Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ?

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ?

ΤΑ ΝΕΑ ''ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ'' ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ? ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ?

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΒΡΕΘΗΚΕ ''ΒΙΜΑΝΑ''

ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΗΧΑΝΗ ''ΒΙΜΑΝΑ'' ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ...
 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΜΠΑΜΑ, ΜΕΡΚΕΛ, ΣΑΡΚΟΖΙ,
ΠΟΥΤΙΝ κ.α ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ? ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ?
 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΞΗΣ...
 
ΓΙΓΑΝΤΕΣ...ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΙΘΡΑ...ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...
ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ...κ.α.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...
 
ΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ?
Ή ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ?
 
 
 


ΒΥ DiscloseTruthTV

http://www.youtube.com/watch?v=qBlwhVyZxmQ



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ :
''ΒΙΜΑΝΑ''>>>http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana

''ΒΙΜΑΝΑ''ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!

11/9: Όταν ο ΓΑΠ κατεδάφισε τους Δίδυμους Πύργους.

 
1Του Γελωτοποιού
Λέγεται ότι όλοι μπορούν να θυμηθούν που βρίσκονταν όταν έμαθαν για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.
Οι όλοι είναι πάρα πολλοί, αλλά ο Γελωτοποιός σίγουρα θυμάται.
Ήταν στην Νάξο και πήγαινε για τη δουλειά, όταν είδε κόσμο μαζεμένο σε ένα ίντερνετ καφέ. Πλησίασε και τους βρήκε όλους να κοιτάνε το τρέιλερ από κάποια ταινία καταστροφής.
Το τρέιλερ δεν του φάνηκε και πολύ πρωτότυπο. Κόσμος να τρέχει πανικόβλητος στην… (Ποια άλλη; Ποια πόλη καταστρέφουν πρώτη οι εξωγήινοι-τέρατα-τρομοκράτες-μετεωρίτες-τυφώνες;) Νέα Υόρκη.
2
Φωτιές, άνθρωποι να βουτάνε από το εβδομηκοστό και βάλε όροφο, πυροσβεστική, πτώματα και ένα πλάνο που διαρκώς επαναλαμβανόταν: Ένα αεροπλάνο να πέφτει σε ουρανοξύστη.
«Άλλη μια ταινία όπου ο Μπρους Γουίλις σώζει τον κόσμο», σκέφτηκε
Αλλά μετά παρατήρησε το σήμα του CNN και τα πρόσωπα των τουριστών που παρακολουθούσαν το ίδιο «τρέιλερ». Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει ότι αυτό που έβλεπε δεν ήταν ταινία
Αυτό που συνέβη στο Γελωτοποιό εκείνη τη μέρα, όπως και στους περισσότερους, αποκαλείται το
«φαινόμενο του ανοίκειου».
Ο Σίγκμουντ Φρόιντ (ναι, ο γνωστός Φρόιντ) δίνει τον ορισμό του «ανοίκειου»:
«Το ανοίκειο φαινόμενο παράγεται όταν εξαλείφεται η διάκριση ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, όπως όταν κάτι που πάντα θεωρούσαμε φανταστικό εμφανίζεται μπροστά μας στην πραγματικότητα.»
Στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο είναι πολύ συνηθισμένο τέχνασμα. Ίσως η πιο ιδιοφυής απόδοση του είναι στο βιβλίο του Μεξικάνου συγγραφέα Χουάν Ρούφλο: «Πέδρο Πάραμο» -το μυθιστόρημα με το οποίο ουσιαστικά επινοήθηκε ο φανταστικός ρεαλισμός.
Εκεί ο πρωταγωνιστής επιστρέφει στο χωριό του πατέρα του, όπου 3
συναναστρέφεται τους νεκρούς λες και είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει.
«Τι γίνεται, να σε κεράσω ένα καφεδάκι;»
«Δεν μπορώ να πιω, είμαι νεκρός.»
«Καλά… Παξιμάδι θες;»
(Το βιβλίο είναι αριστούργημα, μην μπερδεύεστε με το βλακώδες χιούμορ του Γελωτοποιού).
Όμως στην περίπτωση της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου το ανοίκειο λειτουργεί αντίστροφα. Εκεί είναι η ζωή που μιμείται την τέχνη, η πραγματικότητα μοιάζει να είναι αποκύημα της φαντασίας, και οι άνθρωποι, ειδικά όσοι το έζησαν από κοντά, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα όρια ανάμεσα στο αληθινό και το φαντασιακό.
Είδαμε σε προηγούμενα κείμενα τον πανικό που προκάλεσαν οι ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις φανταστικών ειδήσεων, στην Αγγλία του 1926 και στην Αμερική του 1938 (και –τηρουμένων των αναλογιών- την ταχεία διάδοση μιας σατιρικής συνέντευξης, την οποία τόσοι εξέλαβαν ως αληθινή, στην Ελλάδα του 2013).
Σε εκείνες τις περιπτώσεις –αναφέρομαι στον Ουέλς και τον Νοξ- ο νεωτερισμός των μέσων μετάδοσης έκανε πιστευτή την ιστορία περί εθνικής καταστροφής (από εξωγήινους ή από τους κομμουνιστές).
Το 2001 οι άνθρωποι είχαν δει πολλές φορές την Νέα Υόρκη να καταστρέφεται. Παλιότερα στον «Πύργο της Κόλασης», αργότερα –και με πιο ρεαλιστικά εφέ- στην «Ημέρα Ανεξαρτησίας», στο «Γκοτζίλα» και σε πολλές ακόμα ταινίες.
Έτσι, ενώ ζούσαν την αληθινή καταστροφή, ένιωθαν «σαν να είναι κομπάρσοι σε ταινία καταστροφής».
4
Τα πανικόβλητα πλήθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης έμοιαζαν με «ταινία τρόμου σε πολύ γρήγορο ρυθμό, με παραλείψεις και αλλαγές πλάνων.»
Ένας Νεοϋορκέζος είπε: «Όλοι τρέχαμε σαν να μας κυνηγούσε ο Γκοτζίλα.»
Μια δημοσιογράφος είπε ότι το να κινείσαι εκείνη τη μέρα στην Νέα Υόρκη ήταν «σαν να διασχίζεις με το αυτοκίνητο ένα τεράστιο κινηματογραφικό σκηνικό.»
Και ένας κριτικός τηλεόρασης: «Ήταν σαν η ζωή να μιμούνταν τα ειδικά εφέ κακών ταινιών, τους φρικτούς θανάτους του Πύργου της Κολάσεως ή τους εξωγήινους στην Ημέρα Ανεξαρτησίας που καταστρέφανε την πόλη».
Οι άνθρωποι έβλεπαν αυτό που συνέβαινε και ενώ ήξεραν ότι είναι αληθινό, δεν μπορούσαν παρά να το συγκρίνουν με όσα ήδη ήξεραν: Την κινηματογραφική πραγματικότητα.
Δε θα πούμε τίποτα για τις συνομωσιολογίες όπου η ίδια η CIA υποτίθεται ότι εκπαίδευσε τους τρομοκράτες ούτε για την τόσο εύστοχη δήλωση του Νόαμ Τσόμσκι ότι αυτή η επίθεση ήταν το καλύτερο δώρο για τα γεράκια της κυβέρνησης –όπως αποδείχτηκε.
Το παράξενο όπου εστιάζει ο Γελωτοποιός είναι ο τρόπος που λειτούργησε ο εγκέφαλος των παρισταμένων –και μη.
Συνηθισμένοι να απολαμβάνουν τον τρόμο στις κινηματογραφικές αίθουσες ή απλά να ενημερώνονται για βομβιστικές επιθέσεις και αεροπορικές επιδρομές σε κάποια μακρινή χώρα όπου ζουν μαύροι, Άραβες και Σέρβοι, δεν κατάφερναν να τοποθετήσουν τον εαυτό τους μέσα σε εκείνη την τόσο «εικονική» πραγματικότητα.
Ένας πατέρας (γράφει η Joanna Bourke, στο βιβλίο της “Fear: A cultural history”, εκδόσεις Σαββάλα) χρειάστηκε να επαναλάβει πολλές φορές στο παιδί του ότι αυτό που «έπαιζε» η τηλεόραση δεν ήταν video-game.
Σε αυτό το ανοίκειο φαινόμενο αναφέρεται και η Ναόμι Κλάιν, στο ντοκιμαντέρ της: «Το δόγμα του σοκ».
Αλλά εκεί ο πνευματικός κλονισμός είναι μεθοδευμένος και εξυπηρετεί συμφέροντα (χωρίς καμία, μα καμία συγκάλυψη).
Το ανοίκειο φαινόμενο στην Ελλάδα ξεκινάει όταν ένας πρωθυπουργός βγαίνει στην τηλεόραση με φόντο την υπέροχη θάλασσα -ο ήλιος λάμπει πάντα στην τιβί- και παραδέχεται ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. δείχνουν ότι έχουμε πιάσει πάτο.
5

Οι Έλληνες παρακολουθούν την είδηση λες και βλέπουν διαφήμιση του ΕΟΤ.
«Α, ωραίο και το Καστελόριζο, ε;»
«Ναι, αλλά είναι μακριά.»
«Πόσες ώρες από την Αθήνα;»
«Δε θα είναι καμιά δωδεκαριά; Το λιγότερο…»
«Τι λέει αυτός;»
«Ξέρω ‘γω. Τι θα φτιάξουμε για βραδινό;»
Το μνημόνιο είναι λιγότερο σημαντικό από το γεύμα της επόμενης ημέρας ή τις διακοπές του καλοκαιριού.
Και πριν έρθει το καλοκαίρι έρχεται το «φανταστικό» να τους χτυπήσει την πόρτα: Άνθρωποι απολύονται από τις δουλειές τους σωρηδόν (μάλλον δε θα πάμε διακοπές), καταστήματα κλείνουν (μάλλον δε θα φάμε κοτόπουλο αύριο), οι μισθοί κουτσουρεύονται (μάλλον πρέπει να παραδώσουμε τις πινακίδες του δεύτερου αυτοκινήτου), το εκκαθαριστικό της εφορίας μοιάζει με κακόγουστη φάρσα (μάλλον έκαναν λάθος).
Και πριν προλάβουν οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που ζουν αφορούν σε εκείνους και όχι σε κάποια άλλη χώρα, το φαντασιακό γίνεται μέρος της πραγματικότητας.
Ο γείτονας αυτοκτονεί (φαινόταν πεσμένος τώρα τελευταία), τα νοσοκομεία συγχωνεύονται στο στομάχι του Γαργαντούα-ΔΝΤ, τα σχολεία υπό το μηδέν, πετρέλαιο δεν μπορούμε να πάρουμε (αλλά θα ψήνουμε και κάστανα στην ξυλόσομπα), οι μισθοί μειώνονται κι άλλο (μάλλον δε θα φάμε αύριο), άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό (δεν ήταν αλήτης, έμοιαζε… κανονικός).
Και η ταινία συνεχίζεται.
Παίρνεις το λογαριασμό της ΔΕΗ και γελάς για να μην κλάψεις μπροστά στα παιδιά σου, αλλά δε θα βλέπουν τα δάκρυα σου όταν σας κόψουνε το ρεύμα.
Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να αποπληρώσεις το στεγαστικό και ότι θα πρέπει να μεταφερθείτε οικογενειακώς έξω από καμιά τράπεζα, όπου έχει πάντα ζέστη –«μια ευγενική χορηγία των ελληνικών κυβερνήσεων».
Τα δόντια σου χαλάνε, αλλά δεν μπορείς να τα φτιάξεις. Ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις τις ιατρικές εξετάσεις που τόσο καιρό αναβάλλεις, αλλά έχεις ένα χρόνο να πληρώσεις ΤΕΒΕ.
6

Και όπως περνάς δίπλα σε έναν κάδο βλέπεις να έχουν πετάξει ένα «καινούριο» παντελόνι.
Και καθώς το κοιτάς, αν αξίζει να το πάρεις ή όχι, δε συνειδητοποιείς ότι είσαι εσύ πλέον εκείνος ο μη-αλήτης, εκείνος ο κανονικός που ψάχνει στα σκουπίδια.
Και εσύ, ο κανονικός, ο μη-αλήτης, αισθάνεσαι έκπληξη όταν γεύεσαι τα χημικά, αφού πάντα νόμιζες ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα δελτία ειδήσεων, και ότι τα χημικά σύννεφα είναι σαν τα εφέ ξηρού πάγου που ανέπνεες στα μπουζούκια και στις ροκ συναυλίες.
Όπως αισθάνεσαι έκπληξη όταν σου απαγορεύουν να απεργήσεις, όπως αισθάνεσαι έκπληξη όταν σου χτυπάνε την πόρτα οι αστυνομικοί τα μεσάνυχτα, γιατί αναδημοσίευσες ένα άρθρο ή μια φωτογραφία, όπως αισθάνεσαι έκπληξη όταν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά, αυτά που μοιάζουν σαν ταινία ή σαν δελτίο ειδήσεων πιο πολύ, συμβαίνουν σε σένα.
Ας μην κατηγορούμε, λοιπόν, τους Έλληνες ότι δεν έχουν φαντασία. Όπως φαίνεται συνεχίζουν να ζουν στο φανταστικό τους κόσμο, νομίζοντας ότι η πραγματικότητα είναι το δελτίο ειδήσεων των 8. L1

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ..(67)....ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ...


Οι ακτίνες Χ προσφέρουν μια γεύση πάντα σε μερικά καταπληκτικά γεγονότα, τα οποία ίσως ήταν καλύτερα να αφεθούν στη φαντασία ... για το πως συνέβησαν.

Ένα μικρό παιδί στο Hampshire βρίσκεται σε ανάρρωση μετά από μια πτώση τέρας, κατά την οποία ένα μολύβι τρύπησε το μάτι της και σφηνώθηκε στον εγκέφαλό της. Η Olivia Smith, 20 μηνών, ήταν στο New Boston σπίτι της τον Ιαν.6 και ζωγράφιζε, όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε πάνω σε ένα χρωματιστό μολύβι στο δεξί μάτι της.

Η μικρούλα μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, όπου οι ακτίνες Χ έδειξαν περισσότερο από τέσσερις ίντσες του άξονα του μολυβιού που είχε κολλήσει στο μυαλό της, από το δεξί μάτι της στο πίσω μέρος του κρανίου της.

Ως εκ θαύματος,το μολύβι έχασε σχεδόν κάθε μεγάλη αρτηρία και νεύρο κατά μήκος της πορείας του προς το εσωτερικό του κρανίου της μικρής, σύμφωνα με τον Δρ Darren Orbach, ένα νευρολογος ακτινολόγος στο νοσοκομείο που αντιμετωπίζεται το περιστατικό.



http://www.nydailynews.com/news/craziest-x-rays-gallery-1.7270

ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ , ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ

Οι ληστές σημαδεύουν τα σπίτια που θα χτυπήσουν
Ο διεθνής κώδικας των διαρρηκτών [εικόνες]
 


Μία δική τους γλώσσα χρησιμοποιούν πλέον οι ληστές προκειμένου να συνεννοηθούν μεταξύ τους, να σχεδιάσουν χτυπήματα και να επιτεθούν σε σπίτια. Στην αρχή παρακολουθούν τους στόχους τους για κάποιες ημέρες και κρατάνε σημειώσεις. Στη συνέχεια αφού έχουν τσεκάρει τα στοιχεία των θυμάτων τους, τα πιθανά κλοπιμαία, αλλά και τους κινδύνους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα σπίτια που έχουν βάλει στο μάτι, σημαδεύουν με ένα δικό τους κώδικα την είσοδο, τα γραμματοκιβώτια ή ακόμα και τα κουδούνια των σπιτιών.Η μόδα με τα σύμβολα στις εισόδους των σπιτιών ξεκίνησε από την Βρετανία, όπως δημοσίευσε και η daily mail, αλλά εξαπλώθηκε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, σε κάποιες περιπτώσεις και στη χώρα μας.
Η μυστική γλώσσα των ληστών δίνει πληροφορίες στους συνεργούς τους για το αν στο σπίτι -στόχος ζει κάποιος πλούσιος, αν έχει ήδη γίνει διάρρηξη ή μπορεί να έχει τίποτα που να αξίζει να κλαπεί, εάν υπάρχει μια ευάλωτη γυναίκα στο σπίτι, ή αν ο ιδιοκτήτης είναι νευρικός.Υπάρχουν βέβαια και τα σύμβολα όπως ένα απλό «Χ» που σημαίνει ότι το σπίτι είναι ένας καλός στόχος.

Η μυστική γλώσσα και οι κώδικες των ληστών



 

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ 13 ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


30-01-2013:Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών στην πόλη των Σερρών



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών στην πόλη των Σερρών
Συνελήφθη ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των κλοπών και των διαρρήξεων κατά το χρονικό διάστημα των πέντε τελευταίων μηνών
Η συνολική αφαιρεθείσα λεία σε χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές υπερβαίνει σε αξία τις 100.000 ευρώ
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών στην πόλη των Σερρών, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Αύγουστο του 2012 έως και Ιανουάριο του 2013.
Συνελήφθη χθες (29.01.2013) το πρωί ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Αρχικά, χθες το πρωί στις Σέρρες ο προαναφερόμενος αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος ημιώροφου της οικοδομής μίας 45χρονης και εισήλθε σε αυτό από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα , έγινε όμως αντιληπτός από ένοικους που βρισκόταν στο διαμέρισμα και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης δώδεκα επιπλέον περιπτώσεων κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών που διαπράχθηκαν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες κατά το χρονικό διάστημα 02.08.2012 έως 07.10.2012, όπου ο 31χρονος αναρριχόμενος στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων εισέρχονταν ή επιχειρούσε να εισέλθει σε αυτά αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.
Η συνολική αφαιρεθείσα λεία των χρηματικών ποσών και των άλλων τιμαλφών είναι 109.980 ευρώ.
Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.


 

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑΞΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

30-01-2013:Σύλληψη 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος μετέφερε με το πλοίο της γραμμής στη Σαντορίνη πάνω από 23 κιλά κάνναβη



ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Ερμούπολη Σύρου, 30 Ιανουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη στη Νάξο ένας 38χρονος ημεδαπός για κατοχή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν περισσότερα από είκοσι τρία (23) κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη χθες (29-01-2013) το απόγευμα στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στο πλαίσιο αξιοποίησης σχετικής πληροφορίας, αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου εντόπισε τον 38χρονο να μεταφέρει με πλοίο της γραμμής από Πειραιά -5- ταξιδιωτικούς σάκους και άμεσα τον έθεσε σε διακριτική παρακολούθηση.
Κατά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, με τη συνδρομή προσωπικού της Λιμενικής Αρχής, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του 38χρονου και βρήκαν δεκατρείς (13) ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 23 κιλών και 550 γραμμαρίων.
Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι ο 38χρονος μετέφερε τους σάκους με τα ναρκωτικά προκειμένου να τα παραδώσει σε άγνωστο άτομο στη Θήρα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.
Οι ποσότητες των ναρκωτικών μαζί με ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου, κατασχεθήκαν.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

8 ΛΕΠΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ...ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΟΛΑ ΠΟΝΕΣΑΝ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΛΙΔΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ...

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΤΑΧ...ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΟΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ Ή ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ;;;

ΑΡΠΑΓΗ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΝ

ΦΙΔΟΜΑΝΑ ΓΕΝΝΑ ΦΙΔΑΚΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ...ΠΟΙΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ???



Ντοκτορ-άδες και μαστερ-άδες με το ''τσουβάλι'' σε ελληνική κυβέρνηση και Βουλή

Bουλευτές, υπουργοί κ.ά. στην Ελλάδα, εμφανίζονται ως ''απόφοιτοι'' αμερικάνικων και άλλων πανεπιστήμιων, κάτοχοι... διδακτορικού ή μάστερ. Επειδή το ''δούλεμα'' συνεχίζεται, σε απλά ελληνικά η απάτη τους εις βάρος Βουλής και λαού, καλό θα ήταν να διορθώσουν τα βιογραφικά τους άμεσα, γράφοντας αλήθειες, πριν αρχίσει το ''κράξιμο'' με τα αποδεικτικά της απάτης τους, δηλαδή επίσημα έγγραφα πανεπιστήμιων.



http://kalami.net/

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...ΚΛΟΟΥΝ...ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ
 
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ...
 
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ...
 
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ?...ΜΠΑΑΑΑ
 
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ Ή ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑΣ
 
ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ...ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ
 
 
Η ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΒΟΘΡΟΕΚΚΕΝΩΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ''
 
 
 
 


ΒΥ BigNick157

http://www.youtube.com/watch?v=6LI2AMwbD_Y
 

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΠΥΓΜΗ

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ...
...
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ...?...ΜΠΑΑΑΑΑ...
...
ΕΝΑ @ΡΧΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΩΛΟ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΝΕΙ...


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΪΒΑΝΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Α ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!!!

ΒΥ DimitrisPenny
http://www.youtube.com/watch?v=k4ikkSkFV2Q

το βιντεο ειδαμε στο ΥΓΡΟΠΥΡ

Σύντομα και …σπαρταριστά! Άντε να γελάσουμε λίγο…





Τη γλώσσα μας την λέμε «μητρική», μάλλον γιατί ο πατέρας μιλάει σπάνια…

Θα έχανα κιλά αλλά δεν μου αρέσει να χάνω..

Άρχισα να λέω βρομόλογα στο καλοριφέρ μπας και… ανάψει…


Όταν παντρευόσουν κ έλεγες “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” , μάλλον δεν περίμενες ότι σε λίγα χρόνια ο όρκος γίνεται στόχος ζωής…

Μερικές φορές κοιτάζω κάποιους ανθρώπους και αναρωτιέμαι:είναι δυνατόν αυτός να είναι το σπερματοζωάριο που νίκησε;

Αναπολώ την εποχή που χρώσταγα μόνο μαθηματα…

Απ όλα τα είδη του πλανήτη μόνο οι άνθρωποι κ οι κάλτσες δυσκολεύονται να βρουν ταίρι…

Μητσοτάκης σε Τατσόπουλο: Και εγώ έχω θάψει τη μιση Ελλάδα αλλα δεν το κάνω θέμα…

Αυτό που στα γενέθλια σβήνεις τα κεράκια και όταν πεθάνεις στα ανάβουν … δεν το καταλαβαίνω…

Το shopping πλεον εχει καταντήσει βλέπing…

Να παίζεις κρυφτό με την Αγγελική Νικολούλη.. Μη σου τύχει!

Μια χαρά πέρναγε η Χιονάτη … μαμ, κακά, και νάνοι

Το όνειρο του Πολύφημου, ήταν να γίνει διπλομάτης

Αν μπορούσες να πουλήσεις τις εμπειρίες σoυ, στην τιμή που σου κόστισαν, θα είχες χεστεί στο τάλιρο….

Βλεπω καποιες κοπελιες στο δρομο και αναρωτιεμαι….Εχουν βαφτει ή εχασαν στο paintball ??

Σε κάθε αστυνομικό έλεγχο όλο η ίδια ερώτηση:-Έχετε πιει;;; Έχετε πιει;;;Παράπονο το έχω.Μία φορά να με ρωτήσουν αν έχω φάει…

Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τα καλοριφέρ αναμένα…

Ο χρόνος ειναι σαν το string… Πίσω, δεν εχει!

Ειναι 4 κρουασάν και παίζουν πόκερ. Ποιό από τα τέσσερα θα κερδίσει;-
Το κρουασάν Με-ρέντα!

Πωπωπω τι καυτό σώμα είναι αυτό;- Ευχαριστώ, γυμνάζομαι..- Για το καλοριφέρ λέω.

Παίζουμε τρόικα?-Δηλαδή?-Εσύ θα μου χρωστάς κι εγώ θα σε πηδάω..

Γιατί οι γυναίκες έχουν πολλά παπούτσια;-Γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια…

Όσοι δεν μπορείτε να γελάσετε με τους εαυτούς σας, αφήστε να το κάνουν οι άλλοι

Το μόνο θετικό που βρίσκω σήμερα σε μένα είναι η ομάδα αίματος μου

Γιε μου που πας;-Μάνα θα πάω στα φανάρια!

Μάνα έσπασα το χέρι μου -δεν πιστεύω να σκίστηκε η ζακετα?

Γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια να δώσεις διάρκεια σε ένα τυχαίο γεγονός.-Albert Einstein

Οι νεοέλληνες ξοδεύουν χρήματα που δεν έχουν για να αγοράσουν αντικείμενα που δε χρειάζονται ώστε να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν εκτιμούν

Συζητάνε δυο γύφτοι:- Ρε συ, βρωμας πολυ ρε…- Ε, ειμαι και δυο χρόνια μεγαλύτερος ρε..

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα

Ηθελα να μουνα κοριος,να μπω στο κινητο σου,να βλεπω που τηλεφωνας γαμω το κερατο σου!

Αν όλοι οι αντρες ειναι ιδιοι γιατι κανετε τοσο καιρο να διαλεξετε;

Μην μπερδευεις τον χαρακτηρα μου με την συμπεριφορα μου…Ο χαρακτηρας ειμαι εγω..η συμπεριφορα μου εξαρταται απο εσενα…!

Το πρόβλημα όταν είσαι θεός είναι ότι δεν μπορείς να προσευχηθείς σε κανέναν.

Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother!- Τι; Σας έβαλαν κάμερες;
Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση…

Αγάπη μου πηρα μια ταινια για σενα κ μια για μενα για το βραδυ!
Αληθεια; Με σκεφτηκες; Τι ταινια πηρες για μένα;
Μονωτικη…

Δεν ξέρω αν η τύχη χτυπάει την πόρτα μου μόνο μια φορα… Αυτό που ξέρω είναι οτι η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή…

Η ευτυχία είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου, όλοι μπορούν να την δουν αλλά μόνο εσυ μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά.

Mη φοβασαι τους πειρασμους. Οσο μεγαλωνεις αρχιζουν να σε αποφευγουν..

Ακόμα και µία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος

Καποιος με ρωτησε γιατι ξυπναω μεσημερι …Τον κοιταω με νυσταγμενο και ολο σιγουρια υφος και απαντω απλα …Εχω μεγαλα ονειρα εγω ρεεε….

Σκέφτηκες ποτέ ότι όσα περιμένεις να έρθουν… ίσως περιμένουν εσένα να πας;

Οταν είμασταν μικροί παίζαμε κρυφτό με τους φίλους μας, τώρα που μεγαλώσαμε παίζουμε κρυφτό με τα συναισθήματά μας…

Καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε μόνο τους εαυτούς μας…

Ο γάµος είναι ο µοναδικός πόλεµος που κάποιος κοιµάται µε τον εχθρό του..

Όταν εμείς μιλάμε στο Θεό πρόκειται για προσευχή. Όταν ο Θεός μιλάει σε εμάς πρόκειται για σχιζοφρένεια…

Μάγκες δεν αρκεί να έχετε στόχους, πρέπει να ξέρετε και σημάδι…

Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς.


olympia
ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ>>http://mpoxa.blogspot.com/2013/01/blog-post_9873.html



 

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Earth's Busy Neighborhood

CHEMTRAILS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Α.Ε.Κ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1924 ΕΩΣ ΤΟ 2008

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄
O Βασιλεύς προσκυνεί το Ελληνικό έδαφος!!! Ενώ οι μασόνοι του πατσοκ & της νδ το πουλάν!!!

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΜΗ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ζ. Χαλέμης - Επιπτώσεις στην υγεία απο μεταλλευτική δραστηριότητα Χρυσ

Κυριάκος Διακογιάννης - Το πανέρι με τις Οχιές