Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ!!!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ "GAY PRIDE" ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Έτσι πρέπει να δρουν οι Ορθόδοξοι, κλήρος και λαός! ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ εκδηλώσεις ανώμαλων που προσβάλουν την Πίστη, την Πατρίδα και τα χρηστά ήθη! Με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ τον Πατριάρχη Γεωργίας (Ακούς Ιερώνυμε;;;) και παπάδες αποφασισμένους για όλα, χιλιάδες λαού απέτρεψαν την ελεεινή "παρέλαση" σοδομιστών, τρέποντάς τους σε φυγή, παρά την προστασία της Αστυνομίας! Παρατηρήστε τους προπαγανδιστικούς τίτλους των εβραιοδυτικών ΜΜΕ, που φυσικά διαψεύδονται από τις εικόνες!
ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΑ "Gay Pride" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Ορθόδοξοι ιερείς και χιλιάδες Γεωργιανοί έσπασαν τα φράγματα της αστυνομίας και ανάγκασαν τους «γκέι ακτιβιστές» να εγκαταλείψουν την Παρασκευή, την σύντομη εκδήλωσή τους, για την «παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας».


Κρατώντας πανό που έγραφαν «Σταματήστε την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στη Γεωργία!» και "Όχι στην πόλη μας!" οι διαδηλωτές κατέκλυσαν μια πλατεία στο κέντρο της Τιφλίδας, όπου περίπου 50 Γεωργιανοί είχαν μαζευτεί για να υποστηρίξουν τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων». Οι αστυνομικοί συνόδευσαν τους ομοφυλόφιλους σε λεωφορεία και τους οδήγησαν μακριά για να αποφύγουν τα χειρότερα.


Αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και κάποιοι δημοσιογράφοι, τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με γεωργιανά μέσα ενημέρωσης.


"Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτά τα άρρωστα άτομα να πραγματοποιούν γκέι παρελάσεις στη χώρα μας", δήλωσε ο Zhuzhuna Tavadze, κραδαίνοντας ένα μάτσο τσουκνίδες και προσθέτοντας ότι ήταν έτοιμος να πολεμήσει.

«Είναι ενάντια στις παραδόσεις μας και την ηθική μας».


Αργότερα το βράδυ, θορυβώδη πλήθη βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να φωνάζουν σε ανθρώπους που νόμιζαν ότι μπορεί να είναι ομοφυλόφιλοι.


Ακτιβιστές «για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», δήλωσαν ότι ήταν απογοητευμένοι.


«Αυτοί οι άνθρωποι (διαδηλωτές για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων») θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και να πραγματοποιούν  διαδηλώσεις», δήλωσε ο Νίνο Bolkvadze, δικηγόρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Ταυτότητα».


Η Γεωργία έχει πληθυσμό 4,5 εκατομμύρια και οι περισσότεροι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Υπάρχουν μόνο μερικές καφετέριες ή μπαρ στην πρωτεύουσα Τιφλίδα, όπου οι ομοφυλόφιλοι συναντιούνται.


Την Πέμπτη, ο επικεφαλής της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχης Ηλίας Β', προέτρεψε τις αρχές να μην επιτρέψουν την διαδήλωση για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», λέγοντας ότι αποτελεί "μια παραβίαση του δικαιώματος της πλειοψηφίας" και "προσβολή" στις γεωργιανές παραδόσεις. Προηγουμένως χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως «ανωμαλία και ασθένεια».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές