Κυριακή 26 Μαΐου 2013

NWO ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ,ΒΟΣΤΩΝΗΣ κτλ

Η απατη του Λονδίνου και το στημένο σκηνικό μιας δολοφονίας!!



Μα γιατί δεν φτιάχνουν μια κινηματογραφική εταιρία με το όνομα " Σας τρομοκρατούμε για να μας πουλήσετε της ελευθέριες σας" .

Τον μαυρουκο από το Λονδίνο που είναι στην φώτο τον είδαμε όλοι ! Αυτό που δεν μπορέσαμε να δούμε είναι τι πέρασε μέσα μας στο ασυνείδητο .Ένας μικρός ακόμα τρόμος ,αν δεχθείς αρκετούς τέτοιους μικρούς τρόμους γίνεσαι έτοιμος! Αύριο που θα θελήσουν να σου ξετιναξουν με κάποιο νόμο "προστασίας και ασφάλειας σου" την όποια Ελευθερία κέρδισες θα είσαι πολύ εύκολα ΘΕΤΙΚΟΣ να δεχθείς να στερηθείς Ελευθερία για μια υποτιθέμενη ασφάλεια! Το κλασικό καναρίνι δηλαδή που του ανοίγεις το κλουβι άλλα αυτό επιμένει να μην πετάει προς την Ελευθερία!!

Ένας κακός λοιπόν μαυρουκος μουσουλμάνος που ορκίζεται αιώνιο μίσος και πόλεμο προς τον φοβερο πολιτισμό της χέστρας !! Αλήθεια? Είσαι πολύ σίγουρος ότι έγινε έτσι? Για κοίτα λοιπόν μια άλλη οπτική γωνία !

Όλα είναι μια θεατρική σκηνή φίλε μου γιατί όπως έχουμε ξαναπεί είμαστε στην εποχή που το φαίνεσθαι δεν ΕΙΝΑΙ !!! Ότι βλέπεις είναι μια απάτη , είναι μια διαβολή της αλήθειας ...πράγμα που την εποχή μας την κάνει να ΦΑΙΝΕΤΑΙ εποχή προφητειών και χρησμών...πράγμα που σημαίνει ότι εντολές στα αρχετυπικα σου ένστικτα εκπυσοκροτουν κάθε φορά που αντικρίζεις κάτι που ενώνεται-ΦΑΙΝΕΤΑΙ με ότι εκπαιδεύτηκες ...πχ αποκάλυψη,προφητείες ,ο δικός μας Θεός καλύτερος του δικου σου κοκ!!


Πως αλλιώς θα κάνεις ένα θρησκευτικό πόλεμο ? Πως αλλιώς θα δημιουργήσεις φοβιες και έχθρες εναντίων διαφορετικών πιστών αν δεν δημιουργήσεις την ΕΙΚΟΝΑ όλων όσων εκπαίδευσες το κοπάδι να αναμένει σαν σημάδι έλευσης του δικού του ΘΕΟΥ?

Τι έγινε εν ολίγοις στο Λονδίνο ? Δυο "φανατικοί" εσφαξαν!!?? ένα δυτικό με σκοπό να δηλώσουν τον ιερό πόλεμο τους , με σκοπό να τρομοκρατήσουν τα βαθια συναισθήματα πίστης σου , ασφάλειας σου ,με σκοπό να διαχωρίσουν και να αναδείξουν το ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!

Ένας "περαστικός" τραβηξε με την κάμερα το γεγονός , μέχρι και συνέντευξη!!! πήρε σε έναν από τους δράστες !!!..που ακόμα κρατά το μαχαίρι με τα αίματα!!...Μα τι βολικο...τι όμορφα στημένο γεγονός!!




Πάμε με την σειρά λοιπόν .... ένας άγνωστος που πηγαίνει για συνέντευξη εργασίας με το λεωφορείο καταφέρνει να πάρει αυτός τελικά συνέντευξη στον δολοφόνο σε ένα γεγονός που έπαιξε σε όλο τον κόσμο ...ταυτόχρονα όλο το υλικό από το βιντεο είναι εξαφανισμένο και το μόνο που παίζει παγκόσμια είναι το κομμάτι που δίνουν τα ΜΜΕ!!

Κανονικά σε ένα δικτυωμένο κόσμο θα έπρεπε να έχει βρομίσει όλο το ίντερνετ με διάφορες σκηνές από το όλο σκηνικό μιας και μέσα σε λεωφορεία δεν υπάρχει μόνο ένας επιβατης ...και μιας και ο καθένας σήμερα έχει κινητό τηλεφωνακι.... άλλα δυστυχώς ....ενώ ο άγνωστος επιβατης λεωφορείου καταγράφει.....δεν καταγράφει κανένας άλλος τίποτα και το μόνο που έχουμε σαν στοιχειο ονλινε είναι η μοναδική βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου άγνωστου τύπου!!!


Ο μαυρουκος δηλώνει τα κλασικά λόγια μίσους και ιερού Πολέμου
"““We swear by Almighty Allah, we will never stop fighting you until you leave us alone. The only reasons we killed this man is because Muslims are dying daily. This British soldier is an eye for an eye, a tooth for a tooth. We apologize that woman had to see this today, but in our lands our women have to see the same. You people will never be safe. Remove your government. They don’t care about you.””
Ορκιζομαστε στον Αλλαχ ...δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμάμε ... μάτι για μάτι ...δόντι για δόντι....πωπω ...όλα τα θρησκευτικά μαζί!!
Ας απολαύσουμε το βίντεο ....

...ελπίζω να πρόσεξες την γυναίκα με το καλάθι από ψώνια που χαλαρά περνάει δίπλα...από ένα στυγνό δολοφόνο με ματωμένο μαχαίρι που πριν από λίγο έσφαζε ένα άνθρωπο.....δεν ξέρω για την γυναίκα άλλα εγώ αν ήμουν εκεί εκτός από χεσμένος θα είχα ανέβει στο βουνό....δίπλα από το μαυρουκο δεν πέρναγα με ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!
Στο ραδιόφωνο του Λονδίνου το LBC 97.3 έσκασε μάρτυρας που έδωσε μόνο το όνομα Τζειμς !! και δήλωσε ότι είδε δυο ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι δίπλα στον "νεκρό" ..."Στην αρχή νόμιζα ότι οι δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πεσμένο άνθρωπο άλλα μετα από λίγο είδα κομμάτια κρέας σαν από κρεοπωλείο....τον έκαναν κομμάτια κανονικά!!" ....είπε ο Τζέιμς!!!
Αρα εδώ πρέπει να δεχτούμε ότι δυο άγνωστοι πλησίασαν ένα άλλον άγνωστο στην μέση του δρόμου και κατάφεραν να τον "σφάξουν" στην κυριολεξία ....δηλαδή να του κόψουν τον λαιμό και μάλιστα σε σημείο "μάρτυρας" να δει κομμάτια σαν από κρεοπωλείο!!.....Αλλά από την άλλη ...σε όλο το κινηματογραφικό σκηνικό ...το ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ !!...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ? ....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ?.....
Μετά από την σφαγή οι δυο δολοφόνοι κουνούσαν τα χέρια με τα μαχαίρια και έχοντας και ένα πιστόλι και έλεγαν στους περαστικούς!!! Να τους τραβήξουν φωτογραφίες .....!! Είχαν ποιο πολύ ανάγκη την δημοσιότητα!!!! Από το να αρχίσουν να τρέχουν για να γλυτωσουν την ζωη τους!!!!!!!!!
Τώρα σε όλο το παράλογο σκηνικό έρχεται και αυτή η ριμάδα η αφηρημάδα των σχεδιαστών....γιατί είπαμε το να σχεδιάσεις κάτι δεν σε κάνει αναγκαστικά και να μην είσαι και μαλάκας ....!
Θα δούμε λοιπόν ποιο κάτω ότι στο ΣΚΗΝΙΚΟ τς θεατρικής παράστασης κάποιος μαλάκας ξέχασε να σβήσει όλα τα σημάδια ....ότι ήταν θεατρική-κινηματογραφική παράσταση!!! ...κοίτα μόνος σου!!
















STRANGER ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

Πηγή: www.katohika.gr 

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ>>http://www.awakengr.com/2013/05/blog-post_5100.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές