Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Οι τερατώδεις απάτες που θα αναδείξουν τον αντίχριστο…

Οι τερατώδεις απάτες που θα αναδείξουν τον αντίχριστο…





Περιγράφοντας τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, ο Απόστολος Παύλος επισημαίνει ότι η εμφάνιση του Αντιχρίστου θα συνοδευτεί με.....
μεγάλη δύναμη, με «σημεία και τέρατα», θαύματα αγυρτικά, που θα γίνονται με την ενέργεια του Σατανά. Θα χρησιμοποιήσει δε, κάθε είδος απάτης της αδικίας που θα επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων που προορίζονται να χαθούν, γιατί δεν δέχονται να αγαπήσουν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι’ αυτό το λόγο θα επιτρέψει ο Θεός να τους έλθει ενέργεια πλάνης, ώστε να πιστέψουν στο ψέμα. Έτσι θα κατακριθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά δέχθηκαν με ευχαρίστηση την αδικία (Β΄Θεσ. Β΄9-12).



Μήπως δεν συνιστά τεράστια απάτη αδικίας, η καταλήστευση του παγκόσμιου πλούτου και η ανήθικη εκμετάλλευση της φύσης που γεννά ανθρώπινη δυστυχία, πείνα, κοινωνική εξαθλίωση, φυσικές καταστροφές, με τους υπαίτιους πλουτοκράτορες ν’ αδιαφορούν, και ταυτόχρονα να τρομοκρατούν τους λαούς προβάλλοντας τα προβλήματα που δημιουργούν οι ίδιοι και ιδρύοντας οργανώσεις εκμετάλλευσης και ελέγχου μέσω μιας ψευδέστατης ενημέρωσης;

Είναι εξοργιστικά τα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι τα ίδια αφανή κέντρα που χρηματοδότησαν τους παγκοσμίους πολέμους, κυριαρχούν στη διεθνή οικονομική και πολιτική σκηνή μέχρι σήμερα! Εντούτοις, η πραγματική ιστορία που μπορεί ν’ αφυπνίσει, δεν θα προσφερθεί ποτέ από τη δημόσια παιδεία…


Είναι πολύ θλιβερή η διαπίστωση περί του υποκριτικού ακόμα και κακοποιού ρόλου που διαδραματίζουν συχνά οι διάφοροι παγκόσμιοι οργανισμοί που ιδρύθηκαν κατά τον 20ό αιώνα για το «καλό» του πλανήτη.

Ο ΟΗΕ υποτίθεται ότι έχει βασικό στόχο τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, ωστόσο αποδείχθηκε τόσες φορές όχι απλά ανίκανος να προστατέψει αθώους λαούς από άδικες ενέργειες, αλλά και ικανός να βαφτίζει «ειρηνευτικές» τις πολεμικές επιθέσεις που εξυπηρετούν τα αισχρά και ιδιοτελή συμφέροντα των ισχυρών. Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα συστήθηκαν με σκοπό να παρέχουν οικονομική και τεχνική βοήθεια, αλλά τελικά οδηγούν τις χώρες που δήθεν βοηθούνται σε αύξηση της φτώχειας, αρμέγοντας τον πλούτο τους στα ταμεία τραπεζικών κολοσσών.


Είναι αδιανόητο για τους πολλούς το μέγεθος του ψεύδους διάφορων «φιλανθρωπικών» ή οικολογικών οργανώσεων και μεγαλοδωρητών, που στήνουν παγίδες κερδοσκοπίας ή παρουσιάζονται ως σωτήρες χρησιμοποιώντας την ευαισθησία της ανύποπτης μάζας για το μέλλον του πλανήτη, διαστρέφοντας τα επιστημονικά δεδομένα, ενώ γεμίζουν τα ταμεία τους επιβάλλοντας παράλογη φορολόγηση και μοιράζουν σε τριτοκοσμικές χώρες επικίνδυνα εμβόλια και laptop σε παιδιά που δεν έχουν γάλα και ψωμί!

Δεν είναι λίγες οι λεγόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τους λαούς για να στρέφονται εναντίον τους κι έχουν κατηγορηθεί για φρικτά εγκλήματα, όπως το δουλεμπόριο, το εμπόριο βρεφών και ανθρωπίνων οργάνων…


Είναι απόλυτα απατηλή η δημοκρατική μάσκα που ρίχνει τα σύνορα των εθνών, καταργεί τα συντάγματά τους, εξαθλιώνει τους λαούς, υποδαυλίζει την τρομοκρατία, περιορίζει τις ελεύθερες φωνές, καταργεί κεκτημένες ελευθερίες των πολλών, ενώ ταυτόχρονα κραυγάζει υποκριτικά απαιτώντας ανθρώπινα δικαιώματα για τους λίγους, αρνείται να βοηθήσει τους λαούς στις πατρίδες τους και ενισχύει την ανάπτυξη της λαθρομετανάστευσης, δημιουργώντας προβλήματα για να μας οδηγήσει στην έτοιμη λύση του ηλεκτρονικού ελέγχου και της ανελεύθερης αστυνομοκρατούμενης κοινωνίας.

Πρόκειται για τη σύγχρονη εκδοχή των πολιτικών συστημάτων που λειτούργησαν με φοβερό αντιδημοκρατισμό και καταπίεση της προσωπικότητας κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, με ηγέτες που ανέπτυξαν αντίθεες διδασκαλίες και κατέληξαν να σπείρουν τον τρόμο και τον θάνατο (Χίτλερ, Στάλιν, Μάο κ.ά).


Το παγκόσμιο σκάνδαλο πλάνης: Η «ενημέρωση»

Η εποχή μας έφερε στην επιφάνεια το μέγιστο σκάνδαλο πλάνης και ψεύδους που μολύνει τη ζωή και την τύχη της ανθρωπότητας: Πρόκειται για την απίστευτη χειραγώγηση διαρκείας που δέχονται οι ανθρώπινες μάζες σήμερα από τα πανίσχυρα δίκτυα που ελέγχουν την παγκόσμια ενημέρωση και ψυχαγωγία, επηρεάζοντας καθοριστικά τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Με την επιτηδευμένη προβολή υπαρκτών ή εικονικών παγκόσμιων προβλημάτων, σήμερα τα ΜΜΕ όχι απλώς ελέγχουν και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, αλλά και είναι ικανά να οδηγήσουν τα έθνη στην ενθουσιώδη υποδοχή και λατρεία ενός ΠαγκόσμιουΚυβερνήτη – «Μεσσία», που θα έχει έτοιμες τις λύσεις των προβλημάτων. Στην Αποκάλυψη υπάρχουν αναφορές τόσο στις δυνάμεις εκείνες που με ποικίλα μέσα και με την προπαγάνδα τους εμπαίζουν τον άνθρωπο (ΙΣΤ΄13), όσο και στο κορυφαίο εμπόρευμα των «εμπόρων των εθνών» που θα είναι οι ψυχές των ανθρώπων (ΙΗ΄13).


Καθώς τα τηλεοπτικά πρόσωπα και οι εκπομπές που μας επηρεάζουν καθημερινά, ξεχειλίζουν από υποκρισία, σκοπιμότητα, προπαγάνδα, απάτη, ενώ η εντιμότητα και η ειλικρίνεια όλο και περισσότερο σπανίζουν, εύκολα ο καθένας μας παρασύρεται στο να πιστέψει μεγάλα ψεύδη και αναλήθειες, εύκολα επηρεάζεται από την ημιμάθεια στον καταιγισμό των ανεξέλεγκτων πληροφοριών που δεχόμαστε! Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος και διάθεση για επαλήθευση, η συνεπαγόμενη σύγχυση μας εντάσσει στην αντίχριστη εποχή που πλανά «αν είναι δυνατόν και τους εκλεκτούς»!!
Απόσπασμα από το βιβλίο “Κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο“
http://skandalistis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8739.html

http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6422.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kostasedessa+(KOSTASEDESSA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές