Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά Τζέφρυ: Τέλος στα προνόμια για τον τουρίστα από το Μανχάταν

Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά Τζέφρυ: Τέλος στα προνόμια για τον τουρίστα από το Μανχάταν

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013 - 14:37 / 
Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά Τζέφρυ: Τέλος στα προνόμια για τον τουρίστα από το Μανχάταν

Η Χρυσή Αυγή δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Χρήστου Παππά κατέθεσε σήμερα αναφορά προς τον πρόεδρο της Βουλής για την προκλητική και απαξιωτική προς τους θεσμούς συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς: "Εξοργιστική, ακόμα και για τα «κοινοβουλευτικά ήθη» της εποχής της γερμανικής επιτροπείας που βιώνουμε, παραμένει η τακτική του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, να απαξιώνει συστηματικά, δια της μονίμου απουσίας του, την Ολομέλεια και τις εργασίες της. Την ώρα που οι εκτός συνταγματικής ομαλότητας Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου καθυποτάσσουν στα κελεύσματα των δανειστών το νομοθετικό σώμα, ο κύριος υπεύθυνος και «πνευματικός πατέρας» της  εκτροπής αυτής,  περί άλλων τυρβάζει και μάλιστα, με την πλήρη ανοχή του Σώματος.

Παρά τις μεθοδευμένες διαρροές για «περικοπές» στη βουλευτική του αποζημίωση κατά τις ημέρες απουσίας του από το Κοινοβούλιο, όπως αποκαλύπτεται από πρόσφατα δημοσιεύματα, αυτές είναι όχι μόνο συμβολικές αλλά και άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, αφού για το εξάμηνο Σεπτεμβρίου 2012- Μαρτίου 2013, οι αποδοχές του φέρονται να ανέρχονται στο συνολικό ποσό των 35.804, 28 ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για την ανωτέρω περίοδο, στην οποία έγινε επίσημα γνωστό ότι ο εν λόγω εγκαινίασε σειρά μαθημάτων στο Χάρβαρντ, μέχρι σήμερα έχει απουσιάσει στο εξωτερικό (σε πλείστες χώρες) περισσότερες από 40 ημέρες. Η τακτική αυτή, πιστοποιεί με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο, αυτό για το οποίο  ο πρώην Πρωθυπουργός είχε πολλάκις κατηγορηθεί από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από άλλες πολιτικές δυνάμεις: Ότι η εφαρμογή του σχεδίου υποδούλωσης της Ελλάδας στα ξένα συμφέροντα που έντεχνα εξύφανε επί της θητείας του, ανταμείβεται πλουσιοπάροχα από τα ίδια συμφέροντα που τώρα τον περιφέρουν ανά την υφήλιο ως ζωντανή απόδειξη της καταλυτικής επιρροής τους πάνω στους «ηγέτες» της Νέας Τάξης.  «Ηγέτες» αποστεωμένους από εθνικά ιδεώδη και αποκομμένους από  θρησκευτικές παραδόσεις και ήθη, με μοναδική αποσκευή την «διεθνιστική αντίληψη» και  τα καλά αγγλικά.

Από την πλευρά του, η παροχή αλλοτρίων των βουλευτικών του υπηρεσιών σε ξένα Πανεπιστήμια – ομάδες συμφερόντων, με τις οποίες οι σχέσεις του παραμένουν άρρηκτες, δικαιολογούν πολιτικά την επιλογή του να απαξιώνει συστηματικά τον Ελληνικό λαό. Δεν δικαιολογούν αντίθετα, την παρεξηγήσιμη ανοχή του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς την απόφασή του να απέχει προκλητικά από τα ελληνικά πολιτικά πράγματα, συνεχίζοντας να αμείβεται πολυτελώς από το υστέρημα του ελληνικού λαού.

Δεδομένης της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, που καταρρίπτει ακόμα και συμβολικά  το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εύλογα εγείρονται τα κάτωθι ερωτήματα, στα οποία οφείλονται, προς τον λαό, οι αντίστοιχες απαντήσεις:
1) Εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση, λαμβάνει ο εν λόγω και σύνταξη Πρωθυπουργού;
2) Ποιος ο λόγος της πλήρους στελέχωσης των δύο γραφείων που διατηρεί στη Βουλή; Πόσοι από τους εργαζομένους συνεργάτες του αμείβονται από τη Βουλή και με ποια καθήκοντα;
3) Δικαιούται ή όχι έξοδα παραστάσεως και αν ναι, σε τι μηνιαίο ύψος ανέρχονται αυτά;
4) Δικαιούται αστυνομικής προστασίας κατά τη διάρκεια μετάβασής του στο εξωτερικό και αν ναι, πόσα άτομα απασχολούνται και ποιος καταβάλει τα έξοδά τους;
Θεωρώντας ότι ο Έλληνας δικαιούται μιας πλήρους και επίσημης απάντησης στα ζητήματα αυτά που για ευνόητους λόγους κανένας άλλος πολιτικός σχηματισμός δεν επιθυμεί να θέσει, ζητούμε την απάντησή σας, το συντομότερο δυνατό.
Διατελούμε με τιμή
Χ
ρήστος Παππάς
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



ΠΗΓΗ>>http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anafora-chrushs-aughs-ston-proedro-ths-boulhs-gia-thn-proklhtikh-sumperifor#.UWL_DdzRrmI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές