Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ?

Να γίνουμε όλοι ΚΚΕ για να σωθούμε


Ποιο είναι το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα; 
Να είσαι… ΚΚΕ.
Ποια είναι η καλύτερη ΜΚΟ; 
Ο Περισσός; 
Ποιοι είναι οι πιο ευνοημένοι φορολογούμενοι της χώρας; 
Τα κομματικά στελέχη του ΚΚΕ. 
Τελικά αυτό το κόμμα είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η απίστευτη ελληνική κουτοπονηριά σε συνδυασμό με την αναίδεια και την «τζάμπα μαγκιά». Και τελικά, οι πραγματικοί νικητές του Εμφυλίου είναι οι κομμουνιστές, όχι στα πρώτα χρόνια που υπέστησαν τα πάνδεινα, αλλά από τη Μεταπολίτευση και μετά όπου έχουν γίνει κράτος εν κράτει.

Για παράδειγμα, ο Περισσός αρνείται εδώ και πολλά χρόνια τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος επικαλούμενος απόρρητα προσωπικά δεδομένα των μελών του. Δηλαδή επικρατεί η απόλυτη ασυδοσία επειδή δήθεν θα φανούν οι πολίτες που δίνουν συνδρομή στο κόμμα και θα διωχθούν. Αστεία πράγματα, σιγά μην ανοίξουμε και τη Μακρόνησο. Για να μην πούμε ότι μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων κι όχι μόνο έχουν κάνει γερό πέρασμα από το ΚΚΕ στα νιάτα τους και είναι και οι χειρότεροι εργοδότες. Παρ’ όλα αυτά το ΚΚΕ αρνείται τον έλεγχο, συνεχίζει να λειτουργεί υπό καθεστώς αδιαφάνειας και μοιάζει με μαγαζί της νύχτας που δεν κόβει ποτέ αποδείξεις, δε δηλώνει ποτέ τι έσοδα κι έξοδα έχει κι όταν το σφραγίζουν, δίνει μια ο ιδιοκτήτης, σπάει τις σφραγίδες και καταγγέλλει το κράτος που δε θέλει την.. ελεύθερη επιχειρηματικότητα.

Επίσης, πουλάει το ΚΚΕ ένα περιουσιακό του(;) στοιχείο αλλά δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Πουλάει μια συχνότητα που του δόθηκε δωρεάν από το κράτος αλλά κανείς δεν γνωρίζει το τίμημα, τον αγοραστή, τι τελικά έχει πουληθεί, αν πληρώθηκε φόρος γι’ αυτή τη συναλλαγή. Μια ιδιότυπη ομερτά γύρω από ένα θέμα που εγείρει πολύ σοβαρές ενστάσεις αλλά και που δείχνει πόσο σάπιο είναι το σύστημα των αδειοδοτήσεων τηλεοπτικών σταθμών και ραδιοφώνων. Η πλάκα είναι, όμως, ότι μόνο σε ένα κόμμα, το ΚΚΕ, δόθηκε συχνότητα που την εκμεταλλεύτηκε και τώρα βγάζει και κέρδος από αυτήν. Πώς είναι, όμως, δυνατόν, εν έτει 2013 να γίνεται μια τέτοια συναλλαγή και να επικρατεί σκοτάδι, μεγαλύτερο από αυτό της ΕΡΤ; Το υπουργείο Οικονομικών δεν πρέπει να παρέμβει;

Άλλο παράδειγμα: Είσαι ΚΚΕ, δηλώνεις την αντίθεσή σου στο υπάρχον κοινοβουλευτικό σύστημα, εργάζεσαι για την ανατροπή του, αλλά απολαμβάνεις όλα τα αγαθά του. Και χρηματοδοτήσεις, και τηλεοπτικές άδειες αλλά και το δικαίωμα να λες και να κάνεις ότι θες χωρίς ποτέ κανείς να σε μέμφεται. 
Η «ιερή αγελάδα» του μεταπολιτευτικού συστήματος, το ΚΚΕ, βρίσκεται σε μια συνεχή ασυλία.

Κι από την άλλη, έχεις κλείσει μόνιμο συμβόλαιο προστασίας και εκπροσώπησης των εργαζόμενων όλης της Γης. Είσαι ο βασικός εκφραστής των προλετάριων του πλανήτη, αλλά τους δικούς σου εργαζόμενους τους έχεις χειρότερα από τους «μαύρους» στην Αμερική πριν από 300 χρόνια. 

Δουλεύουν με μισθούς πείνας, απολύονται χωρίς αποζημιώσεις, εξωθούνται σε παραιτήσεις, τους κάνεις περικοπές που δεν έχει κάνει κανένα άλλο μαγαζί και μόλις διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν να φάνε τους λες ότι είναι «προδότες » του Κόμματος και ρεβιζιονιστές. Προφανώς η… επανάσταση του προλεταριάτου δεν ξεκινά από τον Περισσό ή εκεί χορταίνουν με λόγια κι όχι με ψωμί.

Και τέλος, όταν κάποιοι αποφασίζουν να τολμήσουν κριτική σε βάρος του ΚΚΕ βγαίνουν οι γνωστοί παπαγάλοι του Περισσού και τους καταγγέλλουν για διεθνή συνωμοσία, ξένα συμφέροντα, εκπροσώπους του αστικού κεφαλαίου που θέλει να κάνει κακό στο ΚΚΕ και άλλα τέτοια γραφικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα επαγγέλλεται την αλλαγή, δημιουργήθηκε από τη μήτρα του Περισσού και λίγο – πολύ δεν έχουν αλλάξει μυαλά, απλά έχουν βάλει επικάλυψη «εκσυγχρονισμού» για να πηγαίνουν κάπως με το ρεύμα της εποχής.

Γι’ αυτά και πολλά άλλα είναι ιδανικό να είσαι ΚΚΕ. Αφού κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς να σε ενοχλεί κανένας, ποιος θα φανταζόταν κάτι καλύτερο; Θες μια «ενοχή» που αισθάνονται ορισμένοι για τις διώξεις που υπέστησαν τα στελέχη του ΚΚΕ τα προηγούμενα χρόνια; Θες ότι πρέπει να υπάρχει το ΚΚΕ για λόγους που δεν καταλαβαίνει κανείς; Η ουσία είναι ότι 20 και πλέον χρόνια από την πτώση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού, στην Ελλάδα οι κόκκινοι δεινόσαυροι ζουν και βασιλεύουν.

www.antinews.g

αναδημοσιευση απο>>http://patriotikikinisikavalas.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές