Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ
Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σήμερα κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η αποκατάσταση του πολιτεύματος της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας. Γι΄ αυτό και πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να ανανεωθεί ο λόγος των βασιλοφρόνων ο οποίος πολλάκις περιορίζεται σε "ζήτω ο βασιλιάς", "ο βασιλιάς θα σώσει την Ελλάδα" ακόμα και στην εθνική αποκατάσταση της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, πρέπει να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις μας, τις αντιπροτάσεις στο χάος που επικρατεί και την προσφορά του συνταγματικού βασιλικού θεσμού. 
Ο βασιλικός θεσμός συμβάλλει:
α) στην διακράτηση της εθνικής συνοχής και ενότητας, 
β) στον περιορισμό της πολιτικής ασυδοσίας,
γ) στην πολιτειακή σταθερότητα,
δ) στην διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Δημοκρατίας, της προσωπικής ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
ε) στην διατήρηση των παραδόσεων και των αξιών του Έθνους καθώς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,
στ) στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας,
ζ) στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων,
η) στην χωρίς ενδοτισμούς, παραχωρήσεις και οσφυοκαπτισμούς εθνική εξωτερική πολιτική &
θ) στον περιορισμό της σιωνιστικής επιρροής.

Αποτελέσματα αυτών των πλεονεκτημάτων της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει Αβασίλευτο καθεστώς-απόδειξη τα αβασίλευτα πολιτεύματα εν Ευρώπη και ίδιως εν Ελλάδι αφού γι΄ αυτήν μιλάμε-είναι:
* εξύψωση του ηθικού των Ελλήνων και των Ελληνίδων, χαλιναγώγηση των πολιτικών, παραμονή χρημάτων στα δημόσια ταμεία, οικονομική ανάταση και ανάπτυξη, πολιτική ευρυθμία. Η χώρα, όταν έχεις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, γίνεται σεβαστή απ΄ όλους, εχθρούς και φίλους. Ωστόσο σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής. Δημιουργούνται βάσεις οράματος και σκοπού για την νεολαία και μέσα σε πλαίσια ελευθερίας, η οποία ελευθερία συνεπάγεται με την ευθύνη και την επαγρύπνηση, ο πολίτης δημιουργεί και οικοδομεί την προσωπικότητα του. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Ο τουρισμός λανσαρίστηκε από την αείμνηστη Φρειδερίκη το 1956 με την κρουαζιέρα των εστεμμένων. Τότε οι παραλίες ήταν σχεδόν άδειες. Μ΄ αυτήν της την κίνηση η Φρειδερίκη πέτυχε την άνοδο του εγχώριου τουρισμού. Έπειτα ορισμένα μέτρα και το καθεστώς Παπαδόπουλου με κουπόνια κλπ. Αλλιώς θα είναι η Ελλάδα βασίλειο. Δημιουργεί αίγλη, προσέλκυση.
Θα "συσφιγχθούν" οι σχέσεις μας με τα βασίλεια της Ευρώπης και δεν υφιστάμεθα χλευασμούς και προκλήσεις απ΄ οποιονδήποτε. Ούτε από την Τουρκία και τα Σκόπια. Ούτε απ΄ την Αλβανία, την Γερμανία και την Βουλγαρία. Ας ξεχάσουν οι Σκοπιανοί την ελληνικότατη Μακεδονία και οι Τούρκοι την ελληνικότατη Κύπρο και το Αιγαίο, οι Αλβανοί την Βόρειο Ήπειρο και οι Βούλγαροι την Θράκη.

Τα Αβασίλευτα...
Τα Αβασίλευτα καθεστώτα εξυπηρετούν τις βλέψεις των Σιωνιστών. Οι "Πρόεδροι Δημοκρατίας" χρησιμεύουν ως ανδρίκελα στην οικονομική αφαίμαξη, το κοινωνικό ξεχαρβάλωμα και την πολιτική αποδιοργάνωση του κράτους στο οποίο υφίσταται, ούτως ώστε αδύναμο και ανίσχυρο να παραδοθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλαδή την παγκόσμια διαπλανητική δικτατορία των Σιωνιστών.
Πρόεδρος σε μία Δημοκρατία δεν είναι το ανδρίκελο των κομμάτων, είναι ο ίδιος ο λαός ο οποίος είναι κυρίαρχος! Ο Μαρξ έγραψε στον φίλο του Μπαρούχ Λεβί: "Ο εβραϊκός λαός θα είναι στο σύνολό του μεσσίας του εαυτού του. Θα κατακτήσει την παγκόσμια κυριαρχία διαλύοντας τις άλλες φυλές, καταργώντας τα σύνορα, εξοντώνοντας τον βασιλικό θεσμό, στον οποίο ανέκαθεν στηρίζονταν η αυτοβουλία και η ανεξαρτησία των ατόμων, και εγκαθιστώντας μία διεθνή δημοκρατία, προνομιακοί πολίτες της οποίας θα είναι παντού Εβραίοι." Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επίλογος
Αυτό το κείμενο πιστεύω πως πρέπει να διαδοθεί παντού. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! Είναι ανάγκη-εθνική επιταγή. Είμαστε στην τελική ευθεία για μία διαπλανητική δικτατορία. Πρέπει να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στην λαίλαπα που έρχεται...
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές