Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

Ετσί γινόμαστε μέτοχοι στο ΝΑΟ 

από Ελλάδα και εξωτερικό



Διαβάστε τους τρόπους που με 10 ευρώ γινόμαστε κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ



Από το πρωί στις... τράπεζες Πειραιώς όλης της Ελλάδας ειναι σε ισχύ η αυξηση Μ.Κ της Δικέφαλος 1924 μέχρι του ποσού των 30.000.000 ευρω. Η διαδικασία με την οποία ο κάθε Ενωσίτης μπορεί να γίνει μέτοχος της Δικέφαλος 1924 και να αποκτήσει μετοχή ή μετοχές είναι απλός. 

Με κατάθεση 10 ευρώ στον λογαριασμό 5102-063273-924 στην Τράπεζα Πειραιώς προεγγράφεται για την απόκτηση μίας μετοχής. Φυσικά μπορεί να πάρει όσες θέλει και μπορεί ο καθένας καταθέτοντας περισσότερα χρηματα με την προυπόθεση βέβαια να βγαίνει ακέραιος αριθμός όταν το ποσο της κατάθεσης διαιρειται δια του 10. Για παραδειγμα με 160 ευρώ κάποιος γίνεται κάτοχος 16 μετοχών. 

Εννοείται πως η μετοχή θα είναι κανονικά τυπωμένη σε χαρτί με την μορφή που την βλεπετε στην φωτογραφία. Μπορούν να λάβουν ήδη μέρος στην αύξηση και οι κάτοικοι του εξωτερικού. Με κατάθεση μέσω ίντερνετ στο ΙΒΑΝ ("GR23 0172 1020 0051 0206 3273 924") του λογαριασμού και την αναγραφή του Shift code (PIRBGRAA). Κάτοχος του λογαριασμού είναι η Δικέφαλος 1924. Οι κάτοικοι εξωτερικού πρέπει να αναγράφουν το ονομά τους, το αφμ τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Η αυξηση ΜΚ θα έχει διάρκεια 4 μήνες και στην λήξη της θα αρχισει η διαδικασια παραδοσης των μετοχων στους κατόχους τους. Ηδη κάτοχοι μετοχων ειναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκειας της ΑΕΚ για την περίοδο με το μισο του ποσού που πλήρωσαν για το ειστήριο τους όμως και αυτοί θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν μετοχές μετά τους τέσσερις μήνες αφού τα χρήματα τους είναι σε αυτή την αύξηση που τρέχει. 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές