Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

11052,4 ΛΙΤΡΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΤΩΝ ΜΠΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1 ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΚΑΙ 2 ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

11-09-2013: Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με σύλληψη τριών αλλοδαπών στο Λευκώνα Σερρών, οι οποίοι μετέφεραν με δύο οχήματα πάνω από 9.000 φιάλες λαθραίων ποτών


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 11 Σεπτεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών συνέλαβαν τρία άτομα για λαθρεμπόριο ποτών στο Λευκώνα Σερρών
Κατασχέθηκαν περισσότερες από 9.000 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών διαφόρων μαρκών, συνολικού όγκου πλέον των 11.000 λίτρων
Οι δύο εκ των συλληφθέντων ενεργούσαν ως προπομπός προκειμένου να ενημερώνουν τον τρίτο συλληφθέντα για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων κατά την διάρκεια του δρομολογίου
Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, πέτυχαν χθες (10.09.2013) τη σύλληψη τριών αλλοδαπών ενός υπηκόου Ρουμανίας ηλικίας 47 ετών και δύο υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 29 και 35 ετών, για λαθρεμπόριο ποτών.

Αρχικά, χθες πρώτες πρωινές ώρες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, στο 6ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης (ύψος Λευκώνα Σερρών), εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίοι επέβαιναν οι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν (24)λαθραίες φιάλες αλκοολούχου ποτού (βότκα), συνολικού όγκου (20,4) λίτρων.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε το Ι.Χ. Φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας εταιρίας με έδρα την Ρουμανία, με οδηγό τον 47χρονο και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν (9.274) λαθραίες φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων μαρκών, συνολικού όγκου (11.032) λίτρων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενοι εισήγαγαν από την Βουλγαρία τις ανωτέρω ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι υπήκοοι Βουλγαρίας ενεργούσαν ως προπομποί προκειμένου να ενημερώνουν τον 47χρονο υπήκοο Ρουμανίας για την ύπαρξη ελέγχων.

Συνολικά κατασχέθηκαν ( 9.298) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικού όγκου (11.052,4) λίτρων, οι οποίες εστάλησαν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Τα προαναφερόμενα οχήματα, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές