Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΛΛΗΨΗ 27ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣΣΤΗ ΝΑΞΟ

29-01-2013: Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Νάξο



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 29 Ιανουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στη Νάξο
Επιπλέον εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου και τριών (3) συνεργών του
Κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και ένας σουγιάς
Συνελήφθη χθες (28-01-2013) στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Επιπλέον εξιχνιάστηκε μια υπόθεση διάρρηξης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα και ακόμη τριών (3) συνεργών του (ενός άνδρα 22 ετών και δυο γυναικών 28 και 23 ετών), για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα σε έλεγχο που έγινε στον 27χρονο και έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην περιοχή Άγιος Αρσένιος Νάξου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) περίστροφο
  • Ένας (1) πτυσσόμενος σουγιάς (πεταλούδα)
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από συνδυαστική αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, την 16/17-01-2013 νυχτερινές ώρες, ο 27χρονος από κοινού με τρία άτομα παραβίασαν περίπτερο σε περιοχή της ορεινής Νάξου και αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή.
Οι τρεις συνεργοί του 27χρονου στην απόπειρα κλοπής, προσήχθησαν και εξεταζόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, αλλά λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.
Ο 27χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

2 σχόλια:

  1. Καταρχάς ο 27 χρονος παρέδωσε εν αγνοία της κλοπής/ληστείας του περιπτέρου το σουγιά και το περίστροφο από μόνος του μετά από σχετική ερώτηση της αστυνομίας αν έχει κάποιο όπλο στην οικία του, η οποία εξέδωσε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του παρόλο που δεν υπήρχε ομολογία ή αυταπάγγελτη καταγγελία. ο σουγιάς ήταν πάνω του την ώρα της σύλληψης του γιατί ο ίδιος ασχολείται με αγροτικές εργασίες κι η αστυνομία πριν τον οδηγήσει στο τμήμα δεν τον βρήκε στην σωματική έρευνα που έκανε στη μέση του δρόμου.Εντούτοις συνελήφθησαν με την κοπέλα του την ώρα που περπατούσαν στην παραλία κι αντιμετωπίστηκαν σαν κοινοί εγκληματίες.Στο τμήμα δεν επιτράπηκε σε κανέναν από τους δύο να ασκήσουν τα δικαιώματα τους περί επικοινωνίας και κρατήθηκαν εξαρχής εκεί με την αιτιολογία της εξακρίβωσης στοιχείων.Η σύνδεση τους με την απόπειρα έγινε τη στιγμή που η αστυνομία βρήκε το όπλο στο σπίτι του 27 χρονου το οποίο ήταν οικογενειακό κειμήλιο από τον πόλεμο του '40 το οποίο ο ίδιος παρέδωσε χωρίς να μπούνε στον κόπο να ψάξουν παρόλο που το μόνο στοιχείο της αστυνομίας ήταν η απομακρυσμένη εικόνα ενός όπλου από μια κάμερα ασφαλείας και το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε παρέλθει στο σημείο εκείνο μέρες πριν το οποίο πρέπει να σημειώσω πως είναι περιδιάβατο σήμείο. Αν κι οι κατηγορούμενοι υποτίθεται πως είναι 4 τότε γιατί καταδικάστηκε μόνο ένας?Το όλο θέμα έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να γλιτώσουν οι ένοχοι ή ο ένοχος ρίχνοντας το φταίξιμο στο εξιλαστήριο θύμα. Δε νομίζω μόνο ένας άνθρωπος στη Νάξο να έχει στην κατοχή του περίστροφο όπως και δε πιστεύω πως όταν υπάρχει μια μήνυση κατά αγνώστου να σε 'δείχνουν' στην παραλία και να σε συλλαμβάνουν αφού η κάμερα δε δείχνει το πρόσωπο του δράστη ή των δραστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δελτιο τυπου της αστυνομιας ειναι οπως το αναδημοσιευσα...συνηθως δεν κανουν λαθη...

      αν οντως τα πραγματα εγιναν διαφορετικα τοτε...

      η αληθεια θα λαμψει οπως και να 'χει...

      ευχαριστω παντως για τις λεπτομερειες...

      Διαγραφή

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές