Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΧΤΑ, ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ". ΕΤΣΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

             
pateras-Xristodoulos

Σε επώνυμες και σοβαρές αποκαλύψεις για το «μεγάλο κόλπο του χρυσού» της Χαλκιδικής την ώρα που δίπλα του οι κάτοικοι της Ιερισσού έδιναν ομηρικές μάχες με τα ΜΑΤ και τους άνδρες της αστυνομίας που κατέπνιξαν την περιοχή με χημικά, προέβη για μια ακόμα φορά ο πνευματικός και εφημέριος του Ι.Γ. Ησυχαστηρίου «Παναγία, η Φοβερά Προστασία», αρχιμανδρίτης πατέρας Χριστόδουλος Αγγελόγλου. Ο επονομαζόμενος και «Παπαφλέσσας» του αγώνα των πολιτών στις Σκουριές, έστειλε μήνυμα για πανελλαδικό ξεσηκωμό απέναντι στην «τρόικα με το διεφθαρμένο εργολαβικό, πολιτικό και εκδοτικό σύστημα που έχει γονατίσει τη χώρα και θα την γονατίσει», όπως είπε με το πάθος που τον χαρακτηρίζει.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» κατήγγειλε ότι ήδη στην Ιερισσό «υπάρχει ένα κλίμα εκατοντάδων προσαγωγών από παιδάκια από 15 ετών μέχρι μεγαλύτερων ηλικιών. Είναι κάτι πρωτοφανές. Στην προσπάθεια των αρχών να βρουν αυτούς που έκαναν μια πράξη έχουν καταλύσει το Σύνταγμα. Παίρνουν παιδιά μικρά και έχουν τρομοκρατήσει τον κόσμο. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Τηλεφωνεί η ασφάλεια στο Λύκειο ή στο κινητό τους και τους ζητά να πάνε την επόμενη μέρα για κατάθεση».

Ο κόσμος πριν από λίγο διάστημα δημιούργησε το μεγαλύτερο αυθόρμητο κίνημα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Μη κομματικό. Αυτό των αγανακτισμένων οι οποίοι βγήκαν κατά εκατοντάδες χλιάδων στις πλατείες. Με ένα ανιδιοτελές αίτημα: Δεν ζητούσε χρήματα. Ζητούσε την τιμωρία αυτών που έφεραν τη χώρα σε αυτό το κατάντημα. Ο ελληνικός λαός πρέπει πάλι να καταλάβει ότι η χειρότερη τρόικα που υπάρχει είναι το διεφθαρμένο εργολαβικό, πολιτικό και εκδοτικό σύστημα που έχει γονατίσει τη χώρα και έχει στρέψει πάλι το κόσμο εναντίον τους. Έφτασαν να απαιτούν να πάνε φυλακή άνθρωποι που χρωστάνε μέχρι 600 ευρώ. Η υπόθεση της Χαλκιδικής είναι υπόθεση όλης της Ελλάδος.

Εδώ οι άνθρωποι αγωνίζονται για δύο εγκλήματα. Ένα οικονομικό και ένα περιβαλλοντικό. Το κίνημα των αγανακτισμένων αναβιώνει στη Χαλκιδική ως το νέο κίνημα των συνειδητοποιημένων πολιτών και έχουν πάρει την απόφαση να μπουν φυλακή όσοι υπέγραψαν το έγκλημα αυτό.

Αναλυτικά να σας πω γιατί αγωνίζονται εδώ: Το 2004 το ελληνικό χρέος έτρεχε. Ο κύριος Πάχτας, ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας και νυν Δήμαρχος Αριστοτέλη, έκανε μόνος του στο γραφείο του μία σύμβαση μαζί τον εκπρόσωπο των εταιρειών του κυρίου Μπόμπολα, τον κύριο Κούτρα(τα λέω επωνυμα, δεν κρύβομαι)για να μεταβιβάσει μια δημόσια περιουσία 40 δισ ευρώ του ορυκτού πλόυτου, 317.000 στρέμματα με 95% δασοκάλυψη, με πλήθιος περιουσιακών στοιχείων, με αποθέματα, 'έτοιμα στόκ χρυσού εκατοντάδες εκατομμυρίων, και όλα αυτά τα έδωσε χωρίς διαγωνισμούς, παράνομα, εν μια νυκτί.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2003 υπέγραψε μόνος του ο κ.Πάχτας, με τον κ.Καλαφάτη τότε τη σύμβαση με τον κύριο Κούτρα όπου μεταβίβαζε τα μεταλλεία χρυσού στον ίδιο που είχε φτιάξει την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» με 60.000 ευρώ κεφάλαιο.
Γιατί τα έδινε σε αυτόν; Για να αναπτύξει τα μεταλλεία; Για να φέρει την ανάπτυξη στην περιοχή; Να συμφωνήσω. Την ίδια ώρα όμως ανακοίνωνε η European Goldfield πριν ακόμα κυρωθεί στη Βουλή ότι περιμένει κάποιος να πάρει τα μεταλλεία για να τα πάρει εκείνη στη συνέχεια. Δηλαδή υπήρχε αγοραστής για να τα πάρει. Αλλά ο κύριος Πάχτας τα έδωσε στον κύριο Κούτρα στις 8 Ιανουαρίου. Και θα ήθελα να πω σε όλους τους Έλληνες να πάρουν τα πρακτικά της Βουλής. 3220 Νόμος για να δουν όλοι την κύρωση. Ψέμματα λέει αυτός ο άνθρωπος στο Κοινοβούλιο. Πως εξαπατά τους βουλευτές του Κοινοβουλίου. Είμαι ιερέας και δεν μπορώ να βάζω το κεφάλι μου στον ντορβά, λέγοντας ανακρίβειες.

Όταν τον ρωτάνε οι βουλευτές ποια είναι αυτή η Ελληνικός Χρυσός, ποιοι είναι αυτοί οι μέτοχοι που παίρνουν τα μεταλλεία; Και η απάντηση του είναι: Το 9% συμμετέχει η τοπική κοινωνία, οι δήμοι και η Νομαρχία, το 51% η «European Goldfield και κάποιες άλλες εταιρείες και στο υπόλοιπο η Τεχνική Θεμελιοδομή και ακούστε τώρα: Συμμετέχει και ο κύριος Κούτρας με ίδια κεφάλαια.

Ο απατεώνας(όπως σας το λέω) το έχει δώσει στον κύριο Κούτρα 100 % λίγες μέρες πριν και στο Κοινοβούλιο έλεγε ότι αυτός απλά συμμετέχει με ίδια κεφάλαια. Και τι έκανε ο κύριος Κούτρας στη συνέχεια; Στη συνέχεια ο κ. Κούτρας, 8 Ιανουαρίου κυρώνεται η σύμβαση με το άρθρο 53. Το ελληνικό δημόσιο δεν έδωσε 11 εκ.

Και με το άρθρο 47, μισή ώρα νωρίτερα η ψήφιση του άρθρου 47 στον νόμο 3220, ενέκρινε να δώσει το ελληνικό δημόσιο 28 εκ ευρώ για να αποζημιώσει τους απολυμένους εργαζόμενους της Tvx Gold, για να μην τους φορτωθεί ο κ.Κούτρας. Έμειναν δηλαδή στο δρόμο οι απολυμένοι. Πλήρωσε δηλαδή το δημόσιο πριν μεταβιβάσει την περιουσία, με το άρθρο 47, τρεις φορές επάνω την περιουσία που εκαλείτο ο κ. Κούτρας να πληρώσει. Και δεν θέλω να συνεχίσω πόσα ακόμα έχει δώσει το ελληνικό δημόσιο. Έχει φτάσει στα 50 εκ όσα έχει δώσει το ελληνικό δημόσιο. Από 2 Φεβρουαρίου ο κ.Κούτρας άρχισε να μεταβιβάζει αυτό που πήρε και να εισπράττει τα μαλλιά της κεφαλής του.

Και σας λέω λοιπόν; Εαν είστε Έλληνες με φιλότιμο, ξεσκουριάστε με τις Σκουριές. Αλλά εμείς να περιέλθουμε στην κατάσταση που είπε ο Πάγκαλος, μαζί τα φάγαμε, δεν πρόκειται να περιέλθουμε. Άλλοι τα τρώνε εδώ μαζί.

Πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαό ότι "Υπάρχει μια τρόικα με το διεφθαρμένο εργολαβικό, πολιτικό και εκδοτικό σύστημα που έχει γονατίσει τη χώρα και θα την γονατίσει. Μπήκαμε στην Ευρωπαική Ένωση με το σύνθημα λιτότητα για να μπούμε. Μετά από τόσα χρόνια, λιτότητα είναι και πάλι το σύνθημα, για να μην βγούμε.

Δεν καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός ότι αυτοί που πλούτισαν και τους συμφέρει ο ελληνικός λαός να είναι στη λιτότητα είναι αυτοί που έφτιαξαν όλους τους δρόμους και πολίτης δεν έχει βενζίνη για να κυκλοφορήσει.

Τα δελτία τύπου των κομμάτων για το θέμα αυτό είναι για να τα κρεμάσεις στην τουαλέτα. Οι πολιτικές σκοπιμότητες διέλυσαν την πατρίδα.


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12619:-qq-qq-qq-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές