Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΩΦΕΥΟΝΤΕΣ)

Η «ξανθιά του YouTube» και η ισλαμοποίηση της Γαλλίας

Δείτε το βίντεο μιας απλής νεαρής Γαλλίδας, γνωστής ως «Ξανθιάς του YouTube» (la blondede youtube), να λέει απλές αλήθειες για το Ισλάμ, την συνεχιζόμενη ισλαμοποίηση της Γαλλίας, την καλλιέργεια «ενοχών» στον γηγενή πληθυσμό λόγω, δήθεν, «μη ανεκτικότητας» και την ανάγκη κοινής πορείας του γαλλικού λαού απέναντι στην επέλαση του Ισλάμ.





Μετάφραση (ΚΟ):


Μια μέρα, εκατομμύρια άνδρες θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να πάνε στον Βορρά. Δεν θα πάνε εκεί ως φίλοι, επειδή θα πάνε εκεί για να κατακτήσουν. Και θα κατακτήσουν μαζί με τους γιους τους. Η κοιλιά των συζύγων μας, θα μας δώσει τη νίκηHouari Boumediene, πρόεδρος της Αλγερίας, 1974.


Σήμερα θα ξεκινήσω με τη συνέντευξη μιας γυναίκας που εξέρχεται από το τζαμί. Λέει η μουσουλμάνα γυναίκα: "μεταξύ μουσουλμάνων αδελφών μπορεί κανείς να επιτεθεί στον άλλο, μπορεί κανείς να επιτεθεί σε Χριστιανό, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε μουσουλμάνο"Μπράβο κυρία. Μας είπατε φωναχτά αυτό που το Ισλάμ ψιθυρίζει Έτσι:. μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν καθολικό, αλλά δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν μουσουλμάνο. Καλό. Και είμαι εγώ αυτός που δεν έχω σεβασμό; Μας λένε, εδώ στη Γαλλία, ότι εμείς δεν δείχνουμε σεβασμό και ότι δεν δείχνουμε καθόλου ανεκτικότητα

Έτσι, σήμερα ας μιλήσουμε σχετικά με την ανεκτικότητα. Επιτρέψτε μου να σταθώ σε κάποια σημαντικά πράγματα: Στη Γαλλία είχαμε συνηθίσει να λέμε τις θρησκευτικές γιορτές «Πάσχα» και «Χριστούγεννα». Τώρα τις λέμε "διακοπές της άνοιξης" και "χειμωνιάτικες γιορτές". Εντάξει, δεν είμαστε ανεκτικοί. Ας μιλήσουμε για την αλλαγή του μενού στα γαλλικά κυλικεία για να ευχαριστηθούν όλοι. Εντάξει, δεν είμαστε ακόμα ανεκτικοί. Ας μιλήσουμε για όλα τα Χαλάλ κρεοπωλεία. Πάνω από το 70% των σφαγείων μας άλλαξαν και έγιναν Χαλάλ σφαγεία. Ακόμα δεν είμαστε ανεκτικοί. Στη Γαλλία έχουμε 2248 τζαμιά. Δεν είμαστε ανεκτικοί. Για να σας δώσω μια ιδέα: στην Αλγερία, υπάρχουν 50 εκκλησίες. 7 από αυτές θα πρέπει να κατεδαφιστούν σύντομα. Και είμαστε εμεί ςοι μη ανεκτικοί. Το 2008 υπήρξε ένας ιερέας (μόνο ένα μικρό παράδειγμα από τα πολλά), ο οποίος καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκιση στο Οράν (της Αλγερίας)επειδή γιόρταζε μια θρησκευτική εορτή έξω από την εκκλησία του. Αν κάποιος μιλά για ανοχή, ενώ βλέπει το τι συμβαίνει στη χώρα μας, κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της (μουσουλμανικής) «προσευχής», ας μιλήσει για ανοχή! (Μουσουλμανικές προσευχές στους δρόμους της Γαλλίας). Κάποιος μου λέει ότι δεν έχουμε σεβασμό προς τη θρησκεία τους. Εμείς δεν έχουμε σεβασμό; Έχετε δει ποτέ πέτρες να εκτοξεύονται κατά των τζαμιών σας; Δεν νομίζω. Όμως την περασμένη χρονιά μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε μια καθολική εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Θα μας πουν και πάλι να μην συγχέουμε τα πράγματα. Εφημερίδα: Πιστοί λιθοβολήθηκαν την ώρα της λειτουργίας. 

Αφήστε τους αριθμούς να μιλήσουν:Στις γαλλικές φυλακές μας το 60 - 70% είναι μουσουλμάνοι. Αυτός ο αριθμός δεν προέρχονται από εμένα, προέρχεται από το Μεγάλο Ιμάμη της Γαλλίας. (Το Ισλάμ, πρώτη θρησκεία στην γαλλικές φυλακές) Ένας άλλος αριθμός που μόλις κυκλοφόρησε: το 80% των Αφρικανών του Μαγκρέμπ (Βόρεια Αφρική) δεν εργάζονται και ζουν από τα επιδόματα του κράτους. Όταν βλέπω σε ένα λεωφορείο ένα μόνο (Γάλλο), ενώ 50 άλλα άτομα φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ". Μπορείτε να το χαρακτηρίσετε αυτό "σεβασμό"; Εγώ το λέω πρόκληση. Φωνές πλήθους μουσουλμάνων: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο Αλλάχ είναι ο μόνος Θεός και οι Εβραίοι είναι ο εχθρός του Αλλάχ και οι Εβραίοι είναι ο εχθρός του Αλλάχ».  Ήρθε η ώρα για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν να μας λένε ότι επειδή έχουμε μια άποψη για το Ισλάμ είμαστε ‘ισλαμόφοβοι’. Στοπ. Είναι μια δικαιολογία για την άρνηση της αλήθειας. Δεν έχω τίποτα εναντίον των Μουσουλμάνων. Έχω ένα πρόβλημα με το Ισλάμ, που υποτίθεται ότι μας λέει ότι το (Κοράνι) είναι ένα βιβλίο ειρήνης και αγάπης. Ένα βιβλίο ειρήνης και αγάπης που έχει 255 προτροπές για μίσος, για Τζιχάντ και μίσος κατά των Εβραίων. Ας δούμε τα στοιχεία: 2.248 τζαμιά, άλλα 200 χτίζονται, αλλά καθεδρικός ναός (του Saint Jacques στην Abbeville) ισοπεδώθηκε πλήρως με μπουλντόζες, γιατί απαιτούντο 3 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις. Και έχουμε 200 τζαμιά υπό κατασκευή; Ναι! 

Εμείς οι Γάλλοι πρέπει να πορευτούμε μαζί. Το Ισλάμ είναι μια μεγάλη θρησκεία, ισχυρή και δυνατή. Το πρόβλημα των Γάλλων και των Ευρωπαίων είναι η έλλειψη αλληλεγγύης. Δεν κάνω καμία έκκληση σε μίσος, ούτε σε βία. Σας καλώ μόνο να προβληματιστείτε σχετικά με το μέλλον της χώρας μας. Είναι σημαντικό. Ευχαριστώ όλους όσους υποστηρίζουν και δημοσιεύουν τα βίντεο μου. Σας ευχαριστώ όλους. Στέλνω ένα φιλάκι σε όλους εσάς. Merci και Vive la France.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Πηγή
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ >>http://sxolianews.blogspot.gr/2013/08/youtube.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές