Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (70)...ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ...

Έκλεισαν τα χριστιανικά σχολεία στο Πακιστάν...!!! Αυτό είναι το Ισλάμ που θέλει να του φτιάξουμε και τζαμί στην Αθήνα...!!!




Πολλά χριστιανικά σχολεία έμειναν κλειστά στο Πακιστάν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστροφή περισσότερων από εκατό σπιτιών της χριστιανικής μειονότητας από ένα πλήθος...


οργισμένων μουσουλμάνων αυτό το Σαββατοκύριακο στην Λαχόρη, την μεγαλύτερη πόλη στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Περισσότεροι από 3.000 οργισμένοι μουσουλμάνοι πυρπόλησαν το Σαββατοκύριακο περίπου εκατό σπίτια στην Τζόζεφ Κόλονι, μια συνοικία της Λαχόρης στην οποία ζουν χριστιανοί, μετά την σύλληψη ενός χριστιανού ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κάνει βλάσφημα σχόλια κατά του προφήτη Μωάμεθ. Για το έγκλημα αυτό μπορεί να του επιβληθεί η θανατική ποινή στο Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν θύματα από τα βίαια επεισόδια του Σαββατοκύριακου καθώς οι οικογένειες των χριστιανών είχαν φύγει από την συνοικία πριν πυρποληθούν τα σπίτια τους.

«Τα θρησκευτικά σχολεία της Λαχόρης θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω της σφαγής στην Τζόζεφ Κόλονι», δήλωσε ο επίσκοπος Σεμπάστιαν Σο, διευθυντής της επιτροπής καθολικών σχολείων. Σύμφωνα με αξιωματούχους, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έμειναν επίσης κλειστά στο Καράτσι και στο νότιο τμήμα της Παντζάμπ, της πολυπληθέστερης περιοχής του Πακιστάν.

Στην Μουλτάν, την μεγαλύτερη πόλη της Παντζάμπ, αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί μπροστά από τις εκκλησίες, τις κατοικίες του κλήρου, την τοπική επιτροπή για την ειρήνη και μπροστά από πολλά σχολικά και δημόσια ιδρύματα, σημείωσε ο Άαμερ Ζουλφικάρ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

Μετά τα βίαια αυτά επεισόδια, χριστιανοί διαδήλωσαν χθες στις μεγάλες πόλεις του Πακιστάν με αίτημα την καλύτερη προστασία τους. Ωστόσο στην Λαχόρη η αστυνομία διέλυσε το πλήθος κάνοντας χρήση δακρυγόνων και ροπάλων, ενώ μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν στο Ισλαμαμπάντ, το Καράτσι, την Μουλτάν και την Κουέτα.

Το περιστατικό αυτό στην Λαχόρη αποτελεί άλλη μία ένδειξη των θρησκευτικών εντάσεων που μαστίζουν το Πακιστάν, στο οποίο ποσοστό μεγαλύτερο από το 97% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι, και αποτελεί μια ανησυχητική εξέλιξη την ώρα που πλησιάζουν οι γενικές εκλογές, οι οποίες προβλέπεται να γίνουν τον Μάιο.

Σημειώνεται πως φέτος ήδη περισσότεροι από 250 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από ένα κύμα επιθέσεων κατά της σιιτικής μειονότητας της χώρας.


http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9842.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές