Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ!


Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος". 

Κάθε μέρα τα παπαγαλάκια μας βομβαρδίζουν πως αν επιστρέψουμε στην δραχμή θα επέλθει η απόλυτη καταστροφή. Εγώ προτείνω να μην ξορκίζουμε το μέλλον μας, διότι το μέλλον μας είναι η δραχμή όσον και αν δεν αρέσει σε κάποιους!

 
Η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη να μπει στο ευρώ και εξάλλου η δραχμή άρχισε να ξαναγίνεται ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα όπως την κατέστησε την πενταετία 1968-1973 η κοινωνικο-οικονομική πολιτική του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Με την είσοδο μας στο ευρώ, η Ελλάδα καταστράφηκε όσον αφορά την παραγωγή και τις εξαγωγές. Επίσης, δεν χειραγωγείται από το Κράτος αλλά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
 
Το ευρώ είναι νόμισμα των Σιωνιστών. Ήταν στα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού, του Σιωνιστικού κεφαλαίου από την δεκαετία του 1980! Κατάφεραν να ελέγχουν τις χώρες ανά τον κόσμο με την εγκατάσταση πολιτικών-ανδρικέλων και αχυρανθρώπων Προέδρων της Δημοκρατίας (βλέπε Πρωτόκολλα της Σιών) και με την δημιουργία του "Συμβουλίου κατασκευής πολιτικών", αλλά έπρεπε να ελέγχουν και την οικονομία. Έτσι, δημιουργήθηκε το ευρώ. Σε ελέγχω 30 χώρες με ένα νόμισμα
 
Σήμερα, ακολουθείτε μία συνταγή για την εξόντωση του Ευρωπαϊκού Νότου: ο οικονομικός πόλεμος. Γιατί η κρίση είναι πιο έντονη σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και τώρα Γαλλία; Γιατί είναι χώρες της Μεσογείου. Και τι έχει η Μεσόγειος; Πετρέλαια, φυσικό αέριο και πολύ πλούτο. Και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που αισθάνεται και βιώνει στο πετσί της περισσότερο απ΄ όλες τις χώρες την κρίση. Γιατί; Γιατί είναι χώρα της Ορθοδοξίας και της καινοτομίας, του πολιτισμού, της τέχνης, των γραμμάτων και από κάτω της έχει 80 φορές περισσότερο ορυκτό πλούτο από ότι έχει η Ευρώπη ολόκληρη!!!
 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εξελιχθεί σήμερα σε γερμανική ηγεμονία. Το όραμα των δημιουργών της για μία Ευρώπη των εθνών και της αλληλεγγύης υποτάχθηκε γρήγορα από την δεκαετία του 1960 σε υποτελές όργανο του Διεθνούς Σιωνισμού και των ΗΠΑ, σε μία Ευρώπη όπου καταδυναστεύεται από την ιμπεριαλιστική πολιτική της Γερμανίας.
 
Οι Γερμανοί προέρχονται από τα γοτθικά φύλα και πάντα ήταν κατά της Ελλάδος! Πάντα! Εκτός από την Επανάσταση του 1821 όπου ο φανατικά φιλέλληνας και πατέρας του Όθωνα Α΄, Βασιλεύς της Βαυαρίας Λουδοβίκος Α΄ έδωσε όπλα και χρήματα στους αγωνιστές (1826-1828). Οι απόγονοι των Γότθων-απολίτιστων νομάδων-είναι και η Μέρκελ, μία καγκελάριος-τοκογλύφος. Αναβιώνει την πολιτική του Χίτλερ και καταδυναστεύει οικονομικά τους λαούς.
Από την εξαθλίωση που βιώνουμε προτιμώ το παλιό μου καλό νόμισμα την δραχμή. Μία δραχμή που θα κόπτεται στην Ελλάδα όχι όπως πολλάκις στο παρελθόν στην Αγγλία κάνοντας το νόμισμά μας έντοκο (επειδή κοβόταν στην Αγγλία). Ώστε να αποκτήσουμε αυτάρκεια και εθνική νομισματική-οικονομική πολιτική. Στην αρχή θα είναι δύσκολα. Ουδείς το αμφισβητεί. Αλλά με εργασία και μία σωστή εθνική πολιτική αυτάρκειας και φειδούς η Ελλάδα θα γίνει πάλι ένα ισχυρό οικονομικό κράτος όπως θα γινόταν αν υπήρχε η δραχμή και δεν μπαίναμε στο ευρώ.
Εάν βγούμε από το ευρώ θα σταματήσουν οι εξαγωγές που κάνουν σ΄ εμάς τα ξένα κράτη. Παρελθόν θα αποτελούν αναψυκτικά τύπου COLA και όλα αυτά τα "ποτά" που κάνουν ζημιά στην υγεία και προκαλούν έναν γρηγορότερο θάνατο. Αυτό το καλό θα γίνει αν επιστρέψουμε στην δραχμή.
 
Ως βασιλόφρων είχα έναν ευρωπαϊκό προσανατολισμό αλλά δεν συμφωνώ με την άποψή του δήθεν εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή πως "η Ελλάς ανήκει στην Δύση". Η Δύση ανήκει στην Ελλάδα διότι εμείς τους δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού και τους κάναμε ανθρώπους από ανθρωποφάγοι που ήταν! Δεν συμφωνώ στην ισοπέδωση των λαών και την παγκοσμιοποίηση, διότι κατακερματίζει τους λαούς και τους μετατρέπει σε μία μάζα χωρίς θρησκεία, εθνικότητα, ταυτότητα, συνείδηση και πολιτισμό. Δεν συμφωνώ στο ευρώ και την γερμανική καταδυνάστευση διότι ως Έλληνες αγωνιστήκαμε για την ελευθερία μας, τα ιδανικά μας, την ανεξαρτησία μας και όχι για να υποδουλουθούμε μέσω πλαγίων τρόπων σε μία ιμπεραλιστική-σοβινιστική πολιτική της-πάντοτε ηττημένης-Γερμανίας.
 
Γι΄ αυτό προτιμώ την δραχμή.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές