Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κατουρηθείτε απο τα γέλια..."Μακεδονική Προσευχή" και οί Σκοπιανοί αποτρελάθηκαν τελείως! ΒΙΝΤΕΟ
 
Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος λάτρευε τον Δία, τον πατέρα Θεό των αρχαίων Ελλήνων, βαφτίζεται.. Τσάρος Αλέξανδρος, στην νέα "Μακεδονική Προσευχή" με συγγραφέα τον Νίτσε Ντιμόβσκι. Ο Αλέξανδρος παρουσιάζεται ως αγγελιοφόρος του Θεού, και εμφανίζεται σαν άγγελος στο όνειρο του Αποστόλου Παύλου προκειμένου να καταλαγιάσουν οι πρόσφατες διενέξεις μεταξύ του "μακεδονικού λαού."

Τύφλα να 'χει ο Σπίλμπεργκ

Σύμφωνα με την νέα προσευχή, το βίντεο της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή "Φάε την πουτίγκα" του φιλοκυβερνητικού, ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Sitel 3, ο Θεός ξυπνάει τον Αλέξανδρο για να πει στους "Μακεδόνες" την αιώνια αλήθεια..

«Κύριε, στείλε μας έναν αγγελιοφόρο. Στείλτε μας τον Τσάρο μας, για να πει την αλήθεια στα αδέλφια και τις αδελφές μας, τους απογόνους σου. Άνοιξε τα μάτια τους, και γέμισε τα με την αγάπη, έτσι ώστε να μπορέσουν να δουν την αιώνια αλήθεια για τη Μακεδονία.», γράφει ο Ντιμόβσκι στην προσευχή του....
Στη συνέχεια, ο Θεός.. ανασταίνει τον Αλέξανδρο, ο οποίος λέει ότι περίμενε 2300 χρόνια για να ξυπνήσει τους "Μακεδόνες" και να τους κάνει να δουν την αλήθεια!
"Απόγονοι δικοί μου.Τα μάτια χρειάζονται για να δείτε την αλήθεια, και έτσι ορίστε, εδώ είναι. Μάτια από το Μπέλες, μάτια από εκείνους που τυφλώθηκαν υποφέροντας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την αλήθεια, επειδή είναι προσβολή για τη ζωή, να περάσετε τη ζωή σας κοιμισμένοι." (σ.σ. αναφέρεται στον Βασίλειο Βουλγαροκτόνο που τύφλωσε τον στρατό του Βούλγαρου Τσάρου Σαμουήλ).
Ο Αλέξανδρος εμφανίζεται στο όνειρο του Αποστόλου Παύλου για να μεταφέρει το λόγο του Θεού: "Γι' αυτό το λόγο είπε (ο Απόστολος Παύλος) στους Κορινθίους: Να αγαπάτε το Θεό όπως τον αγαπούν οι Μακεδόνες. Μόνο οι απάτριδες δεν αγαπούν την αλήθεια και τρέχουν μακριά της, ντρέπονται, και μόνο οι ανέντιμοι ξένοι την αρπάζουν, την αποδεκατίζουν, φοβούνται το μεγαλείο της Μακεδονικής αλήθειας την οποία έχω φυλάξει για εσάς", ακούγεται να λέει η φωνή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο



Πρόκειται για κλινική περίπτωση παρανοϊκής μεγαλομανίας, το δίχως άλλο

Όπως είναι γνωστό, τον Δεκέμβριο του 2008 προβλήθηκε από τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα των Σκοπίων η "Μακεδονική Προσευχή", στην οποία ο συγγραφέας ξυπνάει τον.. Θεό για να δηλώσει ότι "οι Καυκάσιοι προέρχονται από τους Μακεδόνες (σ.σ. η περίφημη "Μακεδονοειδης" φυλή!!), και ότι οι γείτονες θέλουν να αλλάξουν την αλήθεια για τη Μακεδονία".

Η σχισματική Ορθόδοξη Εκκλησία των Σκοπίων παρέμεινε σιωπηλή στην τραγελαφική προσευχή σύμφωνα με την οποία "ο Θεός ξύπνησε στο όνομα όλων των Μακεδόνων," και δεν υπήρξε απολύτως καμμία κύρωση όσον αφορά στο βίντεο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κάποιος καταχράται συνειδητά την Ορθοδοξία, την οποία ανακατεύει με τη μυθολογία και τον πολυθεϊσμό. Η κατάχρηση φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε ο Αλέξανδρος, ο οποίος γεννήθηκε 356 χρόνια πριν από τον Ιησού Χριστό, ανακηρύσσεται αγγελιοφόρος του Αποστόλου Παύλου!


Δώρα Η. Σπυρίδου

ΠΗΓΗ
πηγη.
 
 
ειδαμε στο>http://greek-observatory.blogspot.com/2013/01/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές