Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2ο ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ο Σεισμός στο Ιράν ήταν χτύπημα των ΗΠΑ με το ....HAARP;
Τριάντα και πλέον τα πρώτα θύματα άμαχου πληθυσμού και 800 τραυματίες από το φοβερό σεισμό που σύμφωνα με βάσιμες υποψίες προκλήθηκε από το HAARP.

Οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν ξεκίνησαν με την ενεργοποίηση του νέου οπλικού συστήματος που διαθέτει το Αμερικανικό Ναυτικό και κινούν οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας. 
Πρόκειται για το HAARP, σύστημα το οποίο δύναται να προκαλεί σεισμούς και κατ’ επέκταση θανάτους αμάχων προκειμένου να εκβιαστούν κυβερνήσεις και να υποκύψουν ενώπιον αυτών που επιζητούν να καταστήσουν στον πλανήτη μία παγκόσμια κυριαρχία! Ο σεισμός που έγινε κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν αποσκοπούσε να δώσει ένα σαφές μήνυμα προς την Τεχεράνη για τα όπλα που διαθέτουν οι ΗΠΑ και πρόκειται να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Τεχεράνης και να επιβάλλουν την πολιτική τους!

Βέβαια η ενεργοποίηση του οπλικού αυτού συστήματος HAARP ουδέποτε επιβεβαιώνεται, καταχωρείται ως άκρως απόρρητη πράξη για ευνόητους λόγους... που έχουν να κάνουν με στρατιωτικά χτυπήματα κατά του άμαχου πληθυσμού και όχι κατά στρατιωτικών βάσεων! Δια του τρόπου αυτού αποφεύγεται -έστω και προσωρινά- να θεσμοθετηθεί η κατηγορία περί εγκλημάτων πολέμου! Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη περίπου 90 χλμ. νότια της πόλης Μπουσέρ.

Νωρίτερα, το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ είχε προσδιορίσει το μέγεθος της σεισμικής δόνησης σε 6,3 βαθμούς. Ήταν επιφανειακός σεισμός με εστιακό βάθος μέχρι 10χλμ! Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών πρακτορείων, τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το σεισμό. 

«Μέχρι στιγμής, 30 πτώματα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο από το νοσοκομείο του Χορμούζ, το οποίο βρίσκεται 35 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Κακί, στην οποία εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού, διευκρίνισε τοπική αστυνομική πηγή. Την ίδια ώρα οι τοπικές αρχές γνωστοποίησαν ότι οι τραυματίες από τον σεισμό ανέρχονται σε περίπου 800. Μάλιστα, η δόνηση έγινε αισθητή ως το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων,στο Κατάρ και στο Μπαχρέιν, ενώ τουλάχιστον πέντε ισχυροί μετασεισμοί σημειώθηκαν μέσα στην επόμενη ώρα. Στην περιοχή βρίσκεται και ο μοναδικός πυρηνικός ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Ωστόσο, ο κυβερνήτης της επαρχίας, Φερεϊντούν Χασανβάντ» , δήλωσε στη δημόσια ιρανική τηλεόραση ότι το πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο της Μπουσέρ δεν υπέστη καμιά ζημιά από τον ισχυρό σεισμό.

Ανάλογη δήλωσε έκανε νωρίτερα και ένα στέλεχος της ρωσικής εταιρείας Atomstroyexport, η οποία έχει κατασκευάσει το εργοστάσιο. Χώρες του Κόλπου και δυτικοί ειδικοί έχουν εκφράσει αρκετές φορές ανησυχίες για το πυρηνικό εργοστάσιο στην Μπουσέρ, το οποίο έχει ανεγερθεί σε μια ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή. Το Ιράν απορρίπτει τις ανησυχίες τους, λέγοντας ότι ο πυρηνικός σταθμός αυτός είναι ασφαλής.

Από τις ανησυχίες που ανοικτά πλέον εκφράζονται ουσιαστικά διαφαίνεται και το πρώτο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Τεχεράνης! Ήδη χώρες του κόλπου και οι πολίτες αυτών αλλά και η παγκόσμια κοινή γνώμη διαμορφώνουν θέσεις ενάντια στη πυρηνική χρήση του Ιράν, κάτι που εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό τις προετοιμασίες της Ουάσιγκτον και των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας για την διεθνή απομόνωση της Τεχεράνης και το τελικό χτύπημα! Το γεγονός ότι ο σεισμός συνέπεσε με τη διεξαγωγή μεγάλων κλίμακας ασκήσεων του Αμερικανικού Ναυτικού στον Περσικό Κόλπο με τη χρήση νέων τεχνολογιών δεν πρέπει να εκληφθεί σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη ως τυχαίο.

Την όποια ωστόσο δραστηριότητα του φοβερού αυτού οπλικού συστήματος (HAARP), το οποίο συνδέεται άμεσα με τους αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας (θεωρία Tesla) την έχουμε πληροφορηθεί από διαρροές εγγράφων των υπηρεσιών πληροφοριών των διαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας VKS και του ρωσικού στρατού GRU καθώς και δηλώσεις πολιτικών (βλ. Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών εκδ. «Αγαθός Λόγος»2010)! Κρίνουμε σκόπιμο στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο τελευταίοι σεισμοί στην Τουρκία όχι μόνο απέτρεψαν την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στο β. Ιράκ (Κουρδιστάν) αλλά άλλαξαν ριζικά την πολιτική της Άγκυρας έναντι της Τεχεράνης (μονομερής ακύρωση από την Τουρκία της συμφωνίας για πυρηνική συνεργασία) καθώς και την πολιτική της έναντι της Δαμασκού!

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί οι πολιτικοί που εκβιάζονται με το HAARP κρατούν το στόμα τους κλειστό; Μα γιατί πέραν του ότι θα κινδυνεύσει η ίδια η ζωή τους και η ζωή των οικείων τους θα εκληφθούν ως ψυχικά άρρωστοι αφού θα κατηγορούν μία χώρα χωρίς να διαθέτουν τις ανάλογες αποδείξεις για ένα φαινόμενο που ο πολύς λαός το εκλαμβάνει ακόμη ως φυσικό... Επιπλέον θα θέσουν σε άμεσο κίνδυνο την χώρα τους και το λαό τους αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα άγνωστο οπλικό σύστημα αλλά και την προπαγάνδα των υποκινητών που κρύβονται πίσω από το Αμερικανικό Ναυτικό. Το περιοδικό «Ελληνική Στρατηγική» (14 Οκτωβρίου 2010) σε παλαιότερο δημοσίευμα του για το οπλικό αυτό σύστημα είχε παρουσιάσει συγκεκριμένες διαρροές εγγράφων από τη Μόσχα. Σύμφωνα μ’ αυτές «στις 28 Φεβρουαρίου 2010, η VKS Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας υπέβαλε αναφορά προς τον Πούτιν, η οποία έλεγε: 

"...όπως ήταν αναμενόμενο, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μία ακόμα δοκιμή του σεισμικού τους όπλου στην Αμερικανική Ήπειρο, προκαλώντας καταστροφικό σεισμό 8,8R στη Χιλή."

Σε προηγούμενη αναφορά της, τον Ιανουάριο, η VKS είχε προειδοποιήσει για το ότι οι ΗΠΑ, μετά τον σεισμό της Αϊτής, προετοιμάζονταν για μία ακόμα δοκιμή του όπλου αυτού! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες στη Χιλή ανέφεραν αλλαγές των χρωμάτων στον ουρανό και στα σύννεφα πριν τον σεισμό. Το φαινόμενο αυτό θεωρείται άμεσα συνδεόμενο με τη λειτουργία του HAARP (βλ. π.χ. αυτή την περιγραφή). Μετά τους σεισμούς της Αϊτής και της Χιλής, ο (μακαριστός πλέον) Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, κατηγόρησε ευθέως τις ΗΠΑ ως υπεύθυνες για τις καταστροφές και ζήτησε από την κυβέρνηση Ομπάμα "να σταματήσει να παίζει τον Θεό". Ο Τσάβες προειδοποίησε ότι σκοπός των δοκιμών αυτών είναι η προετοιμασία των ΗΠΑ για επίθεση στο Ιράν, με το σεισμικό αυτό όπλο, στο άμεσο μέλλον. 

Για το θέμα αυτό υπάρχει μία ακόμα αναφορά της GRU προς τον Πούτιν.  

Πρόκειται για μια συνάντηση του Προέδρου του Ιράν, Αχμαντινετζάντ με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Robert Gates. Σύμφωνα με το έγγραφο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 8ης Μαρτίου 2010 στο γραφείο του Προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίτ Καρζάι, στην Καμπούλ. Εκεί, ο Gates προειδοποίησε ευθέως τον Αχμαντινετζάντ για το ότι το Ιράν θα είναι ο επόμενος στόχος του σεισμικού όπλου του προγράμματος HAARP.

Η συνάντηση αυτή έγινε με πρόταση των ΗΠΑ, ενώ ο Ιρανός Πρόεδρος βρισκόταν σε επίσημη, προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αφγανιστάν και ο Αμερικανός υπουργός επισκέφθηκε την Καμπούλ απροειδοποίητα, δήθεν για επιθεώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ στη χώρα. Ο Ιρανός Πρόεδρος, θέλοντας να πειράξει τον Αμερικανό υπουργό και αναφερόμενος στον καταστροφικό σεισμό που είχε πλήξει την ανατολική Τουρκία λίγο καιρό πριν, φέρεται να του είπε "...Mα, ήδη αστοχήσατε". Τότε, ο Gates του απάντησε κατηγορηματικά "Ποτέ δεν αστοχούμε"!

Εκτός των ανωτέρω θα πρέπει να υπενθυμίσουμε και τις κατηγορίες της Ρωσικής κυβέρνησης εναντίον της Ουάσιγκτον εξ αφορμής των καταστρεπτικών πυρκαγιών στη Σιβηρία και τις πρωτοφανείς υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή. Ευθέως η Μόσχα είχε υποστηρίξει ότι το οπλικό αυτό σύστημα ευθυνόταν για την ξηρασία και την καταστροφή που ακολούθησε.

Με δεδομένο ότι τίποτε δεν μένει κρυφό υπό το φως του ηλίου είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα αυτοί που ενεργοποιούν αυτό το οπλικό σύστημα θα βγουν στην επιφάνεια και θα κατηγορηθούν όπως και ο Χίτλερ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! Ωστόσο οι κύριοι αυτοί ευελπιστούν κατά το παράδειγμα του Ναζιστή ηγέτη ότι θα προλάβουν να καταλάβουν τον κόσμο και να γίνουν κυρίαρχοι αυτού πριν ο κόσμος πληροφορηθεί για τις εγκληματικές πράξεις τους. Υπολογίζουν όμως σαν τον Γολιάθ και δεν αισθάνονται ότι ήδη ο τριαδικός και μόνο αληθινός Θεός έχει αρχίσει να προετοιμάζει τον Δαυίδ, που και πάλι θα τους διαλύσει ανατρέποντας τα όποια σχέδιά τους!


Πηγή: Κατοχικά
ειδαμε στο>>http://www.veteranos.gr/2013/04/haarp.html 

------------------------------------------------------------------

Extremely dangerous earthquake M 7.8 struck Iran-Pakistan border region

A very strong earthquake magnitude 7.8 (USGS) struck Iran-Pakistan border region on Tuesday, April 16, 2013 at 10:44 UTC. By latest reports USGS calculated depth at 82 km, their initial report measured 15.2 km which placed it as extremely dangerous earthquake because of the shallow epicenter. With those numbers changed the estimated damage is far less than previously thought. EMSC is reporting M 7.7 but at depth of 87 km, their initial report set depth at 135 km. Iranian Seismological Center reports M 7.5. at depth of 95 km, their initial report said depth was at only 18 km. GEOFON reported magnitude 7.7...
 

A very strong earthquake magnitude 7.8 (USGS) struck Iran-Pakistan border region on Tuesday, April 16, 2013 at 10:44 UTC. By latest reports USGS calculated depth at 82 km, their initial report measured 15.2 km which placed it as extremely dangerous earthquake because of the shallow epicenter. With those numbers changed the estimated damage is far less than previously thought.
EMSC is reporting M 7.7 but at depth of 87 km, their initial report set depth at 135 km. Iranian Seismological Center reports M 7.5. at depth of 95 km, their initial report said depth was at only 18 km. GEOFON reported magnitude 7.7 and depth of 89 km. The information is now manually reviewed but still based on preliminary data.
At 12:27 UTC there is still no official information on damage and deaths. 100 rescuers are on their way to the epicenter area and will probably need approx. 5 hours to reach the epicenter area.
This is the second major earthquake to be felt in the region in less than a week. A destructive and deadly earthquake struck southern Iran on April 9, 2013 at 11:52 UTC.
GDACS is reporting that this earthquake can have a medium humanitarian impact based on the magnitude and the affected population and their vulnerability.
There are about 300 000 people living within 100 km radius.
Epicenter of the earthquake was 94 km E of Khāsh, Iran and 188 km SE of Zāhedān, Iran at coordinates 28.25 N ; 62.18 E as reported by EMSC.
Tremors were felt across the Gulf region and in New Delhi. Buildings in Sharjah, Dubai and Abu Dhabi were evacuated.
Earthquake was felt all over north India and reports were received from Indian cities of Chandigarh, Noida, Delhi, Ahmedabad, Amritsar, Jammu.
Being adjacent to Iran, strong tremors were felt in Pakistan’s cities of Islamabad, Karachi and Baluchistan region.
Tremors remained for short duration, but was strong enough to alert public. People rushed out of their offices and homes.
Magnitude7.8
Date-Time
  • Tuesday, April 16, 2013 at 10:44:20 UTC
  • Tuesday, April 16, 2013 at 03:44:20 PM at epicenter
Location28.107°N, 62.053°E
Depth82 km (51.0 miles)
RegionIRAN-PAKISTAN BORDER REGION
Distances
  • 194 km (121 miles) SE (144°) from Zahedan, Iran
  • 256 km (159 miles) NNW (336°) from Turbat, Pakistan
  • 256 km (159 miles) WSW (250°) from Dalbandin, Pakistan
  • 605 km (376 miles) NE (34°) from MUSCAT, Oman
Location Uncertaintyhorizontal +/- 14.3 km (8.9 miles); depth +/- 2.9 km (1.8 miles)
ParametersNST=175, Nph=175, Dmin=976.3 km, Rmss=0.98 sec, Gp= 32°,
M-type=regional moment magnitude (Mw), Version=9
Source
  • Magnitude: USGS NEIC (WDCS-D)
    Location: USGS NEIC (WDCS-D)
Event IDusb000g7x7


April 16, 2013 - Iran M7.8 - shake map - revised 2

Tectonic summary by USGS

The April 16, 2013 M 7.8 earthquake east of Khash, Iran, occurred as a result of normal faulting at an intermediate depth in the Arabian plate lithosphere, approximately 80 km beneath the Earth’s surface. Regional tectonics are dominated by the collisions of the Arabian and India plates with Eurasia; at the longitude of this event, the Arabian plate is converging towards the north-northeast at a rate of approximately 37 mm/yr with respect to the Eurasian plate. Arabian plate lithosphere is subducted beneath the Eurasian plate at the Makran coast of Pakistan and Iran, and becomes progressively deeper to the north.
The subducted Arabian plate is known to be seismically active to depths of about 160 km. The frequency of moderate and large earthquakes within the subducted Arabian plate is not high compared with similar events in some other subducted plates worldwide, but several earthquakes have occurred within this slab in the region of today’s event over the past 40 years, including a magnitude 6.7 shock 50 km to the south in 1983. In January of 2011, a M 7.2 earthquake occurred approximately 200 km to the east, in a similar tectonic environment to the April 16 earthquake.

Seismotectonics of the Middle East and Vicinity

No fewer than four major tectonic plates (Arabia, Eurasia, India, and Africa) and one smaller tectonic block (Anatolia) are responsible for seismicity and tectonics in the Middle East and surrounding region. Geologic development of the region is a consequence of a number of first-order plate tectonic processes that include subduction, large-scale transform faulting, compressional mountain building and crustal extension.
Mountain building in northern Pakistan and Afghanistan is the result of compressional tectonics associated with collision of the India plate moving northwards at a rate of 40 mm/yr with respect to the Eurasia plate. Continental thickening of the northern and western edge of the India subcontinent has produced the highest mountains in the world, including the Himalayan, Karakoram, Pamir and Hindu Kush ranges. Earthquake activity and faulting found in this region, as well as adjacent parts of Afghanistan and India, are due to collisional plate tectonics.
Beneath the Pamir-Hindu Kush Mountains of northern Afghanistan, earthquakes occur to depths as great as 200 km as a result of remnant lithospheric subduction. Shallower crustal earthquakes in the Pamir-Hindu Mountains occur primarily along the Main Pamir Thrust and other active Quaternary faults, which accommodate much of the region’s crustal shortening. The western and eastern margins of the Main Pamir Thrust display a combination of thrust and strike-slip mechanisms.
Along the western margin of the Tibetan Plateau, in the vicinity of southeastern Afghanistan and western Pakistan, the India plate translates obliquely relative to the Eurasia plate, resulting in a complex fold-and-thrust belt known as the Sulaiman Range. Faulting in this region includes strike-slip, reverse-slip and oblique-slip motion and often results in shallow, destructive earthquakes. The relatively fast moving left-lateral, strike-slip Chaman Fault system in southeastern Afghanistan accommodates translational motion between the India and Eurasia plates. In 1505, a segment of the Chaman Fault system near Kabul, Afghanistan ruptured causing widespread destruction of Kabul and surrounding villages. In the same region, the more recent 30 May 1935, M7.6 Quetta, Pakistan earthquake, occurred within the Sulaiman Range, killing between 30,000 and 60,000 people.
Off the south coast of Pakistan and southeast coast of Iran, the Makran trench is the present-day surface expression of active subduction of the Arabia plate beneath the continental Eurasia plate, which converge at a rate of approximately 20 mm/yr. Although the Makran subduction zone has a relatively slow convergence rate, it has produced large devastating earthquakes and tsunamis. For example, the November 27, 1945 M8.0 mega-thrust earthquake produced a tsunami within the Gulf of Oman and Arabia Sea, killing over 4,000 people. Northwest of this active subduction zone, collision of the Arabia and Eurasia plates forms the approximately 1,500-km-long fold and thrust belt of the Zagros Mountains, which crosses the whole of western Iran and extends into northeastern Iraq. Collision of the Arabia and Eurasia plates also causes crustal shortening in the Alborz Mountains and Kopet Dag in northern Iran. Eastern Iran experiences destructive earthquakes that originate on both strike-slip and reverse faults. For example, the 16 September 1978 M7.8 earthquake, along the southwest edge of the Dasht-e-Lut Basin killed at least 15,000 people.
Along the eastern margin of the Mediterranean region there is complex interaction between the Africa, Arabia and Eurasia plates. The Red Sea Rift is a spreading center between the Africa and Arabia plates, with a spreading rate of approximately 10mm/yr near its northern end, and 16mm/yr near its southern end (Chu, D. and Gordon, R. G., 1998). Seismicity rate and size of earthquakes has been relatively small along the spreading center, but the rifting process has produced a series of volcanic systems across western Saudi Arabia.
Further north, the Red Sea Rift terminates at the southern boundary of the Dead Sea Transform Fault. The Dead Sea Transform is a strike-slip fault that accommodates differential motion between the Africa and Arabia plates. Though both the Africa plate, to the west, and the Arabia plate, to the east, are moving in a NNE direction, the Arabia plate is moving slightly faster, resulting in the left-lateral, strike-slip motion along this segment of the plate boundary. Historically, earthquake activity along the Dead Sea Transform has been a significant hazard in the densely populated Levant region (eastern Mediterranean). For example, the November 1759 Near East earthquake is thought to have killed somewhere between 2,000-20,000 people. The northern termination of the Dead Sea Transform occurs within a complex tectonic region of southeast Turkey, where interaction of the Africa and Arabia plates and the Anatolia block occurs. This involves translational motion of the Anatolia Block westwards, with a speed of approximately 25mm/yr with respect to Eurasia, in order to accommodate closure of the Mediterranean basin.
The right-lateral, strike-slip North Anatolia Fault, in northern Turkey, accommodates much of the westwards motion between the Anatolia Block and Eurasia Plate. Between 1939 and 1999, a series of devastating M7.0+ strike-slip earthquakes propagated westwards along the North Anatolia Fault system. The westernmost of these earthquakes was the 17th August 1999, M7.6 Izmit earthquake, near the Sea of Marmara, killed approximately 17,000 people.
At the southern edge of the Anatolia Block lies the east-west trending Cyprian Arc with associated levels of moderate seismicity. The Cyprian Arc represents the convergent boundary between the Anatolia Block to the north and the Africa Plate to the south. The boundary is thought to join the East Anatolia Fault zone in eastern Turkey; however no certain geometry or sense of relative motion along the entire boundary is widely accepted.
Featured image: EMSC + Google maps

http://thewatchers.adorraeli.com/2013/04/16/extremely-dangerous-shallow-earthquake-m-7-8-struck-iran-pakistan-border-region/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές