Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ?

Φοροφυγάς ο Παπακωνσταντίνου; Νέα στοιχεία-φωτιά
Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2011
Η απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα για το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με καταγγελίες ότι ξεγέλασε την εφορία.
Η καταγγελία έγινε από το δελτίο του Extra 3. Για πρώτη φορά βγήκει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που να ισχυρίζεται ότι στο εξοχικό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου [1] στη Σέριφο η πισίνα έχει δηλωθεί ως υδατοσυλλέκτης. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που ξεσπάθωνε κατά της φοροδιαφυγής και υποσχόταν ότι θα βρει όλες τις πισίνες και θα τις φορολογήσει, είχε ξεχάσει τη δική του πισίνα;
Τα πράγματα είναι δύσκολα για το Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς όπως αποκαλύπτεται για το αυθαίρετό του στη Σέριφο, το ΣΔΟΕ φέρεται γνώριζε, αλλά σιωπούσε γιατί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομίας-Οικονομικών, ήταν πολιτικός προϊστάμενος του σώματος. Μάλιστα συνταξιούχος ναυτικός, δήλωσε ότι είχε κάνει καταγγελία για το αυθαίρετο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, συναντώντας την απόρριψη των αρμοδίων.
Η δημοσιογραφική έρευνα ξεκίνησε από την αποκάλυψη ότι τη συγκεκριμένη βίλλα με πισίνα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τη νοίκιαζε για καλοκαιρινές διακοπές έναντι 5.000 ευρώ την εβδομάδα μέσω μεσιτικού γραφείου με έδρα την Αγγλία.
Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα του Θέματος ότι ο Γιώργος Παπακωνστανίνου είναι ο πρώτος εν ενεργεία υπουργός Περιβάλλοντος, με αυθαίρετο οικογενειακό εξοχικό σε δασικό χώρο που ταυτόχρονα μέλος της οικογένειάς του κάνει δικαστικό αγώνα για τον αποχαρακτηρισμό της περιοχής από αναδασωτέα, ώστε το αυθαίρετο να νομιμοποιηθεί.
Αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου«δεν παίζεται» τελικά, έχτισε μέσα σε δάσος και εκμεταλλεύτηκε τη θέση του στο σημαντικότερο υπουργείο της χώρας για να γλυτώσει τη φορολογία που ο ίδιος επέβαλλε. Περιμένει το Μαξίμου ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα σώσει τις δασικές εκτάσεις της χώρας από καταπατητές;
Δείτε φωτογραφίες από τη βίλλα με πισίνα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο:

Διαβάστε πώς προωθεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τα αυθαίρετα [1] και θα είναι υπεύθυνος για τις φωτιές στα δάση και ποιό το κατηγορώ της Τίνας Μπιρμπίλη [5] στο Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
phgh=http://www.fimes.gr/2011/07/giorgos-papakonstantinou-pisina-authaireto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές