Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ...

Κάποια Παρασκευή, αλλιώς θα κοιμηθείτε και αλλιώς θα ξυπνήσετε-ΒΙΝΤΕΟ
 

Κάποια Παρασκευή, αλλιώς θα κοιμηθείτε και αλλιώς θα ξυπνήσετε
Στις 8 Φεβρουαρίου του 2013, σε ζωντανή μου εκπομπή στο διαδίκτυο, ενημέρωσα όλους όσους με άκουγαν, ότι μιά εντελώς νέα εποχή ξεκινά, καθώς οι δυνάμεις του Διαβόλου, χωρίς να κρύβονται πλέον, θα προχωρήσουν στην εδραίωση μιάς παγκόσμιας χούντας.

Από τότε συνέβησαν πολλά και όπως είπα σε όλους, πολλά θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2013.

Αυτά που ήδη έγιναν είναι

1. Μετατράπηκαν οι δομές της παγκόσμιας διοίκησης.

2. Ο Πάπας πήρε εντολή να παραιτηθεί και παραιτήθηκε για να τον αντικαταστήσει ο "κατάλληλος" άνθρωπος.

3. Η Βόρεια Κορέα ξαφνικά, άρχισε να απειλεί τις ΗΠΑ.

4. Το Ιράν χτυπήθηκε (προειδοποιητικά;) από μεγάλο σεισμό.

5. Η σύνοδος των Αδελφοτήτων που έγινε σε προάστειο της Μόσχας επιχειρήθηκε να χτυπηθεί από σκάφος που κατερρίφθη και βαφτίστηκε "μετεωρίτης".

6. Η Κύπρος καταστράφηκε προειδοποιητικά και ανακοινώθηκε προς τους λαούς, ότι οι τράπεζες αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 100.000 ευρώ την ασφάλεια των καταθέσεων.

7. Τα κόμματα των παιδεραστών, βαφτίστηκαν κόμματα των παιδοφίλων και δεν είναι πλέον παράνομα στην Ολανδία και σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ.

8. Το Ισραήλ, ζήτησε συγγνώμη από τους Τούρκους και νέες ισορροπίες προωθήθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να είναι συμπαγής η νατοϊκή άμυνα απέναντι στους Ρώσους.

9. Οι πιέσεις στον Πούτιν αυξήθηκαν και αυτός παραχώρησε την ανατολική Μεσόγειο στην Λευκή Αδελφότητα αμχητί, με σκοπό να εξασφαλίσει κι άλλο χρόνο για να συνεχίσει τις προετοιμασίες της συμβατικής πολεμικής μηχανής της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όσο μπορεί πιο αποτελεσματικά όλο το ΝΑΤΟ, που ελέγχεται από την Λευκή Αδελφότητα του Σατανά.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα και μιά Παρασκευή, που όλοι οι λαοί θα φύγουν από τις δουλειές τους για την αργία του Σαββατοκύριακου, θα γίνει το μεγάλο μπαμ και όλες οι τράπεζες θα κλείσουν και όλοι οι στρατοί θα μπούνε σε κατάσταση επιφυλακής και θα βγουν στους δρόμους και όλα τα κοινοβούλια θα κλείσουν και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα καταργηθούν και όλα τα σούπερ μαρκετ θα αδειάσουν και όλα τα χρήματα δεν θα ισχύουν και θα αποτελούν παλιόχαρτα.

Μόλις ξημερώσει Δευτέρα, ο στρατός με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα είναι στους δρόμους για να σας βάλει σε τάξη.

Σκεφθείτε, όπως σε όλες τις χώρες, έτσι και στην Ελλάδα, ο στρατός μειώθηκε και τα σώματα ασφαλέιας, από 8.000 προσωπικού, έφθασαν τις 80.000.

Τυχαίο;

Όπως είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε. 

Ωστόσο, μην ξεχνάτε,

Ιησούς Χριστός νικά

  Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
 
 
 
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" (ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ)


 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε

εδώ:http://stranger.podcastpeople.com/


Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφορά μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet. Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο δισεκατομμύριο. Αλλά και έξω να έπεφτε, όπως λέει, θα έπρεπε όλοι να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης σαν και αυτή που προβλέπει ότι έρχεται και θα διαρκέσει για 1 μήνα. Όπως λέει ο άγνωστος, πιθανότερες ημερομηνίες για την επίθεση σε βάρος της χώρας μας είναι οι ημερομηνίες 9-13 Μαϊου ή 20-23 Ιουνίου. Η επίθεση, λέει θα γίνει Παρασκευή ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει ο λαός και να αιφνιδιασεί. Προβλέπει μεγάλο πανικό όπως επίσης ότι ο Σαμαράς δεν θα παραμείνει Πρωθυπουργός τη χώρας (θα φύγει με ελικόπτερο; Δεν μας το είπε αυτό) αλλά στη θέση του θα έρθοει ένας ή δύο!!!
Συστήνει πάντως στον κόσμο να βρει τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς του ανθρώπους διότι επιμένει στο ότι το black out θα δημιουργήσει πανικό. Συστήνει επίσης να εξασφαλίσουν οι Έλληνες τρόπους επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στα χωριά όπως επίσης να προμνθευτούν φαγητό για ένα μήνα.
Καλό θα ήταν να το ακούσετε για την ενημέρωσή σας, μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα.
Πάντως ο Μαξ Κάϊζερ μιλάει επανειλημμένως για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος.

Ας το ξαναθυμηθούμε:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujxMJEnBYH0




ειδαμε στο: http://www.awakengr.com/2013/04/blog-post_1900.html#ixzz2QE8sA0P5
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές