Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η ντροπή μιας Ελληνίδας, Μακεδόνισσας, Θεσσαλονικιάς

Η ντροπή μιας Ελληνίδας, Μακεδόνισσας, Θεσσαλονικιάς

 

 
Picture
  Μόνο ως ντροπή το νιώθω. Yπερβολή ; Ίσως. Συγχωρήστε το μου, όμως,  σας παρακαλώ.

Όλα τα είχαμε, μας έλειπε  το «μουσείο» του σπιτιού που «γεννήθηκε» ο Μουσταφά Κεμάλ, ο σφαγέας των σφαγέων, ο επινοητής και  προκάτοχος του Χίτλερ στις εθνοκαθάρσεις. Αρμένιοι, Γεωργιανοί, ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το αίμα των Ελλήνων του Πόντου και των παραλίων της Μικράς Ασίας, ζητά ακόμη δικαίωση. Οι διηγήσεις  και περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων είναι ανατριχιαστικές.

Υπάρχουν πάμπολλες καταγεγραμμένες μαρτυρίες,  από τις οποίες 
μπορεί κανείς να πληροφορηθεί τις αγριότητες και ωμότητες , πέρα πάσης φαντασίας, τις οποίες διέπραξε ο στρατός του αιμοσταγούς Κεμάλ και ιδίως ο εθελοντικός στρατός του, οι Τσέτες. Που να μην το ξεχνάμε ήταν Κούρδοι , για να θυμηθούμε και την ……  «ελληνοκουρδική φιλία».  

Αλλά πού νάρθει αυτή η δικαίωση! Πρόκαμε και ήρθε  ο τουρκολάγνος δήμαρχος,  που σκοπό έχει να κάνει «σκόνη και θρύψαλα» την ελληνική ιστορία, μαζί με τους/τις ρεπούσιδες, για να …………..αυξηθούν οι τουρίστες στην Θεσσαλονίκη ,από την «γείτονα» και «φίλη» χώρα (την  Τουρκία. ντέ, για όσους δεν κατάλαβαν). Κι΄έτσι, κοντά στους  λαθρομετανάστες μουσουλμάνους (στην συντριπτική πλειοψηφία), που κυκλοφορούν στην Αριστοτέλους με τα καροτσάκια τους, εμπορευόμενοι την ανακύκλωση από τους κάδους,  φέτος, κυκλοφορούν και οι μαντιλοδεμένες τουρκάλες τουρίστριες. Χάρμα ειδέστε.

Αλήθεια, θυμάστε που οι προοδευτικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου  φώναζαν, μη γίνουμε γκαρσόνια στους ευρωπαίους;. Τώρα τί λένε ; Μάλλον όμως δεν θα τους πειράζει. Ούτως ή άλλως στο κόλπο είναι κι’ αυτοί…..

Και για να επανέλθουμε στο «μουσείο Ατατούρκ», να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα και μελέτες (διασταυρωμένων πολλαπλώς πληροφοριών) ο Μουσταφά Κεμάλ γεννήθηκε στην Χρυσαυγή του Λαγκαδά, χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη και μέχρι τα 7 του χρόνια, οπότε και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη,   έβοσκε πρόβατα.  Και κατά πολλά επίσης δημοσιεύματα, εκ των οποίων πολλά αμερικάνικα, αλλά και τουρκικά, ήταν Ισπανός εβραίος στην καταγωγή.

Δεν με ενοχλούν οι τουρίστες από την Τουρκία και από κανένα άλλο τόπο του κόσμου. Τους θέλουμε όλους και όχι μόνον για το χρήμα που θα αφήσουν – ας ελπίσουμε δηλαδή-. Θα συμφωνήσω μ’ αυτό που είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γεροντόπουλος κατά τα εγκαίνια του «μουσείου»  στις 16/08/13 στη Θεσσαλονίκη :«Εμείς, οι Έλληνες σεβόμαστε τη φιλία και τη συνεργασία των βαλκανικών λαών. Τα σημερινά εγκαίνια το αποδεικνύουν». 

Εμείς τα σεβόμασταν πάντα, αυτοί ;

Κωνσταντία Καλαμπαλίκα –Αποστολίδου
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και
Πρόεδρος Επιτροπής  Δεοντολογίας του Κόμματος  ΣΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές