΤ και 52,9 δις € τα κράτη) - ενώ περιμένουμε τη δόση της ντροπής(31,5 δις €). Έναντι αυτού του ποσού, οι ζημίες της πατρίδας μας από την ύφεση,από την ανεργία, από τον περιορισμό των εισοδημάτων, από την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, από τις χρεοκοπίες των επιχειρήσεων, από την πτώση των τιμών των ακινήτων κοκ., έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 800 δις €.

Προφανώς, με βάση τους παραπάνω χειρισμούς, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δεν θα είναι ποτέ βιώσιμο - αφού θα αυξάνεται διαχρονικά και κατά το δοκούν, με τη βοήθεια των παιδιών του Σικάγου. Στα πλαίσια αυτά, το να ψηφίζει κανείς μέτρα λιτότητας 11,5 δις €,αναλαμβάνοντας παράλληλα χρέη των τραπεζών ύψους 49 δις € (μελλοντικά άλλα 60,1δις €) είναι κάτι περισσότερο από ανόητο - αν και η σιωπή των αμνώνπου βασιλεύει αιτιολογεί απόλυτα τη συλλογική ανοησία ενός πάλαι ποτέ υπερήφανου έθνους.

Χωρίς να επεκταθούμε περαιτέρω σε λεπτομέρειες, έχουμε την άποψη ότι, από τα παραπάνω μάλλον φαίνεται η λεηλασία της Ελλάδας από το ΔΝΤ - με την έντεχνη χρήση των στατιστικών στοιχείων, της χειραγώγησης και της προπαγάνδας. Επίσης το τι θα μπορούσε να συμβεί στην Ισπανία ή στην Ιταλία, εάν το ΔΝΤ εισέβαλλε εκεί και χρησιμοποιούσε τις ίδιες μεθόδους και στατιστικά, όπως έκανε στην Ελλάδα.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, τόσο η Ισπανία, όσο και η Ιταλία το αποφεύγουν 'όπως ο διάβολος το λιβάνι' - αντίθετα, η τότε ελληνική κυβέρνηση το κάλεσε με τη θέληση της, αποτελώντας το Δούρειο Ίππογια την εισβολή του στην Ευρωζώνη (ενώ η σημερινή το ανέχεται, συνεχίζοντας την πολιτική των υποκλίσεων).

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ

Από ένα παλαιότερο κείμενο υπενθυμίζουμε τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί το ΔΝΤ στις χώρες που εισβάλλει - τις οποίες, αφού λεηλατήσει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των πολιτών τους, εγκαταλείπει στο τέλος, σαν τις στυμμένες λεμονόκουπες.

“Οι ασιατικές«τίγρεις», το 1997, αναγκάσθηκαν να ζητήσουν τη «βοήθεια» των πυροσβεστών του ΔΝΤ, οι οποίοι βέβαια εργαζόταν προς όφελος της χώρας, η οποία προκάλεσε τις πυρκαγιές. Φυσικά το «Ταμείο» αντέδρασε θετικά στην αρχή,παρέχοντας τα δάνεια που του ζητήθηκαν – αφού ο πραγματικός σκοπός του ήταν να προστατεύσει από τη χρεοκοπία τις τράπεζες, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, τα επενδυτικά κεφάλαια, τους ιδιώτες κερδοσκόπους κλπ., οι οποίοι είχαν επενδύσει τεράστια ποσά στην ασιατική φούσκα των ακινήτων, «στοιχηματίζοντας» στη συνέχεια στο «σπάσιμο» της, το οποίο θα προκαλούσε τη ραγδαία υποτίμηση των νομισμάτων τους.

Τα πρώτα δάνεια λοιπόν δόθηκαν, σε συμφωνία με το ΔΝΤ, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν από τις κυβερνήσεις της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Ν. Κορέας, για την εξόφληση των ξένων κερδοσκόπων. Αμέσως μετά, αφού εξοφλήθηκαν δηλαδή οι «δυτικοί» κερδοσκόποι, ακολούθησε η «θεραπεία-σοκ», με την υποχρέωση των τοπικών πληθυσμών σε μία καταστροφική υφεσιακή πολιτική λιτότητας άνευ προηγουμένου. Οι μισθοί κατακρεουργήθηκαν, οι δαπάνες για την Υγεία, την Παιδεία κλπ. περιορίσθηκαν στο ελάχιστο και τα δάνεια προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σταμάτησαν σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Από τη Ν. Κορέα μέχρι την Ινδονησία, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένων έχασαν τις θέσεις απασχόλησης τους, οδηγούμενοι στην ανεργία, ενώ απαγορεύθηκε στα κράτη να προσφέρουν οποιουδήποτε είδους βοήθεια στους πληγέντες Πολίτες τους. Πολλά σχολεία έκλεισαν, τα φάρμακα στα νοσοκομεία τελείωσαν, οι άνθρωποι πέθαιναν στους δρόμους, η εγκληματικότητα ξεπέρασε ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, ενώ η πείνα και η έλλειψη τροφής έφτασαν στο απροχώρητο. Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας τάξης, η οποία ανήκε στους κερδισμένους της προηγούμενης δεκαετίας, έπαψε πια να υπάρχει.
Όπως πάντα, αυτοί που πλήρωσαν τα περισσότερα ήταν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα, ενώ η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας(ακίνητα, οικόπεδα κλπ.), μέσω της υπερβολικής φορολόγησης, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα,ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πολλές κοινωφελείς επιχειρήσεις«αποκρατικοποιήθηκαν», επίσης το τραπεζικό σύστημα, καταλήγοντας στην ιδιοκτησία των ξένων πολυεθνικών σε τιμές ευκαιρίας, το κόστος ζωής εκτινάχθηκε στα ύψη, ενώ η δημόσια περιουσία περιήλθε στα χέρια των εισβολέων – πάντοτε με νομιμοφανείς, απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.

Η επέλαση του ΔΝΤ δεν είχε τελικά να ζηλέψει τίποτα, σε σχέση με τη διεξαγωγή ενός συμβατικού πολέμου – αφού άφησε ανθρώπινα ερείπια στο πέρασμα της και κοινωνίες που δεν πρόκειται ποτέ να συνέλθουν, από το σοκ της απόλυτης εξαθλίωσης και της καταστροφής. Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Ασίας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τα βασανιστήρια που υπέστησαν από τους αιμοχαρείς μισθοφόρους των τοκογλύφων, οι οποίοι δεν έχουν κανενός είδους ηθικούς φραγμούς, όταν «εκτελούν» τις απίστευτες εντολές της «σκιώδους» ηγεσίας τους” (Νομισματικές παρενέργειες).


ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΠ

Επίσης από ένα παλαιότερο κείμενο,υπενθυμίζουμε, όσον αφορά το θέμα του χρέους ότι, σύμφωνα με το ΔΝΤ, τα προγράμματα λιτότητας έχουν σήμερα διαφορετικές «επιδράσεις» στην Ευρώπη, από ότι στο παρελθόν - όπου οι επιδράσεις αυτές υπολογίζονται από έναν «πολλαπλασιαστή», ο οποίος αφορά τη σχέση της δημοσιονομικής πολιτικής με το εκάστοτε ΑΕΠ.

Στα προηγούμενα έτη, ο πολλαπλασιαστής αυτός ήταν της τάξης του 0,5 -δείκτης που σημαίνει πως, όταν το κράτος μειώνει τις δαπάνες κατά 1 δις €, τότε το ΑΕΠ περιορίζεται (ύφεση) κατά 500 εκ. €.

Σήμερα όμως το ΔΝΤ υποθέτει πως ο πολλαπλασιαστής ευρίσκεται μεταξύ 0,9 και1,7 - όπου όταν ο πολλαπλασιαστής είναι υψηλότερος από το 1, τότε το ΑΕΠ μειώνεται συνολικά περισσότερο από το έλλειμμα του προϋπολογισμού (στην περίπτωση της Ελλάδας, η μείωση του ελλείμματος κατά 25 δις € περιόρισε το ΑΕΠ πάνω από 30 δις € - οδηγώντας την σε έναν φαύλο κύκλο, με τελική κατάληξη τη χρεοκοπία, εάν δεν σταματήσει αμέσως η πολιτική λιτότητας). Ο Πίνακας ΙΙ που ακολουθεί (μεγέθη κατά προσέγγιση) είναι χαρακτηριστικός:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΙ: Σχέση μείωσης των δαπανών με το ΑΕΠ και τα δημόσια έσοδα, σε €
Μείωση Δαπανών
Συντελεστής
Μείωση ΑΕΠ
*Μείωση Εσόδων




1.000.000.000
0,5
-500.000.000
-166.500.000
1.000.000.000
0,9
-900.000.000
-299.500.000
1.000.000.000
1,7
-1.700.000.000
-566.100.000
* Τα συνολικά έσοδα της Ελλάδας υπολογίζονται στο 33,3% του ΑΕΠ της (άρθρο μας), έναντι 32,9% της Ισπανίας και 29,8% της Ιρλανδίας.
Σημείωση: Στην περίπτωση της Ελλάδας φαίνεται ότι το ΔΝΤ υπολόγισε με συντελεστή 0,5 - ενώ τελικά διαμορφώθηκε μεταξύ 0,9 και 1,7

Τα παραπάνω σημαίνουν με απλά λόγια πως όταν εφαρμόζεται μία πολιτική λιτότητας, ανάλογη με αυτήν που έχει αποφασισθεί σήμερα για στις ελλειμματικές χώρες της Ευρωζώνης, το δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ αυξάνεται διαχρονικά,αντί να μειώνεται - μία υπόθεση που έχει τεκμηριωθεί πολλές φορές στην Ελλάδα.

Αθήνα, 24. Οκτωβρίου 2012
http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2722.aspx


ειδαμε στο>http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ySdOyJ+%28%CE%91%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82%29

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να περιγράψει όλα όσα αναφέρονται μέσα στο 3ο Μνημόνιο αφού όσο κανείς το διαβάζει, ανακαλύπτει συνεχώς νέα επώδυνα μέτρα. Προφανώς όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της πολύ "σκληρής" διαπραγμάτευσης του Α. Σαμαρά και των άλλων 2 θιασωτών της Κυβέρνησης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ:

Καταργούνται οι τρεις φορολογικοί συντελεστές φυσικών προσώπων και επεκτείνεται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης έως το 2018!!!

Το πακέτο μέτρων μόνο για το 2013 ορίζεται στα 9,2 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα... 6,3 θα προέλθουν από μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, ενώ τα υπόλοιπα απο νέους φόρους!

Καταργούνται τα δώρα στους μισθούς και στις συντάξεις του Δημοσίου.

Στα Ειδικά Μισθολόγια προβλέπονται σημαντικές μειώσεις και μάλιστα αναδρομικά από την 1η Αυγούστου του 2012. Οι μειώσεις θα είναι απο 2% έως 35%.

Επιβολή πλαφόν στους μισθούς των ΔΕΚΟ στα 1.900 ευρώ
Όσον αφορά στις περικοπές των συντάξεων, αυτές θα έχουν ως εξής:

1000 – 1500 ευρώ: -3%

1500 – 2000 ευρώ: -5%

Πάνω από 2000 ευρώ: -12%

Προβλέπεται αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο έτη, αλλά και μείωση 23% στο εφάπαξ. Επίσης θα μπει εισφορά 3% σε όσους έλαβαν υψηλό εφάπαξ μετά το 1995, ενώ παράλληλα καταργείται το ΕΚΑΣ για όσους συνταξιούχους είναι μικρότεροι των 64 ετών.

Εισφορά 3% σε όσους πήραν σύνταξη μετά το 1995

Μείωση εφάπαξ 23% και νέα έκτακτη εισφορά σε όσους έχουν πάρει ήδη το εφάπαξ

Καταργούνται ΟΛΑ ΤΑ οικογενειακά ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ανεξαιρέτως (γάμου, παιδιών κλπ.) και αντικαθίστανται με ένα που όμως θα δίδεται με εισοδηματικά κριτήρια.

Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών

Καταργούνται όλα τα ειδικά εποχικά επιδόματα ανεργίας και προβλέπεται αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ακόμα και για ασφαλισμένους προ του 1993.

Επιβολή νέου φόρου στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ (8% απο 1/1/2013), και έως 40% μέσα στο 2013!!!

Αύξηση των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά 25%.

Αυξηση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.

Αύξηση της φορολογίας στους αγρότες και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αύξηση του φόρου καταθέσεων στο 15% το 2014.

Αύξηση των εισφορών στους νέους ασφαλισμένους μετά το 1993.

Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το υγραέριο και το πετρέλαιο κίνησης με την αύξηση του φόρου υγραερίου να διαμορφώνεται από 200 ευρώ / τόνο σε 330 ευρώ/ τόνο.

Αύξηση του φόρου κατανάλωσης καπνού/τσιγάρων

Καταργούνται τα αφορολόγητα λόγω τέκνων.

Καταργούνται οι φοροαπαλλαγές για τα κοινωνικά επιδόματα

Καταργούνται τα «φορολογικά προνόμια» όσων κατοικούν σε νησιά με πληθυσμό έως 3.100 κατοίκους

Καταργούνται οι μειώσεις φόρου εισοδήματος για τους μισθωτούς που εργάζονται σε παραμεθόριες περιοχές.

Αυξάνεται η φορολογία στις αμοιβές των αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού και στις αμοιβές των μελών των κατώτερων πληρωμάτων των εμπορικών πλοίων
Στο 28% διαμορφώνεται ο συντελεστής φορολόγησης του συνόλου των κερδών των Α.Ε. και των ΕΠΕ.

Μειώνεται στο 80%, από 95% σήμερα, η επιστροφή φόρου κατανάλωσης από το πετρέλαιο στους αγρότες.

Αυξάνεται η αμοιβή για νομικές αγωγές ώστε να αυξηθούν τα έσοδα κατά 50 εκατ. ευρώ ετησίως.

Υπογράφεται Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ της κυβέρνησης και των ιδιοκτητών του εμπορικού στόλου ώστε να εξασφαλιστεί η καταβολή του φόρου τοναζ με στόχο την αύξηση εσόδων κατά 200 εκατ. ευρώ την περίοδο 2013-16.

Φόρος επί τυχερών παιχνιδιών ΟΠΑΠ-επιπλέον χρέωση 2-4%

Μείωση της επιστροφής του ΦΠΑ για τους αγρότες έως 6% του κύκλου εργασιών.

Μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%

Κατάργηση στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ των δώρων και όλων των επιδομάτων πέραν του ενιαίου μισθολογίου.

Μείωση κατά 20.000 του προσωπικού του Δημοσίου μέσα στο 2013

Μείωση των αναπληρωτών καθηγητών από τις 15.000 που είναι σήμερα σε μόλις 2.000

Επίσης, στα μέτρα που αποκαλύπτονται ανοίγοντας το 3ο Μνημόνιο περιλαμβάνονται ειδικές ρυθμίσεις για τη μείωση του προσωπικού στα σχολεία, τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ που δεν έχει σχέση με τη διδασκαλία ενώ καταργούνται όλοι οι περιορισμοί που υπήρχαν στις μετατάξεις εργαζομένων στο Δημόσιο.

Εργασιακά:

Πάγωμα των τριετιών μέχρι να πέσει η ανεργία κάτω απο 10%. Αυτό σημαίνει οτι κανείς εργαζόμενος δεν θα δει αύξηση μέχρι και το 2027 (!!!), αφού κάπου τότε υπολογίζει η Τρόικα να πέσει η ανεργία στο 10%.

Πλαφόν αποζημίωσης για τους παλαιότερους εργαζόμενους στα 2.000 ευρώ.Το πλαφόν αφορά τις αποζημιώσεις των εργαζόμενων που απασχολούνται πάνω από 16 χρόνια στον ίδιο εργοδότη και δικαιούνται ως αποζημίωση περισσότερους από 12 μισθούς.

Για τους νεότερους εργαζόμενους θα διατηρηθεί η σημερινή κλίμακα (χωρίς προειδοποίηση), σύμφωνα με την οποία όποιος απολυθεί έπειτα από 16χρόνια δουλειάς στον ίδιο εργοδότη εισπράττει ως αποζημίωση 12 μισθούς.

Η αποζημίωση μειώνεται κατά 50% εφόσον ο χρόνος προειδοποίησης είναι 4 μήνες (!!!)

Στους νεοεισερχόμενους ή νέοεργαζόμενους σε άλλη εταιρία η αποζημίωση μειώνεται κατά 50%, ενώ τον πρώτο χρόνο δεν ισχύει καμμία αποζημίωση.
 
http://gianniotis.blogspot.gr/2012/10/3.html
 

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη 47χρονος για ναρκωτικά στις Σέρρες

24-10-2012:Συνελήφθη 47χρονος για ναρκωτικά στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 24 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη 47χρονος για ναρκωτικά στις Σέρρες
Συνελήφθη χθες (23.10.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στη Λευκοθέα Σερρών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 47χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης και κατέχει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (2) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους (47,1) γραμμαρίων καθώς και
· (5) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (25) έως (70) εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες στην αυλή της οικίας του.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΚΡΟΣ 71ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕΡΡΩΝ

23-10-2012:Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Ποντισμένο Σερρών
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 201 2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο Ποντισμένο Σερρών
Χθες (22.10.2012) το μεσημέρι στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ποντισμένου – Γόνιμου Σερρών, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε υπήκοος Βουλγαρίας 32 ετών και του δίκυκλου μοτοποδήλατου που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου οδηγού του δίκυκλου μοτοποδήλατου.
 
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

 

Ο κανιβαλισμός, οι εκτελέσεις, οι απαγωγές. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες δύο στρατιωτών του Κόνι που κατάφεραν να ξεφύγουν

Τομαράς Ηλίας


Ο Τζόζεφ Κόνι έγινε παγκοσμίως γνωστός περίπου έναν χρόνο πριν μέσα από ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου. Η δράση του πολέμαρχου, ηγέτη του Στρατού Αντίστασης του Κυρίου στην Ουγκάντα προκάλεσε φρίκη με το μυαλό να μην χωράει το που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για να επιβληθεί.
Πλέον ένας στρατός 900 ατόμων που αποτελείται από 800 στρατιώτες από την Ουγκάντα και 100 Αμερικάνους βρίσκεται στο κυνήγι του Κόνι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο "Προφήτης", όπως είναι γνωστός", σύντομα θα βρεθεί και θα πληρώσει για τα εγκλήματα του. Η ισπανική εφημερίδα El Mundo λοιπόν έστειλε ανταποκρίτρια στην Ουγκάντα τόσο για να καλύψει αυτό το κυνηγητό όσο και για να ρίξει περισσότερο φως στη δράση του Κόνι.
Η Ρακέλ Βιγιαέθιχα βρίσκεται στην Αφρικανική χώρα και η συνέντευξη που πήρε από τον Γιανίκ, έναν νεαρό στρατιώτη του Κόνι και τον νοσοκόμο Ζαν Ντιμ σοκάρει. Οι δυό τους κατάφεραν να ξεφύγουν αλλά τα όσα έκαναν και τα όσα έζησαν θα τους ακολουθούν για πάντα. Ο Γιανίκ έπεσε θύμα απαγωγής μαζί με άλλα 17 άτομα και για δύο χρόνια ήταν μέλος της ομάδας θανάτου του Κόνι. Για δύο χρόνια έκανε πράγματα που ο ανθρώπινος νους δεν τα χωράει. "Έχω φάει άνθρωπος τέσσερις ή πέντε φορές. Έχω σκοτώσει ανθρώπους. Κάποιες φορές τους έκοβα τα μέλη και τα πετούσα στο δρόμο. Ακόμα και μωρά. Κάθε φορά που κάναμε επίθεση σε ένα χωριό παίρναμε μαζί μας κόσμο, άντρες, γυναίκες, μωρά. Αν ένα μωρό έκλαιγε στη διαδρομή το σκοτώναμε και το αφήναμε στο δάσος. Από τη στιγμή που σε απαγάγουν πρέπει να εκτελείς αμέσως τις διαταγές. Αν διστάσεις τότε σε σκοτώνουν αμέσως και σε ρίχνουν στη φωτιά για να σε φάνε " θυμάται ο Γιανίκ που έζησε την κόλαση. Αναμνήσεις φόνων, ακρωτηριασμών με ματσέτες, βιασμοί και πυρπολήσεις χωρίων στο όνομα του οράματος ενός ανθρώπου που στην Ουγκάντα αποφεύγουν να πουν ακόμα και το όνομα του γιατί θεωρούν ότι είναι σατανικό πνεύμα.
"Ο σκοπός είναι να αποκτηνωθείς εντελώς. Έχω φάει άνθρωπους και εγώ. Αυτός που θα πει όχι θα είναι ο επόμενος που θα φαγωθεί. Ο κανιβαλισμός είναι όπλο τους, τον χρησιμοποιούν για να σε διαλύσουν ψυχολογικά" λέει ο Ζαν Ντιμ. Ο Κόνι με τις 60 γυναίκες και τα 42 παιδιά συνεχίζει το σατανικό του έργο και θέλει να χτίσει ένα κράτος βασισμένο στις 10 εντολές όπως τις βλέπει αυτός. Ο στρατός λέει ότι πρόσφατα έφτασε μια ανάσα από τον "Προφήτη" καθώς βρήκε ένα στρατόπεδο του το οποίο είχε εκκενωθεί λίγες ώρες πριν. Ελπίδα όλων είναι πως την επόμενη φορά ο Κόνι δεν θα είναι τόσο τυχερός.



http://www.aek365.com/a-226995/tha-fas-anthrwpo-h-tha-fagwtheis.htm

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στις Σέρρες εθνικη οδος Θεσ/νικης-Σερρων (υψος Καλων Δεντρων)

20-10-2012: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στις Σέρρες
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 20 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στις Σέρρες
Χθες (19.10.2012) το πρωί, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών (ύψος Καλών Δένδρων Σερρών), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του ΙΧ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός και του Ι.Χ. Επιβατικού που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 80χρονου οδηγού του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του 43χρονου οδηγού του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές