Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...


Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος". 

Ποιοι κυβερνούν τον κόσμο; Ποιοι καθορίζουν τις τύχες του; Πρόκειται για συνωμοσιολογία ή πραγματικότητα τα ξένα κέντρα εξουσίας. Ερωτήματα που τίθενται απ΄ όλους μας. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με συνωμοσιολογία. Αποκαλύπτουμε έγγραφα και στοιχεία για την αφύπνιση του Έθνους. Αλλά όλες οι μεγάλες αποφάσεις είτε στην χώρα μας, είτε παγκοσμίως υπήρξαν προϊόν συνωμοσίας ξένων κέντρων εξουσίας (ή λήψης αποφάσεων). 
Τον κόσμο εξουσιάζει ο Σιωνισμός (δηλαδή ο εβραϊκός σωβινισμός-επεκτατισμός), κίνημα που αναπτύχθηκε την δεκαετία του 1770 από τον εβραϊκής καταγωγής υπερτραπεζίτη Ρότσιλντ με βάση ένα σχέδιο κατάκτησης της Ευρώπης που ανάγεται από την εποχή του Σολομώντα (2.900 χρόνια πριν)!!! 
Στόχοι τους αρχικοί η οικονομική-πολιτική-κοινωνική διείσδυση σ΄ όλα τα κράτη και το πέτυχαν με την κατάργηση των Βασιλικών θρόνων και την εγκατάσταση αχυρανθρώπων Προέδρων και ανδρικέλων πολιτικών (Πρωτόκολλο 10). Στόχος τους κύριος που το πέτυχαν το 1948 είναι η δημιουργία κράτους του Ισραήλ
Η χειραγώγηση των ΜΜΕ, των τεχνών, η φθορά των χριστιανικών νεολαίων, η δημιουργία για κάθε κοινωνική τάξη ιδεολογιών με σκοπό την προσέλκυση των ανυποψίαστων ανθρώπων στα δίχτυα του Σιωνισμού (π.χ. για τους φτωχούς σοσιαλισμό και κομμουνισμό, για τους πιστούς οικουμενισμό, για τους πλούσιους μασονία κλπ) που είχαν και έχουν ως σκοπό την πλύση εγκεφάλου και την μετατροπή των ανθρώπων σε μία μάζα χωρίς συνείδηση, φυλή, εθνικότητα, θρησκεία, σε μία αγέλη άβουλων και παθητικών όντων!!! Στο τέλος θα έρθει και θα εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια διαπλανητική δικτατορία. Γι΄ αυτό οι Σιωνιστές επιδιώκουν αναθεώρηση στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Για να μπορέσουν δια του λόμπι τους να επεκτείνουν τις ΗΠΑ και να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου!
Προοίμια αυτής της θλιβερής εξέλιξης ήταν η ενοποίηση της ΕΟΚ με την Συνθήκη του Μάαστριχ (1992), το ευρώ, η Νέα Τάξη Πραγμάτων κλπ. Και έπονται η "Ένωση", η "παγκόσμιο νόμισμα", η "κάρτα του πολίτη" κλπ. Ποιοι είναι σήμερα όμως αυτοί που δίνουν τις εντολές.
Κάθε ώρα, 200 οικογένειες στον κόσμο (στην πλειοψηφία τους εβραιοσιωνιστές), κερδίζουν δισεκατομμύρια εις βάρος των λαών. Αυτές οι οικογένειες από το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύμπλεγμα το οποίο εξουσιάζει τον πλανήτη και έχει συγκεντρώσει στα χέρια του τον παγκόσμιο πλούτο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Απαρτίζεται από μεγάλους επιχειρηματίες, κολοσσούς του παγκόσμιου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος, της ενέργειας, της διατροφής, των όπλων-σχεδόν των πάντων.
Υπάλληλοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Συμπλέγματος:
α) Λέσχη Μπίλντεμπεργκ
β) Τριμερής Επιτροπή

Υπάρχουν επίσης: Συμβούλιο Διεθνών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, Επιχειρηματική Στρογγυλή Τράπεζα ΗΠΑ. Ευρωπαϊκή Στρογγυλή Τράπεζα Βιομηχάνων, Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Στρογγυλή Τράπεζα του Κο κλπ. (Δείτε εδώ: 1950-2012 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... (3) και 1950-2012 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... (2)). Σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ (π.χ. NSA, DIA, CIA κλπ), του Ισραήλ Mossad κλπ. 
Αυτοί διορίζουν και "κατασκευάζουν" πολιτικούς και Προέδρους Δημοκρατίας. Επηρεάζουν, ενίοτε καθορίζουν τις εξελίξεις. Το χρήμα, όπως όλοι γνωρίζουμε, διαφθείρει συνειδήσεις. Η εξουσιολαγνεία, η δόξα, τα υλιστικά πρότυπα, ο εγωισμός είναι αυτά που κάνουν έναν πολιτικό στα μέτρα των ξένων κέντρων εξουσίας αρκεί να τις υπακούς και να μην ξεφεύγεις από τις εντολές τους αλλιώς μπορεί να πεθάνεις και από καρκίνο...
Αξίζει να αναφερθούμε στους κυβερνήτες αυτού του κόσμου: Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μόργκαν, Κίσιγκερ

Ιεραρχία
200 οικογένειες (δηλαδή το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύμπλεγμα)-
Μπίλντεμπεργκ/Τριμερής κλπ-
Πρόεδροι Δημοκρατίας και πολιτικοί.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές