Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΓΚΑΦΑ ΣΤΗ ΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ...ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΧΑΜΠΑΡΙ???

Ο Φούχτελ παρουσίασε χάρτη στην Κεφαλογιάννη με τα Σκόπια ως «Μακεδονία»


Για ακόμη μια φορά οι ανιστόρητοι πολιτικάντηδες ατίμασαν την Ιστορία τους Έθνους μας και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πανηγυρίζουν οι σκοπιανοί με τα ρεζιλίκια της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. 

Τις επευφημίες των μέσων ενημέρωσης των Σκοπίων προξένησε η κίνηση του Γερμανού εντεταλμένου Γιοακίμ Φούχτελ να παρουσιάσει στην  Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα χάρτη των Βαλκανίων, ο οποίος παρουσιάζει τα Σκόπια με το ακρωνύμιο ΜΚ δηλαδή «Makedonija».

Η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε στην κίνηση του Φούχτελ, με αποτέλεσμα η εφημερίδα των Σκοπίων «Νόβα Μακεντόνια» σε δημοσίευμά της να αναφερθεί στο περιστατικό τονίζοντας: «Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας», ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Φούχτελ ενώπιον της υπουργού Τουρισμού παρουσία και του Όττο Ρεχάγκελ, χωρίς ωστόσο η κυρία Κεφαλογιάννη να αντιδράσει.

Προφανώς η Κεφαλογιάννη είναι απορροφημένη με τα κακόγουστα βίντεο κλίπ που γυρνάει στο Λονδίνο και τις χρυσοπληρωμένες ιστοσελίδες που ελπίζουμε να μην εμπεριέχουν τους χάρτες του Φούχτελ. 


πηγη http://192.184.9.83/~xa/index.php/enimerosi/view/o-fouchtel-edeichne-charth-sthn-kefalogiannh-pou-parousiazei-ta-skopia-me-t#.UV50zNzRrmI#ixzz2PZYoZu9u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές