Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ ΤΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ???


Ο ΠΡΩΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ"

ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ 6250 ΕΥΡΩ... ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

undefined
Έσπασε πάλι ο διάολος το ποδάρι του και με μια «τυχαία» περιήγηση στο διαδίκτυο για καλοκαιρινούς προορισμούς ενόψει διακοπών πέσαμε πάνω σε ένα υπερπολυτελές οίκημα στη Σέριφο το οποίο νοικιάζεται για τις φετινές διακοπές όσων… έχουν και κατέχουν.

Μη έχοντας καμιά ελπίδα ( και οικονομική δυνατότητα) να ανταποκρίθουμε στο πανάκριβο ενοίκιο της πανέμορφης κατα τα άλλα βίλας, αρκεστήκαμε στο «φάτε μάτια ψάρια» χαζεύοντας τις φωτογραφίες του οικήματος. Και επειδή ένα τέτοιο σπίτι δύσκολα ξεχνιέται θα ήταν αδύνατο να μην παρατηρήσουμε ότι η εν λόγω βίλα ανήκει στον πρώην υπουργό Οικονομικών και νυν υπουργό ΥΠΕΚΑ, κ. Γιώργο Παπακωσταντίνου.

Όντως ο κ. Παπακωσταντίνου είπε να επωφεληθεί της κρίσης και έβαλε πάλι ενοικιαστήριο στην βίλα του στη Σέριφο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσπαθώντας να μην κινήσει υποψίες, όπως και πέρυσι, έβαλε το ενοικιαστήριο σε ξένη κτηματομεσιτική εταιρία που απευθύνεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες μιας και η......... ιστοσελίδα είναι μόνον εις την αγγλικήν.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοιο καιρό καλή ώρα (κακή για τον κ. Παπακωσταντίνου) η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» είχε δημοσιεύσει εκτενές ρεπορτάζ για το ότι ο τότε υπουργός του «Τιτανικού» νοίκιαζε το πολυτελές σπίτι του στην Σέριφο (η θάλασσα πιάτο) σε …φιλικές τιμές τύπου 4.000 η εβδομάδα ώστε να βοηθηθεί για να ξεχρεώσει το δάνειο του!

Φέτος, δεν γνωρίζουμε αν πήρε και δεύτερο δάνειο ώστε να βγάζει στο σφυρί το οίκιμα, αλλά ουδείς περίμενε ότι ο κ. Παπακωσταντίνου με περίσσιο θάρρος θα ξανανοίκιαζε το «stone house» έπειτα και από τον σάλο που προκλήθηκε από το περυσινό δημοσίευμα.

Καθώς φαίνεται όμως η κρίση είναι κρίση, επομένως ό, τι αρπάξει... καλό είναι θα σκέφτηκε ο κ. Παπακωσταντίνου και έβαλε ενοίκιο 6.250 ευρώ την εβδομάδα στην βίλα για την υψηλή περίοδο, από 1η Ιουλίου και μετά με δυνατότητα να φιλοξενηθούν ακόμη και 10 άτομα.

Πρόκειται για μια βίλα κτισμένη όλη από πέτρα ( εξού και stone house), έχει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικά μπάνια το καθένα, τέσσερα εκ των οποίων έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στο ανώτερο επίπεδο διαθέτει ένα ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (τώρα τι μάρκα είναι οι συσκευές δεν το γνωρίζουμε), μεγάλο καθιστικό και τζάκι , ενώ διαθέτει και ένα δωμάτιο- γραφείο.

Διαθέτει τεράστια βεράντα με μαγευτική θέα στην θάλασσα και μια δεύτερη σκεπαστή βεράντα στο πίσω μέρος, ώστε οι ιδιόκτητες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, να προστατεύονται από τον ήλιο, την βροχή και τους ανέμους.

Δίπλα στο σπίτι βρίσκεται η τεράστια πισίνα, που και αυτή διαθέτει στεγασμένο καθιστικό και μπάρμπεκιου. Βρ΄σικεται στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου, ενώ στην περιοχή υπάρχει μόνον μια ακόμη ιδιοκτησία, κάτι που εξασφαλίζει απόλυτη ησυχία και προστατεύει από ...αδιάκριτα μάτια.

Στην αγγελία, το μόνο που δεν αναφέρεται είναι το όνομα του ιδιοκτήτη, αν και πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης ενοικιαστών. Διότι, άλλο είναι να νοικιάσεις μια βίλα οποιουδήποτε και άλλο τη βίλα του ανθρώπου που διαχειρίστηκε την ελληνική οικονομία και την έφερε μέχρι και την επιλεκτική χρεοκοπία. Έχει άλλη αξία, όπως και να το κάνουμε. Θυμηθείτε κατοικίες και τόπους που έχουν γίνει αξιοθέατα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Η αξία του σπιτιού ξεπερνά σύμφωνα με τους κτηματομεσίτες το 1 εκ. ευρώ.

Την ενοικίαση της Lux κατοικίας έχει αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο του εξωτερικού και η τιμή ξεκινά από τα 4.250 ευρώ την εβδομάδα για 4 άτομα τον Σεπτέμβριο και φτάνει τον και τα 6.250 ευρώ την εβδομάδα. Η βίλα- όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα (www.elysianholidays.co.uk/?Module=VillaDetails&VillaID=10200)
θα είναι πλέον διαθέσιμη από 15 Αυγούστου κάτι που δείχνει ότι η οικογένεια Παπακωνσταντίνου έχει προγραμματίσει ανήμερα της Παναγίας να έχει επιστρέψει στο σπίτι στην Πολιτεία.

Το εξοχικό του πρώην υπουργού Οικονομικών δεν είναι ένα απλό σπίτι. Οι κάτοικοι του νησιού το ονομάζουν «stone house», και μάλιστα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους τουρίστες του εξωτερικού που εκτός από την περιουσία τους άφησαν και κολακευτικά σχόλια στο διαδίκτυο για την εξοχική κατοικία του κ. Παπακωνσταντίνου.

Και είναι λογικό, γιατί η οικογένεια Παπακωνσταντίνου ζει πλουσιοπάροχα, άσχετα αν ο ίδιος ως υπουργός ζητούσε (και επέβαλλε) θυσίες. Νοικιάζει μονοκατοικία στην Πολιτεία (1.800 ευρώ το μήνα κατά δήλωση), στέλνει δυο παιδιά σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, έχει και το stone house.

Τα κακεντρεχή ερωτήματα σχετικά με το αν η βίλα έχει δηλωθεί στον ΕΟΤ όπως ο νόμος ορίζει για ενοικίαση σπιτιών πάνω από 20 ημέρες, καθώς και αν τα εισοδήματα που προκύπτουν δηλώνονται στην εφορία, δεν τα υιοθετούμε. Άλλωστε μια ερώτηση στην ΕΟΤ και μια ανάγνωση του «πόθεν έσχες» θα λύσουν τις απορίες.

newpostphgh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές