Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'' ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ...

Τα κοιτάσματα…θέλουν


 Το έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά. Το μήνυμα είναι ενημερωτικό για όσους δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη γιατί μας “αγαπάνε” τόσο πολύ οι “σωτήρες” μας… Αγαπητοί φίλοι. Είναι πολύ δύσκολο για ανθρώπους… “μη ειδικούς” να απορρίψουν (ως μυθεύματα) ή να επιβεβαιώσουν την εγκυρότητα μηνυμάτων όπως το επισυναπτόμενο. Ωστόσο, νομίζω ότι η επαλήθευσή τους ή όχι είναι πολύ απλή αν, επιτέλους, η αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία κάνει (γιατί όχι;) μια ενυπόγραφη, σχετική, δημόσια δήλωση. Ως, εκ τούτου, και μέχρι να υπάρξει μια τέτοια δήλωση μηνύματα σαν κι’ αυτό μπορούν να θεωρούνται… έγκυρα. Ευχαριστώ.
Νι Κάππα (Αθήνα).
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ‘Ε’, και ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ. Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ TON ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ AΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΩ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ…
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ‘Ε’, ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ‘ΕΙΔΙΚΩΝ’ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 60.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ… ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!
ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ… ΛΗΜΝΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (βλ. ΕΒΡΑΙΟΙ). ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, Γ. ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α’ ΕΚΔΟΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ… ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.
ΑΚΟΜΑ, ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ… ΑΠΟΘΗΚΕΣ! ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ!

Τον Φεβρουάριο τού 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ‘ραδονίου’ στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κ. ά. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη ουρανίου στις προαναφερθείσες περιοχές. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση τού εκεί υπεδάφους από την TVX GOLD τού γνωστού George Soros, το οποίο εμπεριέχει όχι μόνο χρυσό, αλλά και ουράνιο.
Και ρωτάμε: ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τ’ απο- τελέσματα τών μετρήσεων τού ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό τών 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία τών κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοιτάσματα ουρανίου που περιέχει16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως: ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ότι: η περιοχή και μόνο τού όρους
Σύμβολο τού νομού Καβάλας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου… ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!. Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960 τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ… ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ …. Να, λοιπόν, γιατί θέλουν την Μακεδονία! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
Με την συνδρομή του φίλου nikos τα ακόλουθα:


Πηγή http://parganews.com/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd/#ixzz2YlReCHVw


Πηγή http://parganews.com/%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd/#ixzz2YlNpTeUy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές