Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ...ΜΑΡΑΜΕΝΟΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΕΛΑΑΑΑ ΑΛΕΕΕΚΟΟΟΟ????

Δείτε το σύγχρονο παιδομάζωμα του ΚΚΕ για το οποίο δεν θίχτηκε κανείς!


Για αυτό το παιδικό προσηλυτισμό δεν θα ακούσεις ποτέ τους εν Ελλάδι διανοουμενίσκους και δημοσιογραφίσκους να φρίττουν

Όλοι, αριστεροί, διανοούμενοι καιδημοσιοκάφροι, "έφριξαν"μέσα στη βδομάδα για μιαμάζωξη παιδιών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λούτσα... αντίθετα όλες οι κότες δημοσιοκάφροι που τα κάνουν πάνω τους και μόνο στην ιδέα ότι οι αριστεροί μπορεί να τους χαρακτηρίσουν "φασίστες" δεν τόλμησαν να πουν ποτέ τίποτα για αυτό τον προσηλυτισμό:



18/12/2011 -- Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ για παιδιά και μεγάλους



Το πρόγραμμα του διημέρου
Τρίτη 3 Γενάρη:


11.00 Προβολή της ταινίας «Αζούρ και Ασμάρ». Ενα παραμύθι κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2006, μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, που ασχολείται με το θέμα του ρατσισμού, τη συμφιλίωση διαφορετικών εθνών και φυλών που συμβιώνουν.12.30 Αφήγηση παραμυθιού «Ο Φασούλας». Πρόκειται για ένα από τα διηγήματα που περιέχονται στη συλλογή «Γεια σου, φίλε» που εξέδωσε η «Σύγχρονη Εποχή» με θέμα τη μετανάστευση. Για το θέμα θα γίνει και συζήτηση με τα παιδιά.



31/8/2011 --Ενα μικρό φεστιβάλ μέσα στο μεγάλο...



Τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ, 15, 16 και 17 Σεπτέμβρη, στο «Πάρκο Τρίτση», τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία σε ένα δικό τους ξεχωριστό χώρο να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να μάθουν για τις ιστορικές κατακτήσεις της Σοβιετικής Ενωσης στη ζωή των εργατών,στην επιστήμη, στη μόρφωση και τον πολιτισμό.Ελα με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στην πάλη για τις δικές σου ανάγκες. ... Για το δικαίωμα των παιδιών στην προσχολική αγωγή, στη δημιουργική απασχόληση, στον πολιτισμό και το παιχνίδι. Για να διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία με τις αξίεςτης συλλογικότητας, του αγώνα και της δημιουργικότητας. Ελα να συζητήσουμε! Ελα να οργανώσουμε την πάλη μας



6/2/2011--Για την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες



Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.



«Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.



Ολες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, οι εδαφικές και οι άλλες πρέπει να απευθύνονται με εκδηλώσεις στα μικρότερα παιδιά και τους γονείς τους. Με απαιτητική προσπάθεια, επιστημονική γνώση και προσοχή λόγω ηλικίας, να αποκτήσουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Είναι σημαντική πλευρά της προετοιμασίας των νέων για τα μαθητικά χρόνια, της παρέμβασής μας στους νέους γονείς».



4/1/2011-- Διήμερο χαράς, δημιουργίας και ελπίδας



Το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στημένο με το μεράκι και την εθελοντική ανιδιοτελή προσφορά που χαρακτηρίζει τους νέους κομμουνιστές, ήταν μια προσπάθεια να απαντήσει σε ανάγκες και των παιδιών και των γονιών. Αποτελεί συνέχεια και κομμάτι της πάλης για τα δικαιώματα στην Παιδεία, στον Πολιτισμό, σε μία πολύπλευρη ανάπτυξη του ατόμου.



Τις δύο μέρες του φεστιβάλ ήταν πολλές εκατοντάδες τα παιδιά που πέρασαν - πολλά από αυτά και τις δύο μέρες - την πύλη της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, μαζί με τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά και όποιον μπορούσε να τα συνοδέψει για να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή.



Ενδεικτικό της συμμετοχής ήταν ότι τα βιβλία, από τα δύο βιβλιοπωλεία της «Σύγχρονης Εποχής» που λειτουργούσαν στο χώρο του φεστιβάλ, έγιναν ανάρπαστα. Ηταν επίσης και ένα δείγμα της δίψας των γονιών να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το καλό προοδευτικό βιβλίο.



Από την πλευρά τους, οι νέοι κομμουνιστές που ακούραστα δούλεψαν για να δώσουν σάρκα και οστά, αλλά και περιεχόμενο και σε αυτή την προσπάθεια, συζήτησαν με τους νέους γονείς και τα ζητήματά τους και έγιναν πολλές φορές αποδέκτες του αιτήματος να επαναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες. Οι παρατηρήσεις τους, τα ζητήματα και οι ανάγκες που ανέδειξαν οι ίδιοι οι νέοι γονείς εφοδίασαν την ΚΝΕ με ιδέες, αλλά και δύναμη για συνέχιση αυτής της παρέμβασης στις μικρές ηλικίες και στα νέα ζευγάρια σε μία σειρά χώρους.



29/8/2010-- «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι»...



«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη Δώσ' της κλότσο να γυρίσει, ο αγώνας ν' αρχινίσει»...



Από αύριο Δευτέρα και για όλη τη βδομάδα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προγραμματίζουν εξορμήσεις σε... παιδικούς σταθμούς, πλατείες και παιδικές χαρές! Εκεί που συγκεντρώνονται νέα ζευγάρια με τα πιτσιρίκια τους, οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες θα πάνε να κουβεντιάσουν για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι, ειδικά μπροστά στην προσπάθειά τους να κάνουν οι οικογένεια. Με ένα φροντισμένο φυλλάδιο θα απευθυνθούν στις νέες μαμάδες και τους νέους μπαμπάδες, αλλά κυρίως στα μικρά αγοράκια και κοριτσάκια για να τους καλέσουν όλους μαζί στο φανταστικό: ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ του 36ου Φεστιβάλ!

http://dexiextrem.blogspot.gr



stoxos.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8916.html
 
Ειδαμε στο>http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6311.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kostasedessa+(KOSTASEDESSA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές