Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ''ΚΑΡΑΜΕΛΑ'' ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΑΡΑΜΕΛΑ'' ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ

Ο πρωταγωνιστής του "Χάρυ Πότερ" σε ομοφυλοφιλικές σκηνές στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί!


Ο Εβραίος πρωταγωνιστής του Χάρυ Πότερ προωθεί την ομοφυλοφιλία στους θαυμαστές του μέσα απ' την νέα ταινία του Ελληνοεβραίου σκηνοθέτη Κροκίδα για την ζωή του Εβραίου ομοφυλόφιλου ποιητή Ginsberg!!!
Επίμαχη σκηνή όπου ο άλλοτε μάγος Χάρυ Πότερ μετατρέπεται σε χαρωπή ερωμένη ενός άλλου αρσενικού!
"Πρόοδος", "ανεκτικότητα", "διαφορετικότητα", "ομοφυλοφιλία"... Αυτές τις έννοιες προωθούν συστηματικά οι Εβραίοι στα παιδιά σας και τα βλέπετε ολοένα και πιο .. "χαρούμενα"..
Με λίγα λόγια αν τα παιδιά σας ασκούν συστηματικά την πρωκτοχαλάρωση είναι όλα φυσιολογικά..
Συγκλονιστικές στιγμές ζει η ανθρωπότητα παρόλο που οι περισσότεροι γκογίμ κοιμούνται όρθιοι και δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται ελέω εβραϊκής πληροφόρησης.
Η σχετική είδηση απ' τα εβραϊκά καθεστωτικά ΜΜΕ...
Αγαπητοί Έλληνες γονείς συλλογιστείτε για λίγο τα παρακάτω για να αντιληφθείτε το πως οι Εβραίοι διαμορφώνουν το χαρακτήρα των παιδιών σας και τους επιβάλλουν πρότυπα.
Εκατομμύρια Ελληνόπουλα είδαν τον νεαρό μάγο Χάρυ Πότερ και μιμούνται τα μαγικά του κατορθώματα.
Σκεφτείτε ότι η μαύρη μαγεία που προωθεί η ταινία από μόνη της απομακρύνει το παιδί σας από τις αρχές της Ορθοδοξίας. Άρα απομακρύνουν μαζικά τα παιδιά σας από μια απ' τις θεμελιώδεις αρχές στις οποίες στηρίχθηκαν αυτοί που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Τώρα πλέον που ο Χάρυ Πότερ, κατα κόσμον David Jacob Radcliffe μεγάλωσε θα πρωταγωνιστήσει σε νέους ρόλους στο Hollywood και όπως είναι αναμενόμενο εκατομμύρια οπαδοί του που μεγάλωσαν όπως και ο ίδιος θα παρακολουθούν συνεχώς τις ταινίες του. Αποτελεί δηλαδή πρότυπο εκατομμυρίων ανθρώπων.
Η εβραϊκή wikipedia μας λέει ότι ο "Χάρι Πότερ" είναι Εβραίος..
Και τώρα που μεγαλώνουν τα παιδιά σας ο "Χάρυ Πότερ" τους παρουσιάζει την ζωή ενός Εβραίου ομοφυλόφιλου ποιητή, του Allen Ginsberg, στην ταινία "Kill your darlings" του Ελληνοεβραίου σκηνοθέτη John Krokidas.
Στις φώτο ο μουσάτος "μέγας" Εβραίος ομοφυλόφιλος ποιητής, Allen Ginsberg, σε στιγμές τρυφερότητας με τον επίσης Εβραίο σύντροφό του Ορλόφσκι...
Ο Κροκίδας, σύμφωνα με την μεγάλης κυκλοφορίας εβραϊκή εφημερίδα του Jewish Journal, έχει Εβραία μητέρα και έχει και Ελληνορθόδοξη - Ιταλοκαθολική καταγωγή, ΟΜΩΣ μεγάλωσε σε εβραϊκή κοινότητα και εμπνέεται στην δουλειά του απ' τις εβραϊκές του ρίζες. Επίσης το προσωπικό του είναι στην πλειοψηφία τους Εβραίοι..
Το σχετικό απόσπασμα για την καταγωγή του Krokidas.. Θα σας τον πλασάρουν και για "ελληνικής καταγωγής" σκηνοθέτη...
ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! Φοβερό δεν είναι; Τα παιδιά σας έχουν διαχρονικά πρότυπα Εβραίους ηθοποιούς που τους διαμορφώνουν τις απόψεις προωθώντας τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου και μετατρέποντάς τα σε ζώα. Ζώα που οι Εβραίοι χρησιμοποιούν για να επιβάλλουν την Παγκόσμια Αυτοκρατορία τους.
Εννοείται ότι όλες αυτές οι σκηνές προωθούν την "ελευθερία", την "ανεκτικότητα", την "διαφορετικότητα" και οτιδήποτε άλλο μπορεί να παράγει ο εβραϊκός νους προκειμένου να μας πείσει να εγκαταλείψουμε τις αρχές των προγόνων μας και του Χριστού και να θεωρούμε την ομοφυλοφιλία αποδεκτή και μάλιστα .. επιθυμητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές