Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

SOS ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)... ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ...


Βίντεο: Θρασύδειλοι αναρχοαριστεροί δολοφόνοι σακατεύουν άτομο στο Μοναστηράκι λόγω...εμφάνισης!!! (Κανείς δεν σοκάρεται και το σύστημα τους στηρίζει...)

Πριν λίγα χρόνια ένας άλλος νεαρός δέχτηκε επίθεση από αναρχικούς στο Μοναστηράκι και αμύνθηκε... Τους πήρε το μαχαίρι και το χρησιμοποίησε εναντίον τους. Το αποτέλεσμα ήταν να φάει 21 χρόνια φυλακή, χωρίς να έχει πεθάνει κανείς!!!

Με τις πλάτες του συστήματος κάνουν τους μάγκες οι θρασύδειλοι αναρχοαριστεροί δολοφόνοι. 

Όταν χτυπάνε 50 άτομα έναν δεν τρέχει τίποτα. Αν τις φάνε αυτοί χαλάει ο κόσμος. Όταν τους συλλαμβάνουν με όπλα και εκρηκτικά, να κάνουν ληστείες, εμπρησμούς, βομβιστικές ενέργειες, πέφτουν στα μαλακά. Αν κάποιος δεν κάτσει να τον σακατέψουν φυλακίζεται...

Είναι τόσο ξεφτίλες που δημοσιεύουν τα ρεζιλίκια τους και καμαρώνουν κιόλας... Καμαρώνουν που είναι κότες, καμαρώνουν που είναι κτήνη, καμαρώνουν που είναι θρασύδειλοι...

Δεν φταίνε μόνον αυτοί όμως... 

Κάντε μια γρήγορη αναζήτηση και παρατηρήστε πως παρουσιάζουν το θέμα τα διάφορα μπλογκς και σελίδες. Οι αναρχικοί πανηγυρίζουν και απειλούν, οι αριστεροί χαίρονται, οι "σοβαροί" γελάνε μέσα από τα δόντια τους και δεν καταδικάζουν...

Δείτε το βίντεο:

Διχάζει το βίντεο που δείχνει ξυλοδαρμό ακροδεξιού στο Μοναστηράκι – Τον έσωσαν μετανάστες υπάλληλοι μαγαζιού

01.07.2013 00:20

Ενα βίντεο που ανέβηκε στο youtube και απεικονίζει ξυλοδαρμό ακροδεξιού από ομάδα ατόμων δίνει τροφή για σχόλια τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο.
Η λήψη, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στο youtube, δείχνει να είναι από το απόγευμα του Σαββάτου στο Μοναστηράκι, ενώ το άτομο που δέχθηκε την επίθεση έσωσαν οι μετανάστες υπάλληλοι γνωστού εστιατορίου της περιοχής.
Οπως ήταν αναμενόμενο οι εικόνες έχουν προκαλέσει αίσθηση και ποικίλα σχόλια και συζητήσεις στα social media και όχι μόνο.

               




--------------------------------------------


ΔΕΝΔΙΑΣ: ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ - ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ!

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις .

dendiasnomos
Στον «νόμο και την τάξη» με επίκεντρο το μεταναστευτικό και την ασφάλεια αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας στην ομιλία στο συνέδριο της ΝΔ, επισημαίνοντας παράλληλα τη διαφωνία της Αθήνας στο «Δουβλίνο 3»
Ανέφερε πως τον Ιούνιο του 2012, έμπαιναν κάθε μέρα από τον Έβρο ένα χωριό από παράνομους μετανάστες, ενώ σήμερα είναι θέμα αν μπαίνει ένας την εβδομάδα, όπως σημείωσε.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι η Ελλάδα έχει πια καθαρό το κέντρο της πρωτεύουσας του κράτους και μπορεί ο καθένας να κυκλοφορήσει με ασφάλεια.
«Εδώ και λίγους μήνες αυτό δεν ήταν δυνατόν. Αυτό το κατάφερε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά» τόνισε ο υπουργός.
«Δική μας προμετωπίδα είναι ο νόμος και η τάξη. Τον νόμο και την τάξη θα επιβάλουμε. Για εμάς δεν είναι ανεκτές οι Σκουριές, όπως δεν είναι ανεκτή και η Μανωλάδα».
Παράλληλα σημείωσε ότι η Ελλάδα διαφώνησε με την Ευρώπη στο Δουβλίνο 3.
«Από εδώ και πέρα θα υπάρχει πορεία διαφοροποίησης» συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας, εξηγώντας ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Οι ευρωπαίοι οφείλουν να αντιληφθούν πως «πρέπει να συμφωνήσουμε ώστε όσοι παράνομοι μετανάστες μπαίνουν και δεν μπορούν να επιστραφούν, να μοιράζονται και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης», τόνισε.
TVXS

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΆ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ 

ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΛΕΝΕ 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ3 >>>

Kαμπανάκι για το “Δουβλίνο 3″: Θα γεμίσουμε λαθρομετανάστες αν ισχύσει

SOS, για τις επιπτώσεις που θα έχει η χώρα μας, η προωθούμενη συνθήκη με την επονομασία “Δουβλίνο 3″ που αφορά την ευρωπαϊκή πολιτική για τη λαθρομετανάστευση, εξέπεμψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, καλώντας παράλληλα όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο ώστε να δημιουργηθούν συμμαχίες υπέρ των ελληνικών θέσεων.
Αφορμή η συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπής του νομοσχεδίου για την κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη δημιουργία Κέντρων Υποδοχής και Φύλαξης παράνομων λαθρομεταναστών το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τους βουλευτές των κομμάτων της τρικομματικής κυβέρνησης.
«Το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:
«Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις. Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ
---------------------------------

Αμεση καταγγελία των κανονισμών Δουβλίνο 2 και 3.



Οι χώρες, τα έθνη, οι λαοί μπορούν να διαπραγματεύονται τα πάντα εκτός από την ίδια την ύπαρξή τους. Συστατικά αυτής της ύπαρξης είναι ο σκληρός πυρήνας του «εαυτού» εκάστης συλλογικότητας και, φυσικά, η συνέχιση του τρόπου της ζωής της, όπως χαρακτηρίζεται από τα ήθη, τα έθιμα, εκφράζεται από τη γλώσσα και επεκτείνεται πέραν των ορίων του βιολογικού τέλους των μελών της μέσω της θρησκείας.
 Τα έθνη υπερβαίνουν σε προσδόκιμο ζωής το όριο των θνητών μεμονωμένων υπάρξεων και συγκολλούνται διαχρονικά με την ακατάλυτη ουσία της Ιστορίας.
 Φυσικά, επιβάλλεται να ρίπτουν στον κάλαθο των αχρήστων συμφωνίες, συνθήκες και ενυπόγραφες δεσμεύσεις που απειλούν την αδιατάρακτη συνέχιση και το καλώς έχειν όλων των προαναφερθέντων.
 Μία κατάπτυστη και επαχθής συμφωνία που στρέφεται ευθέως κατά της κοινότητας των Ελλήνων είναι ο κανονισμός Δουβλίνο 2 της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που, όπως έγραψε η εφημερίδα μας, «μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών».
Η επονείδιστη κυβέρνηση Σημίτη είχε συμφωνήσει το 2003 οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο να επιστρέφονται πίσω στην Ελλάδα!
Τώρα, όπως ανέφερε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «δημοκρατίας», η συνθήκη Δουβλίνο 2 θα γίνει... Δουβλίνο 3 και θα επαναλαμβάνει τις αρνητικές για τη χώρα μας διατάξεις. Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας μας, «ο αναθεωρημένος κανονισμός Δουβλίνο 3 αγνοεί πλήρως το βασικό ελληνικό αίτημα, να επιμερίζονται δηλαδή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. όσοι εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα και στη συνέχεια ζητούν άσυλο. Οι Ευρωπαίοι δεν το δέχτηκαν».
Είτε το δεχτούν είτε όχι οι... Ευρωπαίοι, αυτό το σύνολο πληθυσμών που δανείστηκαν όνομα από το λεξικό της ελληνικής μυθολογίας, το έθνος μας δεν είναι δυνατόν ούτε επιτρεπτό να αυτοκτονήσει.
Η λύση είναι απλή και αναπόφευκτη. Αμεση καταγγελία των κανονισμών Δουβλίνο 2 και 3 και λειτουργία του κράτους με βασικό άξονα την εθνική επιβίωση. Τα λοιπά είναι χάσιμο χρόνου.
Τελεία, παύλα, τέλος.



---------------------------------

Εφαρμογή Δουβλίνου ΙΙ στην Ελλάδα[Επεξεργασία]

Τον Μάρτιο 2011 τα αιτήματα ασύλου που εκκρεμούν στην Ελλάδα εκτιμάται ότι είναι περίπου 45.000.[37] Λόγω της κακής λειτουργίας του συστήματος αιτήσεων και παροχής ασύλου στην Ελλάδα, η Γερμανία το 2010 αποφάσισε για ένα έτος να αναστείλει την εφαρμογή του κανονισμού Δουβλίνο-ΙΙ, απόφαση την οποία έχουν πάρει και εφαρμόζουν ήδη η Σουηδία, η Μ. Βρετανία, ηΙσλανδία, η Νορβηγία, η Αυστρία, η Φιλανδία και η Δανία.[37][42] Σύμφωνα με την μη Κυβερνητική Οργάνωση ECRE (European Council on Refugees and Exiles) η πιθανότητα κάποιος μετανάστης να αναγνωριστεί στην Ελλάδα ως πρόσφυγας (αν καταφέρει και αιτηθεί άσυλο [43]) είναι πολύ μικρή.[44] Σύμφωνα με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες [45] το έτος 2009 ένας μετανάστης είχε ελάχιστες πιθανότητες να αναγνωριστεί ως πρόσφυγας στην Ελλάδα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.[46] Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) η Ελλάδα μαζί με την Δανία και την Ολλανδία κατατάσσεται σε έκτη θέση στις ευρωπαϊκές χώρες για τις περισσότερες αιτήσεις ασύλου σε σχέση με τον πληθυσμό (η Κύπρος κατατάσσεται πρώτη με 3.600 αιτήσεις ανά εκατομμύριο κατοίκων και ακολουθούν η Σουηδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Αυστρία). Σε απόλυτους αριθμούς το 2010 η Γαλλία δέχτηκε τις περισσότερες αιτήσεις για άσυλο (51.600 αιτήσεις) ενώ η Ελλάδα το 2010 δέχτηκε πάνω από 10.000 αιτήσεις ασύλου.[47]
Στις 21 Ιανουαρίου 2011 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την στάση του Βελγίου και της Ελλάδας με αφορμή την επιστροφή ενός Αφγανού μετανάστη από το Βέλγιο πίσω στην Ελλάδα. Ο μετανάστης ταξίδεψε μέσω του Ιράν και της Τουρκίας και εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας στις 7 Δεκεμβρίου 2008 (από την Μυτιλήνη). Στις 10 Φεβρουαρίου 2009 ο μετανάστης αυτός έφτασε χωρίς χαρτιά στο γραφείο Αλλοδαπών του Βελγίου όπου αιτήθηκε άσυλο. Στις 15 Ιουνίου 2009 ο μετανάστης επιστράφηκε χωρίς την θέλησή του στην Ελλάδα σύμφωνα με τον κανονισμό του Δουβλίνου-2. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ότι "η επιστροφή μεταναστών αιτούντων άσυλο πίσω στην Ελλάδα παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα".[48] 
Η Ελλάδα καταδικάστηκε για απάνθρωπη-εξευτελιστική μεταχείριση αλλά και άθλιες συνθήκες κράτησης του πρόσφυγα (παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). Το Βέλγιο καταδικάσθηκε για παραβίαση του δικαιώματος στη ζωή με την απόφασή του να απελαθεί ο πρόσφυγας στην Καμπούλ. Επίσης το Βέλγιο καταδικάστηκε γιατί παραβίασε και το δικαίωμα προσφυγής του μετανάστη σε μία δίκαιη και σύντομη δίκη.[49][50][51] Σύμφωνα με μη κυβερνητικές οργανώσεις (όπως η Φλαμανδική Vluchtelingenwerk Vlaanderen, η Διεθνής Αμνηστία, η Ciré, η Βελγική Jesuit Refugee Service Belgium, European Council on Refugees and Exiles, CRE, Caritas International) οι αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα κακοποιούνται ζώντας στους δρόμους ή σε υπερπλήρη κέντρα κράτησης και η διαδικασία χορήγησης ασύλου χαρακτηρίζεται προβληματική ενώ αρνητικά σχολιάζουν την συνθήκη Δουβλίνο-2. Ο Kathelijne Houben από την Βελγική μη-κυβερνητική οργάνωση για τους πρόσφυγες Vluchtelingenwerk Vlaanderen υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να υποστηρίξει την Ελλάδα σε νομοθετικές μεταρρυθμίσεις σχετικά με το σύστημα ασύλου.[52]
Το 2011 ο Ελληνικός νόμος 3907/2011 «Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/115/ΕΚ "σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη - μέλη για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών" και λοιπές διατάξεις» θεσπίστηκε για την αναδιάρθρωση των κρατικών λειτουργιών απονομής ασύλου. Μέσα στον νόμο αυτό προβλέπεται η εθελούσια επιστροφή του μετανάστη αλλά υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί όπως σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει συνεργασία με τις πρεσβείες ή κακές πολιτειακές συνθήκες στις χώρες των μεταναστών κλπ.[37]
Από την Ελλάδα έχει προταθεί η ανακατανομή και η μετεγκατάσταση μεταναστών χωρίς χαρτιά με δίκαιη αναλογία σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρώπης.[16][37]
Σύμφωνα με καταγγελτική αναφορά 14 οργανώσεων που ασχολούνται με μεταναστευτικά ζητήματα, η Ελλάδα δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της όσον αφορά την πρόσβαση των αλλοδαπών στη διαδικασία χορήγησης ασύλου, καθώς η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής δέχεται μόνο 20 αιτήσεις χορηγήσεις ασύλου κάθε Σάββατο.[53]
---------------------------------


------------------------------------------
ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ‼!

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις .
antiejoyxsiastes
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ
Επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγο έξω από ψητοπωλείο στην περιοχή της Ροτόντας. Τρία ζευγάρια που έτρωγαν στο μαγαζί, κατά την αποχώρησή τους, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 40 αντιεξουσιαστών, οι οποίοι θεώρησαν ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο ένας από τα έξι άτομα γρονθοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν τα άτομα που δέχτηκαν την επίθεση ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής κι αν έφεραν κάποιο διακριτικό.
Πηγή: thestival
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19527:2013-06-30-21-39-23&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές