Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Θύματα» επιδειξία 10χρονα κορίτσια στα περίχωρα των Σερρών ...

«Θύματα» επιδειξία 10χρονα κορίτσια στα περίχωρα των Σερρών

serreslife

Τετ-α-τετ με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ομάδα ανήλικων κοριτσιών το απόγευμα της Δευτέρας όταν κατά την επιστροφή στο σπίτι για κακή τους τύχη έπεσαν σε άγνωστο επιδειξία την ώρα που ο ίδιος εκτελούσε την αυτοϊκανοποίηση του.

Ο δράστης χωρίς κανένα ίχνος ντροπής για την κοινωνική αιδώ είχε κατεβάσει το παντελόνι του σε εμφανείς μέρος της πυλωτής πολυκατοικίας και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε πολυσύχναστη γειτονιά της πόλης εκτελούσε σύμφωνα με τους αυτόπτης μάρτυρες την αρρωστημένη πράξη του με ευχαρίστηση.

Όπως ήταν φυσικό το θέαμα τρομοκράτησε τα δεκάχρονα κορίτσια τα οποία άρχισαν να καλούν σε βοήθεια από τους γονείς και τους περίοικους. Η φασαρία έκανε κάτοικο της περιοχής συνοριοφύλακας στο επάγγελμα να πεταχτεί αμέσως στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έβαλε τις φωνές στον δράστη απειλώντας τον να μην πειράξει τα παιδιά ενώ στη συνέχεια βγήκε στην πυλωτή και κυνήγησε τον άγνωστο άνδρα που διέφυγε της σύλληψης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης ήταν 35-40 ετών και φορούσε σκούρα ρούχα.
Από την πλευρά τους τα κορίτσια αν και καλά στην υγεία τους μέχρι και σήμερα αισθάνονται τρομοκρατημένα από το περιστατικό και φοβούνται να απομακρυνθούν από τις οικίες τους.

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη
πηγη



σχολιο woodiiis: προσεχετε τα παιδια σας...να τα ενημερωσετε να μην πλησιαζουν αγνωστους που τα καλουνε .Το αρρωστο (μεσηλικας κατα τις μαρτυριες) ατομο αυτο δρα συνηθως κοντα σε σχολειο στην ενορια του Αγιου Νικητα Σερρων. Και καταφερνει να διαφευγει παντα...που θα πας ρε αρρωστημενε θα σε πιασουν μια μερα με το πουλι στο χερι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές