Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η σημαία της Al - Qaeda στο κέντρο των Αθηνών

Άρθρο του Αλεξόπουλου Στέλιου από το blog Μαύρος Κρίνος
Όσο περισσότερο κάποιος παρατηρεί την Συριακή κρίση τόσο πιο πολλά στοιχεία και συμπεράσματα προκύπτουν μπροστά στα μάτια του χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Έτσι λοιπόν ψάχνοντας τα παρασκήνια των υποστηρικτών του FSA οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ανακάλυψα κάτι που κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής … και φυσικά ούτε το έχει καταγγείλει.

Δεν έχει να κάνει με την πλήρη υποστήριξη τηςΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ προς τους Σαλαφιστές η οποία είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Ούτε έχει κάποια σχέση με την προκλητική συμπαράταξη πολλών αριστερίστικων οργανώσεων και μιας μεγάλης μερίδας του αναρχικού χώρου στο πλευρό των δολοφόνων που σφάζουν τον Συριακό λαό και τις εθνικές μειονότητες στην χώρα αυτή. Φυσικά το καινούργιο στοιχείο δεν έχει καμιά σχέση με την παροχή βοήθειας προς τους χασάπηδες «αντάρτες» που απλόχερα προσφέρει η Καραμανλική δεξιά και τα τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες το νέο σύμβολο που πλέον κοσμεί τις συγκεντρώσεις των υποστηρικτών του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (FSA) στο κέντρο των Αθηνών - με συνοδεία παραδοσιακών τραγουδιών της Συρίας στα οποία έχουν αλλάξει τους στίχους - είναι ένα από τα επίσημα λάβαρα της γνωστής Al - Qaeda!


Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 20.08.2012 φαίνεται ξεκάθαρα η παραδοσιακή μαύρη σημαία των Τζιχαντιστών (al - rāya) στα χέρια ενός μικρού παιδιού που γράφει στα αραβικά την γνωστή θρησκευτική δήλωση Shahada: «είμαι μάρτυρας ότι δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Αλλάχ, ο Μωάμεθ είναι δούλος του και αγγελιοφόρος του» …

Η εν λόγω συγκέντρωση είναι πρωτοβουλία των Σύριων (;) που είναι αντίθετοι με το καθεστώς του Bashar al - Assad και στο πλευρό τους βρίσκονται καθημερινά στελέχη αστικών κομμάτων και αντιρατσιστικών οργανώσεων! Είναι τα ίδια πρόσωπα που συντροφεύει … στους δρόμους ο Πέτρος Κωνσταντίνου και η παρέα του, που προβάλλει το γνωστό Indymedia και το left.gr όλους αυτούς που στηρίζει έμμεσα και καθοριστικά το υπουργείο εξωτερικών με πρωτεργάτη τον πολιτικάντη Δημήτρη Αβραμόπουλο.


Καθαρά για ιστορικούς λόγους να αναφέρω ότι η εν λόγω δήλωση πάνω στο σύμβολο αυτό έχει να κάνει με τις σουνιτικές ισλαμικές παραδόσεις ονομάζεται από πολλούς «η σημαία του προφήτη» - σε κάποιες περιοχές υπάρχουν παραλλαγές στο χρώμα - και αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα του σκληροπυρηνικού Ισλάμ το οποίο για όσους το ξεχνούν διακρίνεται για την σκληρότητα του απέναντι στις γυναίκες και τα παιδιά.


Επίσης με μια απλή αναζήτηση μπορεί κάποιος να βρει το ίδιο σύμβολο σε στρατόπεδα εκπαίδευσης Ισλαμιστών σε ολόκληρο τον κόσμο όπως των Αφγανών και Πακιστανών Ταλιμπάν, σε εγχειρίδια μάχης στην Συρία και πίσω από σκηνικά που έχουν να κάνουν με δολοφονίες αμάχων και φυσικά σε φωτογραφία του ιστορικού ηγέτη της εν λόγω οργάνωσης.
Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί στην Τσετσενία καθώς και στην Βοσνία από τους μαχητές των «Μαύρων Κύκνων» μια επίλεκτη μονάδα του μουσουλμανικού Βοσνιακού στρατού που διακρίθηκε στις σφαγές αιχμαλώτων.
http://hellasxg.blogspot.com/2013/03/al-qaeda.html#more


Read more: http://ofis66.blogspot.com/2013/03/al-qaeda.html#ixzz2OfbJ6cqf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές