Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ 3 ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ...ΑΛΛΆ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ

30-06-2013: Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στον Προμαχώνα Σερρών, στον Κορινό Πιερίας και στο Νέο Μαρμαρά ΧαλκιδικήςΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 30 Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στον Προμαχώνα Σερρών, στον Κορινό Πιερίας και στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής
Συνελήφθη ένας υπήκοος Βουλγαρίας 25 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη χθες (29.06.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ένας υπήκοος Βουλγαρίας 25 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, στην Βουρβουρού Χαλκιδικής, εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο έξω από ξενοδοχείο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον Κορινό Πιερίας την 18.06.2013 και οι αστυνομικοί το έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε στο σημείο ο 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς επιβιβάστηκε στο όχημα και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως το όχημα εξετράπη της πορείας του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει το μπαρ του ξενοδοχείου, έγινε όμως αντιληπτός από τον φύλακα και αποχώρησε.
Από την ενδελεχή έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος διέπραξε τρεις κλοπές τον Ιούνιο του 2013 και ειδικότερα:
  • βραδινές ώρες της 13/14.06.2013 στον Προμαχώνα Σερρών, αφαίρεσε το Ι.Χ. Επιβατηγό ενός 77χρονου το οποίο βρέθηκε την 20.06.2013 στην παραλία Κορινού Πιερίας.
  • πρώτες πρωινές ώρες της 18.06.2013 στον Κορινό Πιερίας, αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 31χρονου το χρηματικό ποσό των (560) ευρώ και το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο.
  • πρώτες πρωινές ώρες της 25.06.2013 στη Λαγόμανδρα στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, αφαίρεσε από χώρο ιδιοκτησίας 55χρονου έξι μπιτόνια που περιείχαν συνολικά (90) λίτρα βενζίνη.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές