Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΑΤΗ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τρόφιμα-απάτη: Δείτε ποια προϊόντα δεν είναι αυτό που νομίζουμε
Μην είστε σίγουροι ότι αυτά που καταναλώνετε περιέχουν τα συστατικά που αναγράφει η συσκευασία τους. Η Huffington Post σε άρθρο της μας δίνει παραδείγματα από πολλά τρόφιμα τα οποία βρέθηκαν και τα συστατικά τους ήταν διαφορετικά από αυτά που ανέγραφαν.

Οργανικά τρόφιμα.
Πολλά προϊόντα δεν είναι όντως φυσικά, παρά το ότι έχουν πιστοποιηθεί. Όπως δημοσίευσε το ΑΒC News, δεν υπάρχει πιστοποιημένη διαδικασία που να αποδεικνύει εάν το προϊόντα είναι όντως οργανικά και δεν έχουν χημικά συνθετικά.


Ψάρια.
Έρευνα της εταιρείας Oceana, απέδειξε ότι το 84% των προϊόντων που πωλούνται ως «λευκοί τόνοι», στην πραγματικότητα είναι άλλης κατηγορίας ψαριών, παρόμοιας με σκουμπρί.


Λουκάνικα.
Το 2009 αποσύρθηκαν τόνοι από λουκάνικα επειδή είχαν ποσότητα γάλακτος και σόγιας, κάτι που δεν ήταν γραμμένο στη συσκευασία. Ακόμη χειρότερα, τους προηγούμενους μήνες βρέθηκε κρέας από γάιδαρο σε ποσότητες από λουκάνικο στη Νότια Αφρική.


Ενεργειακά ποτά.
Πολλά ποτά βρέθηκαν με περισσότερη καφεΐνη από την αναγραφόμενη περίπου κατά 20%. Υπήρξαν μάλιστα και κάποια με πάνω από 70% ποσότητα καφεΐνης!


Γάλα.
Πολλές μάρκες από γάλα δεν είναι στην πραγματικότητα διαίτης, όπως αναγράφεται στη συσκευασία. Πολλά είδη γάλακτος για να διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο γεύσης, χρησιμοποίησαν γλυκαντικές ουσίες, εξίσου παχυντικές.


Αυγά.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, γερμανική έρευνα ξεκίνησε από τις Αρχές για την ποιότητα αυγών μίας εταιρείας. Τα αυγά που πωλούνται ως «βιολογικά» ή «ελευθέρας βοσκής» δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να βρίσκονται σε αυτήν την κατηγορία.


Μπιφτέκι.
Από πού να ξεκινήσουμε; Το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου που μαστίζει την Ευρώπη έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτήματα σχετικά με τα προϊόντα που επισημαίνονται με την ένδειξη 100 % βοείου κρέατος. Πιο πρόσφατα, οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων όπως η Taco Bell στο Ηνωμένο Βασίλειο Tesco και βρέθηκαν με κρέας αλόγου σε ορισμένα από τα προϊόντα του βοείου κρέατος του.


http://koularisto.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1443.html

http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5553.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kostasedessa+(KOSTASEDESSA)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές