Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013


ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ», ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ» ΕΊΝΑΙ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!!
ΝΙΚΟΣ και ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΡΩΜΑΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ... ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στοιχείο προκύπτει από την σύλληψη των τεσσάρων νεαρών, πού είναι οι δράστες της διπλής ληστείας που έγινε σε Τράπεζες, στο Βελβενδό, εκ των οποίων οι δύο καταζητούνταν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Ένας από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο Ρωμανός Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που μάλιστα ήταν μαζί του και παρών το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του.

**********
Καί βέβαια ο συλληφθείς αφού ήταν παρών, είχε κληθεί στη δίκη των δύο Αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ως βασικός μάρτυρας, αλλά τελικά δεν ΤΌΛΜΗΣΕ να πάει να καταθέσει υπέρ του φίλου...!!!!
*********
Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, μέχρι την Παρασκεύη που συνελήφθη στο Βελβεντό.
*********
Προσέξτε όμως τι συνέβη στη δίκη των δύο Αστυνομικών γιά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου:
Διαβάζουμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
-------------------------
Δεν προσήλθε στο δικαστήριο της Άμφισσας ο ανήλικος βασικός μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ο πατέρας του δήλωσε ότι ο ανήλικος έφυγε από το σπίτι τις βραδυνές ώρες χθες και έκτοτε δεν είχε καμιά επαφή μαζί του.
*********
Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας της έδρας επιβεβαίωσε ότι επιδεικνύει απείθεια προς το δικαστήριο και ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του.
*********
Χαρακτήρισε δε, τη συμμετοχή του στην αποδεικτική διαδικασία τόσο σημαντική "που δεν νοείται περάτωση χωρίς να καταθέσει".
*********
Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα και διαβιβάζει τα αντίγραφα των πρακτικών στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθήνας για να διερευνήσει εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα για τα οποία ζήτησε την ποινική του δίωξη η υπεράσπιση.
*********
Η πολιτική αγωγή που αποτελείται από τους (Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου) ανέφερε ότι "όλοι επιθυμούμε να προσέλθει" ενώ απηύθυνε έκκληση να μην διαταραχθεί η διαδικασία με τη βίαιη προσαγωγή του εάν υπάρχει η δυνατότητα να προσέλθει οικειοθελώς.
*********
Στην αντίπερα όχθη, ο συνήγορος Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του "επικίνδυνου εφήβου που χρησιμοποιεί βόμβες και μολότοφ".
*********
Όπως τόνισε, πρέπει "όχι μόνο να προσαχθεί βιαίως" αλλά και να "ασκηθεί δίωξη για απείθεια στο μάρτυρα και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου".
*********
Οι αναφορές του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν την έκρηξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου.
*********
"Τι ειναι αυτά που λέγονται; Πρέπει να κρεμάσουμε στο Σύνταγμα τους γονείς τους;" είπε ο Ν. Κωνσταντόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του.
*********
Τόνισε επίσης ότι είναι τακτική της υπεράσπισης να... τρομοκρατεί μάρτυρες εξαπολύοντας κατηγορίες σε βάρος τους...!!!
*********
Επιπλέον, στηλίτευσε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι ο ανήλικος επιτέθηκε στους κατηγορούμενους - οι οποίοι αρχικά δεν είχαν ισχυριστεί κάτι τέτοιο αλλά το πράττουν τώρα - και ζήτησε από το δικαστήριο.... "να μην ανεχθεί άλλο τέτοιου είδους απόπειρες χειραγώγησης"...!!!
*********
Περισσότερα Εδώ:

----------------------

Μπας και έχει δίκαιο ο Άδωνις πού ζητάει Εξεταστική γιά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου να μάθουμε ποιοί τα προκάλεσαν και στο κάτω-κάτω της γραφής να πληρώσουν τις καταστροφές των καταστημάτων είτε οι φυσικοί είτε οι ηθικοί αυτουργοί γιά να μη τις πληρώναμε εμείς;
Άν βέβαια συμφωνεί και η Ζωή Κωσταντοπούλου διαφορετικά άστο, «στάχτη και μπούρμπερη», καλύτερα....!!!
*********
Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής...
*********
Μπάς και ξέρει η Ζωή να μας απαντήσει.;;;

Υ.Γ.
Όχι-όχι ο γιός του Βούτση δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη ληστεία της Τράπεζας...!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές