Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (80)...ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΛΚΟΥ

Οι λαθρομετανάστες είναι ευλογία για τον τόπο...


Συνελήφθησαν 9 λαθρομετανάστες, μέλη της σπείρας, ενώ εξιχνιάσθηκαν εκατόν εξήντα επτά (167) περιπτώσεις 

Η ζημιά που προκλήθηκε στο Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ,ανέρχεται στις 600.000 ευρώ (Θα τα πληρώσεις εσύ κι αυτά, Ραγιά...)
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από εκτενείς πολύμηνες αστυνομικές έρευνες, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές και φθορές σε μετασχηματιστές και καλώδια του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, στα Μεσόγεια Αττικής και σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας. 

Συνελήφθησαν, στις 7-9-2013 το πρωί, στο Περιστέρι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 έως 26 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται δύο (2) αλλοδαποί συνεργοί τους. 

Στην κατοχή τους και σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν σε τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια της Δ.Ε.Η, ένας (1) φορητός τροχός, τρεις (3) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τροχού και διάφορα εργαλεία (κόφτες, γαλλικά κλειδιά κ.α.). 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι εννέα (9) συλληφθέντες, μαζί με τουλάχιστον άλλους δύο (2) ομοεθνείς συνεργούς τους, τον τελευταίο χρόνο είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με διαρκή και δομημένη δράση και δραστηριοποιούνταν στις κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η., στα Μεσόγεια Αττικής και σε περιοχές των γειτονικών νομών. 

Συγκεκριμένα, μετέβαιναν νυχτερινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων Αττικής και σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, όπου αφαιρούσαν και προκαλούσαν φθορές σε μετασχηματιστές και καλώδια της Δ.Ε.Η., χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης. Πιο αναλυτικά, αφού ξεβίδωναν τις βίδες από τις βάσεις που στηρίζονται οι μετασχηματιστές, τους έριχναν, με τη χρήση ιμάντων, στο έδαφος και αφαιρούσαν το χαλκό από το εσωτερικό τους. 

Επιπλέον, ελάμβαναν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης για να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους και τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών, ενώ για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά το επαρχιακό οδικό δίκτυο. 

Τα μέλη της σπείρας, μετά τις κλοπές μετέβαιναν στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου και πωλούσαν, κυρίως σε Ρομά, τις ποσότητες χαλκού που είχαν αφαιρέσει, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη. 


Συνολικά εξιχνιάσθηκαν εκατόν εξήντα επτά (167) περιπτώσεις 
και συγκεκριμένα :
  • (83) στην περιοχή του Κορωπίου
  • (48) στην περιοχή του Μαρκόπουλου
  • (18) στη περιοχή της Κερατέας
  • (8) στην περιοχή των Καλυβίων
  • (6) σε περιοχές του Ν. Φθιώτιδας
  • (3) σε περιοχές του Ν. Βοιωτίας
  • (1) σε περιοχή του Ν. Ευβοίας
Η ζημιά που προκλήθηκε, από τις κλοπές και τις φθορές των μετασχηματιστών και καλωδίων από τους υποσταθμούς του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανέρχεται σύμφωνα με την Εταιρεία στις 600.000 ευρώ. 

Δύο (2) από τους συλληφθέντες, 26 ετών, ήταν έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης για πλαστογραφία, αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και άσκηση σωματικής βίας - κατά περίπτωση - και τους είχε επιβληθεί το περιοριστικό μέτρο της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, κατά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα. Επίσης, ένας ακόμα 26χρονος επέδειξε κατά τη σύλληψή του πλαστά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους και την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιστατικών.

πηγη>http://krasodad.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2753.html

==========================

OYTE MIA, OYTE ΔΥΟ, ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ... ΕΝΝΙΑ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ 167 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον μια εννεαμελής σπείρα που είχαν «χτυπήσει» τουλάχιστον 167 φορές το δίκτυο της ΔΕΗ αρπάζοντας μετασχηματιστές και καλώδια.

Οι εννέα Πακιστανοί, ηλικίας από 19 έως 26 ετών, δρούσαν στα Μεσόγεια, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και την Εύβοια.

Η συνολική ζημιά που προξένησαν στην επιχείρηση ηλεκτρισμού εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ.

Οι εννέα, η δράση των οποίων ξεκίνησε το 2012, χτυπούσαν πάντα νύχτα. Η μεθοδολογία που ακολουθούσαν ήταν να ξεβιδώνουν τις βίδες από τις βάσεις που στηρίζονταν οι μετασχηματιστές, να τους ρίχνουν χρησιμοποιώντας ιμάντες και στη συνέχεια να αφαιρούν το χαλκό από το εσωτερικό τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα μέλη της σπείρας, μετά τις κλοπές μετέβαιναν στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου και πωλούσαν, κυρίως σε Ρομά, τις ποσότητες χαλκού που είχαν αφαιρέσει, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.

Όπως προέκυψε δύο από τους συλληφθέντες ήταν κρατούμενοι για πλαστογραφία, αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και άσκηση σωματικής βίας - κατά περίπτωση - και τους είχε επιβληθεί το περιοριστικό μέτρο της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, κατά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους που διαφεύγουν τη σύλληψη.

πηγη>http://www.stoxos.gr/2013/09/oyte-mia-oyte-167.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές