Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ?


Κίναιδος βίαζε το γιο του σε συνεργασία 

με τον εραστή του!

Monday, December 23, 2013

ΦΡΙΚΗ
Απίστευτη ιστορία σοδομισμού συγκλονίζει την Αλαμπάμα, με θύμα ένα εννιάχρονο αγόρι και δράστη τον ίδιο τον πατέρα του. Ο 32χρονος Καρλ Φίλιπ Χέρολντ κατηγορείται ότι ….

υπέβαλε σε σεξουαλικά βασανιστήρια τον ανήλικο γιο του, σε συνεργασία μάλιστα με τον ερωτικό σύντροφό του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, οι δύο άντρες δεν είχαν «ούτε ήθη ούτε ταμπού ούτε όρια».

«Κρατούσαν το παιδί αιχμάλωτο επί οχτώ μήνες στο σπίτι του κατηγορουμένου, χωρίς να του επιτρέπουν να πάει στο σχολείο ή να έρθει σε επαφή με άλλους χωρίς την επίβλεψή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση των κατηγόρων, οι οποίοι ζήτησαν από το δικαστήριο να ορίσει το ποσό της εγγύησης στο 1.000.000  δολάρια (περίπου 770.000 ευρώ).
Ο άσπλαχνος πατέρας και ο συγκάτοικός του υπέβαλαν το παιδί σε απίστευτα σεξουαλικά βασανιστήρια, τα οποία μάλιστα κατέγραφαν με την κάμερά τους και προωθούσαν ως παιδική πορνογραφία. Τους βαραίνουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας, σοδομισμό, σεξουαλική κακοποίηση, κακομεταχείριση ανηλίκου, αλλά και έκθεση προσώπου σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο ίδιος ο πατέρας, εξερχόμενος από το δικαστήριο δήλωσε, εξοργίζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος κατοίκων:
«Αγαπώ τον γιο μου και μου λείπει πάρα πολύ». Επιπλέον, διέψευσε τους ισχυρισμούς ενός αστυνομικού μάρτυρα ότι το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει με τον γιο του στο θεματικό πάρκο Disney World είχε, εν μέρει, ως κίνητρο το σεξ.
Ο δικαστής ωστόσο τον είχε χαρακτηρίσει λίγη ώρα νωρίτερα ως «ένα ιδιαίτερο είδος απειλής» και λαμβάνοντας υπ” όψιν το γεγονός ότι ο Χέρολντ είχε ιστορικό τακτικών μετακινήσεων εντός της χώρας και δεν διατηρούσε δεσμούς με την τοπική κοινότητα, ενέκρινε το αίτημα για ορισμό της εγγύησης στο 1.000.000 δολάρια. Σε ό,τι αφορά τη μητέρα του παιδιού, έγινε μονάχα γνωστό ότι έχει χωρίσει από τον Χέρολντ, κατοικεί στο Γουαϊόμινγκ και δεν συμμετέχει στην ανατροφή του εννιάχρονου αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές