Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ένας τοίχος για τον τοίχο — Ο καθρέφτης του Ρατσισμού και του Ναζισμού των σύγχρονων Εβραίων!!!

Ένας τοίχος για τον τοίχο — Ο καθρέφτης του Ρατσισμού και του Ναζισμού των σύγχρονων Εβραίων!!!

1 Οκτωβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ   — Του William A. Cook
— Τώρα που ο Πρόεδρος μας (Ομπάμα) παρέδωσε το ψήφισμα, για να προκαλέσει τη Συριακή πανωλεθρία στα Ηνωμένα Έθνη, ίσως είναι καιρός και για τη δικαιοσύνη, να απαιτήσει να της παραδώσει ψήφισμα, για την Ισραηλινή / Παλαιστινιακή σύγκρουση, στον εν λόγω διεθνή οργανισμό.
   — Κάποιος μπορεί και πρέπει να αναδείξει την πραγματικότητα, των παράνομων μηχανορραφιών της σιωνιστικής Ισραηλινής κυβέρνησης, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, και να δουν όλοι και να γνωρίσουν και να αισθανθούν, τον τρόμο που υπάρχει στα κατεχόμενα (Παλαιστηνιακά εδάφη), με τους ανθρώπους που είναι ανυπεράσπιστοι, επειδή έχει παραχωρηθεί ατιμωρησία στο κράτος του Ισραήλ, για εγκλήματα, ατιμωρησία που δεν τυχαίνει υπέρ κανενός άλλου κράτους-μέλους του ΟΗΕ, ούτε μπορεί να συμβεί, όπως ισχύει κατά της Συρίας, την οποία απειλούν να δικαστεί ενώπιον των Διεθνών δικαστηρίων. Εξετάστε αυτά τα στοιχεία από τις σημερινές ειδήσεις τις ειδήσεις:
   — «Στα 12 χρόνια από τον Σεπτέμβριο του 2000 έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012, το Ισραήλ σκότωσε 6.550 Παλαιστίνιους στην πατρίδα τους. Από αυτούς, οι 1.335 ήταν παιδιά. Κατά την ίδια περίοδο, οι Παλαιστίνιοι σκότωσαν 590 Ισραηλινούς στην πατρίδα τους, συμπεριλαμβανομένων 85 παιδιών.
— Αυτό οι σκοτωμοί είναι μια αναλογία 11 προς 1. Όταν πρόκειται για τα παιδιά, οι Ισραηλινοί είναι ακόμη πιο αποτελεσματικοί, επιτυγχάνοντας μια δολοφονική υπέρ αυτών αναλογία 16 προς 1 περίπου. Στους αριθμούς δεν λαμβάνεται υπόψη, η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα από τις 27 Δεκεμβρίου 2008 – 18, Ιανουαρίου 2009, κατά την οποία σσκοτώθηκαν σχεδόν 1.400 Παλαιστίνιοι, από τους οποίους ένας τεράστιος αριθμός ήταν παιδιά. Ο Ομπάμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη χρονική συγκυρία, αρνήθηκε να σηκώσει ένα δάχτυλο, πόσο μάλλον να αρθρώσει μια λέξη καταδίκης του Ισραήλ.
   — Τέλος, στα παραπάνω δεν λαμβάνεται υπόψη, οι χιλιάδες των παλαιστινιακών σπιτιών που κατεδαφίστηκαν από τον ισραηλινό στρατό, με μηχανήματα που χρηματοδοτούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.» (Info@1948.org.uk ), 09/29/13 ).
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ εκτοξευει δηλητηρια   — «Εδώ είναι ένα κομμάτι των ειδήσεων αηδιαστικό, τόσο αηδιαστικό το γεγονός ότι απίστευτο. Ισραήλ και ο στρατός της κατοχής δεν είναι απλά βάναυση, απάνθρωπη και εντελώς άνευ της ηθικής. Ισραηλινού στρατού λυμάτων σπρέι στους δρόμους της παλαιστινιακής πόλης του Abu Dis ) ( Camden Abu Dis Συνδέσμου Φιλίας , στις 26 Σεπτεμβρίου).
— Εδώ είναι μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει: τη σχεδίασε και τη δημιούργησε το Ισραήλ, τόσο στα κατεχόμενα εδάφη αλλά και σε πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, τη Βρετανία και την Αμερική, όπου στη κάθε μια αντανακλάται η φυλακή που υπάρχει στην Ιουδαία / Σαμάρεια (sic). Μόνο που εδώ, τα 400 μίλια του τοίχου θα περιβάλλουν τους εβραϊκούς θύλακες που υπάρχουν σε αυτές τις πόλεις, έτσι ώστε μια πραγματική σύγκριση θα μπορούσε να γίνει φανερό σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις συνθήκες που επικρατούν στην Παλαιστίνη. Η ιδέα προέρχεται από το Ιράν, μια χώρα που απειλείται από την ατιμωρησία του κράτους του Ισραήλ? Ίσως θα μπορούσε να γίνει το επόμενο σχέδιο ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών μετά τη Συρία. Μετά από όλα αυτά κανείς δεν υπάρχει τώρα μεγαλύτερος των 63 ετών. Αυτό απαιτεί η δικαιοσύνη.
— «Αν υποθέσουμε ότι το Ιράν επιβάλλει αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με την εβραϊκή κοινότητα του, λέγοντάς τους ότι υπάρχουν περιοχές της χώρας που δεν μπορούν να πάνε, ή να τους δίνει ειδικές έγχρωμες πινακίδες για τα αυτοκίνητά τους που τους προσδιορίζει ως Εβραίους ή να κατασκευάζει ένα «φράγμα» γύρω από τις κατοικίες τους, περιορίζοντας τις κινήσεις τους και επιβάλλοντας τον αποκλεισμό τους από την αποτελεσματική πρόσβαση σε άλλα μέρη του Ιράν, ή αν κάνει (το Ιραν) ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου σε επιλεγμένα σημεία, όπου οι Εβραίοι θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά για ώρες για να πάρευν άδεια για να πάνε σε θέσεις ταμπού για νόμιμη επιχείρηση ή να επισκεφθούν έναν αδερφό ή να πάνε μια ασθενή στο νοσοκομείο. Προσθέστε σε αυτό το μίγμα μια επίσημη ανακοίνωση ότι στο εξής το Ιράν θα είναι ένα αποκλειστικό κράτος Αρίων για Αρίους και μόνο, υποβιβάζοντας έτσι αυτόματα όλες τις μειονότητες σε μια κατάσταση δεύτερης κατηγορίας, μπορείτε να φανταστείτε την κατακραυγή, για τέτοιες απίστευτες ρατσιστικές πολιτικές;» (Hameed Abdul Karim, hameed247.blogspot.com)
ΤΟΙΧΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ— Μερικές φορές ένας τοίχος είναι απαραίτητος, μόνο για να διευκολύνει το σκοπό του ανθρώπου, να συμπεριλαμβάνει ή να εξαιρεί: μήλα από αγελάδες ή ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ή για να προστατέψει τη κοινωνία από τους διεφθαρμένους,  ώστε να μη κινδυνεύει η ζωή τους. Στη πραγματικότητα, ένας τοίχος καθρεφτίζει αυτούς σε κάθε πλευρά, τους πλούσιους από τους πτωχούς, οι άνθρωποι χωρίς πατρίδα από μια χώρα αποκλειστικά και μόνο για ένα λαό, που αναγνωρίζεται μόνο από τη θρησκεία του, έναν λαό που αρνείται την ελευθερία της κίνησης ή της οικονομικής ανάπτυξης ή την πρόσβαση στους φυσικούς πόρους επιβίωσης, στα νερά που διασχίζουν τη γη τους, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στα ανοικτά των ακτών τους. Παρεμποδίζονται και αφανίζονται από αυτούς που έχουν κλέψει τη γη και τους υδροφόρους ορίζοντες και που με τους φόρους αποκλείουν έναν λαό και τον φυλακίζουν χωρίς απαγγελία κατηγορίας ή της δικαιοσύνης….. …. ….. ….. ……
**************************
William A. CookWilliam A. Cook is a professor of English at the University of La Verne in southern California.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΗΓΗ:  http://www.intifada-palestine.com/2013/09/wall-wall-mirroring-racism/
ΑΠΟΔΟΣΗ:  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ — ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές