Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ"...


ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ" - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 - "ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ" ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΒΑΜΠΙΡ


Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη μας , άλλη μία μαγαρισιά, που ήρθε να συμπληρώσει εκείνη του gay parade, η οποία λίγο καιρό πρίν με την υλική , ηθική και επικοινωνιακή υποστήριξη και βοήθεια του δημάρχου Μπουτάρη, απλώθηκε σαν χολεριασμένο νέφος πάνω απο τα κεφάλια των αποκοιμισμένων θεσσαλονικέων.

Αυτή τη φορά δεν "παρήλασαν" οι ομοφυλόφιλοι, αλλά νέοι συμπατριώτες μας που ζηλεύοντας τις "χάρες" του Σατανά και τις "χαρές" της κόλασης ( λες και δεν τους έφτανε αυτή που ζούν εδώ και τρία χρόνια οι γονείς και τα αδέλφια τους), μεταμφιέστηκαν σε ζόμπι και βρυκόλακες δηλαδή σε ανθρωποφάγους δαίμονες, και βγήκαν για "σεργιάνι" στην πάλαι ποτέ "νύφη του Θερμαϊκού".

Εδώ και χρόνια έβλεπα πως "πάμε κατά διαβόλου" αλλά μόλις το περασμένο Σάββατο κατάλαβα καλά ότι "μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει" το αφεντικό των υπαίτιων της σημερινής ελληνοκτόνου και χριστιανοκτόνου κατοχής

Και μη μου πεί κανένας ότι κάνω σαν "γεροπαράξενος", διότι το να παριστάνεις τον εγκεφαλοφάγο ανθρωπόμορφο δαίμονα ή τον βρυκόλακα , σε μια εποχή που ο διπλανός σου ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει , και ο παραδίπλα σου πεθαίνει επειδή δεν έχει λεφτά ούτε για ασπιρίνη, δεν είναι ούτε καλαμπούρι , ούτε έκφραση σύγχρονης αντίδρασης στο κατεστημένο., αλλά απόλυτη διαστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Μια διαστροφή που καταφανώς, και όχι μόνο συμβολικά, βρίσκεται στον αντίποδα του "κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωσιν" προς τον Δημιουργό μας Τριαδικό Θεό.

Μια διαστροφή που ,τηρουμένων των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ μόνο αναλογιών,έχει ακριβώς το ίδιο πνευματικό περιεχόμενο με εκείνη των αιρετών τυρράνων μας και των ξένων εισβολέων που τους διαφεντεύουν.





Δείτε κι ένα βίντεο απο την παρέλαση των ζόμπι που πραγματοποιήθηκε το 2012

zombie riot 2012


Για επίλογο θα δανειστώ ένα μικρό απόσπασμα απο το εξαιρετικό κείμενο του κ. Λ. Σκόντζου με τον τίτλο Ο ΒΑΚΧΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ! (Μια διαφορετική προσέγγιση των καρναβαλικών αθλιοτήτων) το οποίο με τιμή δημοσίευσα στις 3/2/2013:

"...Τις άγιες ημέρες των πρώτων εβδομάδων του Τριωδίου, με τα επί γης όργανά του, οργανώνει τα αίσχιστα καρναβαλικά δρώμενα, τα οποία έχουν σαφέστατα χαρακτήρα έκρηξης των πιο ταπεινών ανθρωπίνων παρορμήσεων. Τη χρονική περίοδο που η Εκκλησία μας καλεί τα ανθρώπινα πρόσωπα να αποβάλλουν την κτηνώδη κατάντια τους, ο διάβολος επιχειρεί να τα αποκτηνώσει περισσότερο με τα άθλια καρναβαλικά δρώμενα!.."





http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/
 
 http://anti-aisthitika.blogspot.gr/2013/03/2013.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές